A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép estét :)

Niki!
helló :) végre képek miniről :) nagyon cukker :) Rania meg semmit nem változott :) S Te hogy vagy?

Móni!
nem ér ilyen szép képpel oldalt kezdeni :)

Fleur!
legalább 4 hetet bírj még ki :) Lilla nagyon benne van az agyában :)
fikusz :)

Míra vmelyik nap mondja Bálintnak:
Öcsike fújd ki az orrod különben ARCÜVEG gyulladásod lesz :)
Anya,ha rosszak vagyunk akor Isten kitakarítja a szívünket 8)

vmit még akartam ...
jahhh
Irina!
gratula :) ügyes vagy nagyon :)

s jövő héten 1gyerekes anya leszek :) Míra megy papáékkal Bogácsra őszölni :)
ma meg turtam magamnak 1 tunikát+szoknyát+pulcsit kemény 300ft-ért :) jól esett lelkemnek :)

B. bömbizik :arrow:

ui:Móni gőzőm sincs mikor kelt B. fel...sötét voltmég kint,apja még aludt :( de ritka sz@rok az éjszakáink jönnek az utsó rágók és már 2 napja ott alszom Míra ágyában,ha mozdulok.ANYYYYYA ANNNNNNNNNYA .kicsit uncsi már :?

KépKép
viranka

s vhol elhagytam telefonomat(remélem csak Nagyi anyukájának a lakásában van)
meg B-nek új vonmalzót kellene gyártanom :oops: na majd jövő héten :) havaj dizsi napsütés de jó életem lesz :)

KépKép
viranka

no és nem utolsósorban:)

Petra boldog névnapot :)
Ági puszild meg helyettünk a kis gipszesedet :)

KépKép
viranka

Petrának nagyon sok boldog névnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
képekkel jöttem:
Kép imádat
Kép a fodros sapi
Kép Natka
Kép együtt

na írok még míg bírok...
Fleur!Igen, viccesek ezek az ellentmondások önmagukkal :lol:
Fúúú már Te is a vége felé vagy :lol: Kitartás, és próbálj minél többet pihenni, még amíg lehet :wink:

ezt most elküldöm...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!
heihetetlen h. hasonlítanak :)
nagyon szépek :)

:arrow: bűzlik

KépKép
viranka

Sziasztok!

Petrának boldog névnapot! :)

gyes: Már nem értem el őket, de jövő héten rákérdezek, hogy mi a helyzet. Szerintem még nem dolgozták fel a papírjaimat... pedig időben elküldtem... :roll:

Szeli kicsit taknyos, de nem vészes. 3 napja horkolt nagyon éjjel, most jött ki, hogy már az orra is folyik, de elég vizes, és a közérzete sem rossz. Remélem, nem is rosszabbodik neki!
Így ma nem mentünk úszásra.
Gondoltam reggel tovább alszik, hogy nincs bölcsi, de ugyanúgy 6-kor kelt... :shock: Talán délután nagyobbat alszik. Remélem, mert elég fáradt. Pedig átálltunk a 8 órás fekvésre... :roll:

Fleur! Mivel Szeli fáradt, többször kéri a cumit... :?
Viszont a bölcsiben alig van nála. Reggel azzal megyünk, aztán beteszi a poharába reggeli előtt, és alvásig nem is kéri szerencsére! Itthon viszont többet... :roll: És mivel fáradt, így nem is tudom elterelni a figyelmét... :? Remélem, ez majd változik!

Még nem olvastam vissza, de igyekszem!
Valahogy így se érem utol magam... :roll: :?
Tegnap óta egyfolytában mosok, rengeteg ruhát elhasznál Szeli a bölcsiben... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Gica! Gergő jobban van már???

Heni! Az biztos, hogy rosszabb lenne, ha csak intene! :) Meg azzal vigasztalom magam, hogy azért van 1-2 gyereke, akik szinte egész nap sírnak... szegénykék! De hát ők is megszokják hamar remélem!

