A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Anya, Katica ! szuper képeket készítettetek, édesek a csajok nagyon!
már délután megnéztem most csak olvasni jöttem, de nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzem meg ! Anya, halat nem ehetnek még a bébik????????? Húúúúúúúú, én már jó régen adom, a többit nem amit felsoroltál , de halat igen és szereti is nagyon :roll: most már mindegy, majd ritkán adok ezután :D

Majd még jövök!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi
végülis ha nem lett tőle baja. Gondolom nem olajoshal volt? :)
már akartam sokszor írni h. annyira érezhető volt mikor jöttél h. régóta velünk vagy! :wink: olyan mintha az elejétő lennél itt velünk Te is.

Anya
tesóó a pociban????? :) :) :)
átküldöm persze.Priviben küldöd az emailed? Neked a játszóházas pasi küldte már a képeket?
Hát igen Léna megmarad már csak ilyen cumilopkodósnak. :oops: :) el sem hitték h. rá akartam szoktatni anno, de neki nem kellett.
Tejet még én sem adok, de a tojásosnokedlit multkor csak úgy nyelte.

Kata
:evil: de azért így is sokáig húztad!
Igen nagyon szereti a csúszdát!

Kép
katica_75

Sziasztok!

Betegeknek mielőbbi jobbulást!

Honey, sajnálom ami történt, nagyon résen kell lenni ha megkörnyékezik az embert. :evil: :evil: :evil:

Kata, nekem még mindig nem.

Mammuci, mi már belekezdtünk kistesó projektbe :wink: :wink: :wink:

Tegnap jöttünk haza, pár napra kimentünk Münchenbe. Kicsit oktoberfest-eztünk is. Zsombi nagyon élvezte a sok látnivalót, a nagy sétákat. Jó kis hosszú hétvége volt :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Ma nállunk is volt a védőnő.Beszélgettünk a szuriról (H1....) azt mondta ne legyünk kisérleti nyulak.A doktornő is azt mondta hogy nem kell beadatni csak vigyázzunk rá,ne vigyük olyan helyre ha nem muszály .Csak ugye apa buszsoför ö hazahozhatja.Hát reméljük nem fogja.A bárányimlőre is rákérdeztem arra azt mondta hogy akkor ajánja ha közösségbe viszem (ovi,bölcsi) akor ez is ráér.

9300g és 71cm ek vagyunk,és megdicsérted a minket doktornő hogy kevin milyen ügyesen megy egyedül.

Kri: kistesóprojekt:de jó nektek :lol: én is szeretnék csak apa nem :cry: :cry:

000kata

Kri:de nektek és jó volt?irigy irigy irigy :lol: :lol: :lol:

000kata

Kép

000kata

Katica, Anya, jaj, de szépek ezek a csajok!

Anya, csak nem szeretnétek már ti is tesót? A mi 2 szomszédunk is kisbabás (is), és én már nagyon örülök, hogy Panna nem annyira pici már... :) most nem bírnék elképzelni kicsibabát én.

Kri, dejó nektek! Biztos nagy buli lehetett! Egyszer én is szeretnék elmenni! Bár januárban 30 leszek, apa valami utazással készül... (remélem Párizs vagy London :D )

Kata, neked is tök jók a képek! Kevin haláli kiskrapek! Te pedig olyan fiatal és szép vagy!

Hú, én adok Pannának halat, sőt zserbót is evett már (dió) , meg mindenféle péksüti (abban van tej is, meg tojás is, nem?) Na meg a kisasszony nem szereti a bébiételt, azt eszi, amit mi... :roll: ja, és mézespuszit is szereti. Basszus, ilyen felelőtlen vagyok!

Kép
Kép
dalminha

Dalma:köszönjük a dicséretet :oops: aranyos vagy.
De hogy vagy felelötlen,Panna már nem pici baba kész hölgy :lol: szerintem nyugodtan ehet már bármit.

