Sziasztok!
Lilisgabi:Na jol lemaradtam a virrasztasrol

Egyebkent itt 6 oraval van korabban,mint otthon,szoval mi eppen a delelotti jatszasban vagyunk......nemsokara jon az alvas megint,lattam asitott
Ejjel tornazol

Aztaaaa Te igazan elszant vagy!!!
Merion:Na jol van,akkor rendben vagytok...
Mira repules:

Halali ez a vugyor!!!
Gabi:teljesen egyforman alszanak a gyerekeink
Apa:mikor is szuletett Norbi?
(azert ennyi gyereknel szamontartani....

)De nagyon ugyes egyebkent ferjurad
Nori nagggyon vidam!!!!Es tiszta Norbi

!
Csibe:Nalunk sem megy az alvas kifejezetten onalloan.....igenyli a hintaszekezest

,de este mar cicin alszik el....
De jo hogy siman ment az atkoltozes,nalunk is ezert alszik az agyaban tobbekkozott,nehogy kesobb nehezebb legyen az atszokas.....bar meg egyszobaban alszunk,de a kovetkezo lakasban majd szeretnenk neki sajat szobat.
Sillia:az osszes kez szajbanyomasa teljesen,oklendezesig,ugy latom a korral jar.....olyan edes ahogy nyomakszik,emellett idegbajt kapok neha ha oklendezik tole...
Lorinc-tenyleg egy komoly ferfias nev
Bond:en is a 4-est jelolnem meg!Nagyon jokat raksz fel...max.nem reagalom le.....
Multkor az allatbiztositasra is akartam irni...nem tartom hulyesegnek,kemeny penzeket kell fizetni az ellatasukra.....elmebetegseg,ezert is kerulnek sokszor az utcara az allatok......
Nekem kemeny penzeket kellett fizetnem a macskam vizsgalataira,es a papirjaira hogy kihozhassam magammal.(es egy egeszseges allatrol beszelunk)Elotte a tarsat,gyomorrakkal probaltak menteni.....neki is mindene megvolt mar az utazahoz......mar nem elte meg,megis vagyonokba kerult....elkeserito rablas az allatgyogyaszat(is).
Annyira szepseges Hugi!!!!!!!!!!
Koromvagas:en kizarolag csakis csipesszel tudok vagni...a sajatomat is,es Kugliet is!En szopi kozben csinalom,egyik szopi-egyik kez,masik szopi-masik kez!
Katy:Petrat is imadom,itt mutogattam pasikamnak...edes az alvas utani fejszerkezete
Dodi:nalunk az egesz csaladomnak kek a szeme!!!Egyedul pasikamnak nem....de Hanginak ugy latom kek marad
Mi imadjuk a Hanga nevet!!!!Ugy erzem jol valasztottunk!!!!
(amugy ha fiu lett volna,akkor Botond lett volna

)
Boo:Gratula a sajat agyikohoz!!!Ugyesek vagytok!!!
Apa reakcioja:
Az elso napon itthon,a korhaz utan,annyira kimerult voltam a csaszarozas,es a korhazban toltott 2 napos nemalvas utan,hogy anyu es pasikam kihoztak a halobol Kuglikamat,hogy pihenni tudjak....en 3 ora mulva sirva ebredtem,hogy azonnal hozzak ide nekem a kisbabamat,mert annnnyira regen lattam,es nagyon hianyzik.....na akkor egyutt aludtunk......es meg utana is sokaig hianyzott a teljes egyuttlet,parszor meg elofordult az egyuttalvas,de tenyleg egy karnyira van az agyikoja
Nehez volt,sajnaltam,de tenyleg jobban aludt Hangi!
Becenevek:
Porszivozas:mar egy ideje delelott sikerul megoldanom.A reggeli keles,(1/2

eves utan jon meg egy pici alvas....en 9-ig nyomom,akkor kijovok,es joesetben osszekeszulok(kave,mosakodas,szopistea fozes,vitaminok,portorles,stb.)es amig Hangi durmol,en gyorsban porszivozok.Eleinte paraztam,hogy felebred,de ez feher zaj....jol birja!!!Mondjuk max.15 perc alatt vegzek...a nagyobb takaritas hetvegen van,de egyre gyorsabban oldom meg a dolgokat...probald ki!
Katy:nekunk a dokibacsi fel evet mondott,hogy akkor kezd majd noni a laban is a korom...egyedul a nagylabujjan vagtuk eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2009.10.01 18:37-kor.