LMóni! Minden reggel sírt Szeli, de azt mondják a gondozók, hogy ott már elvan. Viszont már ott is hisztizik. Ugyanis beszoktatás szerinti sorrendben megy mindegy, így pl. Szeli megy ki utoljára az udvarra, és ő is jön be utoljára... Nem csodálom, hogy ez nem tetszik neki... :? Viszont most beszokik még egy kisfiú, így őket együtt viszik Szelivel (mert úgy van, hogy egy pelenkást és egy szobatisztát lehet egyszerre hozni-vinni nekik). :) Így már remélem, el tudja Szelike fogadni a helyzetet!
Nagyon jók az állatkertes képek! :) Csini nagyon Gréti abban a ruciban! :)

Anikó! :? Szegényke! :( De az a lényeg, hogy már sikerült neki! :)
Részvétem! :cry:

Megyünk ebédelni! Töltött paprikát főztem! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok ha gondoljátok lehet nálunk egy fánkparty :lol: :lol:
Én sütök fánkot tti meg megeszitek, közben jókat dumcsizunk.
Jelentkezni nálam lehet :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi! Nem találom... :(
Zsozsinak jobbulást!
Edzés milyen volt?

Képzeljétek, Szeli nem válogat annyira a kajákban, mióta bölcsibe jár! :lol: Eddig a főzelékeket alig ette az állaga miatt, inkább párolt zöldség, rakott zöldség... stb. De most olyan szépen ette a töltött paprikát, hogy csak lestem! :shock: :D
Általában főzelékeket kapnak, és mivel éhes, kénytelen megenni, szerintem meg is szokta! Az ízével biztos nincs baja, mert bármilyen zöldséget megevett párolva, vagy levesből!
Egyébként mondták, hogy jó étvágya van! :) És nagyon ügyesen el is szokott aludni! :)

LMóni! Nyami! :) Tökéletes oldalkezdés! :)
Mi is szeretjük a fánkot! Néha szoktam sütni én is! :) Lehet, hogy holnap sütök! Ötletet adtál! :)

Ágica! Megkapta Petrus a járógipszet! Elhiszem, hogy nehéz volt neki feküdni!!!!
Bölcsi: Azért szerintem emlékezni fog rá, és nem ugyanonnan kezditek!!! +++++

Megyek teregetni.
Szeli úgy tűnik, alszik! 8) (Egyelőre nem jött ki a szobájából.)

Kép

Kép
regcsiken14

Még le se járt a gép... :oops:

Niki! Örülök, hogy jól vagytok! :)
Alex tényleg mennyivel sötétebb bőrű! Nagyon szép baba! Rania megy egyszerűen gyönyörű!

Zsozsi: :lol:

Kispocc! Tesóféltékenység... :( Mesélj!

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Azért néha pihenj is! ;)
Szeli egyébként most nevezte csak el a cumiját, eddig nem hívta sehogy, amin csodálkoztam. De most már keresi: „ho tuji” :lol:
Egyik éjjel felébred, akkor is kereste, de felvilágosítottam, hogy a szájában van... :lol:
Lilla hiszti... :? :lol: Néha azért olyan vicces ilyenkor a viselkedésük... :lol:

Míra: :lol:
Vera! Bogács????? Anyukám oda szokott járni, mert egy régi pasija odavalósi (még ide járt fősulira, akkor jártak), és vannak ott közös barátaik... :)
Szép hely! Olyan kis kedves az egész! :)
Rádfér egyébként egy kis pihi! :)

na, most megyek teregetni...

Kép

Kép
regcsiken14

Nati nagyon szép baba! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo
Gerincsérvem volt és már nem volt választás, mert fenn állt a veszély, h lebénulok. Akkor már nem bírtam lábra állni. Rossz érzés volt, de abban a fázisban kellett az életemnek. Sok minden megoldódott. Tudom ez hülyén hangzik, de hálás vagyok, h így történtek a dolgok.

Mesi
Igen Lilla 4et kap és szerintem a hiszti a normál határértéken belül van. :)
Akkor a viburcol-t még kéznél tartom rossz napokra.