Mikor lesz tali,ugy szeretnék már talizni veletek.Most valami benti tali kéne.Hideg van már :? Mammuci mondott egy játszóházat egy éves korig ingyenes.Az nem jó nektek?

000kata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Most viszem vissza Kriszt a dokihoz tegnapra bedagadt a szeme.De ma már szép.
Én is elkaptam Krisztől taknyos vagyok :cry:

Kri:De jó neked.Férjem úgy ment bele,hogy csak jövőre kezdjük el a kistesó projektet.

Mennem kell.Még jövök :D

Kép
Kép
reni_24

Szisztok!

már jobban van Betti,csak az orra folyik még mindig.
Ti viszitek szemészetre 1 éves őket?mert nálunk kötelező.csak én nem szeretném,ha pupillatágítást csinálnának neki.
Pesten 1-2 helyen vizsgálják enélkül is,én szerintem oda viszem.

én úgy írigylem azokat,akik babát terveznek!nagyon szerettem terhesnek lenni. :roll: .és úgy bevállalnék még egyet,meg apa is szeretne.de hova.és egyenlőre kilátásban sincs nagyobb keco.

Tali!
Jó lenne már valami,igaz most még tényleg nehezebb lesz összehozni,mert hideg van.

Halat már anyós is adott neki.szerintem kaphatják nyugodtan.bébiétel is van halas.én mondjuk bizti nem adok,mert én nem eszem meg se a halat,se a gombát,meg senki se a családban,így nálunk nincs étlapon.néha anyós csinál,de csak 1 évben 1szer kb.

mindjárt jövök,csak nyafi van,meg rámolás,meg újságevés :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Panna már 3 napja lázas. Éjjel nem alszik. csak sír. Olyan rossz. Már azt hittem nem lesz több ilyen. Meg hasmenése van. Akkor ez a fogtól lehet? Ma elviszem orvoshoz. :( szombaton mennénk Egerbe, AUDI-s vezetők meg családjaik, de így hogyan menjünk? Ha P egész éjjel bőg, meg lázas? Lehet csak a fiúk mennek.
:cry:

Honey, itt nem kell vinni szemészhez.

Olyan cuki sapikat vettem neki... olyan szép bennük... :) Örökölt egy csomó ruhát a barátnőm kislányától, tegnap felpróbálgattam rá és élvezte. Pörgettem benne kicsiket, hogy lássa hogy lobog a szoknyája. Csak nem tudom hová fogom őket ráadni. A mászás és szoknya egymást kizáró tényezők.

Klarissza, úgy tetszett a megfogalmazásod a demográfiai robbanással kapcs.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Zsombinak is elkezdett folyni az orra. :evil: :evil: :evil:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Tegnap este voltunk dokinál.Mondta,hogy ez csak egy mezei megfázás hál istennek.A szeme szép már :D Én is kezdek jobban lenni. :D Kopp-kopp.

Vera:Köszönjük :D Az apjától örökölte a szeme színét :D Remélem ilyen marad.Nekem 1 éves koromig volt ilyen kék. :D Örülök,hogy jól vagytok.

Katica:Haláli lehetett a kiscsajod a brumma-brummával :lol: Örülök,hogy jó volt a tali.Édesek lehettek a csókkal :lol:

Kata:Nekem már februártól megvan pedig akkor még szoptattam :shock: Nagyon édes Kevin a képeken :D

Én is adok már szinte mindent Krisznek.Halat meg magvakat nem.A halat én nem szeretem :oops:

Betegeknek jobbulást kívánunk!!!!

Kriszem tegnap este megtett jó pár lépést egyedűl :D Olyan büszkék vagyunk rá :D A lépések számát nem tudom,mert nem számoltam úgy elérzékenyűltem
:oops: :D megyek,mert gyerkőcöm elesett és sír szegénykém.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Áll a baba áll
Kép

Kép
Kép
dalminha

Kép

Kép
Kép
dalminha

Kép

Kép

Kép

Aztán most eldugulok

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Olyan gyönyörű Pannád!!!!!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok :)

betegeknek jobbulást!

