Briell! nagyon tetszik a pocid...talan mert olyan formaju, mint az enyem

vegulis a genezisben voltunk, es nagyon meg voltam elegedve, rendkivul alapos volt a vizsgalat, kozel 1 oraig tartott...bar ez nyilvan azert is volt, mert mindeg megvarta, hogy elmondjam a dolgokat a paromnak is.A holgy nagyon kedves volt, es szerintem nem csak a kisujjaban, de a vereben van a dolog.
Tulipanos! Es parod? O is igy van a kis puncissal? Azert 2 fiu utan biztos o is el van halva

:) Az enyem total odavan a kis kiralylanyert...bar szinte hetente mondja a macsodumat: hogy kovetkezo terhessegem (remeljuk, jovore ugyanigy) tutira ikerterhesseg lesz, 2 kiscsajjal, es akkor o jo messzire vandorol...4 novel mar megsem birna ki:):)
Meli!valojaban egyetertek veled...foleg, mert nem mondtal ellent az en velemeyemnek, hiszen en ezekrol a dolgokrol nem is irtam. Amit te irsz, az a -sajnos- nem idealis esetre vonatkozik, ami nyilvan barmikor megtortenhet...az elhatarozasok es a szulesi terv is arra vonatkozik, amit szeretnek problemamentesseg idejen. De minden mondat vegen egyertelmuen ott van a "HA"...csak az nem mindegy, hogy ezt a "ha"-t az orvos mikor alkalmazza. Az elolvasott konyvekben rengeteg orvosi is volt (valojaban a nagy resze), amibol tokeletesen megismertuk a szules valodi mibenletet, mukodeset, igy kulonbseget tudunk tenni valodi, illetve kenyelmi szuksegesseg kozott. Nyilvan en sem tudok majd ezekre emlekezni a szuloszoban, de ezrt van a parom, aki barmi olyanban is 100 %-ban kepes donteni helyettem, amirol sosem beszeltunk. Valodi vesz eseten eszembe sem jutna ellentmondani meg a csaszarnak sem, de a rutinszeruen elvegzett gatmetszesnek nem adok helyet, foleg, mert semmi szuksegem ra. Abban is tokeletesen igazad van, hogy a baba mindennel fontosabb...eppen ezert van letjogosultsaga a termeszetes szulesnek...hiszen az az idealis allapot, ami a legjobb a babanak, ellentetben az oxitocinnal es edaval pl. Leven, hogy Isten (vagy a nem vallasosaknak egy masik szo, de ugyanaz: Termeszet) tokeletesre teremtette mind a testet, mind annak osszes mukodeset, kulonos ervennyel a szulesre. sajnos nem mindig mukodik ma igy (legtobbszor oka az anya tudataban levo felelem, negativ gondolatok, tapasztalatok....vagy fizikai akadaly), ezert halasak is vagyunk ezekert a lehetosegekert, amik akar eletet is menthetnek. nalam az a lenyeg, hogy ne csak egyszeruen kibirjunk mindent, hanem hogy a leheto legszebbe tegyem...vagyis hogy hagyjam, hogy minden ugy tortenjen, ahogyan tortenne termeszetesen, az en beavatkozasom nelkul (ismet hozzateszem, hogy idealis esetben...meg mielott felreertes lenne)...es semmi okom azt gondolni, hogy nem lehet igy...egyszeruen a legaprobb ketely sincs bennem. Szerintem nem letezik az a kismama/anya a vilagon, aki a sajat kenyelmere gondolna, vagy sajat elveire , amikor szulesrol van szo...csak annak tunhet igy, aki nem erzi magat kepesnek erre, es nem erti a termeszetes szules okat. En igenis tervezek elore, es mar szazszor lejatszottam magamban a torteneseket (persze csak darabokban, nem mind a ....24? orat), es erre koncentralok. Tudomasul vettem, hogy sajnos rengeteg dolog kozbeszolhat, ezeket jol ismerem, megertettem, es hasznosnak talalom, de csakis olyan mertekben, hogy ha barmi tortenne, akkor ezeknek az infoknak koszonhetoen nem ilyedek meg, mert tudom, mivel allok szemben, es hogy van segitseg...egyebkent meg igyekszem megszabadulni toluk es meg tudat alatt sem gondolni rajuk. En nem igazan birom elkepzelni, hogy a babam ne legyen velem 4 napig, de a te eseted is bizonyitja pl, hogy mekkora az anyai szeretet, hogy meg ezt is legyozi...vegulis mar megiscsak itt van koztunk a baba...de azert nem lehet konnyu....vagy nagyon koraszuotteknel, akik hosszu hetekig, vagy honapokig korhazban maradnak, mikozben az anyat hazakuldik...brrrr...de nyilvan, ha szukseges...
Gio! Semmikeppen nem szulhetnek mo-on (hacsak nem surgosen haza kell utaznom, es csimota pont akkor erzi magat indulasra keszen

) nem lenne rossz pedig, mert neves maganhelyeken annyiert szulhetnek, amennyit itt zsebbe teszunk...dehat nem tudnam megoldani...mikor utazzam haza? ki tudja, mikor jon a baba? ferjem olyan hosszu idot nem vehetne ki a melobol, en meg nem lennek hajlando nelkule eltolteni egyetlen ejszakat sem...meg a hazautazas utana...par naposan 20 oras kocsiut? vagy par hetesen? tul nagy felelotlenseg lenne, ugyhogy sajna szoba sem johet....meg itt legalabb rogton itthon vagyunk, a sajat agyunkban

:)