Üdv az újaknak!
Melánia! Továbbra is gondolok Rád!!!
Bodza!
Nagyon jó dolog, hogy nincs gond a szoptatással, sőt... Örülök neki, hogy még felesleg is van így másnak is tudsz segíteni.
Szimba!
A katéterezés nálam mindig az altatás ill. az epidurál után volt, Vass doki mindig odaszólt a buzgó katéterezőnek, hogy várjon még egy kicsit, ha nincs különösebb oka, hogy Neked fenn kell lenni, szerintem Te is hagyd ki ezt az élményt...
Kérj hánytálat a műtét utánra, az ügyeletes nővérkétől, nagyon nem jó lehányni magadat...
Ahogy ismerlek, biztos mindent megkérdezel előre, de ne hagyd ki a gyógytornászt sem, szerintem hetekkel gyorsította fel a gyógyulásomat az ő pár perces gyakorlatsorozata, amit persze szorgalmasan ismételtem...
Uzsuzs, Szimbáné!
Stressz: Én nem néztem szinte egyáltalán tv-t a terhesség előtti hónapokban, csupán a sorozatfüggőségem miatt egy-két sorozatot, azt sem akkor amikor adták, hanem amikor kedvünk volt. Krimik, híradó, felesleges és könnyen kikerülhető stressz. Helyette regények, az is szűrve.
Beletörödtem, hogyha kell, kirúgnak az állásomból, de megcsináltatom a szükséges műtéteket, és ezt a teherbeesésem előtti 1 évvel közöltem is a kollégáimmal, akik helyettem dolgoztak, ill. a főnőkömmel. Sajnos majd egy évet valóban táppénzen is töltöttem. Pszichiáterhez elmentünk, nagyon sokat segített, és az örökbefogadó procedúrát is elindítottuk. De ezt már mind írtam.
Nekem elmúltak a stimu alatt állandóan jelentkező izomgörcseim.