A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Csandi! Tavaszra remélhetőleg nem leszünk itt, Pomázra költözünk, mert építkezni fogunk a hegytetőn. De, szívesen bármikor, nagyon szeretem a szigetet.

Boniko, rendben kitalálok egy napot. :) itt nálunk a kertbe.

Nagyon elégedett vagyok a tegnapi napommal. Még 1 év itthon :)

Én is kíváncsi vagyok, hogy Sniky mit csinált!!
Vendég

Sziasztok!

ManciBarbi: én már nem mindig forralom a vizet. A tápihoz igen, de általában adok már csapvizet is és babateát.
Meg szénsavmentes ásványvizet. Elvileg azt már lehet adni 6-8 hós korától.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

ZSÓFI ! AJÓ ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!

belekikata, téged is elüldözlek?? :shock: ennyire szőrnyű azért nem lehetek :oops:

azt tudom, hogy sniky ette atáblaszám a marcipánt meg a csokikat és rohangált barnuska után :shock: :shock:
Vendég

Zsófi nagyon boldog névnapot!

Aproo neked is, de majd febr ban :wink:

KAta oké :lol:

Emese az első második könyvem tegnap jött meg, mert teszveszen vette tesóm. de ma lecsapott rá. többit nézegeti :lol:
Vendég

Zsófinak nagyon boldog névnapot kivánunk!!
l.veronika

Sziasztok!

Zsófinak nagyon boldog névnapot kívánok :) !

A cumisüveges elaltatással én is vigyáznék.. Esetleg víz van benne, hogy nem féltitek a fogaikat? És ki hogy áll a fogmosással? Mi már jó ideje dörzsöljük esténként, élvezi is, harap a fogkefére :D , csak néha elfelejtem (zűrösebb estéken :oops: ).

Hisztizni mi is tudunk elég rendesen. Eleinte megijedtem, és engedtem neki (a boltban például), de hamar rájöttem, hogy ha olyanról van szó, akkor nyugodtan hagyhatom, mert fél percig tart, és amint látja, hogy nem tud eltéríteni a szándékomtól (babakocsiba berakásnál, ilyesmiknél), abba is hagyja, és az élet megy tovább :) . De tudom, nehéz egy picit hagyni, pláne az utcán, mert ugye mit gondolnak...

A vízforralást már én is kérdezni akartam, meg hogy babaolajat és hintőport használtok e még?

Judit

Kép
Kép
csutak33

Hahó

Én már régóta ásványvizet adok a tökinek de a reggel-esti tápit forralt vízből csinálom, kubut vagy gyümölcsleveket vízzel hígítva adom.
Se olaj se hintőpor .

Zsófik mikor ünneplitek a névnapotokat mert kb vagy 5x van a naptárba? De azért jobb többször megköszönteni titeket mint egyszer se! Boldogságosat !

Áron is cumisüveggel alszik el tápszeren. Eddig megette a kezembe és elaludt, mostanság meg félig megeszi és ha nem adom be az üvegét óriás sírásba kezd. Pedig nem szívesen adom neki oda, mert már hozzászokott és ennek én nem örülök, de majd valahogy kicselezem.

Lányok én is kérhetnék szavazatokat?
http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... hp?id=9220

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagyon köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok!

Itt volt a nyár, meg itt volt "ezersokminden".
Az eltűnésemet meg úgy látom nálam mindenki jobban tudja, szóval én már meg sem szólalok, csak ennyit: Csandi, lehet békés egymás mellett élés, de annak az a feltétele, hogy nem minden 2.-3. hsz-ben szúrkálsz és célozgatsz. Ezer köszönt érte előre is!:wink:

Zsófi, Isten éltessen, Boldog névnapot!

Szisz, csini vagy és sajnálom a nyaralást. A babatalit is, mi ott voltunk nagyon közel, de majdnem kórházban kötöttünk ki. Tihanyból is haza kellett jönnünk 3 nappal előbb.

A képek miatt azért jópárszor jöttem, nagyon nagyon szépek vagytok anyucik, babucik.

