A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Julcsi: boldog születésnapot kívánok Neked!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Julcsinak nagyon boldog születésnapot kívánok!
Vera
l.veronika

Boldog szülinapot Julcsi :)

Vera, akkor a holnapról még beszélhetünk, csak a párommal még nem tudtam egyeztetni, hogy mikor utazunk el anyósomhoz. Tegnap későn értem haza, ma meg már elment dolgozni, mire felkeltem.
Vendég

Julcsi, Boldog Szülinapot!

Kép
felicia

Sziasztok!

Julcsi,
Happy Birthday!! :D

Panna,
Nagyon cukorfalat Réka az asztalánál! Micsoda vagány kiscsaj! :wink: Hol vettétek az asztalt+széket? Virágnak is lesz névnapja, lehet hogy kap majd ő is! Amúgy nekünk még jó az S-es pediped cipőcske, de még éppen hogy jó rá. Egy-két hét aztán annyi!

Mecsi,
Remélem jobban vagy!! Majd írd meg hogy mik voltak a turiba pénteken, én még gondolkodom hogy most szombaton menjek-e vagy csak a következő bálabontásra...

Kép
Kép
dia123

Tegnap voltunk Dévény tornán, és ez volt az utolsó alkalmunk, gyógyultnak nyilvánította Virágot!! :D :D Annyi, hogy még járás közben a pociját nagyon kinyomja, de azt mondta hogy ez normális és hamar elfog múlni. Egy hónap múlva meg megyünk ortopédiára, kíváncsi vagyok ott mit mondana majd!!

Kép
Kép
dia123

Zsóf,
Tényleg, mi volt a dokinál??

Kép
Kép
dia123

Julcsi nagyon boldog szülinapot!!!

Panna, ezt a vagányságot :D annyira jót nevettem. Nagyon édes!

Andi, Vera, úgy alakult, hogy mi ma kimegyünk anyukámmal az állatkertbe, itthon maradt unokázni. Holnap meg megyünk Szegedre. Jövő héten viszont csatlakoznánk!

Én azt hiszem nem jövök pár napot, jó hétvégét mindenkinek!!!

KépKép
columbine

Andi!ok majd irj ha megtudsz vmit.
Zsófi!mi volt a dokinál???
l.veronika

sziasztok!

Julcsi, nagyon boldog születésnapot!!! ;) Gratula a kerek évfordulóhoz!

Jajj, lányok. Olyan sokat írtatok, hogy nem is tudom, hogy mire reagáljak!

Ráadásul tegnap írtam egy tök hosszút, erre véletlenül kiléptem még elküldés előtt... 8) No comment!

Katica, a hideg kirázott az áramütéses történeteden! Annyira örülök, hogy nem lett komolyabb baj! Vigyázzatok magatokra!!! :roll:

Barbi, azért a te sztorijaid sem piskóták!!! :shock:

Andi, őszinte részvétem! Annyira rossz, hogy most megint egy ilyen időszak van, hogy sokan elmennek a szeretteink közül... :(

Téli cipő kérdés nálam is áll! Ha valaki vett már, akkor dobjon már fotót róla! Kis hótaposó létezik ilyen picuriknak!? Mi vettünk már Deichmann-ban vastagabb fűzős cipőt, de nem mondanám télinek... Szóval valami melegett biztosan kelleni fog!

Játékok... Nálnunk még mindig az köti le, amivel nem szabadna játszania... :( Szóval nem tudom! Nagy kérdőjel ide is!

Boni, nektek is jobbulást!!!

A fotók még mindig eszméletlen édesek!

A két szőke hercegkisasszony! :) Várhalmi ikrek és Málna baba! Döncike az egyedül ivó! ;)
Réku a laza művészkisasszony! :) Még jó, hogy megül egy helyben... Az enyém csak úgy rajzolgat, ha az etetőszékbe van bekötve! :)

Betegek, jobban vagytok!? Remélem!