Viranka
Hát igen volt ott puszi muszi :lol: már 3 is elég lesz Daninak. :) Maradni fog és kész, megdumáltam vele.
Fogak :( és a Míra ágyában alszol, h Báló tudja ott vagy, vagy Míra fogai jönnek???
Turival meg ügyes vagy.

Anita
Nagyon jók a képek és hihetetlen mennyire hasonlítanak egymásra :)

Petra boldog névnapot!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Épp egy oltári hisztit nyom. A jó és a nem jó váltakozik sikítással és bőgéssel fűszerezve. Kicsit kezd elszállni az agyam....
Amúgy lefekvés előtt meg hőemelkedése volt, most nem tudom, mert a bőgéstől is kimelegedhetett.....? :( :(
Arra nem hajlandó, h leszálljon a kanapéról és elvegye a cumiját.... :twisted:

KépKép
KépKép
fleur

)Sziasztok

Köszönjük szépen!
Jelenleg Kunfehértón mert megszületett szept.29-én az unokaöcsije Petrusnak 3250 gr és 49 cm 14:30-kor.(Petra szept.28 és 14:10-kor :lol:) Ma jönnek haza és csináltam az anyukának gyrost salival és görög saláta öntettel és persze sültkrumplit :D ez volt a kívánsága :D

Petrusom jól viseli a járó gipszet ezt a könnyítettet kértük neki csak most az a bajom h nincs akkora cipőm ami elég széles lenne h ráhúzzam a lábijára mert persze méret van 28-ig(a tesóm után).Igy dupla zokni de mindegyik kiszakad :? Nem baj ennyi bajunk legyen.

:arrow: hív

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, ma sajnos nem értem ide.
Vendégeink voltak, aztán beszereztük a relax foteleket a nappaliba, G. most pedig a padlót rakja.

Rugó oda meg vissza van a fotelekért, ki sem száll belőlük :roll: :D

Fleur, értem akkor. A lényeg, hogy jobban vagy :wink:

Nati és Nolka bájosak.

Petrusnak boldog szülinapot és gyors gyógyulást.

Rugónak tegnap délelőtt óta ment a hasa. De durván. Smectát nem hajlandó megenni, így kivártam békésen, míg elmúlt. Ma már csak egyszer volt széklete, és eszik-iszik újra.

Tegnap elég kókadt volt. A csanában szedte össze :roll:

Holnap vizsgáztatok, aztán délután a galéria lépcsője van soron :roll:

Szép hétvégét, V.

Kép
vindolanda

Ágica
No szerencsére, h kaptatok járógipszet. Most már jobb lesz. Azt mikor veszik le?

Vindo
Szegény Rugó. Képet is dobsz majd a lakásról???

Lilla belázasodott :( már alszik.....

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Fleur, rakok persze, de előbb legyen már kész egy kicsit jobban:)
Bár már így is boldogak vagyunk :wink:

Kevesebbet is veszekszünk, ahogy egyre jobban néz ki :idea:
Persze a padlólap elfogyott idő előtt, ma be kell menni egy csomagért :roll:

De a fotelek nagyon jól mutatnak 8)

Lillának jobbulást!

Szerintem alakul már Rugó gyomra :roll:

Tegnap 50 percet kucorgott mellettem, mire elaludt. Csendben, nem mászkál, nem hisztizik, szóval panaszom nem lehet. Csak úgy elálmosodok a végére...
Ki is dőltem én is, reggel meg felkeltem hét előtt :shock: Én, hét előtt :shock:

Dolgoznom kéne egy órácskát, mindjárt el is kezdem. Kaptam egy disszertációt véleményezésre, meg kellene írnom a bírálatát. Ráadásul az egyik barátnőmé, de remélem, nem lesz belőle gond :roll:

Aztán kocsival megyek vizsgáztatni, holnap meg munkanap :roll:

Sütüttem tegnap sütőtököt. Rugó meg én nagyon szeretjük.

Tegnap délután váratlan vendégeink voltak. Hoztak egy babát is :wink: Utoljára 60 cm-es volt, mikor láttam, most meg már feláll :shock:
Rugó jól viselkedett, csak meg akarta masszírozni a hátát (nekünk rendszeresen megmasszírozza, ha megkérjük rá). Egyszer kicsit lökött rajta közben, szegény, elkezdett sírni :shock:

De inkább megijedt.