Mecsi, jót nevettem, Áronnak van egy tök ugyanolyan grimasza mint Levinek, Peti meg bejön a szobába és megkérdezni, hogy mikor csináltam Prücsökről ezt a képet (a Ti egyik nyaralósoktokra....) Na, mondom, szuper, mi lesz itt ha duplázunk, már az elsőszülőttjét sem ismeri meg.:-)

Mi jól, Levi ezerrel tép, percenként esik, mert már csak fut, a menetelés már uncsi. A két térdén augusztusra nem volt bőr
:oops:
Pár hete mond egy-két szót, és onnan tuti, hogy tudatos, mert a halandzsanyelve jó mély, amikor meg baba, hinta, pülő (repülő), apa van, akkor olyan, mintha nem is ő hanem egy kislány mondaná. Tök bátortalan még.
Nálunk is nagy sláger a köldök,okos fej, kuki mutogatás, tapsi és táncolás körbeforgással.
Egy dolgot nehezen visel, ha nem mosolyognak rá vissza, akkor odaáll az illető elé és addig nyomul, rizsál, amíg be nem zsebeli a nevetést.
Szóval jókedélyű, hebrencs a tökker és még mindig nem alszunk éjjel, de evvan. :lol:

Mégegyszer köszi azoknak akik írtak itt is, meg máshol is, nagyon kedves volt Tőletek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo!!!

:D :) Örülök, hogy jöttél!

Barbi
Kép
manci79

Boni, jók a könyvek! Hol is lehet kapni ilyet?

sushy

Szia Aproo :lol: gyere ám minden nap! :wink:
Vendég

JázminAndi
Köszi. Tudom, hogy nem jó a cumisüveges elalvás, de tápszer vagy babatej van az üvegben, és csak addig van a szájában, amíg megissza, és én fogom az üveget, ha megitta, meg elveszem, szóval, ha nem azon alszik el, akkor is ugyanannyi ideig van a szájában az üveg. Úgyhogy szerintem ezzel nincs gond, vagy igen? Tapasztalatok?

Zsófiknak boldog névnapot!!!

Vizet én már nem forralom 1 éves kora óta. Mondjuk legtöbbször szénsavmentes ásványvizet adok neki inni.
kittina30

Sziasztok!

Aproo: részemről jó, hogy itt vagy! :) Megnéztem a legutóbbi fotóitokat, nagyon nagyfiú Levi! És olyan zsiványul néz ki!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kitti: szerintem akkor nem olyan vészes, ha csak megeszi a tápit, kiveszed és alszik.

Én még annyira nem dörgölöm a fogait, lévén négy darab van, de ha eszembe jut, megcsinálom. A felső kettő még nincs is kint egészen.

Olajat, hintőport mi nem használunk, szinte nem is használtam.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedóra Szilvi
Én is csak néha dörgölöm a fogait. Meg neki szoktam odaadni a fogkefét rágcsálni.

Elalvás előtt viszont kell a babatej, a hajnaliról már leszoktunk, az elalvás előttiről még nem.

Manci Barbi
Gyógycipős Győrben: Marcalváros 1-en, a Kamilla Gyógyszertárnál van.

Aproo
Örülök, hogy jöttél!
kittina30

Aprooo :D :D :D

lesz bababörze : http://www.babaruhaborze.hu/

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi
Elvileg szavaztam, bár még kódot nem kaptam. Édi Áron azon a képen!
kittina30

Kittina! Köszi!

Én is mindjárt szavazok a lurkókra.

Én sem forralom a vizet, csak a tápihoz. Mi a szentkirályit isszuk, ő is azt kapja és 1 héten egyszer gyümilé higítva, na, meg az éjjeli tea. Arról nem tudom mikor szokunk le, de, ha nincs, akkor megy a visítás.
Második nap, hogy egyedül alszik a kiságyába. Juhéjj! :D

Barbi
Kép
manci79

Hú, de ügyi Gergő a saját ágyban alvással. :-)
Mi szerencsére éjjel maximum vizet iszunk, de azt sem sűrűn, valahogy nem kell neki éjjel semmilyen ital. Csak akkor szoktam próbálkozni egy kis vízzel, ha nem alszik vissza, hátha szomjas, de sosem az.