Mecsi. Csinálok majd fotót a ruháról! Felteszem, ha sikerül még ma...

Na, akkor a tegnapi napom! Sikerült eljutnom a másik dokihoz! Nagyon rendes, és alapos volt. Az összes leletemet átnézte, 2003-tól... :shock: Pedig nem volt kevés! Bár lehet, hogy azért is volt most ideje, mert alig vártunk rá. Mikor odaértem, olyan 1/2 5 körül, úgy 5-en várakoztak. Aztán csinált az asszi csajszi kartont nekem, utána meg már csak 2-3-n voltak előttem! A doki nagyon szimpi volt. Mondta, hogy neki mi a véleménye. Azt is elmondta, hogy a II. tip. diabeteszt, aláírja, de a többit nem. Pl. PCO-s szindrómát írnak folyamatosan a záróimra, közben... Na mindegy. Jövő szerdán megyek UH-ra, megnézik azért, hogy tényleg nem vagyok-e PCO-s, aztán megyek hozzá, mert tegnap vettek vért is, friss hormonokra! :) A babára meg azt mondta, hogy nyugodt szívvel teherbe eshetek! :lol: Persze a fogyást ő is szorgalmazza, és az is igaz, hogy amióta odafigyelek magamra picit jobban, pl. édességek evését próbálom a 0-ra szorítani, azóta fogytam úgy 4 kilót pl. Szóval igyekszem, de végre nem paráztatott be dokibácsi... Kicsit lehúzta a dokimat, már a másikat, de csak azért, mert ő belgyógyász, és mivel fújnak a belgyógyászok a nőgyógyászokra, mondván, hogy ők milliárdosok, így most a belgyógyik is belefogtak a meddőségkezelésbe... De örülök, hogy elmentem egy nőgyógyászhoz, és az ő véleményét is kikértem! Szóval most minden tök jó! Fogyózom továbbra is, aztán amikor akar, akkor kopogtat a gólya! Benikém is tudta, hogy mikor kell jönnie... :oops:

Hát velünk kb. ezek történtek! Köszi lányok a sok érdeklődést, drukkot! Nagyon jól estek!

Aproo, hogy van Levi!? Sikerül a pisi-kaki gyűjtögetés?
Egyébként a gatyót nem hasonlítottam még össze másikkal! :)

hát kb. ennyi. legközelebb próbálok időben reagálni, mert ez így túl sok, amúgy meg biztosan lett volna még mit írni... :( bocsi, ha kimaradt valamit!

Cs-andi, Te merre jársz!? pocaklakó hogy van? voltál azóta dokinál???

ja, Ági, persze, összehozzuk majd a börzés összefutást, csak sajnos én Beni nélkül leszek, és Lei is csak egyedül, Csabi nélkül. Legalábbis ezt beszéltük még annó!

sophie27

Julcsi!

Naaaaagyon boldog szülinapot!!!!
Sziaszka!!!!

Nagyon jó lenne a tali, bár nálunk az a hétvége éppen leányvásár - búcsú- , de ha megírod a pontos időpontot, lehet, hogy úgy intézem a vendégeket, hogy el tudjunk menni hozzátok!

KépKép
koadri

Csajok, kérhetnék egy szavazatot Virágra?? Ő az aki kukucskál az ajtó mögül (5. kép az oldalon). Köszke! :D
http://helendoron.hu/gallery/main.php?g2_page=15

Kép
Kép
dia123

Yuyu Nagyon Boldogságos Szülinapot!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi,
Szupi hírek, örülök nektek! Akkor hajrá babaprojekt! :wink:

Kép
Kép
dia123

Dia én próbáltam szavazni nem tudom sikült e ?! :D De jó hogy vége a tornának Virág hogy bírta azért szerette? Akkor most már nem tartja kifelé a lábát?

