A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

:lol: :lol: :lol: Tényleg jó kíváncsiak vagyunk!!!
( még pelenkázni sem mentem el!! :D :wink: )

KépKép
csikipetra

Kocsikázás,ügyintézés...ügyi Somababa...puszi neki....5 óra alvás...én is akarok annyit!!!!

sutimano76

Süti ,szerintem előbb utóbb nálatok is beáll egy napi ritmus. AZ első pár hét káosz volt nekünk is........

KépKép
csikipetra

És Petra,te hogy készíted a teát?mert a levesből elég volt egy hétig napi kétszer...főleg hogy nem segített...

Azért szögezzük le....a baba édesköményt kap..én meg sima fűszerköményt ettem...nem ugyanaz a kettő!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76size=75]Mabe,milyen engedély,és hova költöztök????ha nem vagyok túl indiszkrét!!![/size]

Úgy néz ki, hogy költözünk az USA-ba, Texas-ba :wink:
Vendég

Ja Petra egy fajta már beállt...deelőtt kicsit el van akár magába,nappal alszik,este sír...az éjjel meg so,so.....nem ártana ha megfordulna z éjjel a nappallal... :roll:

sutimano76

Mabe.....azta...na most sárgulok az irigységtől!!!!!!!!!!!!!!!!De jó!!!!!!!!Viszont így már egész biztos nem fogunk tudni talizni,mert hát az kicsit messze van :( :( :( ,ja és én meg a repülés nem vagyunk túl jóba!!!

sutimano76

Azta Mabe!!!!Ez aztán hír!!!! Gratulálunk, várhatóan mikor indultok?

Süti,Herbáriás édesköménytermést veszek
http://www.pirulapatika.hu/8880000156394/adatlap
1 evőkanálnyit leforrázok,és ha kihűlt megiszom,cukort nem teszek bele, nincs rossz íze.

KépKép
csikipetra

Csajok,ha úgy nézne ki a dolog hogy babó tejérzékeny...és nem innék tehéntejet,akkor laktózmentes vagy rizstejjel helyettesíthető,vagy arra is lehet allergiás?????

sutimano76

Elvileg szójatej is jó.
Kókusztejet is javasolják pótlónak. Azt olvastam valahol,hogy a reszeléket kell felforralni, és leszűrni.
( én sem iszom már tehéntejet, szójatejet akarok venni)
Amúgy érdekes, mert korábban mindig sok tejjel ittam a kávét, most átszoktam Soma miatt a sima kávéra, és a tej már nem is hiányzik belőle.

KépKép
csikipetra

Kép

vicger

É......ééééééééééééééééééééédes Lucababa!!!!!!! :D

KépKép
csikipetra

Süti nem feltétlen allergiás, csak nem bírja megemészteni a laktózt / a tehéntejből átmegy az anyatejbe/

Mabe egyik szemem sír, másik nevet. Nagyon vigyázzatok ám magatokra!!!!

vicger

Soma már nagylegény.. csavarog is ezerrel :) :) :)

vicger

Szóval akkor a laktózmentes is jó.....rizstejet is lehet itthon csinálni...

sutimano76

drága kincsem megint sír,mit sír üvölt,apa igyekszik nyugtatni,de hajthatatlan....szegénynek micsoda fájdalmai lehetnek,hát csúnyán elbánt a természet vagy az evolúció vagy bármi/ki a hasfájós babákkal....mindenesetre holnaptól nem iszok tejet!nem eszek sajtot se meg semmit,ha ezen múlnak a csöndes esték...és itt elsősorban nem a mi fülünkre gondoltam,hanem szegény kis csomagomra....

sutimano76

Süti!

Sajna én semmi okossággal nem szolgálhatok, mert nem értek hozzá :cry:
remélem sikerül megtalálni a pocifájás okát.

Mabe!

nem semmi hír.....remélem bejön a számítások és jól érzitek kint magatokat. Azért onnan is írj ám :wink:

Kép
arvaerika

Kriszti!

Lucababa gyönyörű!!!!Tennél fel egész képet ahogy fekszik a kendőben?Kényelmes?

Kép
arvaerika

mostanra sikerült elaludni...remélem a kövi etetésnél kihagyjuk ezt a műsorszámot!!!

Kriszti annyira édes Lucababa...imádom a képeiteket.....kicsit többet ha kérhetnénk!!!