Bocs,hogy magunkkal jövök, de úgy aggódom..... :( tegnap megint belázasodott Marci már délelőtt 10-kor, és 38,9 volt neki.Egyébként semmi egyéb tünete nincs, már a 3. orvos látta, de semmit nem talál, viszont a szájába belekapkod, lehet a foga?De valahol hátul :( Ma még nem volt láza, meg éjjel sem.Ez aggaszt engem,hogy másfél hete ugyanígy volt láza egy napig és kész :?
Elég fehérke Marci, vasat kapott, tegnapelőtt voltunk dokinál vele, lehet ott szedett össze valamit? :? És olyan kis nyügi :(

Dalma :) Tündéri Panna!!!meggyógyult már?Nektek milyen tünetek voltak még?
Vendég

Dalma tiszta anyja ez a gyerek :lol:

Fürtöske jobbulást nektek!

Reni azta már Ő is lépeget :shock: Enyim gyerek még csak most kezd néha egyedül állni (ha elengedem :lol: )

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert gyerkőcöm kicsit nyűgös ma.

Dalma:Nagyon tündéri Pannád :D A kajás különösen tetszik kis cukorfalat :D Olyan arik amikor maszatosak :lol: És tényleg tiszta anyja :D

fürtöske:Reméljük,hogy csak a foga miatt van a láz és nem más miatt!Jobbulást!!Hát,ha sok beteg volt lehet,hogy valamit össze szedett,de csak nem.Most hogy van?Reméljük nem tér vissza a láz.

klarissza:Hát igen én is meglepődtem amikor apa hívott,hogy nézzem meg milyen ügyes a gyerek és ment :D :lol: Még beelőzhet minket gyerkőcöd :D :lol: Aztán majd szaladhatsz utánna :lol:

Na megyek gyerkőcöm hív :lol: Szép napot mindenkinek!

Katica,Anya:Nagyon édesek a gyerkőcök!!

És persze az összes gyerkőc nagyon édes :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Minden kis betegnek gyors gyógyulást!!!!!

Vagyok én is csak gőzerővel elkezdtem dolgozni :cry: és az én kis Tündérem nincs itt velem. Anyukámmal és Papával van.

Fürtöske, szerintem ne parázz, valószínű Marcinak a fogzás okozza a lázat, tudom elcsépelt már ez a mindent a fogzásra fogunk, de hidd el , megviseli pláne, ha a rágó fog készülődik kibújni. Azt nem is olyan egyszerű észrevenni mert jó hátul van és ezek a kis gézengúzok nem engedik ( enyém legalább is nem ) hogy rendesen bele nézzél a szájába. ( nálunk már 2 rágó van kinn )
Ilyenkor az immunrendszer is kicsit legyengül, ezért fogékonyabbak a betegségekre.

Kata, huncutka Kevined is milyen ügyes már és nagyon helyes! Emlékszel még mikor olyan nagyon sírós volt?

Dalma, csak ámulok és bámulok milyen fotogén Panna!!! Olyan helyes, de anya is nagyon csini :) jó kis pasi Kornél is!!!
Az etetőszékes kép az csúcs, nálunk is megy a malackodás 1000L :lol: :lol: :lol: már megszoktam és nem zavar, utána takarítok 2000L :twisted:
Mizujs, mentek Egerbe? Hogy van a kis hercegnő?

Tegnap hal volt a menü, mi azt vacsiztunk rizzsel és Lilla nem volt hajlandó tejpépet enni. Most 2 lehetőség van, vagy dugiba eszik a család - nincs közös vacsora- vagy nincs mese L. is azt eszi amit mi :roll: mézes puszedlit már Ő is evett és nagyon ízlik neki :lol: ma birsalma főzelék lesz a menü, anyukám azt csinál. Nálunk apa eteti lehetetlen dolgokkal :twisted: már gumicukrot is adott , de csak szigorúan Haribot, abba talán nincs annyi sz@r, mint a neve nincs gumicukrokba.
Almát pucolás nélkül eszi, olyan ügyesen kiköpködi a héját, sőt a szőlőét is , de a magot van mikor lenyeli.

