A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kata :)
Nem zavarja, nem is veszi észre,hogy rajta van :D
Még te is szopiztatsz ugye?

Képzeljétek,Marci nem akarja enni a gyümölcöt.Semmilyet :evil:
Nagy nehezen letuszkolja a gyümölcslevet, de azon kivül semmit :?
Vendég

Fürtöske: hol és mennyiért vettétek a láncot?
Kevin is szopizik még ő elég sokat mert nem nagyon akar enni most meg pár napja szinte semmit csak cicizik alig birok 2 kannállal beletuszkolni.Egyedül a banán az amit bármikor bármennyit :lol:
Éjszaka is kel 1-2 * Ti keltek éjszak?
Miért nem akarja a gyümit enni?

000kata

Kata
www.borostyanlanc.hu
itt rendeltem

nem tudom, miért nem.Ahogy megérzi, rázkodik tőle. :?
Most volt 2 éjszaka, amit végig aludt, de tegnap már nem, sajna :?
de cicizik és alszik is vissza
Vendég

Kata
egyetértek Fürtöskével,riogatás van! Legyártották a rengeteg oltást most el kell sózni! Persze nem árt az óvatosság, de ez is fel van fújva mint a kergemerhakór, madárinflu és tsai....
Borostyánláncot én is ráadtam újra...kelt is azon az éjjel újra...apja eltávolította...újra :) sz@rt sem ér Lénának.
Ja és a videót kérdezted még windows movie maker-rel csináltuk, nem nehéz csak míg rá nem érzel.

Évi
tyűűűű motorozik a lány vagy mi?? :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katica_75 2009.09.18 19:40-kor.

Kép
katica_75

Csajok valaki beadatja a bárányhimlő elleni oltást?Beszélgettem egy gyerek aszisztensel és most már sokkal rosszabb a lefolyása mint régen.Magas láz,millo pöttyök.Az oltás ára 6200 ft és 2 kell belöle.
Vélemények????

000kata

Évi!

Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Én kis Bettikém mára belázasodott,taknyos is.alig aludt az éjjel,mert dugult az orra,cumi nélkül meg nem megy.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey nálunk is így kezdődött és egy heti antibiotikumos kúra sem volt elég :cry: Már én is beteg vagyok és nagyfiam is Ő már reggel annyira hányt is, hogy injekciót kapott rá. Ráment a pocijára az infulenza :cry: Középsőmet meg lassan egy hete nem láttam elküldtem anyuhoz, hogy vissza ne fertőzödjön hiányzik :cry: Ennyit a kesergésről!

Evi nagyon-nagyon boldog szülinapot !!!(nem is tudtam én semmit soha nem tudok, de nálam ez normális, ja meg az is, hogy amit tudok azt meg elfelejtem :lol: )

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!

Klarissza,Honey: Jobbulást nektek,remélem hamar meggyogyultok!!!

000kata

Évi
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
:lol: :wink:

Klarissza,Honey
és akor ez h1n1 már? Jobbulást Nektek! :?

Kata
ez az ami csak 6évig véd nem? Többször 6évenként is be lehet vajon adatni? Mert felnőttkorban még durvább, meg övsömör lehet belőle.

Kép
katica_75

honey, klarissza
Jobbulást!!!

Évi
Nagyon boldog születésnapot! :)

kata
Igen , Én is félek, ezért már nem is járunk úszni, bár nagyon sajnálom, mert imádjuk!!! Gonosz influenza :evil: Amúgy majd adatunk be szurit és akkor tervezem újra menni emberek közé...

Ma vagyunk 10 hósak :D:D
Kincső nappal nem akar aludni, ettől délutánra olyan fáradt, hogy csak üvölt és nem tudok vele mit tenni... Segítsetek már lécci!!!! Mitől lehet ez??? :shock: :shock: És mit tudtok ajánlani??? Annyira sajnálom szegénykémet!!!! :( :(

Kép
Kép
anya1118

Anya
sajnálom h. Kincső "elromlott" alvásilag. Most frontos az idő az elmúlt 2napban L. is szenvedett.De ha régebbóta van akkor passz. :( Fogacska új esetleg?