Lehet, felébrednek a férfiak :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Itt ül valaki az ölemben :!: nem g.

Kép
vindolanda

Jött egy lovaskocsi fa, a reggeli procedúra bonyolódik :shock:

Kép
vindolanda

lmóni! JELENTKEZEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyedül!!!!!!!!!!!!!!! Gyerekmenteseeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Regi! AZ a helyzet, hogy a mei tai-okat csak maximalista emberek csinálják. Egyszerűen ez egy ilyen család. :wink: A lényeg az, hogy ha valami nem stimmel, akkor azt nem publikáljuk. A képekkel nagy gondban vagyok, egy mt-ról nagyon sok készül, mire kiválasztunk egyet, és Apa kivágja. A Regcsiken még pihen, vár a sorára. Vannak újak is még, de idő kell hozzá, hogy felkerüljenek.
Edzés nagyon jó volt, nem tudom hozni a régi formám a +15 kiló miatt. Sajnos nem mindig érek el labdákat, ami azelőtt nem volt probléma (ha az egész pályát kellett átvetődnöm). És emelkedésem sincs sok. Meg állóképességem. Meg erőm. Milyen jó, hogy csak ezek kellenek a röpihez. :shock: :lol:

Jaj, Gegi haját letoltuk géppel! :D

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Jobbulást Lillának! +++
Zsozsinál 3 nap alatt lement a taknyosság, nem is kellett szívni az orrát, mert ügyesen fújta, C-vitamint kapott csak.
Most Gegi taknyos, hőemelkedése van, de sokkal jobban bírják, mint pl. fél éve. Feltöltődtek nyáron, meg a pneumo elleni oltás is sokat segít!

Utólag boldog névnapot Petrának!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan, mert lassan ébrednek.

Köszönjük, Gergő alakul. Már nem csíp a pisi - azt mondja, de mindig nehezen pisil. Kialakult benne egy gátlás, h csíp ezért mindig felkérezkedik az ölembe, ha pisilnie kell. Egy ideig biztosan eltart majd, amíg helyreáll a kis lelke is. Holnap kontroll, remélem a dokibácsi is mindent rendben talál majd.

Kitartás a hisztikhez lányok! Ma Zsuzska produkált nálunk, mert nem engedtem, h leüljön séta közben a hideg kőre.... Olyankor nemcsak magát dobálja, hanem mindent ami a kezébe kerül...

A kis taknyosoknak jobbulást és persze Petránknak is!

Petrának boldog névnapot!

Bocs, h nem írok mindenkinek külön, de majd pótolom! :wink:

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok !

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot piros popsi ügyben.

Kezd javulni a helyzet.
Kaptunk a doki nénitől két csoda krémet és ez most rendbe hozzta a popsiját Ádinak. Az egyik valami folyékony popsi krém a másik meg Locoid tartalmú ( gyulladás csökkentő ) krém.

Bölcsi az kedd óta megy és egyenlőre a reggeli fél perce hisztit leszámítva minden oké.
Pénteken délutáni alvásból negyed 4-kor keltették fel mert már kezdődött az uzsonna.
Ő meg békésen aludt míg a többiek fél 3-től hangoskodtak. Tudni kell , hogy Ádi ágya van a szoba közepén.

Amikor megyek érte rögtön meséli, hogy mi volt aznap a bölcsibe.

Szomorúan olvastam az ottani dolgokat. Lányok kitartást.

Most lépek is mert új szekrényeket vettünk és pakolnom kell. Már így is 1 hetet csúszik az egész pakolás Ádi betegsége miatt.

Puszi mindenkinek és szép napot.
20200310173350

Regi! Itten van ni! :D

Gremese Mei Tai

Kép
Kép
Kép
gremese

Kispocc
Ágica
Itt vannak az újak! :)

Mi van ezzel a fánk-falással? :D Hahóóóóó!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi nagyon sok boldog 18.-at :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép jó reggelt!