Ma kisétáltunk a SYMA csarnokba ahol cipő és ruha vásár van, hát tudtam volna magamnak venni télire csizmát de hát még jó a tavalyi.
GYerek cipő is volt de csak ez a kinai supergear márka, dr punto rosso, és ami nekem tetszett az Asso márkájó volt egy meleg bundás bakancs 7990ért de nem mertem megvenni mert nem tudom milyen árban vannak a boltokban a cipők ? Valaki tudja milyen árak mozognak téli cipőkben?

Zsófi nagyon jó hogy ilyen pozitiv dolgokkal jöttél az új orvostól, akkor hajrá hajrá! CSak tudod nem szabad nagyon akarni :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Julcsi, nagyon-nagyon sok Boldog születésnapot kívánunk!

Adri, Panna, tolhatjuk még egy hetet ha az jobb lenne, és akkor lehetne a 24-25.-e közül valamikor...mit szóltok? Többiek?

Zsófi, annyira, de annyira örülök!!!! Végre sok sok jó hír, nagyon kíváncsi leszek a véreredményre is, és hajrá kistesó :)

Mecsi, cipő ügyben passzolok...fürdés: egy zacskót szoktunk húzni a kezére, de persze rögtön első fürdésnél hasra vágta magát, és teljesen elázott a kötés, csípte a víz a sebet, azóta ő is óvatosabb, de most már ha megy rá egy kis víz, akkor sem sír, ma megyünk kontrollra 3-ra van időpontunk, kíváncsi leszek mit mond a doki. Viszont tobábbra is minden kötözésnél üvölt, annyira sajnálom :(

Panna, nagyon vagány Réka :)

Dia, éljen a gyógyult csöppség, megyek is szavazni rá :D

Szilvi, te meg jól eltűntél!

Barbikám, meggyógyultál?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dia, én is szavaztam, nem sokkal virág alatt az a kislány nagyon hasonlít Emesedóra pici lányára...talán ő az? vagy csak ugyanaz a huncut mosoly....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mecsi: én épp tegnap láttam itt egy gyerek cipőboltban (csak márkás cipők: siesta, asso, melania stb.), hogy van tavalyról megmaradt pár darab akciózva, puratex, vagyis vízálló,bundás és 4600 forint volt.

Szerintem még nézz körül inkább.

Zsófi: örülök a jó híreknek, nagyon! Hajrá!!!

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziszka: nem Dórika az, de tényleg hasonlít rá! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Katica: örülök, hogy nem lett semmi komoly baj az áramütéssel. Egyik ismerősöm gyerkőcét bent fogták a kórházban hasonló esetben, mert az áramütéstől szívritmus zavara lett.

Most olvastam, hogy meg van a harmadik magyar h1n1 áldozat. Egy 33 éves fiatal nő, aki nemrégen szült. Terhesség alatt derült ki a méhnyakrák, szülés után rögtön kezelni kezdték. Tüdőgyuszit kapott, szívelégtelenség. És boncolásnál derült ki, hogy h1n1-e volt. :( Most a nagyokosok megint azt mondják, oltassunk, mert ők megmondták, hogy a terhesek és a rák betegek a veszélyeztetettek körébe tartoznak. Hát...

Megyek, mert tanulunk közben Emesémmel.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziszka!Nekünk ugy néz ki hogy a jövő hétvége jó.A 24-25 i hétvége őszi szünet és akkor vszinüleg nem leszünk itthon.
Zsófi! :D :D
Vera
l.veronika

Dia, örülök, hogy Virág "gyógyultnak" nyilváníttatott! :wink:

Kép
felicia

sziasztok,
köszi zsófi, jól vagyunk, bár két napig fájt a fejem és be voltam gubózva.valószínüleg a szemem miatt , mert a régi szemüvegem most megint jó .hurrá!jövőhét kedden megyek megint dokihoz és nagyon de nagyon remélem, hogy a myoma legalább nem növekedett, de leginkább, hogy kisebb lett.majd beszámolok.
nagyon örülök, hogy jók lettek a dokik és végre jó kezekben tudhatod magad!!!!
sziszka, szívesen mennénk , de nem tudjuk bevállalni, mert a kocsink nincs a toppon :( szegény kicsi málnus, biztosan mindig eszébejut, hogy mennyire fájt és azt hiszi, ha macerálják megint olyan lesz, de talán mostmár elfelejti lassan, ha meggyógyul.pontosabban gyorsan!cupp-cupp
katica, ezt olvasni is durva volt, vizuális tipus vagyok...
télicipő:most a deichmannban 3-6000 forit között csomó jó kis bundáscsizmit lehet kapni, mondjuk inkább 20-22 mérettől egész sok féle van.mi még csak a 18-as méretet célozzuk :shock:
mecsi őzgerincese nagyon fullextrás!!végülis párolt zöldséggel vagy friss salival még a fogyókúrázók is fogyaszthatják :P
aza bögréscsokissüti a 474-es oldalon van?jól emlékszem?
mazskáéknál is jó lehetett a hangulat, kár hogy mi kimaradtunk belőle, de nekünk a kedd nagyinap :(

YUYUNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!
Vendég

Nagyon köszi mindenkinek a sok-sok köszöntést :!: :!: :oops: :D
Párom nagyon kitett magáért, aranyláncot kaptam és 30 szál vörös rózsát :D :oops:

Sziszka, nekünk a jövő hétvége nem jó, inkább a 24-25!

Zsófi, nagyon örülök,hogy ilyen jó híreket kaptál :wink: :)

Aproo, mi van Levivel?

yuyu79

Sziszka, na mit mondott a dokinéni?

yuyu79

Én is végre ráérek pár percre és csatlakozhatok az elöttem gratulálókhoz! Yuyu isten hozott a 30-asok klubjában! :)

Tegnap maratoni napom volt. Délután, miután végeztem a gyerekdokinál és beoltattam a gyerekeim zömét különbözö dolgok ellen, a 3 gyerekes barátnömnél voltam, tudjátok, aki a 4.et elvetette a nyitott gerinc miatt. Szóval már amikor odaértem kókadozott a nagyfia. A szülök szerint nem érzi magát jól az iskolában és csak színészkedik, de nekem nem ez volt a benyomásom. Az, hogy gondjai vannak a kis elsösnek az iskolában, az igaz, de az nem, hogy akkor éppen megjátszotta magát, mert nagyon rossz színe volt a gyereknek. Mondtam is, hogy szerintem valami gubanc van a gyerekkel. Nem, dehogy, mondták ök. Kevés idö elteltével elkezdett panaszkodni, hogy fáj a hasa. A szülök, szedd össze magad édes fiam és csináld meg a házidat. A gyerek összehajtogatta magát, nyögött és szenvedett a házi mellett, majd bedölt az ágyba és egyre hangosabban üvöltött, hogy márpedig fáj a hasa, aztán hányt is és akkor már lassan elkezdték ök is elhinni, hogy talán mégse minden csak színészkedés. A gyerek lassan elkezdett szürkülni, mire közöltem a szülökkel, hogy akkor most aztán szaporán beviszem öt és a gyereket a gyerekdokihoz, mert ennek már a fele sem tréfa. A barátnöm, hogy á nem, majd megvárjuk a férjét, meg mi lenne a többi 6 gyerekünkkel felnött felvigyázat nélkül. Mondtam, hogy a nagyok vigyáznak az aprajára és most aztán indíts. A gyerekdoki már várta öket, odaszólt. Mondtam neki útközben, hogy a tünetek alapján vagy egy perakut vakbélgyuszi, bár kissé furcsa az egész ahhoz, vagy szerintem inkább bélelzáródás. Mondta, hogy nini, hát nem is lehetetlen, hiszen 3 közeli családtag halt már abba bele. Na jól megnyugodtam. Én leraktam öket, aztán tepertem vissza az aprónéphez és kiélvezhettem, hogy milyen is egy nagy ház nagy kerttel és 6 éhes, zaklatott gyerekkel, egy bezárkózik a fürdöszobába, mert megsértödött valamin, a többi meg szerte és széjjel. Na de ez se volt olyan rémes, egész jól elboldogultam velükl, mire befutott a szintén izgatott apuka, aki önmagában kitett 6 gyerekkel, olyan nehéz volt vele. rendet csináltunk a feszültség levezetésére s végre befutott a hír is, hogy a gyerek beöntést kapott, lehet értemenni. Hát a kiskölyök csak úgy repült be az ajtón, olyan boldog volt, hogy renderakták és gyorsan meg is alkotta a háziját és megtömte a bendöjét is rendesen. Énmeg boldog voltam, hogy nem lett gyorsasági mütét a dologból, megúszták ennyivel. De: így legyen ötösöm a lottón!
Megvacsoráztunk, amíg a párom autót szerelt. Mondjuk szerelhette volna ennyi erövel a vendéglátóinkét is, mert az is csak két hétig bírta a legutolsó szervízelés óta, megint bedöglött.
Vacsi után spuriztunk haza ill. én az iskolába a szülöire. Hát nem volt abban sok köszönet, nem is aludtam az éjjel, mert szétgondolkoztam a kábult agyam. 2 órám ráment a szülöire és nem lettem utána éppen nyugodtabb. Viszont elértem, hogy a brazíl kislány apukáját megválasszák a szülöi munkaközösség elnökének. Én kis gonosz. :)
Mindenesetre nagyon fel kell kötni idén a gatyát és szerintem ez Eniben még nem tudatosult. Tegnap már megírták az elsö jegyre szóló matek felmérést minden elözetes nélkül. :(
Nekem, mint szülönek, is rengeteg dologra kell odafigyeljek, már most égnek áll a ször a hátamon töle, ha rá gondolok!
Megyek is aludni, hátha ma nagyobb sikerem lesz.

