A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

NNa, ezert is erdemes elmenni a dokihoz....legalabb megnyugszik az ember :):) Csillag! nem probaltal uszni, ha ennyire faj a hatad?
Amugy az normalis, ha valaki egyaltalan nem erez semmifele kemenyedest, meg egyaltalan semmit? Nem azt jelenti, hogy az en szervezetem nem kezd el gyakorolni? bar en gyakorlok minden nap, meg a meh izmait is mozgatom (kepzeletben, persze), de fizikailag igazabol semmit nem erzek...semmit. Remelem, nem azt jelenti, hogy lusta :):)

Kép
pumipumi

Pumi
örülj neki. Én sem tudom hogy egyáltalán keményedek-e, mert egyszer-kétszer volt, hogy úgy éreztem mintha keményebb lenne a pocak - amikor felidegesítettek, de a pocakzene vagy megnézium orvosolta 10 perc alatt.
Meg eleve nem is puha a has terhességkor, nemde?
Szval nem tudom hogy van ez, hullámokban jön és összegörnyed kicsit az ember?
Vendég

nekem is nagyon feszes a hasam persze, de soha nem kemeny...kiveve, amikor kidulleszti a feneket simogatasra :):) de az nyilvan mas. kerdeztem rola a dokit is (aki egyebkent sztem elegge balfek), azt mondta, hogy egyreszt nem feltetlenul kezdodott meg el (bar konyvekben mar 1 20. hettol irnak enyhe mehosszehuzodasokrol), masreszt nem biztos, hogy ereznem kell feltetlenul. tudja, hogy en egesz nap a babaval foglalkozom, tokeletesen ismerem a testem minden, 1 mm-es rezduleset is, vagyis ereznem, ha lenne valami, de mondtam, hogy forumokon sokan irnak rola...erre o: haat, mert ok olyan...irosgatok!!! hat ez jo. valaszoltam, hogy en is olyan irosgato vagyok, de irosgatni csak olyanrol tud az ember, ami van. Jopofa doki, mi? Nna mindegy, ezen aztan nem parazok..ha itt lesz az ideje, majd rajovok, az tuti...addig pedig nagy boszen bebeszelem magamnak, hogy pont akkor vannak ezek a huzodasok, amikor a vizualizacios feladatokat gyakorlom, es ilyen jol egyutt mukodik, es hogy majd elesben is igy lesz :lol: :lol: :lol:

Kép
pumipumi

A vizualizációs gyakorlatokat vmilyen szakirodalom mentén csinálod vagy önmagadtól találtad ki? Kicsit írsz róla, ha lesz időd?
Vendég

Rengeteget olvastam ebben a temaban, es a harmadat humbukknak tartom, a masik harmadara keptelen vagyok, az utolso harmadot pedig magamra alakitottam szepen lassan. MOst kicsit pakolgatok, meg joga, sztreching, aztan majd priviben irok kesobb rola.

Kép
pumipumi

Milla, köszönjük a levlistát, fel is iratkoztam gyorsan!

Baba nekem is fejjel lefele van, az uh szerint is, de én éreztem is, mert ilyenkor felfele rugdos és lefele nyomja ki a jóóó kis kemény fejét a hasam alján. :lol: Nekem eddig jó párszor megfordult már, vagy 4-szer, és mindig észrevettem. Ami azt illeti, kényelmesebb volt fordítva, de mostmár maradjon inkább így végig!

Viszont még sosem éreztem hogy csuklana, vagy lehet, hogy csak nem tudom milyen az!

Gio, "vázatartó", ez jó! :lol: Én is ilyen vagyok, sőt, már az nagy kihívás, hogy egyáltalán megfogjam őket. Főleg az elején, mikor még olyan kicsik és mintha gumiból lennének a végtagjaik, nyeklenek mindenfele, az elég ijesztő! :lol: De a sajátunk biztos más lesz, nyugtassatok meg!

/
lemonsong

Anna, nagyon csini vagy, és jól néz ki a babakocsi!

Pumi, de jó neked, hogy képes vagy még "tornázni".
Nekem sokszor van lelkifurdalásom, hogy abbahagytam a tornát, de egyszerűen már nem bírom rászánni magam.
Viszont igyekszem azért minél többet sétánli.