Mesi szépe a MT-ok :D

Vindo nagyon jól haladtok, remélem hamarosan meglesz a függöny és raksz képeket.

Niki Milyen nagy már Rania :D
kis herceged meg zabálnivaló :D

Ágica vegyél neki egy állítható pántú nagy papucsot. Úgy a zoknik is kimélve vannak :D

Fleur Lilla jobban van már?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, boldog születésnapot :)
Vendég

Sziasztok

Mesi Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!

Szupi a meitai :wink:

Kép

Kép
agica1126

Mesi!
Isten éltessen sokáig :)

KépKép
viranka

Mesi sok Boldog Születésnapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

DRÁGA MESI! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

DRÁGA LÁNYOK!

Mielőtt elfelejtetek bennünket, örömmel jelenthetem, élünk és virulunk, ennek örömére küldenék Nektek pár képet - mielőtt még valaki elmegy mellettünk az utcán. :lol:

A "virulás" amúgy kicsit túlzás, én túlvagyok egy remek kis bélgyulladáson, Mátém pedig tegnap este beletenyerelt a kerámialapos tűzhelybe, és így a Jánosban kötöttünk ki. :cry: Az összes kicsi ujjperce felhólyagosodott és a felső tenyérpárnácskája is - persze a balkeze, ha már egyszer balkezes a lelkem. :? A nagy ordítás után a dokinál már hős volt, most "boxkesztyűben" nyomja, és várja a sok-sok gyógypuszit.

A munkhelyemen jelenleg is "üresjárat" van, ez a tulajdonosváltás-orvosigazgató-váltás-botrány-új felállás játék nem túl szerencsés. Azt hiszem, új alapokra kell helyezni az életünket (Gergőapa is váltani készül), így érdekes időszak elé nézünk. Szorítsatok!

Akkor búcsúzóul íme a képek, és mivel nincs most munka, de itt kell üldögélnem, visszaolvasok! De jó lesz!!!!! :D :D :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Szia Kolbi :lol: :lol: :lol:
Szép család vagytok, üdv újra itt :lol:
Mennek a gyógyítópuszik Máténak++++++++++++++++++++++++++++++
Az új alapokhoz pedig drukkolok+++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

újra itt, túl egy nagyon mozgalmas hétvégén:-)

Megvolt szombaton az osztálytali, jó kis buli lett, 1-30 ig ment a tekilázás, mondanom sem kell én csak nézhettem :roll: na de pohárka tokaji aszu lecsúszott :D

Gyerekek jól birták a strapát:-)( Majd amoda dobok pár képet)

Kolbi de jó titeket újra látni!!!!!

Emesém drága boldog szülinapot Neked!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mesi, nagyon boldog szülinapot!!
Hű, de jó pockos ez a mei-tai :D :D !Köszi a megtiszteltetést :lol: !
És a tanácsodat is köszi féltékenységügyben :wink:
Múlt héten szedtem a Sedatf PC-t, Lányok, ezt nem kívánom senkinek...Bobikám egyszercsak úgy döntött, Ő nem is szereti Bulcsit, meg engem se, meg senkit se :cry: . Ütötte, vágta a Picit, újra bepisilt - napközben is, csak civakodott, ordított, nem volt jó semmi. Felhívtam dokinéninket, aki mondta, hogy most rengeteget kell vele - extra rengeteget - foglalkozni, dédelgetni, nem felfigyelni a dolgaira, hisz csak engem akar bűntetni. Majd abbahagyja. Pelust ne adjak rá újból, csak mindig türelemmel öltöztessem át, és ne szidjam meg. Jó.
De pénteken elszakadt a húr :oops: . Egésznapos harc - melyet én mosolyogva tűrök, szeretem, dédelgetem, könnyes szemmel nézem, ahogy a kisöccse felé rúg, csak türelemre intem magam egész nap, éjszaka Picikém miatt semmit nem alszom - és este a 100adik bepisi után megáll a parketta közepén, gatya letol, és ezerrel odacsurizik :roll: . Röhög egyet, és közli: Boti pisilt!És néz rám elégedetten... Na, jött a szürke köd. Rákiáltottam, inkább visítottam,bevontattam a dolgozószobába, és rácsuktam az ajtót, mondtam, akkor most gondolkodj!!!Hát már hétfő óta nem lehetett bírni vele, egyszerűen belefáradtam :oops: Kijött 2 perc bőgés után, és mondta: "anya, Boti ne gondolkodj!!" :lol: No és a szombat délelőtt még zötyögős volt vele, de szombat délután óta nem pisil be megint, és azóta hozzá sem nyúlt Bulcsúhoz, újra nagy a szerelem köztünk :D Persze nagyon, nagyon oda kell figyelnem rá.