Bocs ,most nincs több reagálás,megyek aludni,bár elvileg éjfélkor lenne kövi etetés,de talán elhúzódik1 -ig!!!

sutimano76

Süti arra számíts, hogy a tej kiürüléséhez az anyai szervezetből kell 10 nap! Most ne egyél semmi tejterméket, se tejföl, se joghurt, se túró se semmi, s 12-13 nap múlva kiderül, h ettől volt e a kínlódás.

tea: minimális cukorral lehet ízesíteni. épp csak megmutatni neki. Vagy a starkl kertészetből lehet rendelni egy növényt, most nem jut eszembe a neve, az is édesítő, teljesen ártalmatlan, sokkal egészségesebb mint a cukor /legalábbis ezt írják róla/ Apróra vágva lehet édesíteni vele.
Mézet nem szabad édesítőként használni sem 1 éves korig.

Erika, majd lefotóztatom magunkat Atesszal :)
Nagyon kényelmesen fekszik benne a csaj, szinte egyszerre elájul, mihelyst belekerül. Ma pl egész nap rajtam volt. Nekem is kényelmes, nem tör, nem vág, nem nehéz, nem meleg. póló anyaga van, teljesen szuper.

vicger

Vagyok én is, olcasok is időnként, csak a reagálás marad el :oops:
Most is csak két gyors, mert reggeli műszak, aztán nyílt nap az oviban ...

Mabe: nekem is egyik szemem sír, a másik nevet. Mikir mentek? Kívánom én is, hogy érezzétek ott jól magatokat ... és hiányoznál, ha nem jönnél, de net ott is van :wink: szóval, nem lehet csak úgy ám eltűnni :D

Kriszti:
Luca-kép :D :D :D szeretem :D

Petra: mondtam én Mogyorónak, hogy rendes kispasi Soma :wink: Lécci, dícsérd meg helyettünk is.

Süti:
iccaka milyen volt? Tegnap ue. bogyót mondtam Neked, mint amit Bibi írt.

Ma este vagy holnap talán lesz idő maginkról is írni, meg hozok képeket. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!!

Imola! Ez ám a hír!! Apa fogdokinak megy?

Csajok, és főleg Kriszti,mint mecsek tea használó. Mi is azt isszuk és rá van írva a hum-ra hogy max.2-3 hétig adható egyfolytában, de akkor most mit adjak neki, vagy te adod folyamatosan??

Cukor a teába! Nekem a kórházban azt mondták,hogy tehetek bele, de csak úgy,hogy a vízzel együtt felforralom a cukrot, mert úgy elmegy a hascsikaró hatása. Ja és azt is mondták,hogy lehet bele gyógyitári szőlőcukor is, azt forralni sem kell. Én minden teába teszek,mert nélküle nem itta meg. Így ha rájön nyeli,mint kacsa a nokedlit. De arra is rájöttem ám,hogy ha nem iszik eleget belőle, (mecsek), akkor nem bír pukkantani, tehát kell belőle azért némi mennyiség, de ez nálunk max 50ml / nap.

Hogy vagytok cicifájósok??? Sokat gondolok rátok!!! :(

Luca-cica (nekem minden lány cica) gyönyörűséges kiscsaj!!!

Én most kengurut akarok venni, nekem a kendők bonyolultak, a többi meg drága. Majd lövök egyet vaterán, vagy tesz-veszen!! Szerintetek jó a kenguru is, majd későbbre gondoltam, tavasztól.

Képzeljétek megtaláltam (volna) az ideális fogigátlót. Valami Merina a neve, amiről már írta, olyan mint a spriál, csak hormont is tartalmaz, nagyon dícséri orvos és páciens egyarát, és 5 évig jó, csak a volna azért volna, mert ára: 44000Ft.

