A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

jah..
apák és tali.
Én csak úgy tudnék menni egyszer ha apa visz. És bár ő (velem ellentétben) könnyen ismerkedő társasági ember, nem hinném hogy beülne egy csapat csupacsecs csaj közé csicseregni.
Viszont addig biztosan találna magának elfoglaltságot, mondjuk elejt egy mamutot vagy ilyesmi :)
Vendég

DODI!!!!

Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Kimondottan azért jöttem fel, hogy felköszöntselek, de látom, hogy Nyuszi megelőzött.
Tudom, hogy tegnap volt, de úgyis csak este fogsz gondolom benézni, úgyhogy Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!!

Conversano!
Emlékszem arra a plakátra! :lol: :lol: :lol:

Boo!
Nem igazán tudom elképzelni ezt a porszívós fejést... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tabati!
Nem este voltunk moziban, hanem délután. Este még nem hagynám egyedül. Az első valószínűleg nov. 3-án lesz, mert megyek a Ramazotti koncertre (bár még nem vettem meg a jegyet).

Nekem egy-egy etetés kihagyásától nem csökken a tejem.

Petrának ahogy engedem, hogy szopja a beteg ujjacskáját, azonnal bepirosodik, úgyhogy most megpróbálok neki cumit adni. Még nem örül neki, a cumi mellett próbálja betuszakolni a kezét a szájába. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!!!

Dodi: Isten Éltessen Születésnapod Alkalmábó :lol: :lol: :lol: l!!!!
marietta1982

Kép
ikoka7

Hello!

Boo!

Valóban nem barátokon keresztül ismerkedtünk meg, annyit elárulok, hogy velem volt egy barátnőm, aki 28 volt akkor :wink: .

tabati!

Egy kihagyástólnem apad el a tejed!!!! Gondolj az éjszakákra :wink: ! Ha mégis félsz, akkor a kimaradt cic t otthon fejd le, és a soron következőből etess, ne abból amiből kimaradt az etetés... Remélem érthető :roll: .

Bond!

Najóvanmosmááá :evil: ! A pénzes játékból is kihagytál, meg az ARC-ra se menjek :? ?!?!?! Gonosz vén csoroszlya :twisted: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Boo!

Lááátod, mondtam én, és egyre jobb lesz :wink: :D !

Nyuszi, Katy, Marietta, ikoka!

Nagyon-nagyon köszönőőőőm :D :D :D ! MA van :wink: ! (Csak én hülye, azt hittem 20-a szombat :oops: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Kép
Vendég

Boldog szülinapot Dodi!Majdnem együtt ünneplünk. :D Nálunk mindenki szeptemberi...
Vendég

kicsododi! :)

Te suliba járjál. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Amúgy boldog szülinapot! :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

valaha én is voltam fiatal.. Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Dodi!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!

egyenlőre úgy néz ki elaludt a drágaságom,de gyorsan le is kopogom...

nagyon szupi lenne,ha hozzászokta a korai alváshoz,mert eddig mindig
éjfél és 3 között aludt el...
viszont a 8-9-10 órákat simán megalussza...

most megyek is...gyorsan hunyok én is...

Kép
Kép
csibe83

hát ezt eléggé elkiabáltam sajna... :( :( :(

Kép
Kép
csibe83

Nagyon köszönöm! Drágák vagytok!

Lilisgabi!

Neked/nektek mikor van?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!

Boo!! Még van egy dolog,amit kipróbálhatnál,nekem is ajánlották,de már nem volt rá szükségem a more milk miatt. Lucernacsíra!! Kb. 350Ft egy doboz,Auchanban,Tescoban meg ilyen helyeken lehet kapni. Ugyanúgy eheted,mint mondjuk a paparikát,tehát szendvics mellé. Állítólag nagyon hatásos,legalábbis aki nekem ajánlotta,neki bevált. Egy próbát megér :D

Az én gyerekem hihetetlen cuki,mert tegnap este fél 9-től aludt hajnali fél 5-ig. Apával csak így néztünk :shock: ,amikor jelzett hajnalban :lol: Aztán reggel fél 8-kor kelt,kajált és most megint bealudt. Ezt már szeretem!! :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Akkor legalább nem késtem a köszöntéssel! :D (a Normafánál csak szombatot mondtál, dátumot nem.)

