A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

"Ha Petra és Hugi hasonlítanak, és Hugi hasonlít Manóra, akkor
Petra is hasonlít Manóra??? "

Kép Kép Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Lilisgabi:Na jol lemaradtam a virrasztasrol :wink: Egyebkent itt 6 oraval van korabban,mint otthon,szoval mi eppen a delelotti jatszasban vagyunk......nemsokara jon az alvas megint,lattam asitott :wink:
Ejjel tornazol :shock: :shock: Aztaaaa Te igazan elszant vagy!!!

Merion:Na jol van,akkor rendben vagytok... :wink:
Mira repules: :lol: :lol: :lol: :lol: Halali ez a vugyor!!!

Gabi:teljesen egyforman alszanak a gyerekeink :lol:
Apa:mikor is szuletett Norbi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(azert ennyi gyereknel szamontartani.... :wink: )De nagyon ugyes egyebkent ferjurad :wink:
Nori nagggyon vidam!!!!Es tiszta Norbi :shock: :shock: :shock: 8) !

Csibe:Nalunk sem megy az alvas kifejezetten onalloan.....igenyli a hintaszekezest :lol: ,de este mar cicin alszik el....
De jo hogy siman ment az atkoltozes,nalunk is ezert alszik az agyaban tobbekkozott,nehogy kesobb nehezebb legyen az atszokas.....bar meg egyszobaban alszunk,de a kovetkezo lakasban majd szeretnenk neki sajat szobat.

Sillia:az osszes kez szajbanyomasa teljesen,oklendezesig,ugy latom a korral jar.....olyan edes ahogy nyomakszik,emellett idegbajt kapok neha ha oklendezik tole...
Lorinc-tenyleg egy komoly ferfias nev :wink: 8)

Bond:en is a 4-est jelolnem meg!Nagyon jokat raksz fel...max.nem reagalom le.....
Multkor az allatbiztositasra is akartam irni...nem tartom hulyesegnek,kemeny penzeket kell fizetni az ellatasukra.....elmebetegseg,ezert is kerulnek sokszor az utcara az allatok......
Nekem kemeny penzeket kellett fizetnem a macskam vizsgalataira,es a papirjaira hogy kihozhassam magammal.(es egy egeszseges allatrol beszelunk)Elotte a tarsat,gyomorrakkal probaltak menteni.....neki is mindene megvolt mar az utazahoz......mar nem elte meg,megis vagyonokba kerult....elkeserito rablas az allatgyogyaszat(is).

Annyira szepseges Hugi!!!!!!!!!!

Koromvagas:en kizarolag csakis csipesszel tudok vagni...a sajatomat is,es Kugliet is!En szopi kozben csinalom,egyik szopi-egyik kez,masik szopi-masik kez!

Katy:Petrat is imadom,itt mutogattam pasikamnak...edes az alvas utani fejszerkezete :lol: :lol: :lol:

Dodi:nalunk az egesz csaladomnak kek a szeme!!!Egyedul pasikamnak nem....de Hanginak ugy latom kek marad 8)
Mi imadjuk a Hanga nevet!!!!Ugy erzem jol valasztottunk!!!!
(amugy ha fiu lett volna,akkor Botond lett volna :wink: )

Boo:Gratula a sajat agyikohoz!!!Ugyesek vagytok!!!
Apa reakcioja: :lol: :lol: :lol:
Az elso napon itthon,a korhaz utan,annyira kimerult voltam a csaszarozas,es a korhazban toltott 2 napos nemalvas utan,hogy anyu es pasikam kihoztak a halobol Kuglikamat,hogy pihenni tudjak....en 3 ora mulva sirva ebredtem,hogy azonnal hozzak ide nekem a kisbabamat,mert annnnyira regen lattam,es nagyon hianyzik.....na akkor egyutt aludtunk......es meg utana is sokaig hianyzott a teljes egyuttlet,parszor meg elofordult az egyuttalvas,de tenyleg egy karnyira van az agyikoja :lol: :lol: :lol:
Nehez volt,sajnaltam,de tenyleg jobban aludt Hangi!
Becenevek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Porszivozas:mar egy ideje delelott sikerul megoldanom.A reggeli keles,(1/2 8)eves utan jon meg egy pici alvas....en 9-ig nyomom,akkor kijovok,es joesetben osszekeszulok(kave,mosakodas,szopistea fozes,vitaminok,portorles,stb.)es amig Hangi durmol,en gyorsban porszivozok.Eleinte paraztam,hogy felebred,de ez feher zaj....jol birja!!!Mondjuk max.15 perc alatt vegzek...a nagyobb takaritas hetvegen van,de egyre gyorsabban oldom meg a dolgokat...probald ki! :wink:

Katy:nekunk a dokibacsi fel evet mondott,hogy akkor kezd majd noni a laban is a korom...egyedul a nagylabujjan vagtuk eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2009.10.01 18:37-kor.

Kép
Kép
ancsurti

"Ha Petra és Hugi hasonlítanak, és Hugi hasonlít Manóra, akkor
Petra is hasonlít Manóra??? "

keszvagyoktoletek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Kepzeljetek,tegnap Kuglim egesznap nyuglodott...ez nem ujdonsag....de!Mikor letettem aludni,mindegyik alvas elott a nyuglodese folyaman,gyakorlatozott.Ez egy uj mozgasforma nala,tegnap vettem eszre!
Szoval:hason...a homlok az agyon,lab kinyujt,popsi feltol az egbe :shock: :shock: :shock: ...neha a keze az oldalanal volt,na mondom mindjart atfordul......probaltam lefotozni :roll: ......
Erre este,a lefekvesnel nem igazan akarodzott neki aludni,csak tornazott....otthagytuk picit...erre megyunk be...gyerek atfordult a hatara!!!Ott nezett csendben,gondolom meglepodott kis szarzsak!!!
Aztan vigyorgott,es rugkapalt,mint egy felborult kis bogarka!
Es ma mar sikerult rendesen rafognia a jatszoszonyegrol lelogo lepkejere...ugy elvezte!