Most, hogy írtátok ezt a fogkefe dolgot, lehet, hogy a tápot előrébb kellene hoznunk, és utána dörzsölni a fogait fogkefével. Lehet, hogy újra kell gondolni ezt az altatás dolgot, csak most úgy örül a fejem, hogy a ringatásról úgy látszik, hogy leszokunk.

Mecsi
Én nem tudok szavazni, azt írták, hogy küldenek egy kódot e-mailban, amit majd be kell másolnom, de azóta is várom a kódot.
Azért megpróbáltam.
kittina30

Sziasztok!

Apró, légyeg, hogy itt vagy ;) Remélem ez már így is marad!

Zsófi, nagyon - nagyon boldog Zsófi napot kívánok neked!!!

Binyekéket meglátogattuk tegnap, köszönik, nagyon jól vannak, és mártól bölcsisek a prücskök, Majánap teljesen göndör a haja, Marci pedig nagy hóhányó, mellesleg azt hiszem lesz valami a gyerekek között, úgy tűnik nagy a szeretet :) szóval Boni, ez teljesen független a szülőktől :D

Forralt vizet soha életemben nem csináltam :oops: baba vizet kapott, és volt már vagy 5 hónapos mire rájöttem, hogy másnap már azt is forralni kellett volna, de mivel addig sem volt tőle baja, azután sem tettem :oops: de kapott már sokszor mentes vizet is, a gyümölcsleveket nem igazán szereti.

Fohacskákat dörgölünk, de főként azért, mert az ezülstnitrátos ecsetelő elszürkítette neki az összes 4 fogát, annyira sajnálom, és dörgölöm neki, áhtha lehet még fehér belőle :(

Mecsi, szerintem a fogatlansági versenyt már rég megnyertétek, részemről a nyeremény lehetne egy fagy, ha legközelebb találkozunk, és szólj Áronnak is hogy nyert, és már növesztheti ;)

Kata, szuper, hogy otthon maradhasz, nekem elég furák a munkahelyemen, nem vagyok ilyen szerencsés.

Boni, szuper a bemutató, köszönjük!

ja, és köszönöm a dícséreteket, még 5-6 kilót kellene fogynom, és fő cél a megtartás :) Kaptam is egy edzéstervet, jövő héttől járunk újra futni, ki is tűztük magunk elé mindketten a hövő nyári félmaratont....most erre hajtunk :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, apró azt elfelejtettem megkérdezni, miért kellett volna kórházba menni, és hogy már jól vagytok -e ?

<
sziszka78
Tolna

Mecsi!

Próbáltam szavazni, de mindkét e-mail címemre azt írta, hogy ezen a héten már szavazott. :shock: :shock:
Ez hogy lehet? Én ugyan nem szavaztam :evil:

Barbi
Kép
manci79

Zsófi,
Boldog Zsófnapot!!!

Aproo,
Üdv újra itt! :D Örülök, hogy jól vagytok!

Sziszka,
Nagyon csini vagy! Szuper a többi kép is, micsoda vízesés! :) Örülök, hogy jól vannak Binyekék!

Boni,
Megnéztem a videot! :) Klassz könyvek, hol vetted őket?

Mi is babavizet adunk Virágnak, de magában nem issza hanem csak ha babateát csinálok belőle. Gyümilevet én is ritkán adok és akkor is hígítva.
Fogmosással próbálkozunk, vettünk neki egy babafogkefét és a nenedent baby fogkrémet használjuk hozzá. Csak az a baj, hogy nem nagyon engedi még mosni, összeszorítja a száját. Éppen hogy sikerül egy picit átmosni, de alig. Próbáltam már mutatni a saját fogkefémmel, hátha utánozza, de annyira nem, inkább csak rágja a kefét. :roll:

Nálunk a legujabb most a köpködés. Ha már annyira nem éhes, akkor elkezdi kiköpni a kajáját. Eleinte nagyon felidegesített vele, kapott is néhány kis pofi "pacsit" de annál inkább csinálta, így most már ha elkezdi akkor csak abbahagyom az etetést, nincs több kaja. Jaj egyre nehezebb ez a fegyelmezés dolog, hogy már direkt csinálnak olyat ami idegesít és még tetszik is nekik, és ez még csak a kezdett! Próbálom nem kimutatni hogy idegesít valami, de nem lehet minden felett szemet hunyni, valahogyan meg kell tanítani hogy a nem az nem-et jelent.