Dalma
asszem Te kérdezted még, a videón a kisfiú L. koraszülött kis barátja. :) Ő is novemberi lenne és a 30. hétre született 1 nappal előbb mint Léna - a mellettünk lévő inkuban cseperedett.

Kép
katica_75

Katica:nekem azt mondták hogy 2 szuri kell és nem csak 6 évig véd.Elvileg nem jön ki,de ha mégis akkor max 10 pötty és 2-3 nap és elmúlik.

Anya: Boldog Hófordulot!!! :lol: :lol: sajnálom a nemalvást :cry:

000kata

KÖSZÖNÖM LÁNYOK, ANNYIRA JÓL ESETT A KÖSZÖNTÉS! ( mint egy kisgyereknek, már 1 éve vártam ezt a napot, tavaly volt kerek, de a poci miatt nem lazulhattam, de ma bepótoltam - most mentek el a vendégek, jó volt a hangulat )

Anya, kicsi Kincső szopizik még? Bocsi, nem tudok fejbe tartani dolgokat még soxor a magamét se. Ha van még szopi akkor cicin altasd el délután, ha nem akkor tápin, mikor már Lilla túltúltúlpörög keverek kis tápit és azon bealszik, Muszáj, mert ha nagyon fáradt nem tud elaludni, vagy hordozó- az megoldja az alvást. Más tippen nincs sajna.

Katica, de jó, hogy így tartjátok a kapcsolatot a "koritesóval"

Honey, Bettikédnek gyors gyógyulást! A nagytesók is betegek?

Klarissza, betegség mondjon le :twisted: :twisted: :twisted: egyébként nekem is olyan szita az agyam :roll: sokszor elfelejtem miért mentem be a szobába, mit is akartam :shock: és visszamegyek a kiindulóponthoz, hátha eszembe jut, de van mikor még így sem :(

Én már nem félek a H1N1-től, doki mondta, ne adjuk be az oltást ( ő védőoltás ellenes) bárányhimlőset se, erre kaptam ma egy videot, ha tudom bemásolom a linket- jól felfújják ezt az egész röfiinfluenzát!!!

http://vimeo.com/6223468

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: videó :shock: :shock:

000kata

Katica hihetetlen, hogy az a kisfiú is milyen nagy! Annyira szuper, hogy már a koraszülötteket is életben tudják tartani ez annyi, de annyi kismamának jelent boldogságot!

Nem tudom, hogy h1n1-e mert nem kellett vinni mintát, de az tény, hogy anyatej ide anyatej oda szegény Mátyásom lett a legbetegebb :cry: Hétfőn elviszem dokihoz, mert egy heti antibiotikumos kúra után is még mindig folyik az orra és köhög.

Anya nálunk is volt egy időszak amikor Mátyás nem akart aludni akkor kitaláltam, hogy berakom a babakocsiba és ringatom előre-hátra, jobbra-balra. Ez annyira bevált, hogy képes volt 2-3 órát is aludni. Ma már szerencsére megint visszaszokott az ágyacskájába pedig már azt hittem télire is ki kell tegyem :wink: Egyébként a fogzás volt az oka! Amikor nyaraltunk akkor pedig csak a cicimen, vagy a karomba aludt el. Most meg délutáni alvásnál arra szokott rá, hogy kikéredzkedik az ágyából és a hasamon vagy mellettem a nagyágyon alszik el. Mondjuk ez nagyon idő igényes :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást kívánunk!!!

Évi:Utólagis nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!!

Hát az a videó nem semmi.Én se adatom be magunknak.Akikkel beszéltem róla eddig mindenki azt mondja,hogy felvan fújva ez az egész.Hát szerintem is.A dokim nem is nyilatkozott róla,mert mondta,hogy hülyeség.Sok vitamin kell és ennyi :D Mi homeopátiával gyógyultunk meg Krisz másfélhét alatt meggyógyult :D Bárányhimlő ellen én se adatok be.Ezen szerintem átkell esni.Én is átestem rajta :D

Anya:Sajnálom én is a nem alvást.Mondjuk Krisz sem akar aludni ám nappal.De ha kimegyünk sétálni akkor alszik a babakocsiban.Vagy,ha itthon vagyunk akkor nekünk a hordozós dolog vált be az elringatja :D Boldog hó fordulót:D

Csajok!Mi azzal szenvedünk,hogy Krisz nem hajlandó este 11-12 előtt elaludni :cry: Pedig délután 4kor már nem is hagyom aludni.De ez sem vált be :cry: Nem alszik el még akkor sem,ha nagyon álmos hanem sír.Nem tudom mit csináljak vele,hogy 9kor már aludjon.Tudtok nekem segíteni?Valami ötlet?Homeós bogyó sem jó.