Kitaláltam egy jó kis altató technikát, vagyis felelevenítettem, mert Janónál is működött. Ha már látom nagyon fáradt, de csakazért is nyitogatja a szemét, akkor elkezdem símogatni az orrnyergét, ettől ösztönösen becsukja a szemét, és néhány simítás után úgymarad, próbáljátok ki. :roll: , hát egyszerre sok, bár bogyóból 5 év kb .100.000Ft. És még malac is maradok tőle. Ha nyerek a lottón ezt veszem.
Ezt most csak nagyon apróba, mert mindíg én hozom az ilyen témát, de szerintetek nagy baj, ha nem sikerült kivárni a 6 hetet a házasélettel. A dolog adta magát, apikával egymásnak estünk, most meg parázok,hogy nem e gond. :oops:

Kép
babcika

Na valamit összekevert ez a hülye gép, de remélem értitek így is!!! :D

Kép
babcika

Morgen :)

Luca kelt 1 körül, és negyed5kor, tök jó volt :D :D :D

Babcika, a nem folyamatosság megvalósul, ha pl 3-4 napig nem adsz neki teát. Luca elég rendszertelenül kapja, Atinál pedig max 2 napot hagytunk ki.

nekünk nagyon bevált ez a tea, pedig Ati szenvedett szegénykém nagyon. Lucánál is mintha alakulnának a dolgok, de mivel ez kvázi élettani, enzimeket nem tudok a pocakjába tenni, így ahogy idősebb lesz, úgy fog megszűnni a pocakfájás.

vicger

Babcika, nem lesz semmi baj :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika!

Egészségetekre! Én meg irigy-irigy :lol: (nem hinném, hogy gond lenne belőle)

Kép
arvaerika

Jó reggelt :)
Képzeljétek Fruzsi ma megint 6 órát aludt egyhuzamban! 11-től ötig! Tegnap éjjel is ilyen sokat alludt, nagyon ügyes, pedig azt hittem semmit nem fog, mert tegnap egész nap is nyomta a szunyát. Csak kajálni kelt fel.
A sebem még mindig fájdogál kicsit, és "levedzik", lehet, hogy holnap visszamegyek a dokihoz megmutatni, bár azt mondja mindenki, hogy amíg nem piros és nem keményedik, addig semmi baj, csak ürül. Valakinek volt ilyesmi?

Mabe, de jó, sok sikert nektek!!!! :) Én túl honvágyas vagyok az ilyesmihez :)

Luca gyönyörű :) :)

Babcika, kipróbálom az orrnyerget! Nálunk a mama válik be :) :)

Pocifájásra infacolt vettünk, de csak éjszakára kap belőle.
lili34

Jó reggelt! :) Legyen nektek is olyan jó éjszakátok, mint nekünk! Dóra elaludt 9-kor és először 1/2 5-kor kelt, majd visszaaludt és 1/2 9-kor ébredt.
ÉÉÉÉÉssss: tegnap utolértem magam vasalásilag! :D (Igaz mindig újratermelődik...)

Flora!

Sajnálom, hogy nektek is gondot okoz az anyakönyvezés (arra figyelj, hogy a csp csak két hónapra visszamenőleg igénylehető, szóval ha megkapjátok az anyakönyvet, akkor mihamarabb adjátok be az igényt).
Nekünk végül lesz egy körünk a belügyhöz :(, így meg remélhetem csak, hogy lányunk félévesen végre jó néven lesz anyakönyvezve...

Manó!

Én is hason altatom Dorcit, sokkal nyugodtabban alszik, nekünk sincs légzésfigyelőnk, de mivel a mi ágyunkban alszik, nem is lenne értelme...

Pelus: Liberót használok, de most váltottam Pampersre. Időnként kifolyt a Liberóból, de nem a pelus tehet róla (nem ezért cseréltem, hanem a DM kuponok miatt és tudok pelusozni, azt hiszem sikerült már gyakorolni eleget :D:D), mert Dóri egyszer kakil egy nap, de akkor mennyiséget. Sőt, épp kedden jártam úgy, hogy hétfőn nem kakilt, kedden meg olyan mennyiséget, hogy az első kifolyt, újrapelusoztam, beletermelt, megint újrapelusoztam és még mindig termelt bele. Pedig nem az volt, hogy túl korán vettem le a pelust, sok volt a termés. :D

Bibi!

Én nem fejtem soha, 5 gyerekből 2-nél volt mellgyulladásom, egyértelműen a sebesedés miatt, nem a fejés - nem fejés miatt.
Különben akkor is minden alkalommal be kellene gyulladnia, ha a gyerek valamennyivel kevesebbet eszik, hisz akkor is marad tej a mellben, de nem ez történik, hanem a felesleges folyadék a mellszövetekből visszaszívódik az anyai keringésbe. Ezért működik a kereslet-kínálaton alapuló szoptatás.

