[quote="orsi777"]J írta:orsi777ó éjszakát

leolt
sillia!
"hogyan is ismerkedne két 40 felé közelítő ember...
aki a munkahelyén kívül sehová sem jár.."
Még nem sűrűn voltam ebben a helyzetben, de szerintem nem csak a Net jöhet szóba. (Alternatívaként nyilván nem a diszkóra és az öregek otthonára gondolok

)
Minek fogdosol sütőrácsot? (Értsd: mit sütöttél?)
Mammut:
boo!
"méhbe való kg-nyi üres sörös dobozt"
Nem a MÉH, hanem szelektív hulladékgyűjtés a menő ma.
"Meglátni a másikat és kölcsönkérni egy mankót a remegő tédeidnek, nehogy az első pillantásától összeess"
Ez nagyon romantikus.

Feltéve, hogy a helyszín nem egy gyógyászati szaküzlet.
"visszatérve a kínos szex sztorikhoz - nem nagyon szórjátok a történeteket ne mondjátok nekem, hogy mindenki csak ágyban párnák között és sehol egy lebukás "
Mindenkire nyitottak már rá és szinte mindenki nyitott már rá a szüleire.

Ilyen értelemben véve ebben semmi "érdekes" nincs.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy az olyan jellegű kényelmetlenségeket ki hogy oldja meg, amikor útban van a másik lába, nyomja a könyöke és hasonlók. Szóvá teszi, megigazítja az ominózus testrészt szól esetleg, hogy:" add ide a pézsét, mert tüsszentenem kell" vagy mit csinál, hogy ne legyen illuzió romboló és szex legyen a vége, ne hátat fordítás.
Víz visszaszerzés sztoriját elmesélem, de többiek kedvéért az előzményeket is.
Manóval mentünk megnézni az ARC-ot. Gondoltam, hogy veszek a Deák téren egy kis pogácsát ennivaló gyanánt, miközben sétálunk. Amíg próbáltam a sorban állni és kifürkészni a kínálatot, addig az előttem lévő szintén babakocsis anyuka egyrészt egy centivel sem tolta előrébb a babakocsiját, így az csak a fél "pultot" takarta el és tette hozzáférhetetlenné, másrészt pedig a másik édes kis kölke egyfolytában a lábam alatt rohangált.

Nagy nehezen odébb álltak. Végre kérhettem amit szerettem volna, de akkor meg az utánam lévő apuka két édes kis kölke volt az akikben folyton elbotlottam. Apuka persze mély kussban állt végig. Egy büdös szóval nem szólt rá a gyerekekre, ugyanúgy ahogy korábban az anyuka sem.

Már majdnem megvoltam mindennel, amikor eszembe jutott, hogy magamnak már megint nem hoztam innivalót, ezért kértem azt is. Végre megvoltunk mindennel, kifizettem a cuccost és gyorsan elhúztam, a tököm televolt már. Első felindulásomban sikerült a 3-as metróhoz menni, holott én a földalattira akartam felszállni.

Végre odértem a kiállításra, gondontolam, hogy kajálok egy kicsit várakozás közben. Ekkor esett le a tantusz, hogy a nagy kapkodásban ott maradt a vizem.
Szerencsére boo megmentett az utókornak.

Kösz'ke mégegyszer.
Amikor visszafelé mentem láttam, hogy ugyanaz a csaj van a pult mögött, aki délelőtt szolgált ki. Odamentem, de mire belekezdtem volna a mondókámba rám nézett és csak annyit kérdezett, hogy: "a víz, ugye?". És odaadta.

Holott benne volt a pakliban, hogy nem emlékszik rám vagy emlékszik, de leszarja a problémámat. De nem, úgyhogy innen is köszönöm neki!
Az eset másik tanulsága, hogy ha nekem ilyen lesznek a gyerekeim lesznek, akkor úgy vágom őket nyakon, mint a huzat!

(A dologban csak egy dolog hibádzik: aki ezt megengedi a gyerekének, annak nem tűnik fel a probléma sem...