Rólunk:Mamink sajnos nincs jól.Már tegnap egésznap félrebeszélt.Azt hiszi,hogy 1956-ban van :cry: Elég rosszul is néz ki.Mi megvagyunk bár elég rosszul viseljük ezt az egészet.Belevagyunk fáradva már fél éve kórházba járunk :cry: Ma végre megyünk kicsit kirándulni kikapcsolódni :D Gyerekvasutazunk :lol:

Képzeljétek nem tudom láttátok-e vagy olvastátok-e erzsébeten nemrég agyon rugdostak egy embert itt nálunk a kisboltnál :cry: A fia férjem gyerekkori barátja és az apukáját is ismerte :cry: Szörnyű,hogy az ember csak kis apróságért ugrik le a boltba és lehet nem tér haza a családjához :cry: Pedig csak megakart védeni egy másik embert :cry: Jó ember volt.Na nem akarok senkit lehangolni csak szörnyű mik vannak ebben a mai világban :cry:

Kép
Kép
reni_24

Köszönöm a válaszokat , tippeket!!
Szerencsére ma már aludt, igaz kb. fél órát járkáltam vele fel-alá, na de a lényeg, hogy 2 órát aludt!! Ezzel ki is fújt, szerintetek elég ennyi napközben, ha az éjjelt azért nagyjából végig alussza?? Mert éjjel is kell 3-4 -szer. :(
Babakocsiban nem alszik, nézelődik. :shock: Évi nem már nem szopizik. :( Tápi lehet jó ötlet majd kipróbálom.

reni

Igen, Én hallottam és borzasztó!! Tényleg megbotránkoztató. Ez aki rugdosta nem annak a tesója , akik megölték a kézilabdás fiút?? Sajnálom a mamit. :( Ez miben nyilvánul meg, hogy azt hiszi 56-ban van??? Gyermekvasutat élvezte Krisz??

kata
Miért kerestél? A cipő miatt?? Nem is mondtam még régebben egyik este 9 körül is hívtál, aztán kérdezgettem ki az, de nem szólt bele senki, szerintem véletlen hívtál. Lehet most is??

klarissza

:( Gyors gyógyulást a picurnak!!! Nagyon sajnálom!!! :(
Kint aludni, ez édes ! :) Amúgy Kincs ha kint elringatom a teraszon kb. fél órát alszik csak, az meg nagyon kevés.

katica
Tényleg jó, hogy tartjátok a kapcsolatot. :) Mi is tartjuk egy kislánnyal, amikor Kincső született, szinte csak kislányok voltak képzeld. kb. 10 lányra jutott 1 kisfiú :shock:

Kép
Kép
anya1118

katica
Most nézem, hogy mi találkozunk a jövő hétvégén. De jó!!! :) Végre megint "Lénázhatok"! :) :lol: :D :lol:

Kép
Kép
anya1118

Reni
az itt volt??? azt hittem a határúton, húú ez nagyon gáz, pedig már terveztem h. eljárok fektetés után futni, és pont a v.soron gondoltam. :twisted: :roll:
Mamitokat sajnálom.

Klarissza
ja boldogság! :P Pont vele voltunk tegnap a szemészeten is és hát nagyon nagy mákunk van ezzel a két cukival h. még a szemük is ok. Sajna nem mindenki ilyen szerencsés.
Gyógyuljatok meg!!