Mecsi,
Én sem kaptam még kódot de szavazok amint megjön! Én Virágot is beneveztem a versenyben néhány hete, de össz 10 szavazatunk van, sehol se vagyunk a jelenlegi győztes jelöltekhez képest akiknek már ezer-valahány szavazatuk van :roll: :( Sztem túl sok a babakép már ebben a versenyben, de azért szurkolok nektek!

Sniky,
Nagyon szépek vagytok!
:)

Kép
Kép
dia123

Jaj meg valaki más is kérte hogy szavazzunk a pampers versenyben, csak már elfelejtettem ki....? Szavazok arra is amint engedi a rendszer!

Kép
Kép
dia123

Néhány új foto Vircsiről :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Felíciának azt szeretném mondani, hogy ma bedobtam a játszócsoportunkba a témát, nem ígérek semmi biztosat, de biztos fog gyülni neked babaruha. Meglátjuk, hogy mikor és mennyi, jelentkezem, ha van kapás.

Apró üdv a fedélzeten!

Barbi
Vendég

sziasztok!

tegnap írtam egy litániát, erre, ahogy Barbi is írta, semmi előjel nélkül eltűnt! :( francba!

Dia, én voltam az :)

Mecsi, megy a szavazat!

lányok. köszi a köszöntést! kedves tőletek! Aproo Zsónak is boldogat, bár ő eredetileg májusban ünnepli, de azért neki nehogymárne! :) és amúgy üdv újra itt!

a képek még mindig szenzációsak! Sziszka, Niki, iszonyat jól néztek ki! szerintem Sziszka soványabban már túl sovány lennél. nem? szerintem így vagy nagyon szép! már bocs! :)

gyerekek egytől egyig édesek! Emese, Dórika, Bencu, Barnus, Málnus, Gergő, Mecsi+Áron! remélem, hogy senkit nem hagytam ki...

Mazska, mi is mennénk szívesen! címed dobsz priviben? akkor majd jól megtervezem bkv-val Boninak is! lehet, hogy mi is bkv-zunk!

most beszéltem az endokrinológussal. sajna csak okt. 1-ére van időpontom. az még két hét :( na mindegy. apa nyugtat, hogy az sem a világ vége. csak én már úgy mentem volna, és mondtam volna neki, hogy akkor most indítanánk a tesó projectet! :)

hisztiért nálunk sem kell a szomszédba menni ám! Beni nagyon durván nyomja! most a legújabb, hogy seggre vágja magát, és dobja hátra a kis fejét. volt is belőle pár lebuccolás, akkor meg már azért sír... :( kikészít időnként a kis akaratosságával! :) de ettől függetlenül imádom!

a tápihoz én még néha forralom a vízet, de amúgy iszik néha higított gyümi levet, baba teát, mentes vízet, csapvízet is! nem variálok már sokat! ;)

egy altatás úgy néz ki, hogy nálunk beválik! juhéjj!

így 8 - 1/2 9 körül este már alszik!
próbálom azért a 12-t kihúzni, ha nagyon fáradt akkor is, persze ha nagyon korán kelünk, akkor még elaltatom napközben is!

Szentendrés taliban is benne lennénk, csak legyen még jó idő! :(

fotókat próbáltam feltenni, de nem tudtam valamiért elforgatni, szóval azért nem küldtem el őket... majd még ügyködök!

ebédelnem kéne... :S pedig lenne még biztosan millió dolog, amit szerettem volna!

sophie27

Dia, nagyon szép kislány Virág! a szemei is csodaszépek! :)

sophie27

Szisz szóval a szerelem kiteljesedik.. sejtettük. hiszen mindenki látta :wink:
bölcsisek? óóó

Mecsi én is a kódot várom...

Dia VIrág nagyon nagylány lett!