Boo!
Apa nem jön, Snoop-ot nem hagyta/hagyná ki, de nem egy koncertre járó típus.
Úgy volt, hogy egy barátnőmmel megyek, de nem tudom, hogy végül jön-e, fel kéne hívnom. De ha jön, ha nem gyere Te is! El is mehetnénk jegyet venni akár a jövő héten is! (Visszük a jegyvásárláshoz a kölköket is mei tai-ban!! :lol: :lol: :lol:, addig gyakorold be a kötési technikát!)

Off:
A Reggeliben egy full latin zenére hastáncol 3 nő! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na, most váltottak keleti zenére, végre!

Sillia!
Én sok különbséget nem látok, a régi éned és a mostani között! Úgyhogy mondhatjuk, hogy egyáltalán nem látszik rajtad a kor!

Normafások!
Emlékeztek a mezei poloskára? Na, nálunk elözönlötték a környéket, és annyira durván nyomják, hogy a szúnyoghálón is keresztül jönnek (alulról).
Most minden ablakot körbefújtam Bio Kill-el, az nem ártalmas a gyerekre (az ő szobáját majd délután fújom körbe, mielőtt elmegyünk itthonról).

Kép
katy76

Boo!
Még azt akartam írni, hogy én is ott voltam az előző koncerten, sőt az azt megelőző másik kettőn is. Amióta az olasz exem megismertette velem a zenéjét, azóta kedvenc! :wink:

Kép
katy76

Lányok!! A lefagyasztott tejet ti hogy szoktátok kiolvasztani? Mennyi idő amíg kiolvad? Mert most reggel csak egy ciciből szopizott Lili,így a másikból lefejtem 120-at és azt most betettem a fagyiba. Ja! Szerintetek azt a tejet,ami a hűtőben van 2 napja,még be lehet tenni a fagyiba,mert végülis nem volt rá szükség viszont kidobni nem akarom, a hűtőben meg már nem lehet tovább tartani igaz?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Én a hűtőben max. 2 napig tartok tejet, ha nincs rá szükség, akkor megy a fagyiba.
A fagyasztott tejet vízgőz fölött fokozatosan kell melegíteni, de ha előre tudod, hogy szükség lesz rá, akkor érdemes néhány órával előbb áttenni a normál hűtőbe, a lényeg, hogy fokozatosan engedjen fel.

Kép
katy76

Majd Most csak annyit:

[quote="boo"]
írta:
boo
Viszont azon gondolkodom, hogy ahogy megfigyeltem, mindenféle tejserkentő dolog valamiféle gabonából van:
- Ancsurti görögszéna magot eszik
- More Milk-ben szintén ez van!
- a sör komlóból vagy malátából készül

...akkor ezek alapján joggal következtethetek arra, hogy ha veszek vmi lényegesen olcsóbb, nem felkapott PL árpa kapszulát, vagy búzakapszulát, akkor az is jó lesz tejserkentőnek??? :roll: :roll: :roll: mert akkor fele vagy negyedannyi pénzért ugyanazt tudom elérni, nem?
...vagy ez hülyeség?

Egyáltalán nem. Úgyhogy mars a juhok, tehenek és egyéb hasonszőrűek mellé a legelőre!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!