Ugyimadomeztakisszarhazikuglit!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sillia:szanom-banom :oops: :oops: :oops: elirtam Loci nevet :oops: :oops: :oops: ...valahogy a Locibol,ami nekem naggyon tetszik mint becenev,mindig Lorant jut eszembe :oops: :oops: es nem Lorinc.....bocsanat!!!!
Na ennyit a reszletekben irodott hozzaszolasokrol.....es a lap agyamrol....

Kép
Kép
ancsurti

Na mi van?Mindenkit elijesztettem??? :roll: :roll: :roll: :roll:
:idea: Vagy csak az esti rutin???

Kép
Kép
ancsurti

Befagy a seggunk.......picsaba ebbe a kanadai idojarasba...mar tisztara kivagyok,hogy jon a hosszuuuuu tel!
Mar csak 6 fok van reggel,napkozben sem tobb 12-nel.....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsuri

Itt még tart a "vénasszonyok nyara" :lol: :lol:

bár ma kicsit borongós volt az idő..
Vendég

orsi

[quote]m írta:i is szoktuk kishuszárnak hívni

Nálatok erre alapos ok van :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sillia,

Múltkor az egyik időjós csajszi a tv-ben felhomályosított, hogy a mostani jó idő, az a nyárutó és majd az október közepén visszatérő napos, szép időt hívják vénasszonyok nyarának... Én sem tudtam, de most valahogy nagyon megjegyeztem, és csak úgy eszembe jutott, amikor olvastalak. :lol:

Egyébként nekem nagyon fura, hogy már október van... Valahogy úgy elszállt ez a tavasz meg a nyár is. Vajon mivel is foglalkoztunk...? :roll: :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Ma délben megszült a barátnőm, toxémiás volt, császározták. 1850 grammal született meg Szonja.

Kép
Kép
orsi777

Sillia:Az idei nyar itt nagyon huvos volt,amit nem bantam igazan igy varandosan...max.az augusztus volt meleg.
Tavaly meg oktoberben is voltak 20 fokok,gyonyoru volt a juharfak piros leveleitol az osz....
Azert jo lenne iden is meg egy kismeleg....

Merion:Jo tudni!

Orsi:Remelem minden rendben lesz veluk ezutan,es gyorsan osszekapja magat a pici is,es a mamaja is!!!
Akkor ezert volt ez a magas vernyomi.....

Olvastam a juniusiaknal,hogy sorra cserelik le a babakocsikat,mert nem valtak be.....
Ti jol valasztottatok?(en egyenlore nem tudom,mert eddig kb.3xhasznaltuk....Hangi nem dijazza......azota nem probalkoztunk,de azert nem artana neha hasznalni.Bar kenguruban,kendoben joval egyszerubb a kozlekedes,de azert majd a bevasarlasnal talan jobb lesz a babakocsi....
Csak erdekelne,mert sokan,jo sok penzert vesznek kocsit,aztan meg nem is alkalmas arra,amire kellene......elegge lutri....

Kép
Kép
ancsurti

nálunk bevált a babakocsi

Kép
Kép
orsi777

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

ilyen a babakocsink , januárban még 55.000,-ft volt az outletben

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok Lanyok!

Hat, van egy par percem...most mar irok!! Jol eltuntem, ne haragudjatok! :oops:

Egyszeruen a napjaim ugy telnek, hogy kb. este 8-kor ulok le eloszor...na de nem mentegetozok, hanem irok par sort magunkrol, mert most sincs sok idom, apa mindjart jon, es meg be kell fejeznem a vacsorat..

Eloszor is, gratulalok minden babahoz, olyan gyonyoruek, hogy csak amuldozok...valogatott szep babak topikja ez!! :D

En kicsi Alexem mar 4 honapos, 7 kilo, es egyszeruen gyonyoru!!! :D Kreol bore van (sokkal sotetebb, mint Ranianak) es kek szeme - amit tolem orokolt, - egyedul ezt es a fulemet, amugy kikopott apja, megdobbento a hasonlosag..

Mar sokkal konnyebb, mint az elso 2 honapban, amikor ket orankent ettunk ejszaka is...most mar 8 korul elalszik, es 4 korul el enni, aztan vissza alszik meg kb 8-ig.
Mar nagyokat kacag, mindig jokedvu, mosolygos, es pont ma vettem eszre eloszor, hogy megfogta a fuggo jatekat, es nyomta be a szajaba.. :D Olyan szerelmes vagyok bele, hogy arra nincs is szo!! :oops: :D

Rania nagyon aranyos, nem feltekeny, mindig rahuzza a karkotojet Alexre, en meg huzom le, nehogy valami rossz hatast eredmenyezzen... :roll: :lol:

Most ne haragudjatok, csak ennyi, igerem, tobbszor jovok a jovoben, gyorsan dobok ket kepet is, ha sierul.
Sok puszi!
Niki
Vendég

Ime, az en szerelmem :D

Kép

Rania apaval, a Vajdahunyad varanal :D

Kép
Vendég

Az előző oldali reakcióimat elfelejtettem, és új lapot nyitni lusta vagyok! Ne harizzatok :oops: !