Lányok túlpörgésre Coffea tosta ch15 5golyó esténként.Hátha... :D

Kép
katica_75

Ja, még cipő témához szerettem volna szólni.
Én most vettem Kincsőnek egy Zetpol kiscipőt és nagyon szuper. Ilyen. Ha valakit érdekel keressen rá a neten. nagyon jó minőség, olcsón (Én 1.800-ért vettem ezt)!!! Rengeteg féle, fajta, kisfiú, kislány cipőcske van!! Szebbnél szebbek!!! :)

Tehát ilyen
Kép

Na rákerestem . :)

A ZETPOL egyike a legismertebb lengyel gyermek vászon-cipőkészítő cégeknek. Termékeik rendelkeznek a lengyelországi Cipőipari Központi Laboratórium mellett működő Gyermekcipőügyi Szakértői Bizottság tanúsítványával „A gyermek talpának megfelelő fejlődését biztosító cipő” címmel. A merevített sarok, a megelőző talpbetét, a jól szellőző, lenvászon belső borítás, a kinti és benti használatra tervezett masszív, mégis puha, hajlékony talp mind a gyermek egészséges lábfejlődését szolgálják.

Kép
Kép
anya1118

Anya ez szuper! akkor Mátyásom majd válogathat :wink: Egyébként ahol én szültem ott 5 kisfiú és 3 lány született azon a héten! :lol:

Reni képzeld van egy ismerősünk akinek a fia szintén nem volt hajlandó aludni 12 előtt megszületett a kislány és Ő is felvette ezt a rossz szokást, most ott tartanak, hogy a kisfiú most ment oviba és teljesen ki van készülve, fáradt, nyűgös, hisztis az ovónénik szerint kezelhetetlen! Kívánom, hogy eddig még csak véletlen se jussatok el! Tippek :roll: csönd, sötétség, vagy éjjeli fény, ringatás, cumi, ágyba be ha nagyon sír vigasztalás puszi és újra ágyba be, szobából ki és egyre később menni vissza. Okosoktól hallottam ezt szerencsére nekünk nem kellett alkalmaznunk csak az elején kb. 2 hónapig azóta is alszik a drágám este 8-tól reggel 7-ig néhány éjszakai szopival.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya hol vetted?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Na már utána is néztem sajna Kecsón nem lehet kapni :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=4713581

Ki se kell mozdulnod és kedvezményes az ára. Nézd meg!! Látom egyszerre írtunk. :) Van msn-ed??

Kép
Kép
anya1118

Anya, L. se alszik el babakocsiban :roll:
Két óra alvás :shock: bőven sok :lol: L. ma is reggel 8-kor kelt és 13-13,40-ig aludt :twisted:
Tápit L. reggel, este kap, valamint extrém nyügi esetén napközben, de nem állandóan és még olyankor mikor nagyon keveset eszik. Nekem este i tápszeren alszik el.
Majd jövök én is fél év múlva segítsetek, hogy szoktassam le a cumisüveges elalvásról :evil:

Reni, ezek szerint a mami nem javul :( igen egy idő után az ember belefásul az állandó kórházba mászkálásba, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásotok! Írj majd , hogy tetszett Krisznek a kirándulás!
Köszi neked is a megemlékezést :oops:

Katica, a szomszéd kisfiú is korababa volt, most kezdte az elsőt, nagyon ügyes kis fickó, nem volt beteges soha. ( szemüveget hord pici korától, de az én fiam is szemüveges és nem született korábban ) Régen volt gond mikor az inkuba nem ragasztották le a szemüket.
köszi a homeós tippet !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

csini cipő, rákeresek én is!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya
Hannánál érted a talit? jövőhétel lesz akkor? (Nem olvasom a várandóst most) De jóóó! :) Nagyon szép kiscipőe van Kincsőnek! Jó arány 10:1hez! :wink:

Évi
furi ez a leragasztás, még jó h. már nincs ilyen. :)
Homeós ha segíit vkinek számoljon be róla!!!! (addig nem veszek, így is már patikát nyithatnék a bogyóimmal amiket összevettem szülés óta :shock: - bár állítólag soha nem jár le a szavijuk)

Kép
katica_75

Kata! Mi 2re járunk úszni, ha még aktuális lefotózom neked a gatyót csak szólj. :)
Nagyon édes Kevined bizti bejöttek neki az állatok!

Dittta! Panteleimonas Beachen voltunk elég pici hely nem tom ismered e. Platamonas, Neipori környékén van.

