Nemlajos, ez aztán az ünnepdömping!

Mindannyiótoknak boldogot!
Döme-fotók jók!

És mi ez az "állítólag" felköszöntött és megpuszilgatott? Nem is emlékszel rá?

Nagyon aranyos tőle, hogy a nagymamira is gondolt Döme nevében.
Öööö... ha esetleg van kedved, az egyik jegyünket fel tudom ajánlani neked a holnapi babazenére... kettőt vettünk és párom azt mondta, hogy nyugodtan felajánlhatom.
Katka, de jó napotok volt!

Sok ilyen kéne...
Igazad van abban, hogy én magam sem lelkesen adom Mártinak, amit épp adok, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy szüksége van rá. Amit pedig arra alapozok, hogy egyelőre abszolút nem érdekli a kaja, pedig rendszeresen velünk ül az asztalnál, ha mi eszünk és ő épp nem alszik. Szó sincs olyanról, hogy kinézné a szánkból. Nem emlékszem, ki írta, hogy annyira kinézi a gyerek a szájukból a falatot, hogy elkezdi hamarabb a ht-t, mint akarta... na szóval, nálunk ilyenről szó sincs. Csináltam azt is, amit írtál, hogy én is teszek a számba falatot (de nem csak imitálom, hanem igaziból, mert én szeretem a gyümölcspüréket - így fogyott el egy fél üveggel az etetés alatt

), de az nem érdekli. Persze nézi és biztos valamikor lesz annak is eredménye, de láthatólag nem azonnal.
Viszont a mai eredményünk:
- délelőtt egy nagyon pici alma-őszi püré
- ebédkor (amikor mi ettünk) turmixolt sárgarépa húslevesből - ez úgy tűnik, jobban csúszott .

ebből vagy 3-4! kiskanálnyi is elfogyott viszonylag hamar és már az első falatkát se köpte ki
- este kb. 30 ml körtelé
A répa nem volt betervezve, párom hirtelen ötlete volt.

És eredetileg krumplit akartunk kivenni a levesből, de nem volt benne.
Viszont ami szomorú, hogy úgy tűnik eléggé megviselt ez a téma és most estére TÉNYLEG kevesebb volt a tej, mint kellett volna, ezért vetettem be a körtelevet. Úgyhogy megyek picit fejni.
Zazzy, korábban, amikor még semmi tétje nem volt a kóstoltatásnak, csináltam Mártinak almareszelőn almát meg barackot. Öklendezni nem öklendezett tőle, viszont kilökdöste azt is a szájából. Most üvegeset kap, de hát ezzel is ezt csinálja...