Eddig én is csak egyszer éreztem jobban keményedést.
Vendég

Lemon
:) dejó hogy nemcsak én vagyok így. Én nagyon hiszem és bízom hogy a sajáttal másként lesz, főleg egy ütős kis szülés után, ami bárhogy is zajlik le mindenképp hőssé teszi az ember lányát (szerintem :oops: )
Nekem is kényelmesebb volt most hogy írod, amikor a feje még oldalt, vagy feljebb volt a kicsikének, mert most ha nekinyomul a szeméremcsontomnak egyik pillanatról a másikra váltok pingvinüzemmódra és alig bírok csoszogni :shock: Ez nagyon furcsa.
Vendég

Sziasztok!
Azt hiszem visszatért az álomkór egy kicsit. Ma reggel képtelen voltam felkelni, mikor a férjem ment el. Pedig az utóbbi időben mindig tök jó volt, hogy együtt keltünk, és csináltam reggelit, amíg ő készülődött. Na ez ma nem ment. De legalább kialudtam magam.
Milla, köszi a levlistát, én is csatlakoztam!
Az utolsó uh-n még faros volt az aprógyermek, de mostanában előszeretettel rúgdossa a bordáimat. Furcsa érzés, de legalább újra kiderült, hogy vannak bordáim. Most már csak a csípőcsontomat hiányolom, ami ugye elveszett a pocakomtól. De majd megtalálom egy pár hónap múlva. :lol:
Na megyek, összeszedem magam.
tedorka

Én tegnap aludtam el ülve az irodában , még a nyálam is majdnem kicsordult. Annyira ciki volt :D
Aztán estefelé dokinál mértünk vérnyomit, 90/58...Hát nem voltam túlpörgős. :D
Vendég

Gio! Az alacsony vernyomas -ha nem vagy rosszul azert- megiscsak jobb, mint a magas...legalabbis nekem mindig ezt mondja a doki (de meg sosem merte, csak mi itthon). A kollegaid csinalhattak volna rolad egy nyalkicsorgos bucsukepet :) Mar csak ma dolgozol, es jovo hettol mesz tappenzre?

Tedorka! Pihenj nyugodtan...ha ferjednek lenne ideje reggel, biztosan szivesen keszitene o neked a reggelit. A pocak meg sztem sokkal szebb, mint a csipocsont :)

Judyka! Azert ez nem igazi torna :oops: napi 2 ora joga-sztrecsing, es 45 perc uszas, es fel ora seta. Minden nagyon kenyelmes, mar csakis speci gyakorlatokat csinalok, a sima nyujtas orat sem tudnam mar vegigcsinalni a klubban. Energiat tul sokat nem egetek vele, de legalabb az izmok dolgoznak, lazulnak, es konnyen mozgok. Meg nekem kell is, mert eljarkalni sem nagyon jarkalok el, meg nincsen masik baba, aki utan futkosnek...Sztem ne legyen lelkiismeret-furdallasod a torna hianya miatt...ha nem esik jol, akkor nem erdemes egyaltalan, ugyis csak szenvedes lenne...az viszont teny, hogyha elkezded es csinalod, akkor nagyon konnyen megy minden par nap utan..es hianyzik, ha nem csinalod.

Kép
pumipumi

Pumi, Gio, Judyka, köszönöm! Megmondom őszintén jól esett olvasni, hogy nem mindenki tart bálnának... :? Már előre rettegek a védőnő elképedt arcától és rosszalló, kínos fejrázásától, grimaszától, amikor hétfőn reggel ráállok a mérlegre a terhesgondozáson! :evil: Ja és persze megint szép nagy betűkkel fogja a kiskönyvembe beírni, hogy DIÉTA! :(
Az idegen gyerek kérdéshez én is így állok, mint ti. Nem vagyok az a gügyögős, haverkodós fajta, főleg, ha az a szegény gyerek most látott először... Pont a legutóbbi családi karácsonykor kerültem egy ilyen szituba, a férjemék családjával. Három apró 1-2 éves gyerkőc van már és persze mindenki csipkedte, fogdosta, letámadta őket, csak én meg a férjem nem. Meg is kérdezték, hogy mi nem szeretjük vagy nem akarunk gyereket?! :shock: Na erre én kifakadtam, hogy nagyon is szeretjük őket csak nem szeretjük kínos, kellemetlen helyzetbe hozni szegénykéket az erőltetésekkel! :x Anyósom például kényszeresen nyúzza a kicsiket, ha akarják, ha nem.... :?
Nekem eddig akárhányszor voltam a dokinál fejjel lefelé volt a kismanó, kedden is, remélem most már úgy is marad és nem az utolsó pillanatban fordul meg. :D Ma reggel végre apának is meg tudtam mutatni, milyen az amikor csuklik a bébink. Nagyon tetszett neki! :lol: A keményedésekkel kapcsolatban, hál istennek én sem tudom, hogy milyen az. Biztos volt csak nem érzem, nem olyan kellemetlen, nekem csak szúrkálni szokott, amikor valamimet nyomja.
Vendég