A szoptatós könyv szerint sima hűtőben 72 órát áll el a tej, de én 48-nál tovább sose hagyom benne. Viszont ha megszagolod, lehet érzeni, hogy jó-e, mert besavanyodik, ha nem.
A figyis tejet én bele szoktam állítani forró vízbe, pikkpakk felenged, aztán kiöntöm amennyikell, és mikroban melegítem tovább, ha kell. (Tudom, van ahol azt írják, hogy ne mikrózzuk, de a kórházakban is mikrózzák, és anyu is azt mondta, simán lehet! Meg amennyit én adok neki....)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :lol:

Katy: köszönjük szépen :lol: Igazad lehet a fejéssel kapcsolatban: ciciből van, hogy benyom 150- et, fejni csak akkor sikerült ennyit, ha az éjjel tovább aludtam, és majdnem kidurrant :oops: :lol: Biztos, hogy a babák alaposabb munkát végeznek, mint a mellszívók. A tejet én egy nap után már fagyasztom. Felengedni /eddig csak egyszer kellett szerencsére :D / úgy kell, hgoy meleg vízbe teszed. A védőnő szerint kell pasztörizálni is: pohárban a tej, bele egy edénybe, víz lepje el, majd forrald fel a vizet. Eztán vedd takarékra a gázt, hogy ne lobogjon a víz. Olyan 20 perc kell, majd utána hagyd kihülni, utána felhasználható.

Boo: neked is köszi :lol: Ő egyébként Hátas, Kata alvósbarátja :lol: Két alvós"szerszáma" van: Hátas és Nyuszika /a nyuszis cumija/ :lol: Ők ketten tök rendesek, segítenek az elalvásban: Nyuszika a szájban, Hátas jóóóóó szorosan megölelve :lol: :lol:
"most meg behajolok a fejőgépbe, és szólok apának, hogy hozzáegysört! " :lol: :lol: :lol: romantikus :lol: :lol: :lol:

Dodi: utólagosan boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

sillia: pont semmit nem változtál! :lol: :lol: :lol: - csak a hajad rövidebb talán... :lol:

Kép
agi125r

Ma ilyen napja van: Kép

Kép

Kép
agi125r

Sziasztok!

Dodi!

akkor utólag is boldog szülinapot kívánok. :D Hány éves is lettél? 18? :lol:

Aki nem méri a gyerkőcöt, honnan tudja, hogy mennyi tejet kell itthon hagyni neki, ha kimozdul valahova? Vagy ezek szerint akkor mindenképp le kell mérjem, mert én abszolút nem tudom mennyit ehet... :roll:

Ági!

Pasztörizálás! :shock: Jó hogy nem tejüzemet állíts fel otthon!! :lol: Amúgy milyen pohárra gondolt? Mert szerintem egyik sem zár olyan tökéletesen, hogy ne szivárogjon bele a víz... Én tuti csak simán felolvasztom.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok

Ma eléggé fáj a hasam, lehet menszi lesz belőle?
Nálunk Norbi köhög nagyon, elvitte reggel a párom dokihoz, de nem piros a torka, tüdeje is tiszta, adtam neki köhögés csillapítót, de holnap mehet suliba.

Benne van a János a szép világ extra fodrász újságban. A sógornőmmel van lefotózva ahogy a kontyot csinálja neki. Vettem belőle 2 példányt, elrakom emlékbe.

Dodi boldog születésnapot:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

tabati én nem megyek Nóra nélkül sehova mert egy dl tej sincs a fagyasztóba, nem is tudok úgy fejni. Így én mindenhova viszem magammal. Amikor a gyerekekért megyek akkor van hogy indulás előtt eszik akkor itthon hagyom, és mire megint eszik addigra hazaérek. Ha nem eszik előtte akkor viszem magammal. Úgy hogy nálunk mozizás vagy más egyéb program kilőve addig amíg csak szopik

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tabati!
Én sokszor ott szoktam Anyunál hagyni, mert csak így tudok bevásárlást, egyebet elintézni, és megmondom őszintén, hogy nekem kell is az a kis kikapcsolódás. Legtöbbször nem kell külön megetetni, mert időben vissza szoktam érni, de Anyunál is van a fagyasztóban néhány adag tej, és ha úgy alakul, akkor frisset is szoktam vinni a biztonság kedvéért.