Kriszti!

Persze, így kellene kimennie, de én nem várom el a védőnőtől. Nem tudom, egyébként mennyi munkája van, de a múltkor mi mentünk méretni Dórát, és nagyon el volt havazva. (Ő is mondta a múltkor, meg én is láttam most, hogy újabb adminisztrációs feladataik is vannak (pl. most 1 hónaposan egy oldalnyi papírt kellett kitöltenie)).

Astrid

Kép
astrid

Babcika,mi sem vártunk annyit. Szerintem nem lesz gond. :D

KépKép
csikipetra

Astrid, alvás miatt irigy irigy!!!! :wink:

KépKép
csikipetra

Akkor megnyugodok!! :D

Kép
babcika

Nálunk az éccakák úgy telnek,hogy 21.00 körül kajcsi, és vagy alvás, vagy nézelődés a sötétben, aztán 2.00 körül és 6.00 körül kajcsi. Mondjuk a 2.00-t kihagyhatná, de nem vagyok telhetetlen. Most is alszik, meg 6 után is elaludt.

Tegnap ő is már tudatosan rám mosolygott szerintem. Meg beszél is a falnak :D

Kép
babcika

[b]Úgy látszik, én vagyok a rossz hír hozo.

Bő egy órája Katától a következő üzenetet kaptam:

"Szia Moni. Megírnád a netre, hogy Peti most visz vissza a kórházba. Tegnap este kaptam egy másik mellgyulladást, most másik helyen és 40 fokos lázam lett. Jelentkezem amint tudok. Drukkolj!"
[/b

KépKép
KépKép
madar

Kata, itt is küldök millió drukkot és mennek a pozitív energiák. ++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

Kata.... Kép Kép
SIMISIMI ÉS SOK GYÓGYPUSZI!!!!!4

sutimano76

Sziasztok,

tegnap nem volt netünk, ezért nem tudtam már jönni. Először is visszaolvasok...

Süti, édeskömény tea ügyben passzolok. Nekem filteres Mecsek teám van itthon (abból is csak 2x főztem). Szegény Berninek naaagy simi a pocijára... neked meg a buksidra. Kép Én már szinte alig eszem vmit... tejet se iszom. Nem eccerű az élet, de legalább pocifájás nem nagyon van.

Rita, Ákos tegnap meghallotta, hogy Máté már megajándékozott téged egy igazi mosollyal. ;) Én is kaptam egyet tőle!!!

Brumi, örülök, hogy javulóban vagy és bízzunk benne a maradék kis csomó is hamar eltűnik onnan.

Boboka, én nem iszom semmilyen teát, csak vizet. Tedd többet cicire Nikit és termelődik majd több tejecske neki. Hozzánk nem jön ki a doki... csak 1x jött, mikor hazajöttünk, azóta mi megyünk. Védőnő se kap lóvét.
Premaxxba már újszülött kortól bele lehet tenni. Én már merném, de sztem béna vagyok, mert nem tecc ahogy beleteszem, mert olyan furán áll benne Ákos fejecskéje... bárhogy igazítom neki, olyan mintha kitörne neki. Így még nem mertem használni. :oops: Majd még próbálkozom meg szokom...

Én se nem fejek... Míránál még igen... semmi különbséget nem vettem észre, max. csak hogy a hűtőben nincs tejci. :) mondjuk nála is mind már csak a főzikbe került, mert másképp nem volt rá szükség. Most lusta vagyok. 8)

Mabe, mamidnak jobbulást. Hova költöztök? Ááá, Jockey-ék szomszédjai lesztek!!! :lol:

Kriszti, de édes Luca baba. Neki is hogy be van horpadva az alsó ajka! :lol: Hozzánk ugyan nem jön ki hetente a védőnő, de ne is jöjjön. Eddig 2x volt... de minek? Semmi újat nem tudott mondani (fiatal, gyermektelen csajszi, aki csak azt fújja, ami a könyvekben van).

