Kaqk nagyon szépek vagytok!!!Emma gyönyörű és persze nagyon ügyi az angollal is! Jó nyelvérzéke van.
Szerintem vegyél neki valamit azok közül amit ajánlottam neki, hihetetlenül hasznos tud lenni a tanulásban.
Péterke kapott egy beszélő laptopot, szavakat, számokat, szineket, formákat és beuteket mond és keresni is kell, angyon szupi játék, Péterke mindig hozza, hogy lato, anya tan ( laptop, anya tanuljunk)
Karácsonyra tutira kap majd valami angol nyelvű ketyerét is. Nagyon ügyesen beszél már, és ahogyan számol, mindenki elvan halva tőle:-)
Hihetetlenül sokat fejlődött:-) Már igazi kis okos gyerkőc! Áron pedig figyeli minden mozdulatát, sokat jáccunk együtt hárman, olvasunk. Igy Áron tutira előbb szólal majd meg.
Ja, egyébként Áron stabilan ül

ELhajol játékért, visszaül, egyensúlyát jól tartja, nagyon kis ügyi. Péter ha jól emlékszem 8 hósan ült csak stabilan.
Kispocc nagyon sajnálom ami veletek történik. Én nem vagyok annak a hive, hogy hagyjuk rá a gyerekre, majd nem csinálja.... ha valami butaságot csinál, tudja is meg azt! Én mindig mondom Péternek, hogy ez butaság, és olyannyira tudja már, hogy maga is mondja, hogy buta, ha valamit rosszul csinál, kiönti a vizet, lever valamit, becsorgatja a pisit.
Erről jut eszembe, hogy nálunk sokszor becsurran a pisi, de egy nagyon kis mennyiségről van szó, persze amiben már nem marad, mert leveszem, kiöblitem és száritom a gatyót. Lehet nem érzi , hogy jön, vagy addig tartja, hogy nem birja tovább???
Vera, sajnos, ha valami szó teccik, azt isméli, persze a nem szép szavak kedvencek ám. Nálunk is valahol hallotta P, hogy nesze

sokszor eszébe is jut, de rögtön mondom mellé, hogy tessék, igy remélem elfelejti hamar.

Áron felébredt