Anna, ne viccelj, tök jól nézel ki. Én is legalább ekkora vagyok, és hasonló korúak vagyunk. A védőnő meg...írjon amit akar, ne érdekeljen. Csinálj mindent úgy, ahogy eddig és ahogy jól esik. Nekem még nem mondta a védőnő, hogy diétázzak, pedig 15 kiló az 15 kiló. Lesz*rom. Most nem fontos a súlyom.
Én a múltkor sikeresen megtapasztaltam a keményedést. Nem is tudom milyen indíttatásból éjszaka kicsit lendületesebben fordultam, és a hasam beleütközött az ágyba. Volt is reakció. De egyébként nem jellemző. Néha, ha már fáradt vagyok megiszok egy magnézium pezsgőtablettát, hogy ne is legyen baj, de ennyi.
tedorka

Az én védőnénim most jófej volt. Megmért, s miután közölte, hogy :-HŰŰŰŰŰ-HAAA, hozzátette, hogy bagoly mondja, mert ő bizony 23 kilót hízott a lányával. (És most 20 kilós nádszál.)

Igen, Pumi, csak elkezdeni nehéz, tudom, mert mikor rendszeresen tornáztam, nekem is hiányzott, ha kihagytam.
Csak oda kéne eljutni, de mostmár csak szülés után szerintem.

Nekem viszont az ülés a legkényelmetlebnebb.
Fotelben, hátradőlve, lábak fent, ezzel nincs gond, de simán széken, az neeemm!
Már vezetni se olyan jó ám, állíthatom akárhogy az akármiket.
Pláne, ki-beszállni.
Vendég

Na, mintegy 2 óra bútortologatás után kijelenthetem, hogy nagy részben berendeztük a babaszobát! Legalábbis kitaláltuk, hogy mi hol legyen, már csak barkácsolni kell vele. Meg felrakni a lámpát, a polcokat, falvédőt meg ilyesmit. De legalább elkezdtük!

Nekem keményedésem még nem volt szerintem, persze lehet, hogy csak nem ismerem meg. Olyan van, hogy estére ha túlerőltetem az egész hasam kőkemény lesz, de az nem fél percig tart, hanem másnap reggelig.

/
lemonsong

Judyka
Én sem bírom a kocsiba ki -beülést. Kívűlálló számára vicces, a férjem is jókat kuncog. És csak cserebogárnak hív:-) csak a cserebogárnak annyi az előnye, hogy ő legalább tud repülni, ellenben én nem:-)
Meg amikor éjjel pisilni kell, akkor ma pl. nagy nehezen legurultam az ágyról, de nem bírtam elindulni és csak álltam ott percekig az ágy mellett és el kezdtem magamban röhögni hogy naaaa eeeez nagyon idétlen. :lol:

Pumi
még dolgozom sztem jövő héten. Át kell adnom a feladataimat, amik egyelőre még csak növekednek - nem is értem a főnököm.. Majd el kell intézni a kilépő papírokat ami nálunk kb. 2 nap, lévén nagy cég és egy halom adminisztrációt csinálnak. Ha mindez megvan szólok hogy szevasztok. Már jeleztem hogy az utolsó-utolsó nap legkésőbb az október 22. De közben már van egy csomó dolog ami miatt nem sokat leszek bent, pl. a szülésfelkészítő amire jövő héttől megyek

Tényleg lányok, vkit Pesten a János kórházban keddenként 17 órától érdekel a szülésfelkészítő tanf.?
Vendég

Halihó!

