A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tike:
a tápszertöl zöld a kaki,legalábbis nálunk.
krissy3

Ismerkedős-játék: hátperszehogy :wink: ! És juhujuhuuu én vagyok az első :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Bond!

Naaagyon hideg :lol: !!!! De a feltételezést bóknak veszem :twisted: ! Mikor összejöttünk én 70 kiló voltam (nem izomban :oops: :lol: ), és utoljára 13 évesen voltam fitneszteremben, akkor is biztos csak üdítőért mentem :roll: :lol: :lol: :lol: .

Krissy!

Gyönyrű a kisfiatok, én meglestem iwiwen is :wink: . Gyere gyakrabban!!!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szerintem Lorcát és Robit egy közös barátjuk mutatta be egymásnak, Tabatiéket pedig a tánc hozta össze :wink: .
Norka férje pedig hangosított egy bulin, ahol Norka fellépett... :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok csajok!

Na nagyjabol osszedobtam a lelkemet,jo nagy siras kisereteben,apa megvigasztalt,aztan elmentunk vasarolni...Hangi tok jol birta,csak a vegen sirt be :wink: .Aztan tegnap sikerult megfelelo logisztikaval takaritani,pulykat sutni,es egy turos-rakott tesztat osszedobni :lol: :lol: :lol: .Vegre nem ereztem magamat egy szimplan csak "egesznapszoptatohaziriskanak",hanem a napi teendoket is vegre :lol: elvegezhettem segitseg nelkul!!!
Persze jol kifaradtam,mert gyerekem csak 1x aludt majdnem 1 orat,a tobbiben nyekegett,sztereoban szorakoztattam es fozni tanitottam,bar nem nagyon jon be neki ez a program :roll: ...pedig rendes lanynak illenek megtanulni fozocskezni......
Hihetetlen egy kis szarhazi.....ejjel 11-kor nekilatott kaszinozni....teleszarta magat,persze mar majdnem elaltattuk,pelus csere kozben megbeszeltuk,nem nezunk a szemebe,nem beszelgetunk tovabb,alvasido van...na ja!!!Kiskugli akkorat rohogott,hogy nem birtuk tovabb,hangosan felnevettunk,mert provokalt csakazaertis,fel szemmel lattam,hol ram,hol az apjara vigyorog-dumal.....
Most meg szunyal,mindjart porszivozok gyorsban...

Sillia:Loci mennyire fius tenyleg...nagyon helyes gyerek....na a telefonos sztoridon beszartam!!!Nagyon pihent vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi:ez jo amit feltettel a zoldsegekrol,gyumolcsokrol!!!Imadom az avokadot...kene csinalnom kremet!

Boo:megis voros lesz a serod???Na majd mutizd meg!!!Holnap vegre mar en is beszeretnek jelentkezni fodraszhoz,csak sajna nem ismerek senkit itt,csak talalomra megyek egy most nyilo modern fodraszarba...itt sok a regi tipusu,tele azsiai fodrasszal,meg portugallal...nem sok jot hallottam roluk....
Ja a sor alkoholos,de csak igen csekely mertekben :oops: :oops: :oops: ,es max.napi 1-et iszok,szoptatasi szunetben,tobbnyire este....A normal soroket naggggyon utalom,de ez fincsi...gusztustalan lehet a mixed...pfujjj,de a cel erdekeben....

Csibe:igen,a mensi bezavarhat,de mar tudod ugy is.....remelem azert visszakuzdod a tejcsit!

Gabi:ez aztan a nem semmi...5 gyerek...huuuuha!De siman belefer nalatok,en is szerettem a nagycsaladot otthon,bar azert nalunk voltak anyagi gondok sajnos,de elveztem hogy vannak tesoim...anyunak egyedul mar nehezebb dolga volt.
Hajra kisteso!!! :lol: :lol: :lol:

Merion:Miranak micsoda szemei vannak....!!!Csudapofa!!!