Van, hogy bemegyek a munkahelyemre vele (20 perc séta), és olyankor meg szoktam várni, hogy felébredjen, hogy a kollégáim is lássák kicsit ébren, és olyankor is viszek magammal lefejt tejet.
Így én nagyjából tudom, hogy mennyit eszik, 125-nél többet még soha nem evett meg.

Szerintem ha otthon hagysz 150 ml-t, és először csak 120-at adnak neki, aztán ha még éhes, a maradék 30-at is odaadják, az jó.
Szerintem nagy átlagban a korabeli babák kb. ilyen mennyiségeket esznek.
De azt is lehet, hogy egy etetést üvegből adsz neki, és akkor magad is látod, hogy mennyit evett. Én annál egy picit többet hagynék otthon.

Az, hogy szoptatunk nem jelenti azt, hogy nem lehet egy picit kikapcsolódni, vagy éppen úgy ügyet intézni, hogy nem lóg rajtunk a babánk a kenguruban. Sőt egy kis kikapcsolódástól csak feltöltődsz, és még több energiád lesz Noéra! Ne sajnáld magadtól!!!

Nálunk ráadásul jövő tavasztól Anyu fog vigyázni a Petrára, mert nekem vissza kell mennem dolgozni április körül, így külön jó, ha megszokja, hogy sokat van ott, vagy akár az anyósomnál (bár nála még csak 2x hagytam).

Kép
katy76

Ági!
Kata tündérbogyóka!!! :D :D :D :D

Az én Petrám tegnap este műsorozott, fájhatott a pocakja (aug. 4-e óta nem volt pocakfájása!). Vagy negyed órán át sírt keservesen, a szívem megszakadt. Aztán repülő pozícióba tettem, és úgy megnyugodott, és 10 perc múlva már le is tudtam tenni az ágyába, és hamar el is aludt.

Másnál is feltűntek ezek a gusztustalan rovarok???? A Bio Kill hatásos, de csak ha közvetlen rájuk fújom. Elriasztásnak nem használ. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
katy76

[quote="orsi777"]J írta:orsi777ó éjszakát

:idea: leolt

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia! :)

"hogyan is ismerkedne két 40 felé közelítő ember...
aki a munkahelyén kívül sehová sem jár.."

Még nem sűrűn voltam ebben a helyzetben, de szerintem nem csak a Net jöhet szóba. (Alternatívaként nyilván nem a diszkóra és az öregek otthonára gondolok :lol: :lol: :lol: )

Minek fogdosol sütőrácsot? (Értsd: mit sütöttél?) :lol:

Mammut: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

"méhbe való kg-nyi üres sörös dobozt"
Nem a MÉH, hanem szelektív hulladékgyűjtés a menő ma. :lol:

"Meglátni a másikat és kölcsönkérni egy mankót a remegő tédeidnek, nehogy az első pillantásától összeess"
Ez nagyon romantikus. :oops: Feltéve, hogy a helyszín nem egy gyógyászati szaküzlet. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

"visszatérve a kínos szex sztorikhoz - nem nagyon szórjátok a történeteket ne mondjátok nekem, hogy mindenki csak ágyban párnák között és sehol egy lebukás "
Mindenkire nyitottak már rá és szinte mindenki nyitott már rá a szüleire. :oops: :oops: :oops: :oops: Ilyen értelemben véve ebben semmi "érdekes" nincs.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy az olyan jellegű kényelmetlenségeket ki hogy oldja meg, amikor útban van a másik lába, nyomja a könyöke és hasonlók. Szóvá teszi, megigazítja az ominózus testrészt szól esetleg, hogy:" add ide a pézsét, mert tüsszentenem kell" vagy mit csinál, hogy ne legyen illuzió romboló és szex legyen a vége, ne hátat fordítás. :roll:

Víz visszaszerzés sztoriját elmesélem, de többiek kedvéért az előzményeket is.
Manóval mentünk megnézni az ARC-ot. Gondoltam, hogy veszek a Deák téren egy kis pogácsát ennivaló gyanánt, miközben sétálunk. Amíg próbáltam a sorban állni és kifürkészni a kínálatot, addig az előttem lévő szintén babakocsis anyuka egyrészt egy centivel sem tolta előrébb a babakocsiját, így az csak a fél "pultot" takarta el és tette hozzáférhetetlenné, másrészt pedig a másik édes kis kölke egyfolytában a lábam alatt rohangált. :x :x Nagy nehezen odébb álltak. Végre kérhettem amit szerettem volna, de akkor meg az utánam lévő apuka két édes kis kölke volt az akikben folyton elbotlottam. Apuka persze mély kussban állt végig. Egy büdös szóval nem szólt rá a gyerekekre, ugyanúgy ahogy korábban az anyuka sem. :x :x :x :x Már majdnem megvoltam mindennel, amikor eszembe jutott, hogy magamnak már megint nem hoztam innivalót, ezért kértem azt is. Végre megvoltunk mindennel, kifizettem a cuccost és gyorsan elhúztam, a tököm televolt már. Első felindulásomban sikerült a 3-as metróhoz menni, holott én a földalattira akartam felszállni. :x :x :x :x :x Végre odértem a kiállításra, gondontolam, hogy kajálok egy kicsit várakozás közben. Ekkor esett le a tantusz, hogy a nagy kapkodásban ott maradt a vizem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szerencsére boo megmentett az utókornak. :P Kösz'ke mégegyszer. :wink:
Amikor visszafelé mentem láttam, hogy ugyanaz a csaj van a pult mögött, aki délelőtt szolgált ki. Odamentem, de mire belekezdtem volna a mondókámba rám nézett és csak annyit kérdezett, hogy: "a víz, ugye?". És odaadta. :D :D :D :D :D Holott benne volt a pakliban, hogy nem emlékszik rám vagy emlékszik, de leszarja a problémámat. De nem, úgyhogy innen is köszönöm neki! :D
Az eset másik tanulsága, hogy ha nekem ilyen lesznek a gyerekeim lesznek, akkor úgy vágom őket nyakon, mint a huzat! :x :x :x :x :x :x (A dologban csak egy dolog hibádzik: aki ezt megengedi a gyerekének, annak nem tűnik fel a probléma sem... :? :? :? :? )

gabi1! :)

Én senkinek sem emlékszem a megismerkedős sztorijára. :roll: :roll: :roll: :oops: Vehetjük megoldásnak az újságosbódét és van kedved mégegyszer :oops: elmesélni.
Most lusta vagyok utána nézni ( :oops: :oops: :oops: ), de ha jól emlékszem, akkor ancsurti írta először. Szóval, ő lehetne a következő, ha szeretne. :roll:

Nekünk bejött a Dentinox. Szinte bukott rá. :shock: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

"A mai nevelési elvekbe belefér, hogy Anyu-Apu elviszi a két csemetéjét (kb. 6-8 év között) egy olyan thrillerre, ami 16 év alatt nem ajánlott, minden mondatban benne van a fuck, és FELIRATOS!"
Tévedésben élsz. A mai világban elengedhetetlen a nyelvudás. Ami általában angolt jelent és lehetőleg perfektet. Mivel feliratos volt a film, kiváló alkalmat nyújtott a gyakorlásra, szókincs bővítésre ( a fuck már régóta nem ismert nekik, hidd el), a kiejtés és a hangsúlyozás csiszolására. :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :( :( :(
(Ami meg a műfaját illeti: a Piroska és a farkas sem éppen habos-babos cukormázas történet :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? )

tabati! :)

Van ilyen, hogy moziünnep? :shock: :?: :oops: :oops: Hát ha valahol, akkor a moziban, aztán kiválóan lehet szoptatni. :wink: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