)
gabi1!
Én senkinek sem emlékszem a megismerkedős sztorijára.

Vehetjük megoldásnak az újságosbódét és van kedved mégegyszer

elmesélni.
Most lusta vagyok utána nézni (

), de ha jól emlékszem, akkor ancsurti írta először. Szóval, ő lehetne a következő, ha szeretne.
Nekünk bejött a Dentinox. Szinte bukott rá.
katy76!
"A mai nevelési elvekbe belefér, hogy Anyu-Apu elviszi a két csemetéjét (kb. 6-8 év között) egy olyan thrillerre, ami 16 év alatt nem ajánlott, minden mondatban benne van a fuck, és FELIRATOS!"
Tévedésben élsz. A mai világban elengedhetetlen a nyelvudás. Ami általában angolt jelent és lehetőleg perfektet. Mivel feliratos volt a film, kiváló alkalmat nyújtott a gyakorlásra, szókincs bővítésre ( a
fuck már régóta nem ismert nekik, hidd el), a kiejtés és a hangsúlyozás csiszolására.
(Ami meg a műfaját illeti: a Piroska és a farkas sem éppen habos-babos cukormázas történet

)
tabati!
Van ilyen, hogy moziünnep?

Hát ha valahol, akkor a moziban, aztán kiválóan lehet szoptatni.
"(007! a négyeshatos nem ráz eléggé )"
Bezzeg a troli! Pláne télen.

(Bocs)
nyuszi81!
A citromos sörből a Radler finom, a Gössert inkább felejtsük el, de jó gyorsan.
A lefejt tejet általában 48 óráig szoktam hagyni a hűtőben, ha nem fagyasztom le. (Ha nagyon hűt, akkor esetleg 72 óráig). Utána még felhasználni és fagyasztani is lehet.
Kiolvasztani úgy szoktuk, hogy melegvízbe állítjuk az üveget. (A tetejét nem árt levenni vagy legalább kicsit meglazítani.

) Mikrózni is lehet, de azt azért nem szokták ajánlani, mert nem lesz egyenletes a tej hőmérséklete. Ha így csinálod, akkor mindenképpen keverd össze mielőtt odaadod!
Mindkét dologra igaz, hogy ne legyen túl melegítve, mert akkor oda lesz a hasznos bacik egy része illetve , hogy a kiengedett tej konkrétan BÜDÖS, DE JÓ, NEM KELL KIÖNTENI, NYUGODTAN ODA LEHET ADNI!!!!!!
katy76!
"Apa nem jön, Snoop-ot nem hagyta/hagyná ki"
Snoopy-nak olvastam.
"Én sok különbséget nem látok, a régi éned és a mostani között! Úgyhogy mondhatjuk, hogy egyáltalán nem látszik rajtad a kor! "
Vigyázzatok ezekkel a bókokkal. Mert ha sillia most elégedetlen magával, akkor tulajdonképpen azt mondjátok, hogy régen sem nézett ki jobban.
Amúgy tényleg nem változott, tényleg tulajdonképpen csak a haja lett más.
kicsidodi!
"A figyis tejet én bele szoktam állítani forró vízbe, pikkpakk felenged, aztán kiöntöm amennyikell, és mikroban melegítem tovább, ha kell."
Akkor viszont a többi kiengedett, de oda nem adott tejet is oda kell adni záros határidőn belül, mert nem lehet visszafagyasztani.
Nálam úgy vannak eltéve, hogy több kissebb és több nagy adagos is van. Így, ha csak pár órára kell elmennem elég egy kicsi is (ha kell egyáltalán), de ha több időre, akkor meg a nagyot vesszük elő.
agi125r!
"A védőnő szerint kell pasztörizálni is: pohárban a tej, bele egy edénybe, víz lepje el, majd forrald fel a vizet. Eztán vedd takarékra a gázt, hogy ne lobogjon a víz. Olyan 20 perc kell, majd utána hagyd kihülni, utána felhasználható. "
Ne haragudj, de ekkora baromságot már rég hallottam!