Kolbi,de szép család vagytok!
kispocc

Szép napot!

Kolbi!
de jó h. írtál :) Máté már megint mennyit nőtt így képek alapján :)
Máténak jobbulást++++++ ha van aloés First-öd otthon fújjad vele lelkesen :)

Regi!
Igen Bogács :) mikor Egerben laktunk jártunk oda sokat :) Apu meg Ida évente 1* biztos elmennek :) Míra meg nagyon élvezi ha Ő is mehet :)

Mesi!
de szépek :) Gegi kopperon meg csúcs :)

Fleur!
B. fogzik,már csak az hiányozna az életemből ha Míra is növeszteni kezdene pár fogat :)

Pocc!
1 hétig bírtad h. nem szakadt el a cérna :shock: le a kalappal előtted :)
ui: címed püben elküldöd,mert am végre fel tudom írnia képeket cd-re :oops:

Csilla!
még nem hívtak h. elkészült volna az allergiavizsgálat eredménye,majd talál szerdán vagy 1 hét múlva(3-4 hetet mondtak, de magyar eü... szeribntem lesz ez majd két hónap is)
s képezld Dórika baba át lett keresztelve Csillagfényre,röveden Csilla babára :) Dórika most már csak a beceneve :) :) :)

Olyan csend honol a lakásban :) szinte hihetetlen :) M. nem durozsol a fülembe,nem vagdos itt mellettem,B. alszik :) én meg ma relaxálok :) a mai hajnal után rámfér :) B. megint kb.5kor úgy döntött friss és kipihent(pedig tegnap alig aludt napközben) némi hiszti cumi és kuku dobálás után már én sem bírtam cérnával :oops:
volt nagy sírás,h.Dede elutazik,Ő is menni akart :)
holnap meg megvarrom B. elmaradt szülinapi ajándékát :) :)

Szombat reggel szerettem volna elhúzni szobájukba a függönyt.
B:Anya ne húzd függő :o :o :o Dójika alszik :) :)
(Dórika babát kapta Míra mmikor öcsi született) azóta B. többet játszik vele :) megeteti tápival,büdi a pelus cserélni kell,altatja,mesél neki ahogy Ő mondja " óvasok mese"
S mostanában annyit szórakoznak együtt a kölykök,h. jó nézni :)
jah és szombat de. kimentünk állomásra,vonatot nézni(természetesen nem jött hangosbemondóval közhírré teték ismét vmi gebasz van fél óra múlva jön a vonat) egyszer csak fiam megszólal: basszus :oops: :lol: 8) s ismételgette :roll:

pusza :)

KépKép
viranka

Kolbi de jó látni titeket.Sok gyógypuszi Máténak..és nektek meg drukk az új az új alapokhoz+++++++++++++++++++++++++++++++

Heni: jó lehetett a tali! :-)

Kispocc: nem semmi...ja de örülök hogy javult a helyzet! maradjon így ++++++++++++++++++++++++++++

ennyire emlékszem. :-(

néhány kép az ucsim esküvőjéről..most kaptuk meg!
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera: basszus..:-)

Emma ilyan édes volt ma: bölcsiből jövünk haza..közben hallgatjuk az angol cd-t.éppen számolnak , Ő is mondja..one, two......stb..majd mondom neki : give me five, és már csap is a tenyerembe , mondom thank you..erre egyfolytában mondja: give me five, thank you....meg énekli amit hall, up and down, round and round, egy altatót..annyira cuki..már elég sok mindent tud..de még nem kezdte el használni...azóta jön jobban elő, mióta menetbe jövetbe angolt hallgatunk a kocsiba meg megkezdődtek az angol órák...annyira élvezi...olyan cuki...most vadászok neki angolul mesét....mindig fülig ér a szája ha amgolul beszélünk vagy angolt hall!