"(007! a négyeshatos nem ráz eléggé )"
Bezzeg a troli! Pláne télen. :lol: :lol: :lol: (Bocs)

nyuszi81! :)

A citromos sörből a Radler finom, a Gössert inkább felejtsük el, de jó gyorsan. :roll:

A lefejt tejet általában 48 óráig szoktam hagyni a hűtőben, ha nem fagyasztom le. (Ha nagyon hűt, akkor esetleg 72 óráig). Utána még felhasználni és fagyasztani is lehet.
Kiolvasztani úgy szoktuk, hogy melegvízbe állítjuk az üveget. (A tetejét nem árt levenni vagy legalább kicsit meglazítani. :wink: ) Mikrózni is lehet, de azt azért nem szokták ajánlani, mert nem lesz egyenletes a tej hőmérséklete. Ha így csinálod, akkor mindenképpen keverd össze mielőtt odaadod!
Mindkét dologra igaz, hogy ne legyen túl melegítve, mert akkor oda lesz a hasznos bacik egy része illetve , hogy a kiengedett tej konkrétan BÜDÖS, DE JÓ, NEM KELL KIÖNTENI, NYUGODTAN ODA LEHET ADNI!!!!!!

katy76! :)

"Apa nem jön, Snoop-ot nem hagyta/hagyná ki"
Snoopy-nak olvastam. :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Én sok különbséget nem látok, a régi éned és a mostani között! Úgyhogy mondhatjuk, hogy egyáltalán nem látszik rajtad a kor! "
Vigyázzatok ezekkel a bókokkal. Mert ha sillia most elégedetlen magával, akkor tulajdonképpen azt mondjátok, hogy régen sem nézett ki jobban. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Amúgy tényleg nem változott, tényleg tulajdonképpen csak a haja lett más. :wink:

kicsidodi! :)

"A figyis tejet én bele szoktam állítani forró vízbe, pikkpakk felenged, aztán kiöntöm amennyikell, és mikroban melegítem tovább, ha kell."
Akkor viszont a többi kiengedett, de oda nem adott tejet is oda kell adni záros határidőn belül, mert nem lehet visszafagyasztani. :roll:
Nálam úgy vannak eltéve, hogy több kissebb és több nagy adagos is van. Így, ha csak pár órára kell elmennem elég egy kicsi is (ha kell egyáltalán), de ha több időre, akkor meg a nagyot vesszük elő.

agi125r! :)

"A védőnő szerint kell pasztörizálni is: pohárban a tej, bele egy edénybe, víz lepje el, majd forrald fel a vizet. Eztán vedd takarékra a gázt, hogy ne lobogjon a víz. Olyan 20 perc kell, majd utána hagyd kihülni, utána felhasználható. "
Ne haragudj, de ekkora baromságot már rég hallottam! :shock: :shock: :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Tehát akkor azt mondjátok,hogyha már 2 napot állt a hűtőben a tejcsi és nem lett felhasználva,azt még nyugodtan lefagyaszthatom?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Igen, csak jól zárd le. :wink: Kiolvasztáskor meg:
- ne szagolgasd
- add oda nyugodtan. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond írta:
[quote]M írta:indkét dologra igaz, hogy ne legyen túl melegítve, mert akkor oda lesz a hasznos bacik egy része illetve

A dokim szerint is, és max. 40 fokig melegítsük a tejet.

Dodi

Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked

Kép
Kép
orsi777

Számomra a cikk második fele volt érdekes:

http://www.babazo.hu/bebi/20090908-kisbabak-csecsemok-hajas-hitek-es-tevhitek.html

éééééééééééééééés mindenkinek, aki nem volt kint az ARCon de érdekli:

http://www.arcmagazin.hu/virtualisarc

8) 8) 8) 8)

A "Nyugi" címűnél kéretik rákattintás után alaposan szemügyre venni és röhögni (vagy szomorkodni? :roll: ) :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kicsidodi:Ma ünneplem utolsó napomat a 20-as éveimből! :D
Vendég

Köszikösziköszi :D !