Egyre emlékszem:
Anscurti!
Botond 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi!

Gratulálok nekik! Szonja gyönyörű név, de nálunk apa annak idején kilőtte :? . Mondjuk Botondnak most sz@rul is állna :roll: :lol: :lol: :lol: . Milyen édes kis csofi mazsola lehet :oops: :lol: . A mieink meg már milyen nagyok :cry: :lol: .
(Elgondolkodtam milyen "J" a mieink :oops: . Asszem mennem kéne aludni :roll: :lol: )

Ancsurti!

Nekünk egy Top Rider babakocsink van, 60.000-ért. Mi elég sokat használjuk, minden nap alszik benne Botond, és majdnem minden nap sétálunk vele nagyon rossz terepen. Így megállapítom, hogy egy rakás sz@r :twisted: :lol: . Na jó, valójában ilyen körülmények között minden 0 és 150.000 közötti babakocsi elvérezne :? . Annyiért meg nem vagyok hajlandó babakocsit venni :evil: ! Most úgy vagyok vele, hogy kb. 6-8 hónapos koráig ez még kiszolgálja (ez röhej amúgy, hogy csak eddig), aztán veszünk neki vmi 3 óriáskerekű sportbabakocsit...

Ja, nem is meséltem nektek, hogy apa kiírt egy csomó CD-t tegap (mármint egy cetlire, hogy elmehessen a CD-boltba megvásárolni azokat :roll: :lol: :lol: :lol: ), és mivel Bobó már unta a nézelődést, bevittem apához. (...) A lényeg, hogy rájöttünk, a kisfiunk imádja a Neotont, főleg, ha apa táncolis rá neki :lol: . (Ricsi meg is jegyezte, hogy :
-Látom, sokszor fogok magamból hülyét csinálni!
-Hát, szívem ez ilyen.
:lol: :lol: :lol: )
Nem is értem, hogy mondhat vki olyat, hogy "én sosem fogok gagyogni a gyereknek", mikor ha azt mondom Botondnak "gyere édes kicsi mazsolám, megyünk sétálni", arcizma se rebben, de ha azt mondom "Gyehereee éééjdes kicsi mazzzsolám, meeeegyünk sétáá-áálni" olyanokat vigyorog, hogy meg kell zabálni. :lol: Hát mi bizony hülyét csinálunk magunkból a gyerek mosolyáért, mert nekik ez jön be :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi:azert nem semmi az arkulonbseg :shock: :shock: :shock:
Jonak latszik nagyon a jargany.....

Niki:Hurrrraaaaaaaa!!!Vegre rolatok is hallani!!!Istenem de megvaltozott Alex :shock: :shock: !De nem csodalom hogy szerelmes vagy bele!!!Gyonyoru kis kapuciner!!!
Rania milyen nagy mar...es hogy ki van vilagosodva a haja....szoval jartatok otthon!Nagy volt a csalad orome!!!
Orulok hogy jelentkeztel!!!Gyere neha,ha idod engedi...max.dobj par kepet,hagy gyonyorkodhessunk mi is!!!
(most nyomtam egy forro csokit :oops: nem szoktam....lehet,ez csalogatott ide a kiscsoki fiacskaddal :wink: :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:tenyleg rohej baszki,hogy ennyit birnak ezek a kocsik.....de nem valoszinu hogy az ar-ertek aranyban van egymassal.Inkabb sajna csak horror aron adjak a kocsikat(is).Azert gyalazat,hogy sokak havi fizetese nincs annyi,mint amennyit elkernek egy-egy jarganyert....es akkor meg nem is biztos hogy birja a gyurodest.
Azert orulok hogy hasznaltan lottuk a mienket,plane ha kint porosodik a teraszon.....

Gugyoges:eleinte en is megfogadtam,nem gugyogok....de lam,sokszor ez az amitol szeles szajjal vigyorog Kuglifej!!! :lol: :lol:
Tegnap este Kicci Kukuccrol enekeltem neki 8) 8) :lol: :lol: sajat szerzemeny,halandzsa.....nagy sikere volt!!!Vannak rendesen megdolt elmeletek... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

A mi kocsink teljesen okés, de ne könyörögjetek, mert senkinek nem adom oda. 2 gyerek után használtan? Neeeeeeemmm :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Kis vegyes.

kicsidodi! :)

Részleteznéd kicsit a Tortugás tapasztalaidat? Rémlik, hogy korabban már szinte szóról szóra ugyanazt írtad, mint most, de egyrészt nem keresném most elő :roll: :lol: :lol: , másrészt akkor nem merültél el a részletekben.

Csajok!
Ti hogy vásároltok? Mostanában DM-es cuccokat szoktam venni, mert nem érzek különbséget a többi, hagyományos termékekhez képest, viszont olcsóbb. De nem magyar. Nektek melyik a fontosabb? :?:

És egy gonosz vicc:

- Mi az, hogy leánykereskedő? - kérdi Kovácsné újságolvasás közben a férjétől.
- Olyan ember, aki nőket ad el szerelmi célokra.
- Például engem is eladna, ha a markába kerülnék?
- Ne keverd össze a régiségkereskedővel!

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mostanában ezen a reklámon röhögök nagyokat:

http://www.youtube.com/watch?v=k0P9Ul7NlGA

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

bond

hasi tasi nem kér kódot..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Én is szoktam DM-es termékeket venni. Legalábbis amivel elégedett vagyok mert pl. a popsitörlőjüket nem szerettem.