Norka:Azert jo lehet hogy mar dolgozol...azert az a masfel ora eppen jol eso mennyiseg...kikapcsolodas!

Iringo:Iringonak is no a haja,ugye?Szep kis pofija van Nekiis!!!
Akkor aztan Ti is kemenyen nyomtatok az Msn-t......tavkapcs.... :roll: :?

Tabati:Nem csak a baba szegeny....az anya is ha nem adott a feltetele,hogy szive szerint szuljon ott,ahol o szeretne.....sajnos :? :( Nem volna ezzel baj....persze errol mar irtam a velemenyemet........nem is mennek bele....

Ronmay:Tenyleg csak Te szopiztattal a talin :shock: 8) 8) :lol: Eppen en is arra gondoltam,mennyire durrannak szet a csajok,mire hazaernek,es mi lesz a kovetkezmenye.....Na erre olvasom....

Bond:szexes-kellemetlen-vicces sztorin meg gondolkodok,biztos van...csak nem emlekszem :oops: :oops: :oops:
Megismerkedos-sztori,ha van idom,bekapcsolodok szivesen.....!

Lorca:Ne is mond a telet...emiatt is lettem depis!!!Itt bazi hosszu,bazi hideg,bazi sok hoval!!!!Jajjjj de nagggyon utalom!Nem is tudom mi lesz velem/velunk!En becsavarodok!!!!

Dodi:enyem apa,na meg en is az autos tematol maszunk falra :oops: bar horgszni sem szeretunk......
Pink: :lol: 8) En mar mindenfelet hallgattatok gyerokkel,nehez eldonteni mit is kedvel igazan....

Loislane:Jol vagytok?Tenyleg regen jartal nalunk....

Krissy:Szep a kispasid!!!

Hendegabi:????Merre vagy????
Nikici:?????

Kép
Kép
ancsurti

Sillia
Gyönyörű Lóci :lol: :lol: :lol: :lol:
Telefon :lol: :lol: :lol: :lol: (bocs, de ezen nagyot nevettem... :wink: )

Bond
Milyen mikor messze van? Car... :cry:
Egyszerűen egyik emiltől, MSN-beszélgetéstől telik az idő a másikig...közben meg retteg az ember, hogy ne jöjjenek a honvédségtől... :cry:
DE... muszáj kibírni!!!!

"Megúszta a katonaságot? Bocs, de részemről ez egy rosszpont, mert szerintem minden pasira ráfér."
Iringó apája akkor piros pontot kap :lol: :wink:

Tabati
Honvédséghez lehet jelentkezni! :wink:
Vendég

Ancsurti
Nem tudtuk keményen nyomni a MNS-t. Beosztás volt a táborban, hogy mindenki tudjon a családjával értekezni... :wink:
Vendég

Jaj dehogy veszem magamra, egyszerűen csak másképp gondolkozunk.

Ki hol találkozott a párjával. Hátha az enyémet kitaláljátok akkor ügyesek vagytok :D :D :D

Dodi ha jól emlékszem azt mondtad hogy tiéd apa szokott versenyezni autóval. Esetleg ott?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Én is megyek fodrászhoz csütörtökön már nagyon lenőtt a festék.

Kép

gabi1

Iringo:nehez lehet Nektek..... :cry: A beosztast el is felejtettem...nem voltam katona :wink: ...nalunk az idoeltolodas osztotta be az msn-ek hosszat,es idopontjat....

Porszivozas megvolt,reggeli is :lol: !!!Maki meg alszik :lol: :lol: :lol: ugy tunik,most mar azert nem feltetlen 2 orankent ker enni....es megint aludt ejjel 6 orat egyben!!!Juhejj!!!

Csajok:Az eszem megall...ezek annyira keszen vannak....nem kapok Kuglra sapkat!Mert meg nincs itt a szezon!!! :shock: :shock: :shock: Ami volt,azt kinotte,vagy nagyon babas,vagy nyari....en sima pamutsapit keresek,megkotoset,olyat,ami rajta van...most a nyakunkba kell hogy szedjuk a varost,hogy vegyunk neki....Bababoltban nem kaphato,itt a kornyeken :evil: Mar vagy 3-4 helyen neztuk....