Még valami: sütöttem zucchinis-padlizsános-darálthusos quich-t és nagyon finom lett, csak ajánlani tudom. :)

Csenge!

Mi volt a gond az oviban vagy az ovival, hogy ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodtál?

Jó éjt!

dr. én
Vendég

Csomagról egyébként a játék résztvevöi mind hallgatnak. Nagyon furcsán kezdem magam érezni emiatt a börömben... :(
Vendég

Barbi, neked kész kalandjáték az életed, így olvasgatva a sztorijaidat...Nem gondoltál még arra, hogy simán debütálhatnál, mint családiregényírónő...? :wink: Unalmas, az biztos hogy nem lenne, és a stílusod ismerve, még szórakoztató is lenne, kész kasszasiker.

Kép
felicia

Sziasztok, jó reggelt!

Barbi: nagyon ügyes vagy a kisgyerkőccel kapcsolatban, fura is, hogy neki, akinek szintén több gyerkőce van, nem látta a fától az erdőt. Ilyen téren mindig hinni kell a gyerekeknek, szerintem. Igazi fájdalmat nem lehet megjátszani. Örülök, hogy jól alakult.
Itt a suli, ahova Emese jár, az is elég kemény. Városszerte az egyik legerősebb suli. Ők is már írtak jegyre dolgozatot. Már van matekból jegye, irodalomból is van egy piros jegye (témazáró), meg vers is. Nyelvtanból is hasonlók. Szóval zajlik az élet... sőt, már énekből is van éneklésre, meg szabály tanulásra (csöndben jegyzem meg, ezt hosszan tanultuk, mert tök hidegen hagyja az ének és emiatt a fejébe is nehezen száll).

Sajnálom a csomidat... :( És rákérdeztél már náluk??