Babcika, ezt a Merinát hol találtad? Dokid ajánlotta? Én nem tudok gyógyszert szedni, mert rámegy a gyomromra, szval nekem is más kell... hüvelygyűrűm volt régen, de azt nem lehet szopi alatt...
Sztem ha neked nem fájt a varratok miatt, akkor hajráááá!!! Én még kicsit aggódok... :oops:

Astrid, mi is így vagyunk a kakival, 1x jó naagy adag. És nekem is a Liberóból kijön, de a Pampersből nem!! Szóval nálam se az játszik közre, hogy nem jó pelusozom... egyszerűen minden pelus másképp illeszkedik a pici alakjára. Míránál pl. a Pampers ilyen kis korban egyáltalán nem volt jó...

Katának mennek a ++++++++++++++++++++!!!!

Rólunk röviden. Tegnapi napunk valami szuper volt!!!! Napközben 2x is elaludt egyedül a járókában, minden ringatás nélkül. Sőt szinte egész nap csak alukált meg szopizott, közte meg nézegelődött, semmi sírás nem volt szinte. Párom délután elvitte Mírát a játszóra, így volt egy kis lélegzetvételnyi időm magamra is. ÉÉÉÉÉs este 9-kor szopi... majd hasra be kiságyba éééés elaludt!!! Yessss, na ilyen még nem volt! :lol: Aztán 3/4 3-kor kelt, mondom szuper. De aztán 1/4 6 óta ma iszonyat nyűgi.... szinte az egész délelőttött végigordította és alig lehet megvigasztalni. Remélem csak a mai hülye frontot érzi...
Este egyébként elviszik anyámék Mírát és majd csak szombaton hozzuk haza. Lesz talán egy nyugisabb napom, ha Ákos is úgy akarja...

Már megint zeng a ház...

Kép Kép
manósziget

Manó!!!

Mirena méhen belüli hormonális fogamzásgátló eszköz (IUS)

A MIrena IUS (Intrauterine System) elnevezésű hormonkibocsátó hurok (spirál) a ma használatos legkorszerűbb méhen belüli fogamzásgátló eszköznek számít. Gyakorlatilag egy műanyagból készült, "T" alakú eszközről van szó, amely egy kis rekeszből folyamatosan hormonokat (Levonorgestrel) bocsát ki. Ezáltal egyesíti a hagyományos hurok és a fogamzásgátló tabletta előnyeit, miközben - a korszerű tablettákhoz képest is - csak minimális mennyiségű hormont bocsát ki. Ez azért lehetséges, mert itt a hormon adagolása lokális, egyenletes, közvetlenül a méhen belül történik, tehát a kibocsátott mennyiség mindig pontosan és hiánytalanul célba ér. A szájon át történő bevitelnél a hormonfelszívódás mértéke függ az emésztési folyamatoktól, illetve más gyógyszerek szedése is befolyásolhatja felszívódás mértékét. Mivel itt nem a véráramon keresztül ér célba a hormon, a vér hormonszintje alacsony marad, így a hormonális jellegű mellékhatások - mellfeszülés, fejfájás, bőrproblémák - ritkán fordulnak elő, enyhék és általában átmenetiek. Összetett hatásának köszönhetően nagyon hatékony eszköz a terhesség-megelőzés terén és a vérzészavarok kezelésében:

megakadályozza a méhnyálkahártya (endometrium) felépülését és megvastagodását, ezért akadályozza a beágyazódást

a méhnyakban termelődő nyákot vastagabbá teszi, így a spermium nem képes behatolni a méhbe, hogy megtermékenyítse a petesejtet

gátolja a spermium mozgásképességét a méhben és a petevezetékben

A Mirena IUS megbízhatósága rendkívül jó. Egyes tesztek alapján, ha 1000 nő 1 éven keresztül használja a Mirena IUS fogamzásgátló eszközt, akkor legfeljebb 1 lehet terhes.
A hurok felhelyezését, egy előzetes nőgyógyászati szűrővizsgálatot követően a nőgyógyász végzi el, többnyire a menstruáció kezdetét követő 7-10 napon belül. A spirál elsősorban a már gyermeket szült nők esetében alkalmazható fogamzásgátló eszköz. A felhelyezése egy tapasztalt, gyakorlott nőgyógyász számára általában rutin feladatnak számít, a beteg részéről is mindössze egy rákszűréshez hasonló megterhelést jelent. A hurok felhelyezése általában semmilyen kényelmetlenséget nem jelent a továbbiakban, úgy a viselője, mint a partnere számára észrevétlen marad. A mi gyakorlatunkban a felhelyezés után először 3 hónap múlva, majd ezt követően egy fél év múlva kell kontrollon megjelenni. Ez után már csak a szokásos évenkénti szűrés alkalmával szükséges ellenőriztetni. A hurok levétele még egyszerűbben - a végén elhelyezett jelzőszál és egy speciális eszköz segítségével - történik, és mindössze néhány másodperces kellemetlen érzéssel jár. Természetesen ezt is a nőgyógyász végzi el. A Mirena IUS esetében 5 év a kihordási idő, ennek leteltével le kell venni, illetve ki kell cserélni.

