Jó reggelt Mindenkinek!
Sajó Jucusa,
remélem minden rendben ment tegnap! Szegénykém nagyon meg voltál ijedve ,legszivesebben bementem volna veled! Biztos nézett volna Dévisz, ha visszamegyek veled, hogy jöttem fogni a kezed a méhszondához, főleg azok után amit kaptam tőle, huha....
Írjatok, hogy mi volt, kiváncsi vagyok nagyon!!!!
Szimba,
Te már biztos készülődsz és izgulsz , de sokan gondolnak most rád, úgyhogy minden rendben lesz!
Írok nektek pü-t .
Encij,
látom Te sem vagy már kezdő , csak Dévai lesz új számodra. Kívánom, hogy neked is meghozza a babát a váltás , legyen sikeres az együtt működésed Apánkkal.
Rencsi,
tudtam, hogy tetszeni fog a hely, de hogy ott is a diéta jár a fejedben!!
Kata, Meli
mikor mentek uhura? És hogy vagytok???
Bodza,
olyan keveset olvaslak...
Tudom nem tudsz annyit jönni, csak szeretem olvasni mikor becézgetsz minket! Főleg most ,hogy Apánk engem is leszidott....
Tegnap voltunk Dévisznél:
idézem a férjem" Hááát jól leb...tt téged! De végülis igaza volt."
Szóval a hepatológust ,meg a cici uhu-t még nem intéztem el, de azt mondta, mehet közben is.
Elvileg, ha ma estére bemutatom kezdhetnék ma, de ez képtelenség. Szóval akinek magas szintén a GOT ,GPTaz ne is számítson kezdésre! A megengedett érték:35 U/l
Nekem a GPT 59 volt. Elmondta a rémtörténetet újra: ikerterhesség, máj nem bírja ,28 hetesen kivesznek 2 "kismacskát" na nem részletezem , mondta, hogy ő már sokat látott és most már szigorú lesz mindenkivel.
Na aztán jött a cici téma: (van egy fibroadenómám). Ennek és ekkor nem nézték meg és a végén le kellett venni. Na képzelhetitek elmondta az összes rémtörténetet részletesen.
Na a férjem meg amúgy is aggódós, aztán kaptam tőle is...
Kedves Új Páciensek!!!
nem akarlak elriasztani Titeket Apánktól!! SŐt!! Azt lássátok, hogy ennyire alapos, minket féltő!
Végül kedves volt és mosolyogva váltunk el, megígérve, hogy mindent megcsináltatok.
Bár ma nem tudom, így csúszunk. Igaz a hormonjaim a futásoktól szépen beálltak!! Ugyhogy hajrá !!!!
Bocs, ha hosszú voltam, de nincs még mindig gép otthon, csak ritkán tudok jönni.