Nekem fontosabb az olcsóság mint az hogy hazai legyen. De ne vágjatok hozzám semmit mert nem elvtelenségből hanem muszályból.
Vendég

Én vagyok a legrosszabb anya a világon!

Amikor tettem be Lőrincet a kiságyba odaütöttem a fejét a forgóka műanyag rögzítőcsavarjához.
Nem kicsit, hallottam a buffanást.
Szegénykém annyira sírt levegőt se vett egy darabig nagyon sajnáltam és nagyon megijedtem.
Két fehér pupli lett ott aztán az eltűnt csak csupa piros a bőre.
Mostmár megvígasztalatam és elalaudt, de:

Hogy lehetek ennyire béna???
Nekem kellene vigyáznom rá és én okozok sérülést neki..
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

itt még Duna sincs hogy megnézzem milyen mély...
Vendég

Sziasztok

Ancsurti nálunk egyedül a hordozó volt az ami mumus volt, mert eleinte amíg pici volt nagyon akkor a feje nyeklett nyaklott nem volt elég szűk, ez a babakocsira pattintható hordozó. Most már viszont okés. Annyi hogy én vettem ugyan ehhez a szetthez egy esernyőre csukhatót is, mert a másik az én hétszemélyesembe nem fér be, mivel a 6. és a 7. ülés mindig fel van hajtva, ugyan úgy rápattintható a mózes és a hordozó is. Itthon viszont a nagy kocsit használjuk ha sétálunk, vagy ha a kertben vagyunk kint.
Amúgy Nóra szereti a babakocsit.

Niki örülök hogy jelentkeztél, nagyon szépek vagytok.

Bond ez a kedvenc reklámomÉn ritkán járok dm-be, nagy részt sparba járok, néha Auchan, tesko.

Lányok ti szoktatok tornázni? Én mostanában gondoltam arra hogy el kellene kezdeni, de félek hogy a tejem rovására megy. Igazából főleg hasizom gyakorlatokat szeretnék. Vagy van itthon futópad, esetleg azon.
Egy bizti hogy a héten már nem ebéd után mentem a gyerekekért hanem délután, többet pihentem, és most tök normálisan van tejem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond!

Naajóóó :wink: ! Barátnőm 30. szülinapját ünnepeltük ott, mert egyszer egy fél mondatban utalt rá, hogy "de jó lenne...". Hát, nem volt de jó :evil: ! Az ötlet nagyon jó, mármint ez a kalózosdi, és a megvalósítása sem rossz: "korabeli" étlap, viccesen elnevezett kaják, és ez a feeling visszajön az evőeszközöknél is. A belső tér elég kicsi a teljes kibontakozáshoz, de az "úszkálnakalattamateknősök" jó ötlet, csak egy átlagos felnőttet egy "jaj de jó fejek!" -megnyilvánulás után nem nagyon foglalkoztat tovább :lol: . Az üdítők azok üdítök, nem lehet elrontani, de (bár nem emlékszem, nyilván) drágák voltak, mert ilyen helyen mindig ezen húznak. Levest csak én ettem, asszem citromos csirkeleves, vagy vmi ilyesmi volt. Gusztustalan, fúúúj :? . Tök ízetlen volt,3 darab husival...pfff...De megettem 8) !
A főételekre nem emlékszem így, közel egy év távlatából, de azt tudom, hogy én vmilyen rákos ragut ettem (volna), jázminrizzsel, meg asszem natúr csirkemellel. Ómááájgád, de sz@@@@r volt :shock: :evil: :evil: . A dologhoz tudni illik, hogy imádok enni, abszolút mindenevő vagyok (kivéve belsőségek), és nem szokásom, főleg nem étteremben "érintetlenül" kaját otthagyni! Na, hát ezt otthagytam! A rákos szmötyi paradicsomos alapú volt, és már nem nagyon emlékszem, de talán vizezett paradicsomsürítmény íze volt, a rákból semmit nem éreztem, csak láttam, hogy benne van, de mindent elfedett az a kellemes konzerv íz :? :lol: . Megettem volna legalább a rizst, de valami azzal sem stimmel, de már nem tudom mi... Próbáltam kihámozni legalább a húst, de addigra már annyira undorodtam attól a szósztól, hogy még a nagyjából "letrutyizott" hús sem ment le a torkomon :? . Próbáltam elboltolni a kajámat, de senki nem volt vevő rá :evil: :lol: . Na,szóval jól megszívtam. De a többiek is csak túrkálták a kaját, bnőm férjét kivéve, aki vmi bacon-be tekert szüzet, vagy vmi ilyesmit evett, az a "majdnem finom" kategóriába tartozott, éppúgy mint az én korábbi csirkeny-rák nyársam.
Végül desszertet már nem nagyon mertünk rendelni, ezért csak kértünk egy "vegyes desszertet", amin mindenből volt egy pici, és azt megettük együtt. Az egészen tűrhető volt, sőt, merem állítani, hogy finom, bár lehet hogy csak az előzményekhez képest, illetve már olyan éhes voltam addigra, hogy még a csirkelevest is finomnak ítélem :lol: .
Szóval, én ezt Önnek nem ajánlom! :wink: :lol: Kivéve, ha valaki megmondja a tutit, hogy mit kell ott enni, mert az úgy oké, de így naaagyon lutri :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

