sziasztok!
Mecsi, köszi a link átjött, le is töltöttem, szuperek lettek ismét!
Aproo, semmi gond, én ma taliztam velük a sárga házban (tudod, ma volt anyatejes nap), de nem mondtam neki semmit, azt hittem, hogy már túlragoztátok, de mindegy! van még idő! Levit sajnálom!

szegénykém!
amúgy ma nálunk sem jobb a helyzet! a sárga házból hazafelé elaludt Benim a babakocsiban, hát az kb. 25-30 perc, aztán mikor hazaértünk fel is ébredt. ebéd, utána aldi bevásárlás, de azóta sem aludt... anyós kijött ma hozzánk, most levitte sétálni, hátha, de nem fűzök hozzá nagy reményeket!

remélem azért hányás nálunk nem lesz belőle, de, hogy nehéz esténk lesz, az tutter...
valahogy jobban kellene szervezni a progikat! vagy korábban kezdeni, vagy nem tudom!
Mecsi, tessék vezetgetni. jó lenne, ha többször tudnánk talizni veletek is!
Dia,
Mazska, jobbulást a gyerkőcöknek! remélem, hogy hamar túl lesznek rajta! Dia, a Te szemednek is!!!
Katica, rokonék arrafelé laknak, a buszgarázs oldalán de a lidl felé. méta lakótelep!

bölcsis kérdést mondjad nekünk folyamatosan, had eddződjön a lelkünk!
Boni, gratulálok a ciklusodhoz. mármint érted!

nekem az elsmúlt két hónapban 33 napra jött meg. kedden volt a 28., kíváncsian várom, hogy mi lesz a héten, mikor jön meg, stb. köszi azért a tippet. amúgy a másik, az aviva torna, vagy mi. lehet, hogy már a múltkor is írtam róla...

el kéne olvasnom a könyvet. lehet, hogy tényleg használna!
védekezés nálunk is megszakításos, egyelőre (én nem bírom az óvszert sajnos), de remélem, hogy hamarosan nem kell ilyesmivel foglalkoznunk!
ja,
Aproo, nem egyszerű gyerekből erre is találni, egyet minimum!

ma a rendezvényen, amit össze szerencsétlenkedett... kész voltam, és patakokban ömlött rólam a víz! hogy ettől miért nem fogyunk!?

amúgy a köhögés úgy néz ki, hogy napi max. 5x van, de egyre jobban van a kisember!
hát kb. ezek vannak nálunk! jövő héten nekem doki. már nagyon várom, bár kicsit félek is, hogy még mindig szarok az eredményeim, és továbbra is gyógyszerezni akar a doki. de én ezt nem akarom!!!
Katica, Te mit szedsz!?
hiszti amúgy nálunk is megy ezerrel, főleg, ha már extra fáradt, akkor extra hiszti van!

imádom