ZSófi köszi útvonaltervet előre is hihi de még felétek is adós vagyok egy úttal

könyvek:

első és második könyvem!

http://www.beszed.hu/konyvajanlo/konyv/779

http://www.beszed.hu/konyvajanlo/konyv/780

http://morokonyv.hu/Els%C5%91%20k%C3%B6 ... l/26122/24

http://morokonyv.hu/index.php?page=Sear ... y=0&type=0

enciklopédiák:

http://www.libri.hu/hu/talalati_lista/? ... 68&s_det=1
Vendég

bal lábbal keltem a babakocsimból című sorozat következik! :)

Kép

Kép

Kép

mai fotón. nagyon figyel valamit...

Kép

sophie27

Boni, hát igen! :)

egyébként nagyon jó volt a könyves bemutató is, meg ezek a linkek, de én még sajnálok Beninek ilyen drága könyveket venni... nem tudja nézegetni, és, ha egyszer egy óvatlan pillanatban otthagyom valahol, tuti megkaparintja, és szétcincálja! ő még nem érett az "olvasásra" szerintem! van neki amúgy könyve, csak az nem volt ilyen drága, és azt annyira nem sajnálom, ha baja esik.

sophie27

Kedves Zsófik!

Kép

Barbi
Kép
manci79

Nekünk, mármint amit Kristóf megkaparinthat, azok mind kemény mesekönyvek.

Az egyik nagyon kedves kolléganőm nekünk adta az ő lányáét, így már van egy csomó és nagyon szeretjük.

Falusi hangverseny
Nyuszihintó
Családi kör
...
Vendég

ZSófi ezért veszem teszveszen. :lol: és az összes keménylapos! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szisz: köszi a vonalzós megjegyzést, ne is reagáltam rá! :oops:

Zsófi: szegény Beni! Látszik a képeken (hisztisen), hogy nem tetszik neki valami! :) Hisztiért nekünk sem kell a szomszédba menni! Bencus tudja magát hergelni rendesen. Különben úgy emlékszem, hogy a lányok ennyi idősen nem voltak ennyire hisztisek. Hát ez van...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok csajok!

Szégyenkezve visszakullogok ide közzétek ha nem baj :oops:

Nem jöttem, nem sértődés volt az oka, csak olyan ritkán ülök gép elé...amikor meg volt egy kis időm akkor inkább olvastalak Titeket.

Minden baba csodaszép, nekem a kék szemek a gyengéim, így a csajok közül Virág szemei és a pasik közül még mindig Beni szemei hódítottak meg :)

A karcsú mamák fotóitól is elámúltam. Grat mindenkinek!!!

És jaj, legfontosabb hogy gratulálok minden kismaminak aki a kistesót hordja a szíve alatt. :lol:

Sajnálom h a balcsis tali betegségbe torkollott, gondoltam rátok még júl végén, mert mi Gyenesen voltunk nyaralni, a szomszéd faluban. Mi akkor jól jártunk volna,ha megyünk, mert Noel be lett oltva rota ellen, bár akkor ugye jól kicsinált minket...

Na és akkor pici fiamról néhány szót. Tökéletesen jól van, semmi hasfájás, stb, kinőtt mindent :lol:
Étvágya jó, ha fogára valót kap, simán megeszi a 2 üveg univeres kaját:) Hiszti ezerrel megy nálunk is, de tényleg hamar elfelejti.
Aludni este fél 10től reggel 9ig szokott, néha korábban kell, ha éhes. 11,3 kg, és apa 81-82 cm-nek mérte az ajtó mellett.
Önálló 2-3 lépését szept 11én tette meg (emlékezetes napon)
:lol: de nagyon bizonytalan még, inkább kapaszkodva és anyát görbítve :)
Fejlődésén azért látszik a betegség miatt kieső 6 hónap, de azért lassan behozza a többieket.
Integetni nincs kedve, tapsolni is ritkán, tánc semmi. Inkább a lámpa kapcsolgatás, szerelés megy, ezerrel olvassa a könyveket, mutogatja az állatokat, a testrészeket. Első szava az apa volt, és mostanában az annnya is megy. Imád hintázni , és gyalog (négykézláb) elindul a játszótérre amint kilép a kapunkon. Ha nem megyünk nálunk is ezerrel dobja el magát:) Talán lesz buksizás mint Beninél.