Par kep :oops: Cipofejrol!!!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti nekem is még mostanában kezdett átállni 1,5 hete a 2 órás evésből 3 -3,5 órára. Erre ma evett fél 11-kor 100-at de fél egykor mikor mentem a gyerekekért már annyira ordított a kocsiban hogy kénytelen voltam félre állni és megetetni, annyira evett mint aki már vagy 4 órája nem kapott enni. Utána meg most evett fél 5-kor. Most alszik.

Kép

gabi1

Ééén is szpotattam a szabadban a tali alatt !!! Mégis akkorára dagadt a mellem , mire hazaértünk ... és nem a büszkeségtől. Még mindig nem állt teljesen vissza a tejtermelésem a régi kerékvágásba...de már jóllakik belőle Babóca.

Ancsurti :

Örülök , hogy kezdenek nálatok rendeződni a dolgok. Hangi nagyon szép baba, ooolyan szép pofija van.

Apástali :

Hát én nem is tudom :roll: :roll: :roll: , ha mindenkit elkísér a Párja , akkor mi is együtt megyünk, mert az én Kedvesem is könnyen ismerkedik, barátkozik, de igazából én sem eröltetném ezt az apástalit.

Kép
ikoka7

kicsidodi! :)

Ha ennnnyyyire hideg, akkor vagy a könyvtárban találkoztatok vagy a helyi művelődési központ hagyományörző klubjában tollfosztáskor vagy guzsalyazáskor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gabi1-éknél: Apára ráesett egy tégla, eltört a keze és be kellett gipszelni.

Kép
Kép
200907?

Segítség !!!

Párom belenyúlt redvás kézzel a szemébe és azt mondja bedagadt neki nagyon. Most jön hazafelé, még legalább egy óra mire hazaér, úgyhogy az sztk-ba már nem tudunk menni. Szeretné ha elvinném az ügyeletre, meg , hogy megtudjam addig , hogy hol van. Állítólag a Mária utcai szemklinikán van ügyelet. Utána néznétek légyszi ( Bond :?: , ebben Te profi vagy), mert nekem ehhez nincs most türelmem, viszont szeretném majd elvinni. Köszönöööm !

Kép
ikoka7

Gabi;igen,gondolom ez valtozo :lol: annyira imad cicizni :lol: most is eppen azt teszi.....
Neked azert konnyebb a festes....most vagatok majd en is belole...nehez igy gyerek mellett apolni a hajkoronamat.....es igy is keves a 2 doboz festek ra....

Szerintem.... :roll: :roll: :roll: igen,hasonlora gondoltam mint Bond....valami balesetes a sztori.....

Na a mienk sem egyszeru ismeretseg :lol: :lol: :lol: ...de lehet hogy mar leirtam :roll: :oops:

Dodi:boxmeccsen!!! :lol: :lol: :lol: vagy kutyakiallitason :wink:

Ikoka:koszi :lol: !Szabadban szoptatas!!! :wink: Hajra tejcsi!!!

Enyem gyerek egy zabagep!!!Szerintem a havi hizasa lesz majdnem masfel kilo!!! :shock: :shock: :shock: Annyira novi ki a ruhait,az a haztartasi merleg meg kiakadt 5 kilonal,a sima merlegen talastol 5600at mertunk a multheten....kivancsi vagyok mar nagyon!!!