Klarissza! Jobbuást Nektek minél hamarabb!!!

Anya! É úgy tervezem h viszem végig Domit úszni ha csak nem lesz valami farkasordító hideg. Az inluenzát bárhol elkaphatja illetve ugye mi is összeszedhetjük bárhol. Ha jól megszárítod a haját meg felöltözteted nem hiszem h baja lenne.

Reni! Nagyon sajnálom mamát, szugeráljuk hogy meg gyógyuljon azért ne add fel a reményt!!!

Szerintem is nagyon felfújják ezt a H1N1-et ugyanolyan mint a többi nem is mondnak mást csak ha elkaptad C-vitamin meg lázcsillapító ezt adják általában másra is.
A brárnyhimlőt én sem tervezem beadatni Dominak. Azért még megkérdezem az orvosunkat mit ajánl de nem ragaszkodnék hozzá. Igaza van Reninek mi is átesetünk rajta.

Rólunk: Domi még mindig nem alszik éjjel rendesen és a borzalmas az benne hogy ha apa megy át nagyon nehezen alszik vissza neki. Bezzeg ha én megyek csak felveszem a kezembe és már csukja le a szemét, de ha lerakom felébred. Most azt csinálom, hogy átviszem a nappaliba kicsit tartom a kezemben, ha érzem h ernyed el, lerakom magam mellé a kanapéra melléfekszek és megvárom h bealudjon mélyen aztán átrakom az ágyába. Vagy alszik tovább reggelig de van h negyed óra és ébred megint. Áll az ágyában és olyan keservesen sír mintha rosszat álmodna vagy félne nem tudom. Ráfoghatom a fogára, mert irtózatosan ömlik a nyála de 3 hónapos kora óta folyik és még mindig fogatlan nincs beduzzadva nem piros semmi. Szóval tanácstalan vagyok éjjeli fény sose volt a szobájában tehát nem szokhatta meg azt sem. Ja és emellett iszonyatosan anyás bújuk egész nap hozzám, mindenhova jön velem, ja és azért sem hiszem hogy a fogáttól lenne mert ha átviszem magam mellé az ágyba úgy alszik mint a tejbetök nem ébred fel semmi.:(((
Vettem neki sedatif PC-t már 1 hete kapja annyi van h kb 3 naponta esetleg van egy átaludt éjszaka de hogy a bogyótól e vagy sem azt nem tudom.

Csajok!!! Nálunk van egy játszóház ami 1 éves korig ingyenes!!! Kérdés hogy eljöttök e idáig :shock: (11.ker)
Na megyek még dobok pár képet ha addig nem ébred fel Domcsi!

Ja már olyan sokan irtátok hogy nem emlékszem pontosan név szerint, ugyhogy minden betegeskedőnek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Évi utólag is nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Neked!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci:Mi végül 4re járunk uszizni.Most voltunk másodjára,nagyon ügyes volt Kevin meg is dicsérték.Már nem aktuális a gyatyo.Végülis vettünk ott egyet.Nagyon édesek a képek. :lol:

Anya: még régebben amikor 9kor hivtalak,Kevin volt :lol: elvette a telom a téged meg még valakit felhivott :lol: :lol: Bocsi.
Multkor meg a cipő miatt hivtalak ,lemértem kevin tappancsát 11 és fél cm.Leméred a cipőt hogy jó lenne e kevinre ,meg tudsz képet rakni?

Reni:sajnálom a nemalvást Kevin is sokáig van fent és minden ete cirkusz az elalvás mert üvölt. :?

000kata

Évi, boldog szülinapot! De honnan tudja ezt mindenki? :wink:
Ez a lány igen keveset alszik. El sem fárad egészen egyig? Aztán meg csak ennyi alvás? Nem semmi.

Mammuci, milyen helyes a kis pancsimanód!

Anya, nagyon szépek a kiscipők. Lehet K-nak majd ovira veszek egyet benntre.