Lépkedés nálunk is van, de csak 4-5 utána leül és mászik, de olyan sebességgel, hogy csak pislogunk. Lépcsőn fel-le , nincs akadály.
Most 1-2 nap alatt annyit változott, olyan kis ügyes lett, mindent megért-megértet és nem olyan zizi, kezd játszani egyedül is (kopp-kopp)
Van egy cicánk, nem a miénk mi csak etetjük
:roll: már olyan szinten odaszokott hozzánk, jön reggel, ha reggelizünk , jött délben ( már most hiába, mert nem vagyunk otthon ) és este vacsinál is megjelenik. Szerencsére vadóc, mert nem áll meg Lillának, hűségesen dobálja neki a kaját, cumit...
Eddig jó volt, mert a teraszon kajáltunk, de most már beszorulunk a lakásba és csak az ablakból tudjuk nézni a macsekot.

Ditta! a szavazás jó nagy átvágás (csúnyábban akartam írni) a fiam e-mail címéről is küldeni akartunk és azt írta ki, a héten már szavazott :roll:
Most megpróbálom a cégesről.

Honey, én szeretném szemészhez vinni, mert mi úgy látjuk Lilla bal szemével kancsalít. Te kihez viszed?

Kri, már milyen régen készülünk az octoberfestre, de még nem értünk oda :twisted: de jó lehetett, én nagyon bírom a bajor mentalitást,ilyen össznépi eszem-iszom bulikat...Mondjuk a sört már régóta nem szeretem, de a hangulat kedvéért biztos nem hagynám ki :)

Bocsi, jó hosszú lett!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Andi, merre vagy? Hogy van Regi? Még esküvői fotokat se láttunk?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, akartam még írni Neked, olyan szépen írtad , hogy olyan mintha elejétől veletek lennék :)
Igen itt is voltam ,csak nem írtam ( azóta is sajnálom ) én is úgy örültem és izgultam veletek együtt, mert valami láthatatlan szál összekötött- összeköt minket.
Léna és Zolika babáért nagyon.nagyon aggódtam, hogy olyan korán eldöntötték, elég volt anya pocijába és megnézzük mi van odakint :) aztán mikor Honey megszült irigykedtem, milyen jó már neki... és igazán akkor kezdtem el írni mikor Kata kis Kevinje olyan nem alvós baba volt és Kata totál ki volt bukva, akkor fel is hívtam Katát, hátha tudok segíteni, sőt még könyvet is küldtem neki (Suttogó)
Sokat segítettetek, hogy olvashattam a topikot, egy-egy félelem aggódás alakalmával biztos, hogy itt találtam megnyugtató válaszokat és a mai napig számíthatunk egymásra.
Szóval itt voltam és még sem :cry:

Nati, Judit :?:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Köszi a dicsiket! :)

Fürtöske, szegény Marci, nagyon sajnálom! Nekünk ma már semmi láz nincs. 3 napig volt, de nem maradt pötty, úgyhogy nem a 3 napos láz volt. Szerintem is a foga a ludas. Én még torokfájásra is gyanakodtam, mert nehezen nyel és sokat sír. Vettem neki homeos bogyeszt rá. meg mindenfélét, mindjárt leírom!

Kép
Kép
dalminha

Na, szóval:

Oscillococcinum: a vírus ellen, influenzás időszakban rendzeresn szedve (hetente) felkészíti a szervezetet a fertőzések elkerülésére.