Fogunk már 5 hónapja nem jött ki, jelenleg is 8 van. Alsó rágó talán várható, mert íny bedagadva, és könyékig túrkál a szájában.

No végszóra felsírt, most aludt megint másfél órát. Ma kivételesen kettőt, mert reggel korábban ébredt.

Puszi mindenkinek, igyekszem gyakrabban jönni ezentúl.

pöttömpanni

És köszönjük az érdeklődést is, még régen és most is.
Ezt nehogy elfelejtsem. :oops:

pöttömpanni

Sziasztok!

Micsoda jó kis napok, előbb Manci került elő, majd Koadri, aztán Apró, és végül Pöttöm :D D :D :D :D

Virág, nagyon édesek a fotók, úgy nézem Virág nagyjából velünk egy súlycsoport, én már akkor is örülök ha nam fogy éppen, mi 9 kiló körül vagyunk (legalábbis a betegség előtt) ti?

Zsófi, szerintem a rossz kedvű Beni is imádni való :) nem i sértem hogy tudsz ennek a kis pasinak ellenállni!

Pöttöm, jó hallani rólatok, szívből örülök, hogy Nonoval minden rendben! Esetleg képeket is hozhatnál, ha lesz egy kis időd :)

Olvasni Málnus is imád, és most a rajzolás is favorit, teszek is fel róla képet :)

<
sziszka78
Tolna

Huncut
Kép
Tanuló kártyák, Mazskáknak ajánlva
Kép
Rajzolok Kép
Felragasztottam egy falra egy hatalmas lapot, és zsír krétával, ill. mától olajpasztellel rajzol rá, és nagyon imádja :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok:)

Először is Zsófiknak nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Pöttöm, örülök, hogy újra itt vagy, Nonóka is jó nag ylett már, szoktam nézegetni a képeiteket;) gyere csak közénk, ahogy tudsz. Én sem jövök mostanság túl sokat, mert ninc sidőm semmire:( de igyekszem...

kilók: hááát van benne vmi , amit Csandikám mond, szülés óta rengeteg édességet eszek, bár ez előtte sem okozott gondot:) úgy látszik én így vagyok kódolva, terhesség alatt 30 kiló, majd utána szépen lassan lemegy az egész... igazából semmit nem tettem érte, inkább ellene a sok édességgel. Azért a következő bébinél remélem csak fele jön fel, mert azért 96 kg-val közlekedni nem volt egyszerű:) most 64 vagyok, 60 a cél, esetleg 57, de az már nem mindenáron:)

Apró, üdv újra itt, Csandit említettem, bár én nem érzem, hogy piszkált volna téged, semmi bántóra nem emlékszem, de ezt Te tudod....

Nagyon jók a fotók, Virág és Beni is hihetetlen mennyit nőtt:)

Csenge, örülök, hogy nagyid jobban van, aggódtam nagyon értetek!!! Remélem egy kis pihenésre is jutott időd mostanában! Sajnálom az ovis mizériát!

nem tudom még mit akartam, de majd visszaolvasok:)

sniky

Sziszka, de jók a képek Málnusról és ez a rajzolós ötlet hihetetlenül jó, nagyon tetszik, és milyen ügyes ez a kiscsaj!!!

Barnussal is próbáltunk már rajzolni, de még nem nagyon érdekli....

sniky

Sniky: milyen magas vagy? Nekem is az 57 az álom, bár én mostanában mintha híznék... :( sosem haladtam meg a 62 kilót, de most én is 64 körül vagyok. És kezdem rosszul érezni magam a bőrömben. :x

Pöttöm: örülök, hogy újra hallunk Felőled. :) megyek megnézem a képeket

Zsófinak boldog névnapot kívánok. :D

Cs-andi: ne reménykedj, nem tudsz elüldözni....
Vendég

Sniky: milyen magas vagy? Nekem is az 57 az álom, bár én mostanában mintha híznék... :( sosem haladtam meg a 62 kilót, de most én is 64 körül vagyok. És kezdem rosszul érezni magam a bőrömben. :x

