Sziasztok!
Minden kis betegnek gyors gyógyulást!!!!!
Vagyok én is csak gőzerővel elkezdtem dolgozni

és az én kis Tündérem nincs itt velem. Anyukámmal és Papával van.
Fürtöske, szerintem ne parázz, valószínű Marcinak a fogzás okozza a lázat, tudom elcsépelt már ez a mindent a fogzásra fogunk, de hidd el , megviseli pláne, ha a rágó fog készülődik kibújni. Azt nem is olyan egyszerű észrevenni mert jó hátul van és ezek a kis gézengúzok nem engedik ( enyém legalább is nem ) hogy rendesen bele nézzél a szájába. ( nálunk már 2 rágó van kinn )
Ilyenkor az immunrendszer is kicsit legyengül, ezért fogékonyabbak a betegségekre.
Kata, huncutka Kevined is milyen ügyes már és nagyon helyes! Emlékszel még mikor olyan nagyon sírós volt?
Dalma, csak ámulok és bámulok milyen fotogén Panna!!! Olyan helyes, de anya is nagyon csini

jó kis pasi Kornél is!!!
Az etetőszékes kép az csúcs, nálunk is megy a malackodás 1000L

már megszoktam és nem zavar, utána takarítok 2000L
Mizujs, mentek Egerbe? Hogy van a kis hercegnő?
Tegnap hal volt a menü, mi azt vacsiztunk rizzsel és Lilla nem volt hajlandó tejpépet enni. Most 2 lehetőség van, vagy dugiba eszik a család - nincs közös vacsora- vagy nincs mese L. is azt eszi amit mi

mézes puszedlit már Ő is evett és nagyon ízlik neki

ma birsalma főzelék lesz a menü, anyukám azt csinál. Nálunk apa eteti lehetetlen dolgokkal

már gumicukrot is adott , de csak szigorúan Haribot, abba talán nincs annyi sz@r, mint a neve nincs gumicukrokba.
Almát pucolás nélkül eszi, olyan ügyesen kiköpködi a héját, sőt a szőlőét is , de a magot van mikor lenyeli.
Lépkedés nálunk is van, de csak 4-5 utána leül és mászik, de olyan sebességgel, hogy csak pislogunk. Lépcsőn fel-le , nincs akadály.
Most 1-2 nap alatt annyit változott, olyan kis ügyes lett, mindent megért-megértet és nem olyan zizi, kezd játszani egyedül is (kopp-kopp)
Van egy cicánk, nem a miénk mi csak etetjük

már olyan szinten odaszokott hozzánk, jön reggel, ha reggelizünk , jött délben ( már most hiába, mert nem vagyunk otthon ) és este vacsinál is megjelenik. Szerencsére vadóc, mert nem áll meg Lillának, hűségesen dobálja neki a kaját, cumit...
Eddig jó volt, mert a teraszon kajáltunk, de most már beszorulunk a lakásba és csak az ablakból tudjuk nézni a macsekot.
Ditta! a szavazás jó nagy átvágás (csúnyábban akartam írni) a fiam e-mail címéről is küldeni akartunk és azt írta ki, a héten már szavazott
Most megpróbálom a cégesről.
Honey, én szeretném szemészhez vinni, mert mi úgy látjuk Lilla bal szemével kancsalít. Te kihez viszed?
Kri, már milyen régen készülünk az octoberfestre, de még nem értünk oda

de jó lehetett, én nagyon bírom a bajor mentalitást,ilyen össznépi eszem-iszom bulikat...Mondjuk a sört már régóta nem szeretem, de a hangulat kedvéért biztos nem hagynám ki
Bocsi, jó hosszú lett!