Coryzalia: Nátha tüneteire. csökkenti az orrfolyást, tüszögést, szemkönnyezést, javítja a közérzetet

Sambucus nigra 9 ch: orrdugulás szipogással, csecsemők fő nátha elleni szere

Homeogene: torokfájásra

Stodal: köhögésre

Echinacea: immunserkentő, gyulladásgátló, erősíti az immunrendszert

Ezeket vettem és fogom alkalmazni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dalminha 2009.10.02 14:30-kor.

Kép
Kép
dalminha

Écike Zolikája:

Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalmi :) Köszi a képet Zolikáról, nagyon helyes kissrác! :)

Köszi a homeos listát, nekünk sincs már láz, tegnap délután volt utoljára.Csak az a fura,hogy másfél hete ugyanigy volt :shock:
A doki asszisztensnője mondta,hogy a fog, főleg a hátsó ilyen,hogy egyszer-egyszer belobban :? De hát 38,9-re is felmehet? :shock:
Vendég

Fürtöske, nekünk is nagyon magas láz volt a rágó fogzáskor!

Dalma, olyan helyes kisfiú Zolika, anyukájáról ha tudsz hírt írdd meg nekünk, annyira sajnálom :cry:
Kösz a homeós tippeket, remélem nem lesz rá szükség :roll:
evi1969

Evi :) Köszi szépen a vigasztalást.
Ma séta közben délután úgyis megkptam a plusszt az egész dilemmámra :evil:
Az egyik nagyon okos ápolónő csaj innen a telepünkről(neki 6 hós a kisfia)mondta nekem,hogy lehet nyirokcsomó, meg torok, meg meg van duzzadva az arca, meg milyen megviselten néz ki......gondolhatjátok :? fel is jöttünk, nem volt kedvem tovább vele sétálni.....
Este meg nagyon jó kedve volt, mintha semmi baja sem lenne, bár egyik keze mindig a szájában volt.
Tiszta ideg vagyok, sírtam is ma,hogy nem tudok segíteni rajta, most érzem igazán, hogy rendbe legyen, a fél karomat is odaadnám érte cserébe.........
Dalmi :) tényleg, Écikéről várjuk a híreket.
Ja, és Marci is mintha nehezen is nyelne :roll: és csak a tejpépet ette ma, meg amit mi, és darabosat :shock: Tehát gyümi, főzelék kilőve :o
Vendég

Fürtöske, inkább kettesben sétáljatok Marcival, jobban jársz ha meg se hallod az ilyen hülyeségeket! Ilyen anyukának nem szívesen lennék a bébije :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma:nagyon édes Panna,aranyosak vagytok együtt :lol: Nagyon jok a képek és az a kajás (maszatos) hát haláli. :lol:

Fürtöske:remélem nem lesztek betegek és csak a fogacskája jön.
Ne törödj az ilyenekkel biztos nincs semmi baj.

Aranyos Zolika

:lol:

000kata

Sziasztok!

Nagyon el voltam veszve, de most írok pár sort. Késöbb képeket is hozok majd.

Fanniról:
Van 4 foga és jön az ötödik is. 8800gramm és kb 72-73cm. nagyon aktív, sokat mozog. Járunk zenebölcsibe és fejlesztő tornára heti 1x. nagyon élvezzük a társaságot és a programot. Már nem szopik, és Ő döntött így. Egyszercsak nem kérte éjjel mikor felébredt, csak a karomba vettem és visszaaludt. Volt néhány átaludt éjszakánk, ami csodásnak mondható, mert 6-8 órát egyhuzamban nem aludtam már több mint 1 éve.

Kaja:
ebédre azt eszi amit mi, kivétel ha olyan van benne amit nem ehet (tojás, tej, csípős, gomba). Én adok neki halat már 7 hós kora óta. csak azért van tiltólistán, ha jól tudom, mert szálkás és nehéz kiszedni, turmixolni. Én csipegetek belőle és szétnyomkodom az ujjaim között, így nem kerül bele szálka. + tengeri halfilét (pangasius) veszek abban nagy szálkák vannak, ha van egyáltalán benne. Vacsira most tápszert eszik, mert olyan nagyon el van fáradva estére, hogy a tejpépet képtelen megenni, kiesik a szájából. :roll:
Eszi a darabos kaját, ha az nem bébiétel, mert abból szinte csak a pépeset eszi meg. kenyeret (én sütöm), banánt, hipp kekszet imádja.

