Sziasztok csajok!
Na nagyjabol osszedobtam a lelkemet,jo nagy siras kisereteben,apa megvigasztalt,aztan elmentunk vasarolni...Hangi tok jol birta,csak a vegen sirt be

.Aztan tegnap sikerult megfelelo logisztikaval takaritani,pulykat sutni,es egy turos-rakott tesztat osszedobni

.Vegre nem ereztem magamat egy szimplan csak "egesznapszoptatohaziriskanak",hanem a napi teendoket is vegre

elvegezhettem segitseg nelkul!!!
Persze jol kifaradtam,mert gyerekem csak 1x aludt majdnem 1 orat,a tobbiben nyekegett,sztereoban szorakoztattam es fozni tanitottam,bar nem nagyon jon be neki ez a program

...pedig rendes lanynak illenek megtanulni fozocskezni......
Hihetetlen egy kis szarhazi.....ejjel 11-kor nekilatott kaszinozni....teleszarta magat,persze mar majdnem elaltattuk,pelus csere kozben megbeszeltuk,nem nezunk a szemebe,nem beszelgetunk tovabb,alvasido van...na ja!!!Kiskugli akkorat rohogott,hogy nem birtuk tovabb,hangosan felnevettunk,mert provokalt csakazaertis,fel szemmel lattam,hol ram,hol az apjara vigyorog-dumal.....
Most meg szunyal,mindjart porszivozok gyorsban...
Sillia:Loci mennyire fius tenyleg...nagyon helyes gyerek....na a telefonos sztoridon beszartam!!!Nagyon pihent vagy!!!!
Orsi:ez jo amit feltettel a zoldsegekrol,gyumolcsokrol!!!Imadom az avokadot...kene csinalnom kremet!
Boo:megis voros lesz a serod???Na majd mutizd meg!!!Holnap vegre mar en is beszeretnek jelentkezni fodraszhoz,csak sajna nem ismerek senkit itt,csak talalomra megyek egy most nyilo modern fodraszarba...itt sok a regi tipusu,tele azsiai fodrasszal,meg portugallal...nem sok jot hallottam roluk....
Ja a sor alkoholos,de csak igen csekely mertekben

,es max.napi 1-et iszok,szoptatasi szunetben,tobbnyire este....A normal soroket naggggyon utalom,de ez fincsi...gusztustalan lehet a mixed...pfujjj,de a cel erdekeben....
Csibe:igen,a mensi bezavarhat,de mar tudod ugy is.....remelem azert visszakuzdod a tejcsit!
Gabi:ez aztan a nem semmi...5 gyerek...huuuuha!De siman belefer nalatok,en is szerettem a nagycsaladot otthon,bar azert nalunk voltak anyagi gondok sajnos,de elveztem hogy vannak tesoim...anyunak egyedul mar nehezebb dolga volt.
Hajra kisteso!!!
Merion:Miranak micsoda szemei vannak....!!!Csudapofa!!!
Norka:Azert jo lehet hogy mar dolgozol...azert az a masfel ora eppen jol eso mennyiseg...kikapcsolodas!
Iringo:Iringonak is no a haja,ugye?Szep kis pofija van Nekiis!!!
Akkor aztan Ti is kemenyen nyomtatok az Msn-t......tavkapcs....
Tabati:Nem csak a baba szegeny....az anya is ha nem adott a feltetele,hogy szive szerint szuljon ott,ahol o szeretne.....sajnos

Nem volna ezzel baj....persze errol mar irtam a velemenyemet........nem is mennek bele....
Ronmay:Tenyleg csak Te szopiztattal a talin

Eppen en is arra gondoltam,mennyire durrannak szet a csajok,mire hazaernek,es mi lesz a kovetkezmenye.....Na erre olvasom....
Bond:szexes-kellemetlen-vicces sztorin meg gondolkodok,biztos van...csak nem emlekszem
Megismerkedos-sztori,ha van idom,bekapcsolodok szivesen.....!
Lorca:Ne is mond a telet...emiatt is lettem depis!!!Itt bazi hosszu,bazi hideg,bazi sok hoval!!!!Jajjjj de nagggyon utalom!Nem is tudom mi lesz velem/velunk!En becsavarodok!!!!
Dodi:enyem apa,na meg en is az autos tematol maszunk falra

bar horgszni sem szeretunk......
Pink:

En mar mindenfelet hallgattatok gyerokkel,nehez eldonteni mit is kedvel igazan....
Loislane:Jol vagytok?Tenyleg regen jartal nalunk....
Krissy:Szep a kispasid!!!
Hendegabi:????Merre vagy????
Nikici:?????