Szilvi: igen, igazad van, kissé eltűntem. Tudom, hogy itt sok topik lakó él és ez nagyon jó is, de még mindig nagyon sokszor kívűlállónak érzem magam. Sokszor úgy érzem, hogy csak írok, írok, de kinek. Jó, biztosan el is olvassátok, de az esetek legtöbb részében nem kapok semmi reagálást rá és néha ilyenkor úgy érzem, hogy felesleges itt "okoskodnom". (tisztelet a kivételnek, néhányan azért szoktatok reagálni írásaimra). Érted? Úgyhogy úgy vagyok vele, hogy továbbra is olvaslak Titeket, nyomon követem az eseményeket, Veletek izgulok ha baj van (mint pl. Málnus keze, ami remélem már sokkal, de sokkal szebb), Veletek örülök az örömöknek (pl. Dorca szemnyomása, vagy Zsófi jó híreinek), és néha ha késztetést érzek, írok is.
A helyi topikomba rendszeresen írok, mert kisvárosban élek és hál istennek jó csapat gyűlt össze, tudunk sokat találkozni.
Egyébként köszi, hogy feltűnt! :wink:

Na megyek, rendezem a porontyokat.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Felícia: szuper ötlet! Barbikám: mond diktafonra a történeteket és ha van időd, írd le! Lehet, hogy a jövő milliomos írónője van itt közöttünk! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Julcsi: lottóötös férj! Meg kell tartani! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Dia: én is szavaztam, bár úgy látom, nem lehet nyomon követni, hogy hány szavazat van, így végül is csak tippelek, hogy sikerült! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi lányok, aranyosak vagytok! Eddig inkább még csak a fordításon gondolkodtam, pl. Tömörkény százasdforduló körüli alföldi történetei nagyon közel állnak a szívemhez, szívesen lefordítanám öket, ha biztos lennék benne, hogy azt az ízes magyar beszédet a német nyelvben is vissza lehet adni... Magam még nem gondolkoztam az íráson, annak csak sziporazó hangulatomban lenne érdemes nekiállni, amikor a humorom mellettem van. :)
Tanáraim is halálra röhögték magukat a dolgozataimon, mert szellemesnek találták, de ezzel együtt majdnem megbuktam irodalomból, mert ráírattatott, hogy nem ez a feladat. Hát kérdem én, miért nem lehet egy gyereknek véleménye és föleg nem pisztráng véleménye (árral szemben úszva)!?
Erröl eszembe jut anyám egyik gimis érettségijéröl szóló anekdóta. Az irodalom érettségi bizottságában egy kortárs költö is helyet kapott. Az egyik diák pont az ö versét kellett hogy elemezze. Egy darabog mondja szépen, amit az órán tanultak, hogy a költö ezzel azt akarta mondani, stbstb., mire felszisszen a költö, hogy édes kisfiam, nem tudom ki volt ez a tökkel ütött, aki neked ezt mondta, de én nem így gondoltam és nem ezt akartam sugalni a versemmel. Lett is nagy pironkodás és szemlesütés a tanárok soraiban. :)

Szilvi!

Én örülök, amikor írsz, de megértem soraid! Én önjáró vagyok ezen a téren, leírom a monológjaim (mert néha csal ez a lényeg, hogy kiírjam magamból) és alkalmasint meg is dícsérem magam, ha senki se reagál. :) (utóbbit csak viccnek szántam)

Zsófi!

Neked is külön örülök, remélem hamar teljesül a vágyad!

Én egyébként ha nem is említem meg így leírva, de a fejemben többeket is hiányolok, a dolgozó anyukákat is, meg Nicikét is, meg még sorolhatnám. Majd mindenki elökerül a rosszidö beálltával és az adventi készülödés kezdetével. :)

Most lépek gyertyát keresni, mert kell a lámpásokba. Tudom, hogy merre találom öket, de nincs benne sok köszönet, mert azért hogy eljuthassak a karácsonyi rétekig, át kell fúrnom magam a cipösdobozokon és a gyerekruhák egy részén, melyeket a tetözúgban raktározok. Oda csak egy bejárat van, az is csak kúszva, fény egy ganyi se, de hallani fogom, ha jó helyen járok, mert attól törik a dísz... :)

Ma délután megint töklámpásünnep lesz a sportegyesületünk szervezésében. A gyerekek teljesen be vannak zsongva! Teszek majd fel képeket.

