Sziasztok,
tegnap nem volt netünk, ezért nem tudtam már jönni. Először is visszaolvasok...
Süti, édeskömény tea ügyben passzolok. Nekem filteres Mecsek teám van itthon (abból is csak 2x főztem). Szegény Berninek naaagy simi a pocijára... neked meg a buksidra.

Én már szinte alig eszem vmit... tejet se iszom. Nem eccerű az élet, de legalább pocifájás nem nagyon van.
Rita, Ákos tegnap meghallotta, hogy Máté már megajándékozott téged egy igazi mosollyal.

Én is kaptam egyet tőle!!!
Brumi, örülök, hogy javulóban vagy és bízzunk benne a maradék kis csomó is hamar eltűnik onnan.
Boboka, én nem iszom semmilyen teát, csak vizet. Tedd többet cicire Nikit és termelődik majd több tejecske neki. Hozzánk nem jön ki a doki... csak 1x jött, mikor hazajöttünk, azóta mi megyünk. Védőnő se kap lóvét.
Premaxxba már újszülött kortól bele lehet tenni. Én már merném, de sztem béna vagyok, mert nem tecc ahogy beleteszem, mert olyan furán áll benne Ákos fejecskéje... bárhogy igazítom neki, olyan mintha kitörne neki. Így még nem mertem használni.

Majd még próbálkozom meg szokom...
Én se nem fejek... Míránál még igen... semmi különbséget nem vettem észre, max. csak hogy a hűtőben nincs tejci.

mondjuk nála is mind már csak a főzikbe került, mert másképp nem volt rá szükség. Most lusta vagyok.
Mabe, mamidnak jobbulást. Hova költöztök? Ááá, Jockey-ék szomszédjai lesztek!!!
Kriszti, de édes Luca baba. Neki is hogy be van horpadva az alsó ajka!

Hozzánk ugyan nem jön ki hetente a védőnő, de ne is jöjjön. Eddig 2x volt... de minek? Semmi újat nem tudott mondani (fiatal, gyermektelen csajszi, aki csak azt fújja, ami a könyvekben van).
Babcika, ezt a Merinát hol találtad? Dokid ajánlotta? Én nem tudok gyógyszert szedni, mert rámegy a gyomromra, szval nekem is más kell... hüvelygyűrűm volt régen, de azt nem lehet szopi alatt...
Sztem ha neked nem fájt a varratok miatt, akkor hajráááá!!! Én még kicsit aggódok...
Astrid, mi is így vagyunk a kakival, 1x jó naagy adag. És nekem is a Liberóból kijön, de a Pampersből nem!! Szóval nálam se az játszik közre, hogy nem jó pelusozom... egyszerűen minden pelus másképp illeszkedik a pici alakjára. Míránál pl. a Pampers ilyen kis korban egyáltalán nem volt jó...
Katának mennek a ++++++++++++++++++++!!!!
Rólunk röviden. Tegnapi napunk valami szuper volt!!!! Napközben 2x is elaludt egyedül a járókában, minden ringatás nélkül. Sőt szinte egész nap csak alukált meg szopizott, közte meg nézegelődött, semmi sírás nem volt szinte. Párom délután elvitte Mírát a játszóra, így volt egy kis lélegzetvételnyi időm magamra is. ÉÉÉÉÉs este 9-kor szopi... majd hasra be kiságyba éééés elaludt!!! Yessss, na ilyen még nem volt!

Aztán 3/4 3-kor kelt, mondom szuper. De aztán 1/4 6 óta ma iszonyat nyűgi.... szinte az egész délelőttött végigordította és alig lehet megvigasztalni. Remélem csak a mai hülye frontot érzi...
Este egyébként elviszik anyámék Mírát és majd csak szombaton hozzuk haza. Lesz talán egy nyugisabb napom, ha Ákos is úgy akarja...
Már megint zeng a ház...