Hi!
Kankalin: sajnálom, hogy családi gondok vannak, drukkokat küldök ezerrel!!!!!! Más: hú, de megszaladtak az árak a sote fele

. az aventes cuccok garanciapapírjait tartsd meg jól. Én sem tudom miért ennyi, vigaszul azt tudom mondani, hogy reméljük több gyereket is kiszolgál majd
34372: szobatisztasághoz gratula! sokszor jártok a fejem ez ügy miatt, azért, mert nekem sokan mondják, hogy mihelyt itt a kistesó pelenkázhatom újra a fiam is. Szerinted is igaz? Mondjuk azt határoztam el, hogy ha így lesz, mi sem lesz természetesebb számomra: mindkettőt pelenkázom, elvégre Bors is csak 2 éves. Nálunk a vacsi könnyű...kenhetem így is a fejemre, rossz alvó a gyerek, de ha sokat eszik este, akkor még rosszabb, ez van...
Ervick:

, nagyon sajnálom ami Veletek történt.
Mangora:

, nem hiába írja elő a munkaszabályzat sem, hogy 36.héttől maradjon otthon a kismama, egyfolytában lassulni kezd az ember (lásd a porszívózás sem véletlenül sült így el

) "Huss a csiga elszaladt"
Huszilvi, most hogy írtad az orrszívót eszembe jutott, hogy mondjam, felmértem itthon a terepet, hogy mi az a cucc, amit a mái napig használok a gyereknél: az egyik az orrszívó (amit a porszívóhoz kell rakni, a pumpás számomra használhatatlan) a másik pedig a mikrós strerilizáló (ha náthás 3 óránként cumikat sterilizálom benne, nehogy magától kapja vissza a betegséget....ez lehet para is ám

)
Áfonya: ezen a bugyi témán nem térek napirendre, komolyan, brrrr.
Dy: jippi-jééé-jippi-júú, azaz, az a ragacsocs trutymák az előtej

Innentöl kezdve figyeld a melltertód belsejét
Krisztinaaa: hamar lemennek a kilók

. Más: ne aggódj, a babádnak az első pár napban elegendő az a pár csepp kolosztrum (vagy mi a neve) szóval előtej. Gondolj bele milyen picurka a gyomruk, nem szabad megpakolni egyből Őket. Vízpótlás persze belefér. Persze elfogadom, ha valaki tápszert ad a gyereknek, milliók nőnek fel úgy is. Mi kivártuk, 5. nap lett olyan igazán tejadag a melleimben. Most azt fogom csinálni, hogyha látom, hogy nem elég a tej, vagy sűrűbben szoptatok, mint 3 óra (elvégre nem kakukkos óra a gyerek) vagy ha alszik sokat, akkor fejem már a 2. naptól. Megint más: mi gumival védekeztünk. Van olyan fogamzásgátló, amit lehet szoptatás mellett is szedni, egyik ismerősöm olyat szedett, gond nélkül szoptatott 2 évig. Én ennek a tablettának nem vagyok híve, nálunk a szoptatás "szent" volt, nem akartunk bekavarni semmi tabletta dologgal.
Katicat: barátnőzésért irigy-irigy vagyok! kilók: fiam után egy hét alatt ment 10 kiló le, nagyjából 12-őt szedtem fel a terhesség alatt akkor. Egyedül egy darab új nadrágra volt szükség, a csípőbőségem volt egy pár hónapig nagyobb, de aztán visszatért a derekam is

Mellbőségem nőtt egyedül a szoptatással, de 15 hónap után, mikor befejeztem, visszavehettem a régi melltartókat.
Honorárium kapcsán azt szeretném mondani, hogyha nem vagytok elégedettek a dokival, szülésznővel, akkor ne adjatok nekik pénzt. Ha már félig kint a gyerek és akkor fárad be a doki, hát, nem érdemel semmit és akkor se, ha nem látogat meg a gyereágyon Titeket. Ha a szülésznő az ajtót támasztva közli, hogy "nyomjad" az sem segítség. Ja, az odaadással se kell sietni, nem kapkodnak beírni az adóbevallásukra...
Sex: no-no, nehogy a mi topikunk Apucijai nyissanak "elhanyagolt apucik topikját"! Persze az orvosi javaslatra nem szexelők felmentést kapnak. Nyugi, a 9. hónapban nem várják el tőlünk az akrobatikázást.

. (köhöm-köhöm: 6 hetes kontrollra is lehet "felavatva" menni, akkor még "garanciálisan" megcsinálják ha valami gond van....)