A Mirena IUS további nagy előnye, hogy jelentősen enyhíti a menstruációs vérzés erősségét (általában 80-90%-kal!), valamint a menstruációs fájdalmakat. Nem ritkán teljesen meg is szünteti a vérzést. Ezért gyakran terápiás eszközként is alkalmazzák, amikor nem is a fogamzásgátlás a cél, hanem kifejezetten a menstruáció lefolyásának enyhítése. Az első 3-6 hónapban, amíg a méhnyálkahártya le nem csökken teljesen, előfordulhatnak eseti vérezgetések, de ez később megszűnik.
A 35 év feletti nők esetében a Mirena hurok alkalmazása a legjavallottabb módszer, ha a fogamzásgátlás, a heves menstruációs vérzések, vagy a vérzészavarok megszüntetése az elsődleges cél. Használatával gyakran az egyébként szokásos vérzészavarok miatt szükségessé váló méheltávolítások is elkerülhetők.
Sajnos sok nőt elrettent a Mirena hurok - első hallásra - magasnak tűnő ára, de ha jobban utána számolunk, hamar rájövünk, hogy ez a szokásos kombinált tablettákhoz képest relatíve olcsónak számít. Ugyanis ezt legalább 5 évig lehet használni, s erre az időszakra vetítve a fogamzásgátló tabletták használata a Mirena hurok árának többszöröse is lehet. Tény, hogy itt egyszerre kell mintegy 1,5-2 évre való tabletta árát kifizetni, de az 5 éves időszakot vizsgálva mégis sokkal kifizetődőbb lehet.

És ha bemégy valami online patika oldalra, ott van az ára is, na az már gázabb, de lehet én is bevállalom. Apika nem cereti gumit, kövér anyát (bár ezt nem mondta még), így valami ilyen kellene !!

Kép
babcika

Jaj Kata!!

A hideg futkos a hátamon!! De legalább már dokinál van, jó kezekben, megoldódik minden!!Szorítunk!!!

Kép
babcika

Nem hangzik rosszul... majd rákérdezek jövő héten a nőgyógyimnál, hogy ő mit ajánlana...

Kép Kép
manósziget

Sziasztok Istennők !:)

KATA: jaaaaaaaj, szegény, hatalmas drukk, JOBBULÁST ! ++++++

Manó: nekünk is hasonló éjjelünk volt, csak Lotti a franicaágyon mellettem, de cumival a szájában, tehát cici nélkül aludt el :) ... és hason sokkal jobbat alszik :) ... én is parázok, hogy vesz-e levegőt ... a bölcsőben ott a légzésfigyelő ... na, erről ennyit: köv gyereknél se kiságy, se lfigyelő, se kiskád stb (ahogy már írtátok :):):)

Móni: megjött a babaslinged;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csajok!

Gyönyörű babafotókat tesztek fel mindig és arról panaszkodunk, hogy nem alszunk...

Gyűjtsünk össze széééép hisztis fotókat, abban ki viszi e la pálmát :lol: :lol: :lol:

Mellgyulladás: Nagyon sajnállak Kata, reméljük gyorsan regenerálódsz!

Premaxx-hoz hasonló, csak óóócsóóóbb kütyüt találtam a brendonban, megmutizom a képet:

Kép kenguru

Mindenkinek jó babázást mára is![/img]

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Madar,éjccaka...hát nem is tudom,este pici pocakfájás,apa segített nyugtatni,evés 20 és 22.30 körül a kettő közt műsor,majd nagy nehezen elalvás....2 -ig,majd alvás (húúú nem is tudom meddig,mert tiszta kóma voltam)talán 5-6-ig...na innentől homályos a dolog...ja 6 körül lehetett mert apikával taliztam és ő akkor már készülődik a munkába...aztán volt egy kis kiesés,mert nem is tudom mikor evett?6 és 11 között olyan 8-9 körül talán.....de.sikerült elaltatni a járókába,de sajna mindig amikor kiesett a cumi a szájából akkor felébredt.....most meg 12 óta kint alszik a teraszon...

sutimano76

Csunyeszka!!