Nyuuugi, mindenkivel előfordul! Bár tudom ez sovány vígasz, de így van! Én második nap a kórházban már nagyon virgoncan forgolódtam vele, pedig még nem mértem be teljesen a méreteit (tudod, mint mikor új kocsid van, és nagyobb távokat hagysz, mert még nem "érzed" teljesen mekkora a kocsi :lol: ). Szóval fordultam vele, és vlsz. a pelenkázó széle megkarcolta a lábujját, mert bár én ebből nem érzékeltem semmit ( :oops: ), ő hirtelen elkezdett sírni (aztán hamar abba is hagyta), és másnapra lett egy kis karcolás az egyik lábujjkörme tövében :? . De túlélte :wink: :lol: !
Apa meg egyszer, mikor én bent voltam vmi hivatalban, ki akarta venni Botondot, a hordozóból, mert nagyon sírt, erre véletlenül beütötte a már eleve sivító baba fejét a hordozó fogantyújába :( ! Amint felvette, elhallgatott, meg gondolhatjátok mennyire üthette be, mikor egyáltalán nem volt semmi nyoma, még közvetlenül utána sem, apa mégis azóta is emlegeti, hogy lehetett ennyire béna és jajaistenemszegénykisfiam... :lol:
Ilyesmi mindannyiunkkal megesik, és ettől még minden baba felnő! Persze oda kell figyelni jobban, de az ilyesmi soha nem szándékos! :wink:

Bond!

Én nem járok DM-be, mert itt nincs a közelben :? ! Pedig Pesten nagyon szerettem :wink: ! Én vettem néha DM-es terméket, de nem azért mert magyar, hanem mert jó :oops: :D . Engem nem izgat, hogy magyar terméket veszek-e :oops: , kivéve gyümölcsnél, zöldségnél, mert akkor tovább érhetett (gondolom). Sőt, azt nagyon szeretem megvenni, az út szélén áruló néniktől/bácsiktól (itt még sok ilyen van :wink: ), mert szívesebben is adom nekik a pénzt, mint a multiknak :twisted: :D :D !

Egy-két napja vmi nem stimmel nálunk :roll: . Szegény kicsikém hiába eszik most már 90-110-eket, vlsz. nem elég neki, mert utána játszik kb. egy órát, aztán elalszik, de kb. fél óra múlva felkel, gondolom azért, mert éhes :? ! És ez megy egész nap, szóva így csak fél órákat alszik, amit én nem bánnék, amíg éjaszaka jól alszik, de látom, hogy fáradt :( ! Pedig van még a cicimbe tej, csak sztem neki nem fér több a pocakjába.Ez viszont csak két órára elég neki, mert tényleg éhes, és a pocakja is üresnek tűnik. Remélem most tágulgat a gyomra, és pár napon belül rendeződik a helyzet, mert olyan rossz így :? . Napközben nagyon jól viseli, nagyon jó kedélyű, de estére már nyűgös picit, és úgy elájul az esti szopin, mint akit kiütöttek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.10.02 10:32-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hálihóó !!!

Mindjárt írok még, legalábbis remélem :D , de lenne egy kérdésem, amit már tök régóta akartam kérdezni : Mikor nő be a kutacs ? A kérdés igazából arra irányul, hogy mikor kezd el egyáltalán benőni, mert Zsombinak szerintem ugyanakkora , mint volt .

Még egy kérdés. :roll: Oltásokról tudom, hogy volt szó, de kérnék mindenkit egy gyors válasz erejéig reagáljon, hogy mit adat be a gyerkőcnek. Köszönöm.

Kép
ikoka7

ikoka

én csak a kötelezőket.
Vendég

dodi

[quote]t írta:udod, mint mikor új kocsid van, és nagyobb távokat hagysz, mert még nem "érzed" teljesen mekkora a kocsi

Még soha nem vezettem autót.... :) :)
Vendég

Sillia : IGENIS JÓ ANYA VAGY !!!!!!!!!!!!!! Ne beszélj (írj) hülyeségeket, mert megharaplak. :twisted: :twisted: :twisted: Zsombit a 4. vagy 5. fürdetésnél majdnem beejtettem a mosógép mögé. :oops: :oops: :oops: Ugyanis én a kiskádból kiveszem és a mosógépre teszem a törölközőjére, belecsomagolom és jövök be vele a szobába. Valahogy ficánkolt egyet én meg nem fogtam elég biztos kézzel. Csak egy pillanat töredéke volt, nem esett vagy ilyesmi, csak majdnem beszaltózott a mosógép és a fal közé. Olyan sz@rul éreztem magam, mint még soha, hogy nem vigyázok eléggé a gyerekemre. Azóta megfogom rendesen. :roll: :roll: :roll:

Dodi : jó , hogy leírtad a véleményed erről az étteremről, mert, amikor Bond belinkelte ( Jelentem : 4 es a kérdésedre az osztályzat Bond :wink: ), akkor nagyon megtetszett a hely , meg a kaják is vonzónak tűntek. Gondoltam is, hogy Apával elmehetnénk majd oda, mert nagyon rég nem voltunk már együtt, kettesben sehol ( ami mondjuk nem gond , sőőőt, csak gondoltam mi lenne ha... ).

Ha étterem , akkor Mc Tels kisvendéglő/pizzéria :!: :!: :!: XI. kerület Bocskai-Karolina sarok. Ott dolgoztam évekig :wink: :wink: :wink: Kicsi, otthonos, barátságos, kényelmes ééééééés megfizethető ééééééés naaaagyoooon jó éééés friss a kaja. Ez itt a reklám helye. :D :D :D

Kép
ikoka7

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 22:00-kor.
Vendég

Sziasztok! :)

Első körben: ki a vevő egy jövő hét végi általános összeröffenésre a Kopaszi-gáton? :wink:

sillia!