Pöttöm: örülök, hogy újra hallunk Felőled. :) megyek megnézem a képeket

Zsófinak boldog névnapot kívánok. :D

Cs-andi: ne reménykedj, nem tudsz elüldözni....
Vendég

Zsófikám!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok már majdnem utólag. :)

Csajok el kell mondjam a nap eseményét: megint az az áldott lomtalanítás! Imáimba fogom foglalni a nevét a kitalálójának így ismeretlenül is. Szénnéégetö Rozália el van bocsátva! Az oviból hazajövet tettem a régi ovink felé egy kört, mert az egyik nevelö a régi oviból szokott nekünk ruhát hozni a srácoknak és nem kaptam meg, hátha ott maradt a régi oviban, de nem. Na de majd megkerül. Nem is ez a lényeg, hanem az útvonalváltozás ezáltal. Belebotlottam a sarkunkon egy nagy kupac lomba és közte egy cerán fözölapba. Forgattam, hogy mi kínja lehet, de nem taláktam hibát benne, hónom alá csaptam és hazacipeltem, a gyerekek elöttem, jobb kezemmel toltam a kocsit. Amíg most tornázni voltunk a csajokkal, Regövel itthon szerelt a párom és láss csodát, tökéletesen müködik! Nagyon frankó luxus márkás darab és alig pár éves, ápolt, nem lehet panaszom. Most már csak egy frissebb sütöt kéne néznem az utcán, az enyém majdnem 40 éves... :) Persze nem sürgös, meg jól is lehet vele sütni, csak hát füt minden irányba és elöl is baromi forró, mindig félek, hogy megsül valamelyik kölköm töle/elötte.

A DM-ben meg gyümölcslébár volt ma, mindenfélét ki lehetett próbálni, még a receptet is odaadták nekem. Kaptak a gyerekek luft, én meg egy nagy kupac Bübchen/Humana/Aptamil próbacsomagot.

Pöttöm neked is üdv újra a klubban! :)

Málnus vigyori képe bübájos! Tiszta apja rajta!
Virág is csinos nagyon!
Beni is édesen sasol. Milyen egyenes derékkal ül! Szerintem sírósan is édes, föleg mert nincs hang a képhez. :)

A többit nem olvastam, igyekszem átböngészni!

Puszi: én
Vendég

Ja és Dönci hoz magának papírt és ceruzát és müvészkedik. Nagyon kifigyelte a mikéntjét. Olyasmi a felvétele, mint Regönek, mindent elsöre megfigyel, gyorsan felfogja az összefüggéseket, résen kell a kisfickókkal lenni... :)
Vendég

Sniky :) Köszi!

Azt hiszem most egyenlőre képek terén elég lesz belőlünk, de valaki kérdezte tegnap, hogy mennyire szeretik a gyerekek a játszóteret, Málnus napjában többször is követeli, hogy menjünk ki játszani, és ma készítettünk róla egy jó kis fotósorozatot is, akit érdekel....imádja.
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Szeptember#

Egyébként nem tudom más gyerekek csinálják-e, de Málnus hozza a cipőjét, hogy húzzuk fel rá, és vigyül el sétálni. Egyik nap mondtam neki, hogy oké, megyünk sétálni, de előbb át kell öltöznie, erre oda ment a szekrényéhez, és elkezdte válogatni a ruhákat :) Azt hittem megzabálom. A cipő odahozás napjában többször is megy. Biztos, hogy tudatos nála.
Egyébként integetünk, puszit küldünk, a bárányt megmutatja a falán, a halacskát a szőnyegén (a mit csinál a halacska kérdésre elkezd tátogni) mutatja hogy repülnek a gólyák, és milyen nagyra fog nőni...ezek nagy részét a rokonságban levő gyerekek tanították neki, és a képeskönyvben felismeri a pulit :) Ennyi a tudományunk. Beszélni még csak baba nyelven, de ő azt is később kezdte el, mint a többiek.
Viszont annyi mindent megért, hogy néha magam is ledöbbenek, pl. játszott az apja telefonjával, nem sokkal később apa indult volna dolgozni, és keresni kezdte a telefont, kérdezte tőle, hogy hova tette, erre Málnus bement a szobába, bemászott az ágy alá, és elővette a telefont és odahozta :) Ja, és kedvencem, hogy az érintőképernyős telefonon, ő így húzogatja az ujjait, ahogy tőlünk látja :)