Mondja, hogy nem-nem, apa, apu, mama, baba, búú, vau-féleséget mikor kutyát lát. Mutatja a fejét, p.labdát pakol bele az öblítősflakonba, gumilovon lovagol, majd teszek képet róla. kapaszkodik az ujjunkba, hogy sétáljunk vele, táncol. ÉS HISZTIZIK!!! De MÉG HOGY!!!! van ám akarata!

napközben alig alszik, max 1-2x 30-60 perc. Este 8körül eszik és karomban elalszik ésáltalában kisebb-nagyobb megszakításokkal alszik reggelf8ig.

Én próbálok lefogyni, de nem vagyok elég kitartó. De még nem adom fel!

Klarissza
Találkozhatunk valamikor? Gondolom most szabadabb vagy, hogy a fiúk suliban vannak, ugye? Sétálhatnánk egyet a városban valamelyik nap. nekem szinte mindig jó (kiv. kedd 9-10 és szerda 9-10).

Zolika nagyon szép, hogy megnőtt. Minden ok velük? Éccikével mi van, nem tudok róla semmit.

Dalma
gyönyörű Pannababa, most mekkora?

Tesóprojekt!!!
Hogy számoölják majd a gyást, gyedet? Szülés évét megelőző 2 év átlagjövedelmének 70%a, ugye? vagyis ha 2010-ben szülök, akkor 2008 és 2009, vagyis benne van a mostani gyás és gyed is, ugye? Vagy a szülést megelőző 180 nap? de az meg már megváltozott, ha jól tudom és már 360 nap?
Ki mikor vág bele a tesóba?

Na megyek, mert lassa fanni ébred.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok :)
Szia Nati :D Ezer éve nem voltál....
nagyon ügyes fannika már!milyen jó kis beszélőkéje lehet már!! :wink:
Képet kérünk, már nem is emlékszem, milyen :)

Végre tegnap már nem volt semmi gond Marcival, mintha kicserélték volna :D Hogy mi a fene lehetett.....foga új nincs, viszont éjszaka sokat nyüglődik :?
Dalmi :) nektek jött új fog azóta?
Vendég

Kép nem lehet elég korán kezdeni

sajnos a többi kép túl nagy. Próbálok kicsinyíteni és teszek még.

Fürtöske
Nyügi lehet a telihold miatt is. Nálunk elötte pár napig van zaklatottabb éjjelünk.

Kép
Kép
nati80

Kép dinnyézés Kép maszatka Kép beájulós

Kép
Kép
nati80

HEllo

Nati szerintem a szempillái még nagyobbak lettek nyár óta :lol:

Hűha kedd-szerda kilőve nekem a hétfő-csütörtök akkor találka PÉNTEK!!!!!!!!ha az neked is jó!

Gyedhez nem tudok hozzászólni :(

Ahogy Zolikát néztem teljesen meghatódtam annyira, de annyira sírhatnékom támadt! Zolika anyukája gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nati
De jó, hogy jöttél. Fanni nagyon gyönyörű és milyen ügyes!! :) A hipp kekszet Kincső is imádja.

A teliholdtól Én kész vagyok teljesen, elötte és most is. :( Sajnos Én évek óta érzékeny vagyok rá és úgy látszik Kincsem is. :( Amúgy Mi is betegek lettünk. Dátha. :evil: Mind a ketten egyszerre szombaton jött ki rajtunk, most kezdi Apa is. :( Tegnap este letettem babám és fél órát aludt majd nagyon sírt sokáig. Borzasztó volt, egész éjjel alig aludt szegényke, folyton az orrát porszívóztam. Most is. :(

Remélem a többiek jobban vannak!!