A csomag még mindig hallgat... :(

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi: köszönöm soraidat. Abban biztos lehetsz, hogy én mindig elolvasom soraidat, bármilyen hangulatúak is. Komolyan mondom kikapcsol! :) És sok mindenben ugye magamra ismerek, a szintén sok porontyos anyukaként! Tényleg, teszteltél már? Vagy nincs itt az ideje??

Biztos jó móka lesz az ünnep, majd tényleg rakj fotókat.

Én ugye nem vagyok kezdetektől Veletek, inkább előtte zugolvastam, de én is hiányolok néhány embert, bár annak örülök, hogy Pöttöm néha szokott azért írni. Aggódtam én is a kicsi Nonoért!

Csomag: durva! :twisted:

Már kész az ebédem, garnélás-tejszínes tészta, remélem a kicsik is megeszik. Ha nem, akkor rögtönöznöm kell nekik valami mást. Emese biztos nem eszi meg, de hát ő suliban eszik.
Megy a m.gépem, kicsik alszanak, most elég sokat fent voltak éjjel, úgyhogy kidőltek. Addig felmosok, hajat mosok. Talán. Ha hagynak. :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Barbi: jók a sulis sztorik! :) Én a helyedben tényleg lehet, hogy megpróbálkoznék az írással. Azért soraidat olvasva sűrűn van azért Neked sziporkázó hangulatod! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Bencus is belehúzott fog ügyileg, jelentem, már nyolc van neki.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Julcsi - utolag is boldog szuletesnapot! :) Nagyon kedves ferjed van :)

Zsofi - orulok, hogy jo hireket kaptal - remelem minden rendben lesz es hamarosan kopogtat a golya is :)

Aproo - hogy van Levi? Boni - a csaladod?

Csengevel beszeltem tegnap es ugy tunik hetfo delutan atjonnek a fiukkal. Valakinek van meg kedve csatlakozni? Agi, Boni, Csandi, Sniky, Szuszu, Sushy, Dia, Katica, Aproo, Zsofi es akik meg mondtak multkor? Mindenkit szivesen latunk, aki nem tudja a cimunket, kuldjon privit es elkuldom majd.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Csajok megkerült a csomagom, olyan ez, mint a mesében: minden jó, ha jó a vége! Reszkessetek, jön mindenkinek a kötelezö része! :) Jó játszász elöre is! :)

Még nem tesztelek, mert még van 3 napig a ciklusig és mi van, ha megjön!? Ha meg nem, akkor van még két hetem, csak akkor szoktam. Egyébként megvan minden lepisilt elsö életjele a gyerekeimnek. Jó kis undorító gyüjtemény, ugye? :) Ennyi erövel gyüjthettem volna az elsö kakis pelusukat is... :)

Kis szörmókomból drótkefét csináltam, amíg a kádban pancsolt. Nem volt egyszerü a birkanyírás, rengeteg kavarodás is van a fején, annyi forgója van, hogy azok már hajörvényt képeznek és nem nagyon szelidíthetöek. Így viszont jobban meglátszik, hogy milyen kis stram fickó ö. :)

Mentem gyertyát keresni. Ugye mondtam már, hogy a Gotthard bázis alagútjának a megfúrása egyszerübb feladat, mint ez, aminek elejébe nézek?
Ha nagyon nem kaptok életjelet tölem, küldjetek egy kis fényt a kijárat felé, mert alighanem eltévedtem és a szomszéd padlásán kötöttem ki. :)

Barbi
Vendég

Barbi: hú, látom, ma sziporkázol! :) Ígérem, ha nem írsz, akkor küldök innen néhány bányász segédet (lévén bányász városban élek), hogy előkerítsék a gyertyáidat! :)

Többiek??