Papa most csonáln neki vmi mászókát mert állandóan bújik mászik...a játszin is imád márszni..a múétkor a Kikában az össze emeletes ágyat megmászta többször is..:-) szerencsére nem szoltak ránk,

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk nagyon szépek vagytok!!!Emma gyönyörű és persze nagyon ügyi az angollal is! Jó nyelvérzéke van.
Szerintem vegyél neki valamit azok közül amit ajánlottam neki, hihetetlenül hasznos tud lenni a tanulásban.

Péterke kapott egy beszélő laptopot, szavakat, számokat, szineket, formákat és beuteket mond és keresni is kell, angyon szupi játék, Péterke mindig hozza, hogy lato, anya tan ( laptop, anya tanuljunk)
Karácsonyra tutira kap majd valami angol nyelvű ketyerét is. Nagyon ügyesen beszél már, és ahogyan számol, mindenki elvan halva tőle:-)

Hihetetlenül sokat fejlődött:-) Már igazi kis okos gyerkőc! Áron pedig figyeli minden mozdulatát, sokat jáccunk együtt hárman, olvasunk. Igy Áron tutira előbb szólal majd meg.
Ja, egyébként Áron stabilan ül :shock: ELhajol játékért, visszaül, egyensúlyát jól tartja, nagyon kis ügyi. Péter ha jól emlékszem 8 hósan ült csak stabilan.

Kispocc nagyon sajnálom ami veletek történik. Én nem vagyok annak a hive, hogy hagyjuk rá a gyerekre, majd nem csinálja.... ha valami butaságot csinál, tudja is meg azt! Én mindig mondom Péternek, hogy ez butaság, és olyannyira tudja már, hogy maga is mondja, hogy buta, ha valamit rosszul csinál, kiönti a vizet, lever valamit, becsorgatja a pisit.

Erről jut eszembe, hogy nálunk sokszor becsurran a pisi, de egy nagyon kis mennyiségről van szó, persze amiben már nem marad, mert leveszem, kiöblitem és száritom a gatyót. Lehet nem érzi , hogy jön, vagy addig tartja, hogy nem birja tovább???

Vera, sajnos, ha valami szó teccik, azt isméli, persze a nem szép szavak kedvencek ám. Nálunk is valahol hallotta P, hogy nesze :evil: sokszor eszébe is jut, de rögtön mondom mellé, hogy tessék, igy remélem elfelejti hamar.

:arrow: Áron felébredt

Heni
KépKép
heni81

Láz: azt hiszem a foga miatt, a védőnő szerint is. Gyanús, hogy a lázon,/hőemelkedésen kívül nincs más tünete.
De délután is 37,05 volt neki....

Vindo
Akkor várom kicsit jobban kész legyetek :)

Móni
Ja fánk pariban én is benne vagyok és isteni lenne gyerek nélkül, mint a múltkor röhögni jó nagyokat és kicsit lazítani.

Mesi
Amúgy már tiszta izgalomban vagyok, h rólam milyet neveztek el...:) persze lehet nem fogtok...
Az újak is nagyon szuperek. Gegi pedig nekem sokkal jobban tetszik a letolt hajjal. Olyan kispasis lett.

Kolbi
De jó, h jelentkeztél. Napok óta készülök beszélni veled, de valaki mindig elterel.
Nagyon jók a képek, az állásokhoz meg szorítok!!!!

Kispocc
Úristen ez nagyon rossz lehetett.....örülök, h jobb a helyzet. Én is mindig szeretettel kezelem a dolgait, de néha nekem is leszakad a cérna. Lehet kell nekik ez is.

Viranka
B. basszus :lol: na mi van anya elszóltad magad???? Ilyenkor gáz, h meg kell állni, h ne röhögj.