Klarissza, jobbulást nektek! A többiek nem kapták el? Válaszolt valamit a tanárnő Zsoltikának az írásbeli bocsira? Olyan kevés gyerek született egy héten? Mondjuk Győr nagyobb város, de itt azon a héten 55 gyerek volt az osztályon. Aznap szült ott Alexa is. Emlékeztek rá? Írt ide párszor. Találkoztam is vele, de nem beszélgettünk (vajúdás közben)

Panna meg megjavult. Nem sikerült átállnunk az egy alvásra, még kell neki a 2. Összesen kb 2,5 óra nappal :D , éjjel meg 8.30-8.00-ig. Már csak 1x vagy 2x kel, de nem sír, csak felébred, és dumál, meg rázza az ágyat. Ma nem mentem be, mert elhalgatott, vártam még 5 percet (csend volt) aztán bekukucskáltam. Álldogált a kiságyban csendben, és szólt, hogy kukukk . Hát majd' megettem. :)

Reni, mi is így voltunk sokáig, hogy nagyon későn aludt el, meg Kornél elalvása is elcsúszott, de mára nehéz munkával sikerült visszahúznunk őket, és 8-9 között mindegyik elalszik. Hurrá!
Nem tudom, most hogy van az este, de ahogy Klarissza is írta, 8 után már ne érje semmi inger, csak a minimum. Amire még gondolok, hogy átragad rá az aggódás, meg az idegesség, amiért beteg a mamitok. Tuti megérzi a feszültséget, mert írtad, hogy anyósod is sokat zargat benneteket (vagy nem jól emlékszem? lehet ám) Az ilyen picik megéreznek minden akár rejtett feszkót is. Szép lassan szokjatok egy picit mindig korábbi alvásra, aztán egyszercsak eléritek a bűvös 9-et.

Kép
Kép
dalminha

Évi!
Utólag is boldog szülinapot!! :)
Kép

Anya!
Tök jók ezek a kiscipők!! Utána is nézek! :)

MAmmuci!
Igen, ismerős!! :D
Nei Porin nyaraltunk, és sokszor átruccantunk Platamonas-ra.
Jók a képek!!

Hát, lekopogom, msot nálunk minden okés az alvással! Nálunk úgy van, hogy ált. fél 9 körül kel fel, de délben már ragad le a szeme, akkor alszik kb. 3-3,5 órát(!), na ez nekem nagyon jó, mert ilyenkor tudok sok mindent megcsinálni, meg tanulni a naggyal, és ha még nyűgi, akkor 6 óra felé van még a babakocsiban egy fél óra szunyóka.
És este kb. fél 10-10 felé alszik el, egyedül a kiságyban.
Na persze éjjel van még 2x szopi, de kibírható!

Kép

Kép
ditta76

Mamm :D Nagyon jók na tengeres képek!!! :wink:

Cipő:nálunk elég soka a használt cipője, de ha már igazán megy, akkor veszek neki újat.Talán addig nem érdemes.Meg ezeket hordták talán 2-3 hónapig.Vagy az nem jó már?

Hát nálunk az alvás elég fura.Pár napja 2 éjjelt is átaludt, cici nélkül is.Most meg 3 napja megint ébred, és elég nyugtalanul alszik :( Sokat forgolódik.Pedig azt hittem,a borostyánlánc használ valamit :x
Talán a foga......

Hát, igen, ez a H1N1 szerintem csak sima influenza.Ti tesztek ellene valamit?Én hétfőn megek a patikába, betankolok vitaminokból :)
Vendég

Anya! Köszi a cipis tippet már rendeltem is! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Helloka!

Dalma én nem a városunkban szültem, mert már megbocsásson aki esetleg itt szült (ebben a topikban nincs ilyen), de ez itt egy trágyadomb és akkor még finom voltam!!!!!!!!! Elmentem szülni tőlünk 25 km-re fekvő kis városba 30.000 fő(Kiskunfélegyháza) ahol szupi a szülészet és ami a legfontosabb nem akarják a babákat a tápszerre rászoktatni!!!!!!!! El sem kezdem a panaszt, mert tele lenne ez az oldal :roll:

Fürtöske nem akarlak megbántani sem téged sem senkit, de amit én láttam borostyánláncot az uncsitesóm kisfián az akkor volt borostyánból amikor én halból. Ékszerbecsüsként elég felháborítónak tartom, hogy átvágják a kismamákat pedig Ők csak jót akarnak drága csemetéjüknek!!!!!! Bocsi csajok, de ezt már annyira régóta meg akartam írni.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hát igen Klarissza. Anyunak van egy nagy borostyánlánca (igazi). Hát az valami baromi drága volt, kapta, de gyönyörű!