Tabati!

Én nem mérem mindig, hogy mennyit eszik Botond, csak nagyon ritkán, szúrópróba szerűen, de azért nagyjából tudom, hogy egy 130-as adag biztosan elég neki :wink: . (ha esetleg mégsem, éhenhalni akkor sem fog ennyivel :lol: ).

Katy!

Mindennel egyetértek :D :wink: .
Miért kell ilyen hamar visszamenned :? ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lilisgabi boldog szülinapot ! Lehet, hogy holnap nem tudok jönni, így inkább most köszöntelek.

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi
Kép

Boldog szülinapot :D
Vendég

Lilisgabi!

Hűűűű, akkor ezt nagyon élvezd ki :wink: ! Biztos nagyon más lesz harmincasnak lenni :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

A múltkori óta már tudtam, de nem néztem utána. :oops: De azért szeretném egyszer a kezeim közé is kapni. :roll:
"A mosolyfelismerő funkció automatikusan akkor exponál, amikor a fotóalany mosolyog, így egyetlen boldog pillanat sem vész el."
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

lilisgabi! :)

"Ma ünneplem utolsó napomat a 20-as éveimből!"
Ha jól értem, akkor holnap már 30 éves leszel? :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.21 19:45-kor.

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Sajnos azért kell ilyen hamar visszamennem, mert úgy állapodtam meg a vezetőséggel, hogy így nem töltik be a pozíciómat mással, hanem addig a főnököm helyettesít. Ő viszont hosszú távon nem tud helyettesíteni, mert 4 csoportnak az osztályvezetője, ebből csak 1 az én csoportom. Szóval neki az én munkám nélkül is van elég.
Csak szerencsére ragaszkodik hozzám, és inkább bevállalta ezt az egy évet.
Én szeretem is a munkámat, szükségem is van rá, tehát elveszíteni semmiképpen nem szerettem volna. Azért gyes után új munka után nézni nem lehet túl egyszerű.
Én is 11 hónapos koromtól bölcsis voltam, és semmi sérülést nem okozott bennem.
Szerintem a Petra könnyebben fogja viselni a dolgot, mint én. :roll: :roll:

Kép
katy76

Persze, én nem is számonkérés miatt kérdeztem, nyilván szükséghelyzet (is), és manapság baromi nehéz jó melót találni! Mi ezért is akarjuk hamar a másodikat, hogy ne kelljen ktszer munkát keresni, egyszer is elég lesz :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem is éreztem én sem számonkérőnek. :wink:

Vannak akik ilyenkor rákezdenek, hogy óóóó mennyi mindenről le fogsz maradni, én otthon voltam a gyerekkel 2-3 akárhány évet. Azoknak szoktam is mondani, hogy szerencsések, hogy megtehették, nem mindenkinek keres annyit a férje, hogy elég legyen évekig.
Én már most is szomorú szívvel gondolok azokra az időkre, de nem tudunk mást csinálni, muszáj lesz visszamennem. :cry:

Kép
katy76

Kép
Kép
orsi777

Dodi, Lilisgabi
Boldog szülinapot!

Sillia
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát... én sokszor 16 vagyok lélekben... de van, hogy 80... :wink:
Vendég

Sziasztok !!!

Lilisgabi :

Sok Boldogságot Kívánok 20-as éveid utolsó napjához !!! :wink: :wink: :wink:

Kép
ikoka7

Tabati!

Apám a 18. óta mindig boldog 18.-at kíván :lol: . Vagy azért, mert viccesfiú, vagy mert tényleg nem vágja, :roll: :lol: :lol: :lol: (Vagy mert így fiatalabbnak érzi magát :twisted: :lol: )
Amúgy 22 lettem :oops: :mrgreen:

Csináltam egy csomó képet, majd feltesuek párat :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodimajd feltesuek párat :wink: .

Rémlik a kommunikáció fogalma? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?