Én akkor szoktam elég rendesen bénázni a letétellel, amikor nehezen sikerül elaltatnom. :evil: :evil: :evil: Komolyan mondom olyan vagyok, mint aki még nem fogott kicsi gyereket a kezében. :oops: :oops: :oops: :? :?

"itt még Duna sincs hogy megnézzem milyen mély..."
Hagyd a francba! Állítólag nem túl mély és readásul még hideg is. :wink: :lol: :lol:

gabi1!

Torna? Ammegmi? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

kicsidodi!

"bacon-be tekert szüzet, vagy vmi ilyesmit evett,"
Azt hittem, hogy az ilyesmi már nem
szokás. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Az, hogy drága nem meglepő, az ilyen helyekre (is) általában ez jellemző.
Próbáltam rájönni az étlap alapján, hogy mi mi lehet, de nem sikerült és azért meglehetősen zavart. :?

Köszi a beszámolót! :D Ezek szerint felejtős.
Azért engedd meg, hogy hozzá tegyem, hogy a pfúj még elmegy nálam, de azt már nem szeretem, ha kaja vonatkásában azt mondják, hogy sz@r. :roll: :oops: :oops:

"Engem nem izgat, hogy magyar terméket veszek-e , kivéve gyümölcsnél, zöldségnél, mert akkor tovább érhetett (gondolom). Sőt, azt nagyon szeretem megvenni, az út szélén áruló néniktől/bácsiktól (itt még sok ilyen van ), mert szívesebben is adom nekik a pénzt, mint a multiknak"
Én sajnos nem hiszem, hogy itthon tovább ért volna és ezért jobb. :roll: :roll: :roll:
Az út széli árusítás alatt nem tudom, hogy mit értesz. Ha gyakorlatilag nincs forgalom, akkor okés. De amikor azt látom, hogy főutak és hasonló helyek mellett vannak szabad ég alatt a zöldség és gyümölcs árusok nekem nemhogy egy pisztolyt de rögtön egy ágyút kellene a fejemhez tartani, hogy olyanból egyek, ami mellett fél méterrel pöfögnek a kocsik, terjed a benzingőz, verik fel a port és hasonlók. Ugyanez jut mindig eszembe az autópálya menti telkeket, földeket látva. Persze könnyen meglehet, hogy azokat veszem meg a piacon és a multiknál, de azt nem tudom legalább.
Egyébként szívesebben veszem meg a hajlott hátú Mari néni gumós kis retkecskéit, amit a fájós hátával és a rossz lábaival gondozott, mint a hűűűűűdemilyennagyhűűűűűdegyönörűeket, mert azoknak általában semmi ízük. Epernél meg pláne! :? :? :? :? :? :?

Ha csak fél órűkat alszik Botond viszont jól bekajál, akkor nem lehet, hogy cici helyett egy kis ringatásra lenne szüksége, hogy vissza aludjon? :roll: Illetve ne felejtsd el, hogy ti is a harmadik hónapnál tartotok. :wink:

ikoka7! :)

A nagyobbik kutacs nem sokkal a születés után zárul be. Azt már nem látni ilyenkor. A kisebbik pedig kb. másfél éves korára kell. (Én még meg sem néztem Hugiét)

Oltás.
Semmi plusz - erdetileg. H1N1. Egyik nap megszólal Apa, hogy:
- Mi az első csoportba tartozunk, akiknek ingyen lehet.
- :shock: :shock: :shock: :?:
- levezette, hogy miért. Én beadatom magamnak.
- Jó. Én nem.
- Jó.
- A gyerekeknek szeretnéd?
- Huginak még nem lehet, mert nem érte el a féléves kort.
- És Manónak?
- Neki igen.
- Én nem gondoltam rá.
- De én szeretném.
Mivel kevés dolog van, amibe tényleg beleszól és valóban fontos neki, vita nélkül ráhagytam. Ha szeretné, akkor legyen.
- És én beoltassam magam?
- Rád bízom.
- Kösz. :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.02 13:35-kor.

Kép
Kép
200907?

ikoka7! :)

Köszi a véleményezést! :D

czigka! :)

De jóóóóóóóóóóó! :D :D :D :D :D Mesélj, mi van veletek? :?:

Mielőtt mindenki a kardjába dőlne és tömeges öngyilkosságot követnénk el az anyaságra való alkalmatlanság miatt. Lassan jön a forgolódos időszak és mindannyian átesünk majd az első alkalmon, amikor is leesik a gyerek az ágyról. Nem kell szívrohamot kapni, még ha a fején is landol. Ha jó fejet vágtok, akkor ő sem fog megijedni és nem lesz sírás sem. Ő bennünk bízik ilyenkor és mivel nem tudja, hogy mi történt a mi reakciónkat utánozza le. Szóval, nagy levegő és no para! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

007!

az én válaszom nincs benne a felsoroltakban. :lol:

Sillia!

Én a babakocsiba hasra szoktam rakni Noét, és egyszer sikerült túl előre rakni, pont kinyomta magát, és amikor elfáradt szépen lefejelte a babakocsi elejét. Valahogy a fejét nem számoltam bele... :oops: De egyáltalán nem sírt, csak picit piros lett a homloka...