Húú csajok!
Én tegnap éreztem először valami furcsa érzést, tutira keményedést (mert tényleg sokkal keményebb lett a hasam kb fél percekre), és ritmikusan. Kb 15-20 percenként. És ma is érzem már harmadjára. De nem fáj semmi, csak furcsa. Ez csak ugye az a "gyakorlás"??? :?: :?: :?:

Ez nem gáz ugye?

Kicsit paramami lettem úgy érzem! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Akella!
Nagyon szép picike!
Vendég

Pumi!
Én totál rendszeresen mozogtam a terhességem előtt, sőt még az elején is. De most annyira lusta egy dög vagyok, persze lelkifurkával egybekötve. Minden tiszteletem a Tiéd!

Tegnap vettem magamnak 1 pizsit! Nagyon furcsa volt! Az utóbbi időben már csak a babának vásároltam bármi effélét. Tiszta boldog vagyok ele. Szép fekete vajkrémszínű csipkeszerű varrott mintával, és pamutvászon. Furin mutatok benne ekkora pocakkal! (Bár Apánknak tetszett! :lol: )
Vendég

Najda
lelkifurdi ide vagy oda, én is belustultam, pedig kismamiság előtt minden nap bringáztam, azzal jártam munkába is. No de majd márciustól ismét kitárul a világ és a tavasz:-)
Mondjuk gondolkodom, hogyha végre elmegyek táppénzre azért meglátogatok egy-két jógaórát, ártani csak nem árt.
Vendég

Csajok!
Aki volt kombinált teszten, mikor jött meg az eredménye? Sok idő még küldik? (Egy barátnőmnek lenne szüksége a válaszra.)
Köszi!
Vendég

Najda, az "állami" kombinált három hét volt, a magán másfél óra!

/
lemonsong

Lemon!
Köszönöm!
Vendég

Najda, attól függ, hol csináltatta.
Ugyan nekem nem kombinált volt, hanem négyes teszt, de az 3-4 nap volt.

Egyébként megőrülök!
Most ment el a mosógépszerelő, és közölte, h. vagy elviszi egy hétre a gépet, vagy ott csinálja meg, de ahhoz lemezt kell vágni, mert szerelhetetlen a gép, mindkét megoldás 25-30 ezer. Na?
Most mit csináljak?
Ja és 5 ropi volt csak a kiszállás.
Vendég

Sziasztok! Egy kis reklám: a Brendonban a kókuszmatrac és a légzésfigyelő (és persze még sok más dolog is) akciós.

Najda nem akarlak pánikoltatni, de az én orvosom azt mondta, hogy óránként 4-nél több keményedés esetén hívjam fel. Szerencsére nem volt még rá szükség. Lekopokogom, de úgy néz ki mostanra kezd hatni a magnézium, már alig keményedek.

Gio ez a wc-re járkálás közbeni földbe gyökerezés ismerős! :D Nekem is kell pár perc, míg el tudok indulni.

Lányok a hosszú ujjú bodykra hosszú ujjú rugdalózót fogtok adni? A vékonyabb is elég ugye, hiszen fűtünk majd? A beszerzések miatt érdekelne. Valamint tudtok ajánlani valami jó kis helyet, ahol falvédőt baldachint, és fejvédőt tudnék venni? A baldachint és a fejvédőt szinte mindenhol csak a párnával paplannal együtt adják, az meg nekünk felesleges.
Vendég

Najda, nekem 10 nap volt az eredmény.

Judyka, és mi a garancia, hogy nem lesz később baja a gépnek? Mert lehet, hogy érdemes egy újba befektetni.
Vendég

Judyka
sztem inkább dobj rá még 15ezret ha tudsz és vegyetek új gépet.
O'hara,
brendon akció a honlapon van? Mennyi az annyi - mondjuk kókuszmatrac ügyben, mert mi vettünk 7500 Ft-ért, de szeretem hergelni magam utólag :D
Vendég

jah,
én úgy gondoltam hogy vagy hosszú ujjő body és fölé ujjatlan tipegő vagy ujjatlan body és fölé hosszúujjú tipegő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.02 10:27-kor.
Vendég

Igen, megbeszéltük Apával, lesz új gép, pláne, most akartam nekiállni a babacuccoknak, úgyhogy azt már új géppel!
Az ilyen sosem jön jókor, de jobb, mint mondjuk 2 hónap múlva!
Vendég

Gio: 6890 a kókuszmatrac. http://brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=86751

Nagyon ne hergeld magad, nem nagy a különbség. :D
Vendég

Judy, O'Hara!
Köszi a válaszokat!