Kép
Kép
ancsurti

SE ÁOK Szemészeti Klinika
1083 Tömö u. 25. 210-7687
1085 Mária u. 39. 210-0278

Ezt talatam hirtelen......ezen a ket helyen olvastam ugyeletrol....
Hivd fel oket maximum.....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Sillia: Jó az új vonalzód :lol: :lol: !!!!! Telefon sztori, nagyon bejött :D :D , nálam is vannak ilyen apró hüyeségek, pl. keresem a szemüvegem, hogy hova tűnhetett el :roll: :roll: , erre rájövök, hogy jééé rajtam van :oops: :oops: , ugyanígy voltam egyszer a jegygyűrűmmel, indultunk valahová és kerestem, már összevesztem volna apával, erősködtem, hogy tuti kivette a dobozból, mire ránéztem a kezemre és rajtam volt, csak épp azt felejtettem, mikor húztam az ujjamra :oops: :oops: .

Szerintem , ha úgy van, enyémapa is jönne , ő is elég nyitott személyiség és könnyen barátkozik.

Domi elég sokat nyálzik, sokat van az ökle a szájában, és mindig rágicsál valamit, de még szerintem nem jöhet a foga, az nagyon korai lenne nem?Akkor mitől lehet? Elég nyűgős is. Bár valakitől hallottam , hogy a negyedik hónaptól lehetséges , hogy kibújjanak a fogicák.
Dodiéknál én is arra tippelnék , amire Ancsurti, autóverseny vagy kutyástéma.

Ancsurti: Lehet, hogy már leírtad, de engem azért érdekelne, hogyan ismerkedtetek meg :wink: , ugyebár én elég későn kapcsolódtam be hozzátok és bizti sok mindenről levagyok maradva :roll: :wink: :wink:
marietta1982

Köszönöm Ancsurti, már fel is hívtam, a Mária utcába kell majd mennünk.

Kép
ikoka7

ikoka7! :)

Én is a Mária utcát és a Tömő utcát találtam, telefonszámokkal együtt, de abba sehol sem botlottam bele, hogy ügyelet is van. :roll: (Vagy csak ennyire felületesen olvastam el a nagy sieteségben :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
De ha sikerült őket felhívnod - ancsurti itt péntek este hét óta lesz mindjárt... - akkor alighanem tényleg tartanak ügyeletet. :roll:
Tudósíts majd!

ancsurti! :)

Hol olvastad? (Nem kételkedem, csak zavar, hogy nem találom. :? :? :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Hát nagyon hideg amerre gondolkoztok :D :D :D :D :D

Kép

gabi1

Marietta:Hangi is nyaladzik,oklet ragja..... :? a fogzast jo par honapos nyaladzas elozi meg....azert jobb lenne kesobb.....nem akaraok meg fogakat erezni a bimboimon :? :? :?

Nem biztos hogy leirtam..csak gondolkoztam,mert akkor igy konnyu a jatek :roll:
De majd megirom biztos nemsokara :wink:

Ikoka:ugyesen,aztan majd ird meg mi volt "buta"apaval,aki mocskos kezzel turkal a szemeben.....

Bond:tutom am az eltolodast...eppen tesommal trecseltem,akik mar furdenek,lefekveshez keszulodnek,gyerekeket terelgetnek....
http://www.zesz.hu/zesz_web/ugy2.html :wink: :wink: :wink:
Itt talatam gyorsba,bar itt perforalt :shock: szemserulesekrol szolt az ugyelet...

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :lol:

gabi1: nekem úgy rémlik, hogy egyszer már írtad. De nem akarom lelőni a poént, ha annyit írok, hogy újságosbódé, akkor nyertem? :D

marietta: eddig albiban laktunk, most megyünk előtakarékos önkormányzatiba. Itt 5 évig lakunk, minimális bérleti díjat kell fizetni, meg egy bevállalt összeggel havonta általunk választott formában előtakarékoskondi. :lol:

katy: kérésed parancs :lol: néhány kép Katáról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
agi125r

Köszi. Többek között ezen bizonytalanodtam el én is. :roll:

Kép
Kép
200907?

Húúúúú, nekem úgy rémlik, hogy ti már korábban is ismerétek egymást, de csak jóval később lett komolyabb, miután ő elvált. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Gabi!

Nem-nem....bár autó volt a sztoriban :wink: .