Jó éjt !

Kép
Kép
anya1118

Nati
de jó h. jöttél! :) Hiányoztál ám!
Fanni nagyon kis édes és hogy kikerekedett! Nagyon nagy lett! Bejöhet neki ez a hozzátápizás, én el sem tudom képzelni h. L. magától ne kérje a cicit. Fannid nem volt akkor különösebben függő?
Tesó kérdésest én sem tudom.
Ja és a hipp keksz nálunk is nagyon menő a milupa krispyje mellett.

Anya
sajnálom h. Benneteket is utolért a nátha.
Amit Dalma írt abból mi náthára a
"Sambucus nigra 9 ch: orrdugulás szipogással, csecsemők fő nátha elleni szere "-t használtuk és baromi jó! esetleg próbáld ki.

Kri
tyűűű de jó lehetett! Söröztél??
:shock: :lol: kis tejszaporítás. :D Gratu Zsombinak is h. ilyen ügyes!

Reni
örülök h. csak nátha!! ezért nem hatott az oxipoxi-csak így hívom.
És grtaulálunk Krisznek is a lépésekhez!
Nem jöttök holnap zenebölcsibe??? 9,30től van.

Kép
katica_75

Megjöttünk Egerből, nagyon jó volt, csak éjjel szétfagytunk! :)
amikor Gyöngyös mellett voltunk, Évi, Honey gondoltam rátok, dejó lenne talizni. De nagyon sűrű volt a program, nem fért volna bele. Volt borkóstoló is, 6 féle bort kóstoltunk, de mindből csak pár kortyot ittam :) Érdekes Panna nem kelt fel éjjel, és képzeljétek, reggel nemakart szopizni. Biztos érezte a borovicskát :)

Nati, végre megvagy! Már iwiwen akartam üzenni! Nagyon aranyos és szép Fanni, mekkorát nőtt, pedig picuri volt ő is! Meg magas is! :) Te minek akarsz fogyni, hiszen olyan jól néztél ki terhesen az utolsó héten. Gondolom most sem lettél vastagabb. :)
Panna is hízott most, már 7,8 kg, és 69 cm. Minike.

Panna is érzékeny a teliholdra. Már csak ez hiányzott. Múlt hónapban is akkor volt ilyen zizi.
Fürtöske, igen, ma reggelre kijött egy fogica Így már 6 van! De mint írtam, ma pont nem volt semmi gáz éjjel. Akkor lehet Marcinak is kibújik holnap egy. Hülye nő, mit ijeszteget!

Megvan a szülinapi ajándéka. tündéres neves falvédőt rendeltem neki innen: www.takoo.hu Van itthon tengernyi játék, azt nem akarok most, úgysem értékeli annyira. :evil:

Kép
Kép
dalminha

Kincsőanyu!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma!

Hol volt a szállásotok?
Én amúgy egri leányka vagyok,csak gyöngyösi az exférjem,meg a mostani is,így kerültem ide.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nati!

Jó hogy jöttél!Bettikém ugyanakkora mint Fannid!
nem is kicsi ,nem is nagy ,mégis a múltkor egy nő kérdezte,h mennyi idős,mondtam 11 hónapos,erre ő majd elájult,h hát ő csak olyan 6-7 hónaposnak nézte :roll: .mondjuk ott volt mellette barátnőm kislánya,közöttük 5 hét van,de ő nagyon hosszú (apuka nagyon magas),kb 15 cm-el hosszabb.hát mellette tényleg eltörpül.mindegy,azért pofira is "öregebbnek" néz mint egy 6hós!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi!

Én ide viszem Szemészetre:

http://www.babaszemesz.hu/

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

hello hello

én is boldog szülinapot és hófordulót kívánok az érintetteknek.:D

nekem iszonyat ramaty sorsom van most és emiatt nem jövök olyan gyakran mert csak tele lenne a jajongással a topik.