Akkor viszont pánikolok tovább. Majd most mérem.
Vendég

Hát Judyka jól kiakadnék ha most ilyesfajta plusz kiadásunk lenne. De igazad van, inkább most, mint később.

És babamosószerrel fogsz mosni, vagy az eddigivel? Tudom, hogy volt már ez téma, de érdekelne. Lassan én is elkezdem mosni, ami már megvan.
Vendég

Én babamosószerrel mert annyira édes kis cuki illata van:-)
Köszi o'hara...nem gondoltam hogy a brendonban egy diszkont bolti ár alá mennek valaha :shock: no mindegy.
Vendég

Hát igen, kiszámíthatatlanok az akcióik.
Vendég

En is kimostam mar szinte mindent (takarok, huzatok, kiscipok, lepedok, pledek, pelusokat 4-szer, textilpelusokat, zsebest az agyra, torolkozoket, szakallkakat...szal mindent, amit meg nem is fog hasznalni :)), csak a rucikat akarom kesobb, meg az uj erkezesu pelusok maradnak. En amugyis a folyekony dios mososzert hasznalom oblito nelkul, a babacucchoz meg olajat sem adok az illet kedveert...sot, most mar a mienkhez sem, hogy azt az illatot ismerje majd...ennek igy sajna az egvilagon semmilyen illata nincs, csak olyan tisztasag-friss illata, pedig a cukimuki illat engem is erdekelne :)
Multkor talaltam egy direkt babaknak valot, az is csak term. anyagokbol (nekem ez sajnos maniam a tusfurdotol a padlo mosoig), es isteni illata volt, mert tele volt pakolva egy csomo gyogynovennyel, bla-bla. dehat attol meg, hogy termeszetes, nem biztos, hogy jo...tuti valamelyikre erzekeny lenne a bore abbol a sok vacakbol, ugyhogy maradok ennel a legegyszerubbnel.

En az ilyen fajdogalasoknak, mikor gyakorol a meh, orulnek, mert legalabb tudnek gyakorolni en is, megha mas is...ha meg zavar, akkor helyzetvaltoztatasra ugyis elmulik.

En is ugy tervezem, ahogy Gio..rovid-hosszu vegyesen...aztan majd meglatjuk, hogy milyen kemeny telunk lesz :lol:

Kriszti!Azert ne panikolj! Tenyleg, hogy van mostanaban az uncsitesod? Az uj koremailre majd feltehetsz egy uj-pizsis kepet :):)

Kép
pumipumi

Pumi
szex után szokták még mondani az összehúzódásokat, de nekem akkor sem igazán szokott lenni, bár tény hogy óvatosabbak is vagyunk valahogy.

Najda,
szerintem jól vana kisdrágád! Dokidnál mikor voltál?vagy mikor mész?
Vendég

Köszi Pumi! Igyekszem nem pánikolni! Csak ne lennék ilyen paragép az utóbbi időben! De csak kinőlük ezt is! :lol:
Uncsitesó köszönjük, szépen javulgat! Írni még nem tud, és eléggé remeg a bal keze bármilyen mozdulatnál, de már biztosan jár és jól van. A múltkor már a magassarkút is bevállalta! :D

Gio! Köszi a bíztatást! Én is re,mélem hogy jól van! Most voltunk kedden, úgyhogy nem most megyek még. Majd csak 25.-én. De most minden rendben volt. Tényleg remélem, hogy csak gyakorlok! :D

Na most megyek ebédelni egyet.
Majd még jövök ma.
Vendég

Kriszti jó étvágyat az ebédhez! Én jelenleg gofrit sütök :D eszek, és netezek :)

Szerintem csak ezután leszünk igazán paramamik... Eddig csak magunkért és a babáért aggódtunk. Decembertől szerintem már mindenért aggódni fogunk, de legalább lesz mire fognunk az ősz hajszálak szaporodását :)

Üdv. Gabi
Vendég

Kriszti! A tusarku biztato, legalabb latszik, hogy milyen pozitivan all hozza :) bar gondolom, hogy az iras, a finom-mozgas beindulasa is egy kovetkezo, fontos lepes, azert mar igyis jol halad ahhoz kepest, hogy hogy volt elotte.