Tegnap megszült egy barátnőm, Olivér lett, 3700 g! :)

Kornél még mindig lázas, lehet influenza? De nem náthás, meg ilyesmi, csak rázza a hideg, márványos a bőre, és nagyon nyűgös. Még sosem volt ilyen... :(

Kép
Kép
dalminha

Dalmi nálunk lázzal és orrfolyással, majd két nap múlva köhögéssel kezdődött ami nektek van az másfajta lehet holnapra úgyis kiderül, de most van egy olyan is, hogy magas láz és végtag fájdalom kérdezd meg Kornélt fájnak-e a lábai vagy a karja. Egyébként gratulálok barátnődnek! Ákosom második neve Olivér :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza :) nincs semmi gond, majd meglátjuk....hát ha már megvan,most már mit csináljak?ez lehet placebo érzés is :lol:

marcimat is elkapta valami nyavaja, folyik a kis orra.De a kedve jó volt, estére romlott elk neki, mondjuk nem sokat aludt délután, és iszonyú fáradt is volt....és olyan melegnek éreztem, és a k...a lázmérőt nem találtam sehol :twisted: nem mertem neki adni nurofent.
Szerintetek, a láztól nem tudna aludni, ugye?Mert úgy alszik, mint a bunda.Holnap az első,hogy patika+lázmérő
És ha beadom neki a nurofent, ha felébred éjjel, kárt teszek vele?Úgy kétségbe vagyok esve :cry:
Vendég

Nem tudom ez most a h1n1-e de tényleg anniyan betegek már...
nekünk is (mindenkinek) folyt nózi (mondjuk ennyire L.-nak még soha nem) de két nap alatt sikerült visszanyomni oscillococcinum-al.Ez jó az influ megelőzésére is, de nyilván mindenki ismeri már. :D én néha elfelejtem h. van ilyen, csak ezét írtam le.

Pipal
Ti jobban vagytok???

Dalma
hát nagyon édes lehetett Pannád ezzel a kukkal. :lol: :lol: nevettem ahogy olvastam.

Klarissza
gondolod mind hamis??? Mert ez a cég ad ilyen bizonyítványt is vagy mit, h. az ő termékük bizony eredeti borostyán...csak seggbe rúgná őket valami minőségbiztosítási izé, ha nem az lenne, nem? Nagy bababoltok árulják, nem a piacon vettem...mondjuk ennek ellenére nem ér semmit, de még hogy hamis is?? :evil:

Mammuci, Anya
amúgy nem lehet h. a Ti gyerkőceitekre most tört rá a szeparációs szorongás??? Talán emlékeztek úgy két hónapja már páran írtuk h. kifordultak magukból a babyeink. :?:

Fürtöske
helyes vagy nem ,én is ráfogom adni Lénár az örökölt, de még nem tropa cipőket. Emlékeztek a mi időnkben a kivágott orrú tarnacipőkre?? :lol: :lol:
szóval mi is hordtunk örökölt cipőket, mégsem lettem csámpás, 8) lúdtalpam sincs.(Bár biztos erre is van valami tudományos okfejtés h. miért ne.)

Kép
katica_75

Fürtöske
nem rémisztgetni akarlak, de lázasan simán bealszanak.
Ha nagyon forrónak érzed éjjel, sztem inkább add be neki.

Kép
katica_75

Hát Katica, naja igazatok van! Kornélnak is van annyi cipője amit kinőtt, tök szépek (amíg nem tanult meg motorozni), de eddig nem adtam rá Pannára, szét is cseszte a drága kis rózsa szandálját a betonon való mászással. Ahelyett, hogy a K kék szandiját adtam volna rá... ohh én balga

Múlt héten néztük a moziban a Becstelen Brigantik-at. Hát nagyon jó volt! Látta valaki? Mi azelőtt nagy mozibolondok voltunk, állandóan moziztunk. Ez tök hiányzik!