Iza 8200g 69cm és 2+ majdnem 2 fog boldog tulajdonosa.
A nagy fiamtól megtanult sikítani és ezt élvezi nem úgy mint én. :evil:

harivera
Budapest XXI. kerület

Nati : nagyon édes Fanni,tessék gyakrabban jönni :lol:

Kincső nayu: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :lol: :lol:

Csajok: engem is érdekelne ha jönne a teso hogy lenne a pénz dolog?ugyan enni lenne mint Kevinnel vagy már máshogy számolják.
Meg most már csak 2 évig lehet otthonmaradni :cry: :cry: :cry:
Én is szeretnék tesot hogy ne legyen nagy külömség köztük,még apát fűzni kell.Kislányt szeretnék a kinai horoszkop szerint a decemberben fogant babák lányok,még nemtudtok valami bohoságot arra hogy kiscsaj legyen???? :lol: :lol: :lol:

000kata

kata
Kislányhoz a "tuti" tipp: önmegtartóztatás az apukának és peteérés elött 3-4 nappak együttlét, de utána tilos! magyarázat: a xx fickócskák tovább bírják a várakozást a petesejtre. Az xy gyors és ha fiút akarsz akkor peteéréskor kell együtt lenni elötte nem szabad.
Persze ezzel, lehet tovább kell várni a + tesztre és így sem tuti, de legalább van orvosi magyarázata.

Klarissza
Nekem jó a péntek! Mikor és hol lenne nektek jó? Én egy sétára gondolnék a központban és esetleg egy kávé, süti, fagyi...... bármi!

Köszönöm a Fanni dícséreteket!

tegnap voltunk bábszínházban és fantasztikus volt! Tátott szájjal nézte végig az előadást. Ez kifejezetten ilyen piciknek szól, 20 perc és utána oda lehet menni a színészekhez, meg lehet fogni, simogatni a bábokat. Máskor is megyünk majd és teszek fel képet is akkor, most sajna nem csináltam.

Anya
Ezen a betegségen mi is átestünk, az első éjjel volt a legbrutálabb, mert 10 percenként fel kellett kelteni és porszívózni. Akkor kezdett rászokni, hogy átalussza az éjszakát. Gondoltam, lehet inkább fel sem ébred, mert mi gonoszok azonnal orrszívunk. :D

Kép
Kép
nati80

Fannit is gyakran megcsodálják, hogy MÁR! 11 hónapos lesz? Azt gondolják róla sokan, hogy 6-7 hós. Pedig annyira egyértelmű, hiszen áll, jár, dumál érthetően. Na de vannak ilyen emberek.

Kép
Kép
nati80

Kata, a valentinnapon fogantak is lányok! Igaz Katica? ;) meg Panna is akkori ;)

Pénz az úgy néz ki, hogy én kimondom Kornélnál olyan 90.000-t kaptam, most meg olyan 78.000-t kb. A plusz meg a családi pótlék az új baba után, tehát kb ugyanannyi a píz.

HOney, nem egészen egerben voltunk, hanem az Egri Korona Borházban Demjénben vagy hol. Nagyon szép város Eger, de sajna nem voltunk sok helyen, csak a várban, a Dobó téren és a Bazilikában. Kornél alig lehetett kirángatni onnan. Teljesen lenyűgözte. Itthon is néha elmegyünk a Székesegyházba csodálkozni. :) A városba a város alá még szívesen lementem volna, meg a kinzókamrát is meglestem volna, dehát ezek nem gyerekeknek valók.

Vera, :( de gyere nyugodtan, biztos jólesik a szívednek, ha kiírod magadból a sok rosszat. Meg mi itt magunkban "elátkozzuk" a veletek rosszat tevőket...

Kincső anyu, boldog szülinapot!

Kép
Kép
dalminha

Nati,Dalma:köszönöm a tippeket :lol:

000kata

Nati:de azt honnan tudni mikor van peteérés?

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?