Kép
Kép
tabati

Őőő, az imént (majdnem) r*hadtul beégtem :oops: :evil: .
Pakolom át a gardróbot, válogatom ki ruhákat, és ez nálam is úgy zajlik, hogy mindent lesöprök a polcról...
Szóval a gardóbban és a folyóson hatalmas kupacokban állnak a ruhák reggel óta. Apával leültünk kajálni, mindenfelé kajásdobozok, maradékok, meg evőeszközök, amíg a folyamat tart. A nappaliban kosárban a tiszta ruha, behajtogatásra várva, itt-ott kismamakellékek (szoptatós párna, melltartóbetét, babamérleg, pelenkák...), ráadásul a nappalink egy légterű a konyhával, így totális a káosz! Egyszóval full kupi van nálunk, de én tudtam hogy ez csak délutánig tart :wink: . A telefonom viszont most csörgött! Nézem, "Védőnéni", na, ez mit akar? :
-Szia Dóri! Itt vagyok, beengedsz?
Miiivaaan :shock: ?!?!?!? B@ssssza meeeeg :evil: ! Elfelejtettem! (A régi telómba írtam be, és azóta új van :oops: ).
Kiabálok apának, hogy 15 mp-ünk van rendet tenni, vagy legalább rombantsunk fel valamit, hogy eltereljük a figyelmet :lol: :lol: :lol: !
Apa egy szál alsógatyában gépezik, különösebben nem zökkenti ki a halálos rémületem :evil: ! Legalább öltözz fel, baszki!!!
-Nyugi, úgyis megyek fürdeni!
Fasza! A reggel óta szortírozott ruhákat egyként hányom be a gardróbba,( amit azóta nem merek kinyitni).... :evil: Hát, minden más meg maradt, ahogy volt :oops: ! Nem győztem mentegetőzni, de megnyugtatott, hogy lesz ez még gázosabb is :shock: :lol: !
Védőnéni jó arc, így nem volt annyira gáz, meg már volt egy párszor, tudja hogy nem ez az alapállapot, de akkor is naaagyon kellemetlen volt :? !
Na mindegy így utólag ilyennek ítélem a szitut: :lol: :lol: :lol: .
Ennyi :wink: !

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond

Jövő hétvége jónak tűnik a találkára.

Czigka, de jó , hogy jöttél, szerintem rád hasonlít Bende. :lol:

Niki 72

Már nagyon hiányoztál te is. Nagyon szép Alex, de Rania gyönyörű és különleges :P

Bond

Én oda szoktam figyelni álatlában, hogy magyar terméket vegyek, de azért a pénztárcámra is figyelek, így megveszem a DM-es cuccokat is.

Dodi

Nálunk is nagy a homok, abban is jól megy a járgányunk.
Odett mindenféle zenét szeret a Halász Judittól a Nightwish-ig. Feltünően jól elvan a Bee Gees-en, biztos a vékony hangjaik miatt.

Ikoka

Mi minden oltást beadatunk. Magunknak a H1N1 ellenit nem, a dokink magának sem fogja beadi.

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!
csak gyorsan magunkról,aztán igyekszem visszaolvasni...

ma voltam végre fodrásznál...anyum vigyázott addig a picire,de
ezerrel kellett hazasietnem,mert a lányom egyszerűen nem hajlandó
cumisüvegből enni...ez már a második alkalom...

meg 2 napja 2-3 órán át szopik...

szerintetek ez miért van?

Kép
Kép
csibe83

Ki mondta, hogy Elvis meghalt, fiatalabb, mint valaha

http://www.youtube.com/watch?v=zO10pkOL ... re=related
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.02 13:40-kor.

Kép
Kép
orsi777

Dodi, Csibe

Mi is 1,5-2 óránként eszünk, de most már vagyunk vagy 10-en a fórumon, akikkel ez történik most. Biztos fejlődési ugrás van.

Dodi

A Dr.House múlt heti része jutott eszembe rólad. Nem láttad?

Kép
Kép
orsi777

Bond!

Boooocsi :oops: ! Akkor ez "igen-igen pfúj" volt :lol: :lol: ! Amúgy bírom az ilyen hozzászólásaidat, mert egyrészt finomítják a stílusomat, másrészt edzik a szememet :lol: :lol: :lol: . De komolyan!

Ja, és én kifejtem:
Akkor nézem meg a linkeket, ha érdekel a téma. Pl. a hivatalos dolgokat ritkán olvasom el, mert örülök, hoogy le van tudva, nem érdekel tovább :oops: ...Meg attól is függ milyen a hangulatom, meg hogy van-e időm. Sokszor van, hogy megnyitom, leteszem tálcára és elolvasom, amikor egyszer több időm van :wink: . De amúgy többségében érdekelnek a linkjeid....Azt mondanám 90%-ban megnyitom, 80%-ban beleolvasok, 70%-ban végigolvasom. :wink:

Gyümik: Bííízooony :wink: !

Próbálkoztam már többször a visszaaltatással, és mivel álmos vissza is alszik hamar, csakhogy 5 perc múlva felébred, mert tényleg éhes.
Most azt mondta a védőnéni, hogy szerinte (is) fejlődési ugrás van, mert Botond eleve fejlettebb, mint a kortársai, meg nem mindenkinél ugyanakkor van! Szte erre utal az is, hogy az elmúlt 4 napban csak egyszer kakilt, mert ilyenkor gyorsabb az emésztés, több dolgot építenek be, ezért kevesebb a széklet. Úgyhogy immár lassan másfél órája cicin van, egyrészt hogy végre aludjon egy kicsit, másrészt hogy szaporítson, mert pár percenként felébred, beleszívogat és alszik tovább :lol: . Azt jól megszívtam, hogy pont most utazunk el, de ez van. úgyis drága a szállásunk, most legalább kihasználom, mert sokat leszek a szobában :twisted: :lol: .
(Egy haverunk mondta,hogy ha drága szállodába megy, direkt a szoba minden szegletében szeretkezik a bnőjével, ahol csak tud, mondván így "kihasználja" :lol: . Na én majd most, minden szegletében szoptatni fogok :twisted: :lol: ).

