Évi, boldog szülinapot! De honnan tudja ezt mindenki?
Ez a lány igen keveset alszik. El sem fárad egészen egyig? Aztán meg csak ennyi alvás? Nem semmi.
Mammuci, milyen helyes a kis pancsimanód!
Anya, nagyon szépek a kiscipők. Lehet K-nak majd ovira veszek egyet benntre.
Klarissza, jobbulást nektek! A többiek nem kapták el? Válaszolt valamit a tanárnő Zsoltikának az írásbeli bocsira? Olyan kevés gyerek született egy héten? Mondjuk Győr nagyobb város, de itt azon a héten 55 gyerek volt az osztályon. Aznap szült ott Alexa is. Emlékeztek rá? Írt ide párszor. Találkoztam is vele, de nem beszélgettünk (vajúdás közben)
Panna meg megjavult. Nem sikerült átállnunk az egy alvásra, még kell neki a 2. Összesen kb 2,5 óra nappal

, éjjel meg 8.30-8.00-ig. Már csak 1x vagy 2x kel, de nem sír, csak felébred, és dumál, meg rázza az ágyat. Ma nem mentem be, mert elhalgatott, vártam még 5 percet (csend volt) aztán bekukucskáltam. Álldogált a kiságyban csendben, és szólt, hogy kukukk . Hát majd' megettem.
Reni, mi is így voltunk sokáig, hogy nagyon későn aludt el, meg Kornél elalvása is elcsúszott, de mára nehéz munkával sikerült visszahúznunk őket, és 8-9 között mindegyik elalszik. Hurrá!
Nem tudom, most hogy van az este, de ahogy Klarissza is írta, 8 után már ne érje semmi inger, csak a minimum. Amire még gondolok, hogy átragad rá az aggódás, meg az idegesség, amiért beteg a mamitok. Tuti megérzi a feszültséget, mert írtad, hogy anyósod is sokat zargat benneteket (vagy nem jól emlékszem? lehet ám) Az ilyen picik megéreznek minden akár rejtett feszkót is. Szép lassan szokjatok egy picit mindig korábbi alvásra, aztán egyszercsak eléritek a bűvös 9-et.