Gio! Irtam neked, kitartast az olvasashoz :) A szex utan mar en is figyeltem sokszor, mert ott aztan tenyleg lennie kellene, fizikailag erezni, de semmi...tul ovatosnak sztem ezzel nem lehet lenni, mert az izomosszehuzodast ugyis az orgazmus valtja ki, az meg nem tudom, hogy lehet ovatos :lol: Mi egyebkent tulzottan nem vigyazunk, az egyetlen szabaly a pocak nyomasanak kihagyasa a jatekbol...meg persze meg mindig ugyanugy mondogatjuk (talan emlekeztek, ezt mar irtam a legelejen is) csimotanak, hoy most hullamvasut kovetkezik, meg utana is, hogy ugye, milyen jo volt? minden baba imadja a hullamvasutat, neked meg ingyen van :):) Es nincs is vele szerencsere semmi baja, mintha semmi nem tortenne. ha eppen ficankolt elotte, akkor utana (sot, kozben is) is folytatja, ha nyugis volt, akkor az marad, ha lent volt, akkor utana is lent lesz, bla-bla.

Nna jo, most en is lelepek fozni, aztan lassan jon a parom. kellemes hetveget mindenkinek! :):):)

Kép
pumipumi

Gyorsan olvasok, ha izgalmas olvasmányról van szó!:-)
Jah, igen, az orgazmus, nos azt valóban nem lehet óvatosan :) és nem is érdemes :twisted: Inkább maga az aktus intenzitására gondoltam - de ez már olyan intimtéma, úgyis tudod mire gondolok :)
Lényeg hogy nálatok nagyon jól működik :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.03 10:22-kor.
Vendég

Najda, mindannyian paragépek vagyunk itt, akiknek akármilyen kis panaszunk van, főleg az első babások. Ha ma már nincsenek olyan sűrűn keményedéseid ne aggódj, biztos minden rendben van.
Vendég

Gio, a vágyak nekem is csökkentek. Szerintem ez is összefügg azzal, hogy óvjuk a babát, és ha valami veszélyes lehet a tudatalattink szerint rá nézve, azt nem kívánjuk. Az első 3 hónap ugyanúgy telt nálunk is, mint nálatok a pecsételés miatt. Mostantól pedig zéró szex. Szegény férjem pedig egy rossz szót, vagy panaszt sem hallat.

Pumi én is irigyellek, hogy ilyen aktív tudsz lenni minden téren. Fizikailag nekem is menne minden, és aktívan is képzeltem el a táppénzt, de máshogy adódik sajna.
Vendég

Nna, en azert tudok ilyen aktiv lenni, mert szerencsere soha semmi tunetem nem volt, szinte a terhessegem elso napojatol itthon vagyok nyugalomban, es tenyleg szinte semmi massal nem kell foglalkoznom. Az tuti, hogy ha nekem is lett volna barnazas akar egyszer is, en is igy tennek, es meg gondolatban sem szexelnek :)Ez lenne a legkisebb problemam, az tuti. bar en abszolut nem vagyok aggodos (na jo, ha pl tuzijatek van, akkor betakarom a pocit, vagy ha 1 orat maszkalok, akkor akarhol vagyok, leulok es felpakolom a labaim, megelozve barmit, meg ilyen aprosagok), szerintem tulsagosan is. Ebbol nyilvan az jon le, hogy nem leszek gondoskodo, jo anya, de en valahogy nem tartom ezt konnyelmusegnek, vagy nemtorodomsegnek, egyszeruen sztem csak nincs okom soha semmi rosszra gondolni, megha az anyaoszton ezt is diktalna. Sokszor elkepzelem az anyaszerepet, huzos eseteket, de valahogy sosem vagyok kepes lehetseges betegsegekre, nehezsegekre, idobol kifutasra, vagy ilyesmikre gondolni...gondolom, ez majd valtozni fog :lol: Azert az nem letezik sztem, hogy valaki tul ovatos...mint ahogy o'hara is irja, biztosan van valami a tudatalattiban...ez nagy ur, es valoban jobb a megerzesre hallgatni, igy legalabb tutira nem tortenik baj. Azert szexualisan tulfutott en sem lettem, sot, kevesbe kivanom, es igazabol mindkettonknek jol esik csak ugy osszebujni, kozel lenni, csaladi szendvicsben, ahol csimota van kozepen (ja, ez a csaladi szendvics nagyon meno, foleg, ha apa hattal van, es arra kel reggel, hogy csimota rugdossa a hatat, mert annyira erezni)...szoval nalunk sem olyan gyakori, mint elotte. Az az elovigyazatossagi szabaly azert nalunk is megvan, hogy egymas utani napokon nem csinaljuk. Ha esetleg kidorzsolodne ahuvely fala, erzekenyebbe valna, akkor igy van ideje begyogyulni :lol:

Kép
pumipumi

Megjöttem. Azt hiszem én a fogorvosi váróból fogok menni decemberben szülni, ha így haladunk. Kiderült, hogy a multkori tömésből lepattant egy darab -észre sem vettem- így csak az javította ki, újat nem csinált. Visszafelé haladunk. :evil:

Najda, no para! A dokimnak pont az volt a kérdése, hogy milyen gyakran érzem a keményedést óránként vagy inkább félóránként? Mondtam, hogy félóránként és így nyugtázta, hogy teljesen természetes, Braxton-Hicks összehúzódások. :wink:
Nekem is furi volt mikor tegnap éjszaka először éreztem -leszámítva egy együttlét utánit- mert csak pisilni mentem ki és mikor visszafeküdtem, tök keménynek éreztem az egyébként inkább puha hasam. Tegnap aztán volt alkalmam séta közben megtapasztalni, aztán itthon, még a férjem is érezte, hogy máskor puhább, jobban benyomható a hasam, most a kis zsírréteg után "kemény falba" ütközött a keze. :)

Pumi, úszásra még nem gondoltam, főleg hogy kb. 1 hete van ilyen brutál derékfájás, így az infrastruktúra nincs feltérképezve a közelben. Egyébként is tartanék a víztől vagyis a fertőzésektől, így beszereztünk egy nagy gumilabdát azon fogom hintáztatni magam, amint szerzünk hozzá pumpát. Állítólag nagyon jó derék és hátfájásra, tartásjavító bla-bla.

Tedorka, engem is elkapott az álomkór. Eddig szívesebben keltem fel a férjemhez, de az utóbbi napokban alig bírom összeszedni magam. Pedig tudom, hogy nagyon jólesik neki, mondja is, hogy nem bánja ha utána visszafekszek, csak míg elmegy addig legyek fent. Reggelit csinálok, vagy csak kint vagyok vele a konyhában, esetleg együtt indulunk, én vásárolni, ő munkába. Ja, mióta beparáztunk a magas vérnyomása miatt és reggel-este mérni kell, azóta kötelező a felkelés nekem. :( Biztos meg tudná magának is mérni, de amíg bírom addig csinálom. Lehet, hogy eljön az a reggel amikor azt mondom, nem kelek föl, be kell táraznom az alvást decemberre, onnantól úgy is kelhetek. :oops: Ma is majd elaludtam a fogdokinál a váróban, úgy kókadoztam a széken ide-oda.
csillag25

A szex nálunk sem valami aktív, mert Apa félt engem, és a gyerkőcöt is. ( asszem már írtam, hogy nehezen jött össze)

Még nem tudom, mivel mossak, öblítőre mondta a bőrgyógyász, hogy lehet, de csak fehéret.

Pumi, ez szerintem sem könnyelműség, hanem azt csinálod, amit úgy érzel, hogy jó. A felesleges aggódás, meg csak árthat.
Egy kollégám szokta mondani:-elég akkor vakarni, mikor már viszket.
:lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Jó sokat írtatok,én ma nagyon lusta népség vagyok,reggel D korán kelt,alig tértetm amagmhoz,aztán sétáltunk egy jót és most keltünk fel nemrég,ahogy elaludt,én is horpasztottam.És most lepattantak a fiúk anyósomékhoz meg bicajozni,én kimosok egy adag bébiruhát és irány a dvd!!!!

Reggel ahogy felkeltem éreztem,h kifolyik vaalmi,nagyon megijedtem,de valszeg egy erősebb folyás lehetett csak,mert azóta nem volt semmi szinte.Azért ez a gomba cska nem akar távozni,ha nem is viszket épp,most ilyen formában ijesztget.Azt hittem magzatvíz.De babó sokat mozog,így biztosan rendben van vele.
Kedden megyek dokihoz,4 hete voltam utoljára és meg is fogadtam magamban,h nem érdekel a pénz,idő,most már 2-3 hetente fogok menni,csak hogy meg legyek nyugatatva....már ha minden rendben lesz most.