Ancsurti!

Azt olvastam, Cipőfej :oops: :lol: :lol: :lol: . Amúgy gyönyörúúúú :lol: !
Neeem, bár már akkoris boxolt, és két kutyája már megvolt, de nem...

Ikoka!

Nekem is kezd helyreállni a rend :wink: !

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.09.18 19:31-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Marietta:.....ugy tudom,a fogzas meg a takonykorhoz hasonlo tunetekkel jar,es popsi kipirosodassal.....a lenyeg,hogy jo lenne meg varni evvel,legalabb kesobb is kezdenek romlani :wink:

Sillia:az avatarod is szuper!!!!

Agi:tok jo hogy sikerult ez a lakasdolog...!!!jol hangzik!!!
Kata olyan nagy babanak latszik az elso kepen.....(marmint idosebbnek a koranal...)edes a mosolya!!!es mekkora haja van mar hatul :shock:
(megkerdezhetem,mi az a minimalis berleti dij havonta?csak kivancsisagbol,mert 12 evig en is alberleteztem otthon...mondjuk itt megint :? )

Kép
Kép
ancsurti

Bond:kozelit a dolog,regota ismerjuk egymast...bar meg nem valt el akkor mikor osszejottunk(a csaj hagyta el)es nem emiatt :wink:
De van egy csavar a dologban....meg joval-joval azelottrol...

Dodi:Koszi!!!Szerintem stoppoltatok a baratnoddel.....vagy az utcan mentetek,o rad dudalt,te meg jol megmondtad neki a frankot....

Gabi: :roll: :roll: :roll: gondolkodom-gondolkodom...

Bond:na nehez lesz teged is megfejteni..... :roll:

Valaki kozulunk a neten ismerkedett...de ki is volt az :roll: ???

Kép
Kép
ancsurti

Marietta!
Marci detto ezt csinálja pár napja.
A neten többek közt ezt találtam.
"Lehetséges, mert a fogzás sokkal hamarabb indul meg, mint azt mi észrevesszük a gyerkőcnél. Az én lányomnak is 2 hónapos korábban kezdett folyni a nyála, és a kezét állandóan a szájába tuszkolta. Most 4 hónapos és még nincs kint a foga, de nagyon meg van duzzadva az ínye és az ujjával folyamatosan nyomkodja a nyála meg még jobban folyik, mint eddig. Én Dentonex gélt vettem."
Vendég

kicsidodi nagyon lapít. :roll: :roll: :roll: :roll: Szerintem ő indította el az autóversenyt. :roll: :lol: :lol: :lol:

A te csavarodra nem emlékszem, de ha jól tévedek, akkor sillia ismerkedett meg a Neten Apájával. :roll: :wink:

Agi125r gondolom motoros találkozón jött össze Apával, ronmay pedig a mászás révén. :wink:

Kép
Kép
200907?

"Én Dentonex gélt vettem."" :)
Jó lesz az Dentinoxnak is... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Conversano pedig a loversenypalyan.....,Lorca utazgatas kozben....

Kép
Kép
ancsurti

Érdekes én ezekre nem fogadnék. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok csajok!
Látom pörögtek ma az események! Én szívesen leírom a találkozásunk történetét, mert a mai napig emlegetjük, annyira romantikus volt :oops:
[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiNorka férje pedig hangosított egy bulin, ahol Norka fellépett... :D

Nagyon meleg!!! Dodi!Jó felé indultál el!

Akkor most kinek kell mesélni?
Vendég

Ancsurti
Kép
Nem nyert :)
Vendég

norka81! :)

Együtt táncoltatok? Ha igen, akkor nyomathatod a sztorit és az jön utánad, aki beletrafált (ha szetetne)

Kép
Kép
200907?

Nagyon jók a képek! Minden baba szuper aranyos!