Kép
Kép
dalminha

F, tényleg bealszanak lázasan. De ha nem magas a láza, nem nagyon kell csillapítani. N-t nyugodtan adhatsz neki, ha nem vagy biztos, akkor is. Nem lesz tőle baja.

Kép
Kép
dalminha

((na dugulok most már, csak az jutott eszembe a lázmérőről, h. én nagyon szeretem azt a fajtát amit csak a homlokhoz kell nyomni és ilyen film anyagú. Egyszerű és működik, ha hőemelkedést mutatott már mértem is fenékben és tényleg az volt.De addig amig normál tartományt mutat nem kell zargatni szegényeket.Van digitálisom is, de azt annyira nem szeretem))

Kép
katica_75

helló lányok!

mi még mindíg betegeskedünk.péntek óta nem volt lázas szerencsére,csak az orra folyik és köhög.először az a csúnya buhogós,száraz köhögés volt,de az orvos azt mondta ambroxolt adjak neki,azóta már szakadozik fel a trutyi.amúgy a hangulata nem változott,tök jó kedve van,eszeget is.ma megyünk vissza dokihoz,remélem nem kell antibogyó.

Mammuci!

jók a képek!írigykedek is :lol: ,mi nem voltunk sehol az idén :cry:

Klarissza!

Én se itt szültem Gyöngyösön.ez is egy trágyadomb.elmentem 50 km-re egerbe.mondjuk ott is csak vip részre :lol:

Fürtöske!

milyen volt az éjszakátok?

na majd jövök még,felébredtek a nagyok,megyek reggelit csinálni

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Fürtöske remélem jobban vagytok egyébként ha nincs lázmérő pulzus számolással is meg lehet állapítani, hogy lázas-e, de mindenképp adj be ilyenkor lázcsillapítót, mert sajna ha nagyon lázasak annyira be tudnak aludni, hogy abból sajna baj is lehet!
És ilyenkor tilos a babókat melegen tartani! Ezt első babásoknak tanácsolom, ha a babó nagyon lázas amíg a láz nem megy le teljesen inkább be se takarjátok!!!! Tapasztalat!!!!! Annak idején szegény nagyfiamat majdnem kinyírtam :twisted: én hülye azt gondoltam, hogy majd kiizzadja a lázat ha lázkúp mellett még betakarom, mire hajnalban kihívtam a dokit szegénykém már kék volt :roll: Hogy elsőszülött anyák néha milyen hülyék! Bocsi nem riogatás képpen, de ezt leírtam, hogy okuljatok!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ja és nem azt mondtam, hogy minden borostyánlánc hamis, de amit én láttam az az volt! Egyébként nálunk a zálogházban nagyon szivesen megnézik, hogy eredeti-e szerintem máshol is meg lehet nézetni és ingyen van!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok :)

Hát a tegnap éjszakánk egy félelemben telt.A párom mire hazaért este 10 után, megmértük a lázát és 39,2 volt!!!!
gyorsban nurofen+germicid kúp.Aztán reggel is 38,9 volt, elvittük dokihoz, egyébként csak az orra folyik kicvsit, meg ez a hülye láz.És azt mondta,hogy fogzási szindrómavagy valami vírus :shock:
Az tény,hogy az ökle csuklóig a szájában :shock:
Egyébként meg tök jó kedve van, játszik, röhög,dumál, jön-megy,mintha semmi baja nem lenne.
A másik, amin totál kiakadtam,hogy a mi házi gyerekdokink meg nem elérhető.Tehát tel.száma sincs :evil: hogy lehet ilyen?Szerintetek ez szabályos?Csak a rendelési idejében lehet elérni.Úgyhogy másik dokihoz mentünk :evil:
Vendég

Fürtöske:sajnálom a lázat :cry: remélem tényleg csak a foga és nem valami virus.Sajnos a mi is csak a rendelőbe tudjuk elérni a doktornőnket,nem adta meg a saját számát :cry:

Többiek ti elkértétek vagy magátol meg szokták adni?

Képzeljétek vasárnap voltunk moziba 3 D-be megnéztük a végső állomás 4et nagyon jó volt.Kevinre addig hugom vigyázott el is volt tök jol. :lol: Jó volt egy kicsit elmenni :)

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?