Olyan sokan nem voltak már régóta,ahogy nézegettem a táblázatot(köszi Gabi :lol: )feltűnt!!!!Remélem azért jól vannak ők is!!!

Kép Kép
meli1118

Én ma nem érzem magam valami fényesen, lehet, a mosigép miatt.
Megejtettem a hétvégi vásárlást, de nem esett jól az sem.
Most odatattem a kaját, Apa úgyis csak este jön, megyek olvasok egy kicsit.

Jó, panaszmentes hétvégét nektek!!!!
pusz, Judit
Vendég

Kata, majdnem elfelejtettem válaszolni Neked, pedig olvastam a kérdésed. Kismami lyukas agy szindróma. :) Annyira azért nem vagyok jártas, csak a gomba ürügyén kupálódtam kicsit. Teafaolaj témában csak addig jutottam, hogy jó gomba-, vírus- és baktériumölő. Antibakteriális hatása miatt pattanásos arcra ajánlották a teafás szappant. Tényleg jó volt, lehet, hogy vissza kellene térnem rá, csak olyan furi szaga volt. Olajat is kerestem amivel hígítva irrigálhattam volna vagy tamponra cseppentem, de nem találtam olyat, amit oda mertem volna alkalmazni. :oops: Valahogy ez nincs feltüntetve rajta az alkalmazási területnél, módoknál.

Lányok, valaki gondolkodik köldökzsinórvér levételben? Elég húzós az ára, de már többféle részletfizetési konstrukció létezik.
csillag25

Csillag és ez a teafaolaj szerinted használ??Én már nem merek semimit sem alkalmaznia,ddig semmiképp,amíg nem megyek dokihoz,mert ha véletlenül megnyílt a méhszáj,bejuthat.De utána meg már kúpot nagyon nem akarok.Minden esetre ha a kenetben most sem lesz semmi,akkor nem izgat a dolog.

Köldökvér.Mi gondolkodunk rajta.Dénesnél anno elmaradt,korábban is jött,meg nem is voltunk nagyon utánaolvasva.Most van egy címem,hát valóban húzós,de dokim szerint csak abba gondoljak bele,h pl.10 évvel ezelőtt hol tartott még csak a mobiltelefonok fejlődése és mi van most.Ő azt mondja,h ma még nem olyan sok betegséget tudnak hatékonyan gyógyítani az őssejttel,de mi lesz 10-20 év múlva,ha az orvostudomány olyan ütemben fejlődik,mint minden más.És ugye testvérek között is felhasználható.

Nem tudom.Nagy összeg és most nem is hiányzik egy újabb kiadás,de ha pl.5 év múlva neadjisten kellene,akkor meg a fejünket ferhetnénk a falba....erről jobb,nem is beszélni...

Kép Kép
meli1118

Meli
ilyen kifolyások nálam is szoktak lenni. Lehet hogy nekem is van gombicsekem? No majd a 36. héten kiderül, mert nálunk akkor lesz kenetvizsgálat csak. Egyéb tünetem meg nincs

Én sem vagyok ma a topon. A jobb csípő-szeméremcsontom rendesen fáj. Ülve még tűrhető, de ha felállok hihetetlen. Úgyhogy azt hiszem ma komolyan elrelaxálok babókával, hogy vmit kicsit toljon odébb, mert anyának így nagyon nem oké :o
Persze a fájdalomkor is mindig arra gondolok hogy ez azért van mert ő van és ez azért megnyugtat és tűrővé tesz 8)

Én gondolkodtam a köldökzsinórvérlevételben, de mi arra jutottunk, hogy az anyag hatékonyságában és gyógyító erejében nagyon bízunk, de a tárolásában meg nem....Húsz évre előre kifizetni és nem tudni, hogy valóban jól tárolják-e vagy mi van akkor ha csődbemennek vagy felrobban az épület? :shock: Oké, gondolom ezek a kérdések szabályozva vannak a szerződésben, de egyelőre bízunk abban, hogy a kicsinek márpedig nem lesz olyan baja.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?