Hűha, ti aztán nem tétlenkedtetek, két nap és alig bírtam felvenni a fonalat!

Annyi mindent írtatok, hogy nem is tudok mindenre reagálni, hiába szeretnék.
Mindenki pocakos fotója irtó cuki, szóval így tovább!
Érdekes volt Pumi beszámolóját olvasni, hogy ilyen is van, de ez tök jó, hátha majd a következő bébinél nekünk is ilyen lesz.

Én is azt mondhatom, hogy még egész jó helyzetben vagyok, hiszen a pisi rohamokon kívül nem sok mindentől szenvedek, inkább parázok, mert annyira féltem az én picike,kis ördögömet! Szeretek várandós lenni, de már várom a végét, mert annyira szeretném már a karomban tartani, és megbizonyosodni, hogy minden ok. Nekem egy kicsit olyan érzés most, hogy bent van, mintha nem lehetnék igazából befolyással az eseményekre... Ez nagyon furin hangzik???

Mert, ha már kint lesz úgy érzem többet tudok tenni érte, a jókedvéért, a biztonságáért, stb.
Lemon, Meli nagyon tudtam azonosulni a vágyaitokkal, de szerintem ez teljesen oké, hogy ilyenek is eszébe jutnak az embernek.

A szex nekünk is egy kicsit nyugdíjas feeling, és így nem az igazi, de majd csak visszakapcsolunk egy pörgősebb fokozatra, ha már babóca jóllakottan az igazak álmát durmolja a kiságyában..
Amúgy egy kicsit felizgattam magam az olvasottakon, mert miután látom, hogy sokan jártok előskészítőre, meg száz könyvet olvastatok a gyereknevelésről, szülésiterv készítés, meg védőnő látogatás.........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Én ezek szerint nagyon felkészületlen vagyok. Nekem azt mondta a védőnő, hogy talán szerveznek felkészítőt ősszel de ez korántsem biztos,majd szól. (Eddig még nem szólt) Látogatásról még szintén nem esett szó. Gyermeklélektant még pszichológiai tanulmányaim során sajátítottam el, de mostanában nem olvastam ilyen irodalmat!

Szülésiterv pedig abszolút ismeretlen számomra, a fogadott szülésznőm fog az akciókor segíteni és én bízom a szakértelmében.
Sprite, Meli, tök jó, hogy felraktátok a fölöslegesnek bizonyult dolgok listáját, nekem ez nagy segítség, hogy tudja a listáról szelektálni!
Kata, remélem most már kifelé másztok a torokgyuszikból,és gyors gyógyulást kívánok a csajsziknak!
Gombi, én is csatlakozom a gratulációkhoz, nagyon örülök nektek!
Persze a többi decemberi kismamitársamnak is sok puszi és hajrá csajok!!!