Czigka!

Milyen édi kis pindurbocs Bende :lol: ! Hasonlít rád, jól látom?
(az én gyerekem miért nem hasonlít rám :evil: ? Na jó, inkább a fiú apára, lány anyára, mint fordítva :wink: ! Mert szerintem apa jóképű pasi, de nem szeretném ha valaki azt mondaná a (majdani)gyerekemre: - De jóképű kislány! :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Ha jól tévedek, akkor te mondtad múltkor, hogy addig nem tudsz enni, amíg minden mosatlan el nincs pakolva a mosogatógépbe, még csak egy pohár sem maradhat elől.
Sűrűn eszembe jutsz a konyhánkban, hogy nálunk tuti éhen halnál. :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Namostakkorhogyisvanezkéremszépen? :roll: :roll: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(Trükkök gyors pakoláshoz: ruhákat berúgni az ágy alá vagy bevágni a szekrénybe, mosatlan dolgokat be a mosogató alá, folyamatban lévő kajás cuccokat ömlesztve a hűtőbe. Ha a fürdőszoba is széjjel van, akkor azt is valamilyen táskába egy mozdulattal besöpörni, mosásra váró, de elől lévő szennyest belegyömöszölni a mosógépbe, akár más dolgokkal együtt is. A papírhegyek szintén valmelyik gardróbban végzik. Ez kb. 5 perc alatt elvégezhető. Haladóknak 3 perc. 8) Csak arra kell figyelni, hogy a látogató ne nyisson ki semmi olyat amit nem kéne. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.02 14:18-kor.

Kép
Kép
200907?

Zsombit a 4. vagy 5. fürdetésnél majdnem beejtettem a mosógép mögé. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sillia!
Nyugi, én még nyáron csíptem be a kis combikáját az autós hordozó csattjába. Veszettül sírt, és tök véraláfutásos lett a bőre. Legszívesebben jól megvertem volna magam, hogy nekem is fájjon.

DM-es termékek:
Én használom őket, pl. tusfürdő, folyékony szappan, hajhab.
Én a Schlekker termékeit is használom.
Egyedül a rossmanos dolgokat nem nagyon szeretem.
Kajában pl. egy külföldi meg egy magyar szalámi közül a magyart veszem meg, vagy tejterméket is csak magyart veszek, de nem vagyok igazán tudatos vásárló.

Niki!
De jó, hogy jelentkeztél! Nagy szép baba Alex! Milyen nagy már!
Rania is nagyon édes!

Babakocsi:
Nekünk bevált, mi Chicco trio-t vettünk használtan, 60 ezerért. Százakárhányezerért nem venném meg, de ennyiért tökéletes. Az autós részét nagyon sokat használom, de a babakocsit kevésbé, mert dög nehéz a mózes, és a 4-ről föl-le cipelni Petrástól elég sok. Így ha egyedül sétálok, inkább a Mei tait kötöm magamra.

Gagyogás a gyereknek:
Rájöttem, hogy még egy nyelvet beszélek, amit viszont csak a Petra ért. :lol: :lol: :lol:

Tali:
Miért mindig a világ végén találkozunk? Egy szimpla Városliget nagyon snassz lenne? :roll:

Dodi!
Védőnő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk Petra éreztem meg éjszaka a frontokat. Este 8 és reggel 8 között 4x volt fent. :shock:
Ebből csak 3x kapott cicit, de két alkalommal kb. 2 perc elég is volt neki.

Kép
katy76

katy76! :)

Nyugodtan lehet népszavazni, hogy hol legyen és mikor. Csak a múltkor annyira dícsérték többen is, azért vetettem ezt föl.

Kép
Kép
200907?

Tali: Kecskemét főtere 1 szavazat :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ok, akkor egy szavazat a Városligetre! :wink:

Ikoka!
Mi beadattuk a rotát, a prevenart, jövőre pedig megkapja a bárányhimlőt meg a meningitis ellenit (menjugate). A bölcsi miatt én beadatok neki mindent.
Az influenzák ellen még nem tudjuk, hogy beoltatjuk-e magunkat (őt ugye nem lehet).

Kép
katy76

Kopaszi gát: 1 szavazat
Városliget: 1 szavazat
Kecskemét: 1 szavazat

:wink:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia:nalunk is tortent mar ilyen :oops: :oops: en a hintajan levo jatekhidba utottem be a kis kuglifejet...azota nagggyon figyelek :oops: :oops:

Ikoka:Kizarolag a kotelezo oltasokat adatjuk be :? Szerencsere itt mar BCG oltas sincsen,az influenza ellenit(semelyiket) vegkepp semmi esetre sem!!!

Dodi:Mi meg mindig igy eszunk....nemhogy megint :oops:
Tehat a 4E modszer erdekes nalunk...eppen ezert alszik Kiskuglof 20-30 perceket :roll: ...aztan ebred,es ehes...pedig van tej rendesen,gyarapszik is.....

Voltam szolariumban!Juhejjj!!Annyira jot tett a boromnek.....

Cigka:Bende kiscuki!!!Milyen jolfesult :shock: 8) :lol: !

Csibe:Mutasd magad!!!
2-3 oran at???Nem tudom.....

Gabi:en meg nem tornazok....feltem a tejemet,de kozben meg kivagyok magamtol.....

Orsi:Elvis :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

katy76! :)

Boldog Petra napot! :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 22:01-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?