Kaqk
Ismét nagyon csinik voltatok!

Emma, Péter és Áron baba is nagyon ügyes!!!

Mesi Boldog boldog boldog születésnapot, kívánom, h legyen még sok ilyen szép napod :) képzeld hozzá, h énekelek. :)

Ja ma emiatt a lázas bizonytalanság miatt nem mentünk csana-ba sem. Voltam védőnőnél, de kb 15 perc alatt végeztünk, mert újat nagyon nem tud mondani.:)
Lilla meg nem hajlandó aludni, ami nála ritka, de már nem is fog csak este mert nem hagyom.....hátha este korán lefekszik.
Remélem ez már nem azt jelenti, h du nem fog aludni, mert frászt kapok. Amúgy meg egész nap mesét néz, őrület....az is, h most nem hajlandó mással játszani, meg az is, h ez ennyire leköti.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

ja de az a szerencse, h a nem alvás ellenére jó a kedve....

KépKép
KépKép
fleur

Hú, mennyi minden történik, ha kihagyok egy napot :wink:

Épp most jöttünk haza. Ma volt az első nap, hogy autóval mentem, és Rugót is hoztam-vittem.
Épségben hazaértünk.
Voltam közben a tüdőszűrő-leletemért, megálltunk egy boltnál, szóval csupa autós kaland :roll: 8)

Elpakoltam a lakást, ettem sült tököt. Rugó az Aranyeső Yuccábant nézi :roll:

Kolbi, Kaqk, nagyon szépek vagytok :!:

Mesi, boldog születésnapot.

Sajna a visszaolvasás most nem megy. Holnap szünnapom van, majd akkor itt leszek.

G. meg busszal jár :shock:
Szerintem tíz éve nem láttam buszra szállni :lol:

Szép napot, V

Kép
vindolanda

MESI!
ISTEN ÉLTESSEN!

KISKOLBI!
Örülök, hogy hallok felőletek! Ha van időd, gyere többször!

KISPOCC!
Nálunk is vannak ilyen időszakok. Ennyire talán nem durvák. De egyértelműen akkor jönnek elő, ha valami miatt kevesebb figyelem jut Botondra. Nem egszerű!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok :P :P :P :P

Jó régen jártam erre, de mivel mindig megnézem (és megcsodálom!!!!) a picurkák fotóit, gondoltam, Ti is kíváncsiak vagytok, kétévesen hogyan néz ki Linda. Egyúttal én is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNOK a kis kétéveseinknek, nőjenek nagyra, legyenek szépek, okosak, szerencsések!

Kép Kép KépKép

Kép
granda

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda én nem is ismertem volna fel a lányodat :oops: akkorát nőtt a kis nőcike:-) de maradtál a régi :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :lol:

Granda :D :D de jó, hogy végre jelentkeztél :lol: :lol:
Látom megmaradt nálatok a pöttyösimádat :lol: Gyönyörűek vagytok mindketten :lol:

Kispocc nem semmi Botid :?
Én is van, hogy rákiabálok mert már nem bírom idegekkel :roll:

Kaqk nagyon szép család vagytok :lol:

Irina megint eltüntél :roll:

Maggie hogy vagy? Fáj még a nyakad?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Túl egy sz@r éjszakán..... :-(

Áron 2-3 óránként szopizik éjszaka is, pedig már kap d.e is egy kevés gyümit, este pedig sinlacot, félek megszokásból csinálja :evil: Pedig de szeretnék legalább 6 órát egyhúzomban aludni :roll:

Móni kell is nekik egy kis hangosabb odaszólás!

Olyan szinten nincsnek ma megnevelve a gyerekek, hogy anyu állandóan panaszkodik, hogy a szülő megenged mindent, és neki mint pedagógusnak teljesen meg kell alázkodnia a gyerek előtt

:evil: nagyon rosszak, pofáznak vissza neki és röhögnek rajta. De mit tud velük csinálni, semmit. Régen azért mi tiszteltük a tanitóinkat, most ez már nincsen meg.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?