Gyors bejelentkezés. Veronika alszik az udvaron, apa tegnap estenhazajött

, így Ő most elment anyáékhoz Julcsiért, mert Ő meg tegnap ott akart aludni. Őszinte leszek, ezt most olyan nagyon azért nem bántam.

Sütiék pedig mindjárt érkeznek.
És én is a teljesség igénye nélkül.
Rita: örülök Nektek, hogy otthon és jobban.

Julcsi egyébként imádja nézegetni a Ti képeiteket (is), kérünk sokat. Mindig megmutatom neki a fotókat a topicon, eleinte minden kisbabára azt hitte, hogy Veronika.
Doki banya:

ne foglalkozz Vele.
Kata: drukk, drukk hogy hamar rendbe jöjj! ++++++++++++++++ Most a fotók alól is kapsz felmentést, de azokat azért majd pótolni kell.

Vigyázz magadra!
Csunyeszka: olyan szépek tényleg a babák. El tudom képzelni, hogy milyen kevés időd lehet, de azért ha lehet képeket mééééég, sokat.
Bex: annyira örültem, amikor olvastam, hogy otthon vagytok, meg a kép is. Jó volt látni. Tudom, hogy csupa olyan nagyszerű ember vesz körül, aki vigyáz Rád, de pihenj sokat és csak Tomikával foglalkozz.
Kriszti: remélem, minden OK és nem dőltél ki totál, mert egész hétvégén nem jártál itt.
Mabe: ha jól láttam, Te is csak tegnap reggel. ????
Enyim kórság: egészen jó állapotban. Már nem fáj semmi, csak orrdugulás és orrfolyás van, de az nagyon. Orrom és szám már rongyos.

De közérzetem OK. Pláne, hogy apa is hazajött, bár Ő még mindig szenved a nyavalyától, pedig nála 2 hete kezdődött és még mindig nem jött ki belőle, így Őt is kúrálhatom. Szóval megint 3 gyerekem van.
Az elmúlt két éjszakánk sajnos nem volt jó, bízom benne, hogy csak a telihold és nem "elromlott" Mogyoró. 2-ig minden úgy történt, mint korábban, akkor ébredés, szopi, aztán visszaalvás, de 15 perc múlva, újra ébredés, anya be, simi-simi, ringatás, vissza ágy, szunya, majd újra kb. 15-20 perc múlva ébredés, no ez ment kb. 5-ig. Onnantól tudtunk 8-ig aludni. Bár arra is gondoltam, hogy lehet, hogy a betegségem következményeként esetleg nem olyan tartalmas a tejci, nem lakik annyira jól. Bár azt is meg kell, hogy jegyezzem, hogy az elmúlt 3 napban valahogy kajálni sem jutott idő rendesen szinte soha.
Na, most ennyi, megpróbálok gyorsan valamit enni.