Ja, és kedvencünk, egyik nap annyira fáradt voltam, hogy ledőltem az ágyra és elaludtam, apa oldalán, mivel ő nem akart felébreszteni, lefeküdt az én helyemre. Málnus hajnalban mindig átköltözik közénk, majd amikor felébredt és szopizni akart megszokásból rábukott arra amit talált a megszokott helyen..apa orrára, és erőteljes szívásba kezdett, reggel könnyesre röhögtük magunkat rajta :)

Na, eldugulok :)

<
sziszka78
Tolna

..csak még annyit, hogy hol vagy Julcsi???? Hiányzol!

<
sziszka78
Tolna

tényleg egy szuper nap! ManciBarbi, Szilvi, Pöttöm, Aproo, Adri! :) üdv újra itt!!!

Sziszka, szuperek az új fotók! :) nagyon husi Málnus! tényleg, az én kérdésemre nem válaszoltál még... mindenki Málnusnak hívja? mert elvileg az Adél az első neve, ugye?

Barbi, ügyes csaj vagy! :) hajrá lomtalanítás!

Julcsi, bújj elő! remélem, hogy nem vagytok betegek, és nincs semmi gond nálatok!!! pocakfotót is tessék már hozni lassan! ;) Ritus, Andi, ez nektek is szól!

ja, és Szisz, nem tudok ellenállni neki, ezért is van elkapatva... :oops: ;)

jó éjt mindenkinek és mégegyszer köszi, hogy gondoltatok rám!!! puszi érte!

sophie27

Sziasztok!

Zsofi - sok boldog nevnapot kivanok Neked! :)

Orulok, hogy ilyen sokan kedvet kaptatok a keddhez, remeljuk jo ido lesz. Kuldom majd a cimunket. Sziszka, jo lenne, ha ti is tudnatok jonni! Koszi a linket, le is toltottem en is a kartyakat - majd mi is megcsinaljuk oket. (en elotte nem lattam, amikor Boni feltette. Jok a konyvek is - nalunk Laura az en regi konyveimet olvasgatja, szereti o is oket lapozgatni, nezegetni).

Kata, beszeljunk majd meg egy idopontot es szivesen kimegyunk akkor Szentendrere.

A rajzolas es gyurmazas nalunk is tetszik Lauranak, sokszor o mutatja, hogy vegyem le azt a dobozt, amibe a ceruzak, gyurma van. A cipot nalunk is hozza Laura, ha keszulunk kimenni - es en is sokszor meglepodok, hogy miket tud mar, mennyi mindent ert.Nalunk meg a takaritas a nagy kedvenc, mndig segit soporni, feltorolni. :) Tartsa is meg a jo szokasat! :)

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szilvi, de jó ez a sztori :lol: Meg a képek is :D

Sajnos mostanában én is sokszor csak az olvasásig jutok, de most írok is egy kicsit... Tegnap voltunk tanácsadáson, Enikő 13 hónaposan 81 centi és 10,70 kg. A vizsgálat és az oltás alatt szokás szerint visított :oops:

Én és a kistesó jól vagyunk, köszi mindenkinek az érdeklődést!!

Nagyon jó, hogy ilyen sokan visszajöttek a régen látottak, eltűntek közül :D

Eni már 2-3 hónapja csak 1x alszik, igaz az elején volt hogy nehezen húztuk ki ebédig, de legalább aludt egy hosszabbat és könnyebben elaludt akkor... Most már simán bírja délig, bár van, hogy előbb ebédelünk és délben már alszik. De nekünk bevált ez a rendszer... bár sokszor így is csak másfél órát alszik, de ha délelőtt is aludna, akkor délután meg le se lehet lőni...

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?