Jó az ötlet, és bár a súlyversenyt mi nyertük, de ezt tuti nem mi fogjuk és ennek én nagyon örülök! :D

Mi is indulunk ki szerintem az udvarra, szép idő van, csak azt nem tudom mit adjak rá.

Lehetőségek, polár overás és sapi semmi más vagy kötött pulcsi és alulra takaró és sapi.

Szerintetek???

Kép
babcika

Süti: jaaaaaaaaaaaaaj ... enyim gyerek is kint alszik ... remélem, jóóóó sokáig ... :lol:

Lilluska legújabb elfoglaltsága: komódból kiszedi a bodyjait ... felvesz belőlük 3-4et = a nyakára húzza ... ehhez felveszi a papucsomat, és jön és büszkén mutatja :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... annyira imádom :)

A mellem majdnem teljesen rendbejött, csomó már nincs, csak még "kötöttebb" az állomány és még mindig kicsit fáj ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="babcika"]C írta:babcikasunyeszka!!

Jó az ötlet, és bár a súlyversenyt mi nyertük, de ezt tuti nem mi fogjuk és ennek én nagyon örülök! :D

Mi is indulunk ki szerintem az udvarra, szép idő van, csak azt nem tudom mit adjak rá.

Lehetőségek, polár overás és sapi semmi más vagy kötött pulcsi és alulra takaró és sapi.

Szerintetek???

Nálunk annyira meleg van, és szélvédett helyen van, hogy : r.ujjas body, pamutrugi (ebben van itt bent) így vittem ki, és egy vékony takaró van a hasán ... :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar, köszi hogy megírtad a lányoknak a helyzetet.

Megjöttem a dokitól. Kaptam antibiotikumot. Csecsemős fejte a cicim, nincs benne genny, minden szopi elött melegvizes zuhi, szopi, utána jégkockás hűtés. Ha szombatig nem javul, akkor vissza kell mennem, sebész megnézi. Most is a bal cicimen alakult ki csak nem alul mint múltkor hanem felül. A szombatit sikerült teljesen elmúlasztanom. De teljesen kivagyok tikkadva a láztól.

Kép
kata05

Mi...rövidu. budy,alul kisgatyó(lábas)-kiskardigán,cérnasapi......
de sajna nálunk csak eddig tartott az alvás.....majd 2 óra..annyira nem rossz..lassan úgyis etetés,talán utána ki tudom rakni egy hosszabb szundira

sutimano76

Kata, ez természetes. Pont az előbb küldtem Neked sms-t ... de nagyon örülök, hogy itt olvastalak :) ... hatalmas gyógysimi Neked és pihenj, amikor csak tudsz.

KépKép
KépKép
madar

Kata++++++++++++++++ az antibogyó majd rendbe hoz, a tanácsokat fogadd meg.

Astrid, én sem várom el, h hetente jöjjön, nem is jön, nem is hiányzik, nagyon lúzer a nő, csoda, h még nem rúgták ki. Ma pl elfelejtett szólni, h nem lesz tanácsadás ne menjünk /eddig még nem voltunk, s oltásig nem is megyünk :) azért lemérte Lucát, s jelentem a kiscsaj:

4720 g és 56 cm, hízott másfél kilót, s nőtt 5 cm-t :)

vicger

Azta Kriszti 1.5 kg,nem semmi......

Kata,remélem hamar rendbejössz!!!

Nekem kéne szereznem valami folyamatosan zúgó gépet,mert a porszívóm nem bírná órákig,de most is kaja után nem akart elaludni,na átvedlés kisbodyra vékonyrugi és átmentünk nővéremékhez a varródába...nővérem beszélgetett vele ,amíg én felszaladtam lemosni a cumit,mire visszaértem már csukódott a szeme...ezekszerint szereti a varrógépek búgását is......gondoltam is néha beülök,besegítek kicsit,közben társaságban vagyok...gyerek meg alszik mint a bunda!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?