Fogzás: Nálunk is Jázmin sok nyálat folyat, és az öklét is eszi. Tőlem is már többen kérdezték, hogy jön a foga? :shock: Én nem tudom, lehet. Egyik ismerősöm kisfiának 3 hónaposan kibújt az első. Én a tünetek kezelésére az Osanit nevű homeós bogyót hallottam.

Munka: Mivel hobby, így nagyon jól esett ez a másfél óra! De többet egyenlőre nem vállalnék semmi pénzért.

Ikoka! Remélem párod jól van és nincs gond a szemével!

Ancsurti! Hanga gyönyörű baba! A sapkákkal én is bajban vagyok, eddig egy olyat találtam ami tetszik is és jó rá, csak az már a hűvösebb napokra nem jó. Most leszek bajban, ha jön a hideg. Ráadásul úgy veszem észre én lánykám,nem szereti a sapit. :shock:
Vendég

Nem-nem táncoltunk. :wink: :D
...akkor melyik fele igaz??? :roll:
Vendég

Az a tuti, ha jeleztek mikor írhatom a történetet. Nem szeretném elrontani a játékot!
Vendég

Ancsurti: Hááááááááááát szerintem is jó lenne még a fogzással várni, asszem akkor megint nyűgős napok elé fogunk nézni :? :? . Most vettem csak észre , milyen szép kék Hangi szeme :lol: :lol: .

Silliáék ismerkedtek a neten, ha jól emlékszem :roll: . Na közben olvasom, Bond is írta :wink: .

Conversano: Akkor készülhetünk!!Épp, hogy túl vagyunk a hasfájáson, most meg jönnek a fogak.

Ági: Gratula a lakáshoz, biztos tök szuper :lol: :lol: !!! És hogy megy a költözködés?? Katának is elég sok haja van, nagyon édi :lol: :lol: .
marietta1982

Kizárásos alapon te is a hangosításban vettél részt. :roll: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Boo

Apa örülne, ha lerókáznám az új laptopját, szóval le ne merd írni, ha kakaóval vegyítve iszod a sört.

Ma vettem Odinak játszószőnyeget, de a csíkos pizsamám még mindig jobban tetszik neki :shock:

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Az én gyerekem is már 6 kiló. Nem is tudom,mi lesz könnyebb..etetni vagy ruházni. :)

Én annyira örülök,h minket elkerült a hasfájás. Remélem már nem is lesz. Nálunk még nem volt több 5 perces sírásnál.
Vendég

ancsurti: ez önkormányzati lakás. Mivel előtakarékos szerződésünk van, a bérleti díj 1/3- át kell fizetnünk, az 13e Ft/ hó :lol:
Kata már nagy hajjal született, egy csomó kihullott :( de csak nem marad így.... :lol: :lol:

marietta: köszi :P a költözködés elég döcögős... bútorok jövő héten jönnek, és csak aztán lendülünk bele igazán. Még függönyök sincsenek, mert azokra meg brutális árakat kaptam eddig :roll:

bond: nálam a motorozás akkor jött a képbe, mikor már együtt voltunk :P

Kép
agi125r

Nyáladzás és ökölrágás nálunk is van, nem tudom az okát... :roll: :D

Kép
agi125r

Nálunk is van kb egy hete eszi az öklét, két napja szinte állandóan a szájában van

Kép
Kép
orsi777

Sillia!
Lócival én nem tudok betelni. :wink:
Telefonos sztorid nagyon kemény! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti!
Ügyi vagy, hogy ennyi mindent csináltál! Hangi nagyon szép kislány!

Ági!
Kata is nagyon cuki!!! :wink:

Apatali:
Részemről felejtős. Apa nem az a közvetlen típus (én sem), ráadásul én tök erőltetettnek érezném a dolgot.
Ha apák is jönnek, nyilván nem lesz olyan oldott a hangulat, mint a Normafánál volt. Ettől függetlenül nyilván ha valakit a férje tud elhozni, nem kell, hogy 3 és fél órát az autóban üljön.

Ismerkedés:
Hajdanán már volt ez téma, Gabiéra én is emlékszem, az újságosbódéval együtt....

Boo!
Városligetben benne vagyok, hozok üres dvd-t, arra kicsinyítés nélkül fel tudod pakolni a képeket!
A jövő hét nekem se jó, mert szerdától nincs kocsim, mert megy olajcserére+átnézésre, és miután egy barátunk csinálja, nem tudom, hogy lesz rá ideje, mikor fejezi be.

Még azt akartam Neked írni Boo, hogy csalóka a fejés, ugyanis én ma pl. vásárolni voltam, Anyu etette meg a Petrát fagyi tejjel. Aztán amikor visszaértem, lefejtem azt a cicim, ami soron következett volna, ha szoptattam volna, és összesen 70ml-t sikerült lefejnem. Az viszont biztos, hogy Petra sokkal többet kiszív, hiszen 70ml-től már nem lakik jól. Szóval én sem tudok minden kifejni, szerintem Neked is több tejed van, mint amennyit kifejsz.

Holnap megyünk Apával moziba, nekünk a moziünnep is olyan, mint az Arc kiállítás vagy a Photo Press, minden évben megyünk.
Bond!
Mi már voltunk az Arc-on, nekem nagyon tetszett az idei!

Orsi!
Petra is csak most kezdi nézegetni a játszószőnyegét, illetve a lelógó bizgentyűket. Maga a szőnyeg még nem érdekli, szerintem az akkor lesz izgi, ha már térdelőtámaszba tud emelkedni, vagy ülni tud. Hason fekve nem is igazán lát belőle semmit.

Kiváltottam ma a DM-ben a baba-bónusz kezdőcsomagot. Tök jó kuponok vannak benne.

Kép
katy76

Nyáladzás nálunk másfél hónapja van. Kézrágás szintén. Most megint begyógyult az ujja, úgyhogy napközben már nincs rajta zokni, de éjszakára még rárakom. Igazából már nem szívesen rakom rá, mert nem akarom, hogy akadályozza a kezei felfedezésében. Pont most van abban a korban, hogy elkezdené felfedezni a kezecskéit... :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Dodi!
Gyorsulási verseny???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy Subaru találkozó? :lol: :lol:
Vagy autószerelő műhely???
Vagy az Agip kút?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Ancsurti!

Hát épp ez az, a nő ott szült ahol ő akart... :? De nem kötözködök, értem én mire gondolsz...

Osanit!

Csak kár, hogy Magyarországon nem lehet kapni. Én már szereztem azért, remélem beválik. Még el kell olvasnom a tájékoztatóját, felfrissítem a némettudásom. :wink:

Én ismerkedős sztorim nem izgis, főleg, hogy már tényleg írtam korábban.

Taliból akkor megint kihúzom magam, mert a hétvége nálunk is a család...

Noé épp az imént sírt fel!! :shock: Ilyen még sosem volt, 10 előtt mindig elalszik és nem ébred fel hajnalig...nem mentem be, most csend van, remélem visszaaludt. :roll:

Kép
Kép
tabati

sziasztok!

köszi Ancsurti neked is a választ azért...

majd én is szívesen elméesélem újra,mert már beszéltünk erről
és akkor én megírtam és tényleg Sillia is elmesélte a storyjukat és
én is az interneten ismerkedtek megre emlékszem...

már második napja sörözöm,mert igaz van tejem,de estére elfogy...
vagy nem tudom,de nehezebben termelődik újra...

Kiara is kb 1hete tömködi a kezét a szájába és előtte nem sokkal
elkezdett nyáladzani is...
nagynéném a fogcsírákról mondott valamit,hogy lehet,hogy azért csinálja...

Kép
Kép
csibe83

tabati! :)

Kisnyúl legyek, ha emlékszem a ti történetekre. :oops: :oops: Persze lehet, hogy majd beugrik, ha mégicsak leírod. :roll: :roll: :roll: Már ha van kedved.

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?