Sziasztok

Szilvia

Ja, nagyon bejött a kicsiknek a garnélás tészta. FALTÁK! Örülök, mert szerintem elég egészséges, főleg, hogy én csináltam a szószt is, nem bolti volt.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Barbi,
Én is nagyon szeretem olvasni az írásaidat! Tényleg jó érzéked van hozzá! :wink: Amúgy nekem is megvan a pozítív teszt. Egyszer jól át is vertem vele apát, mert néhány hónappal ezelőtt teszteltem és azt mutattam meg neki, hát mondanom sem kell, hogy jól meglepődött! :shock: :wink:

Mazska,
Lehet, hogy hétfőn kell mennem fogorvoshoz, de majd megírom ha tudunk menni! Jó lenne! :)

Emesedora,
Dehogy jössz hiába! Én szoktam olvasni meg reagálni is, legalábbis igyekszem! :wink: Biztos finom volt a garnélás tészta, bár én nem szeretem a herkentyűket, de aki szereti annak biztos fini!

Na felébredt Virág, kivasaltam és éppen hogy leültem ide, már fent is van...ennyi volt anyja "pihenője".... :roll:

Kép
Kép
dia123

mazska, én sajnos le letttem tiltva a városba utazásról.tegnap a szent istvánparkban voltam 4-6-al és este rendesen leszúrt apuka, hogy meg ne próbáljam mégegyszer :( mondtam neki, hogy alig voltak a villamoson meg nem köhögött senki, de hajthatatlan.mondjuk visszafelé már 105-el jöttünk és belefutottunk a dugóba és sokan is voltak :roll: de igazából nem kell messzire menni, mert a nagyfiú is beteg volt a minap még...szóval nemtudom mi lesz,de azért ne akarok egész télen a lakásba kuksolni és a park között cikázni :(
jövőhéten pl. ikeáznék valamelyik nap, a keddet kivéve mert az nagyis dokinap lesz.
Vendég

sziasztok!

Barbi, hihetetlen csaj vagy! csomagnak örülök! ja, és tényleg írhatnál, ha mást nem, hát blogot! én bizti olvasnám!

tesztről aztán ám beszámolni... igzulok érted! :) hátha nem tört meg a rend...

Csandi, írj majd, hogy mi volt a dokinál! apát meg megértem! na jó, nem azt, hogy otthon ülj, csak azt, hogy félt! ti amúgy milyen babót szeretnétek most!? megint kislányt? inkább kisfiút? vagy mindegy?

Szilvi, jó, hogy jöttél bővebben is! ez a garnélás tészta jól hangzik, de én sem vagyok oda az ilyen tengeri motyókért, de azért guszta már csak a neve is! ma amúgy Beni is lazacot evett, igaz, bolti, bébikajcsiban, de imádta! :)

köszi csajszik, hogy velem együtt örültök! apának bemondtam, hogy akkor mostantól kánaán, 2 naponta lehet szeretgetni egymást! hát mit ne mondjak, felcsillant a szeme! :) persze ez csak vicc, mert azért nálunk sem mi alakítjuk a dolgot, inkább a kis trónörökös, szóval, alakul, ahogy alakul!

voltunk ma méreckedni, tök lelassult a hízása Beninek. 2 hónapja voltunk kb. 11.600g volt akkor, most meg 11.770g... centiben sem nőtt, bár az, amennyire pontos, egy örökmozgó esetében! ;) védőnéni szerint nem baj, hogy nem hízik annyit, bár én mondjuk nem is csodálom, amilyen mozgásigyéne van!

a másik meg, hogy dokinénink átmenetileg nincs... nem mondanak semmit, csak azt, hogy több hónapig betegállományban lesz előreláthatólag! :( lehet, hogy valami súlyos betegség! sajnálom ám nagyon!

meg még a h1n1-ről kérdeztem, hogy beoltatja-e a gyerekét. mondta, hogy áll. 18 év alatt még vagy 2-3 hétig nem kezdik az oltást, és ő elolvasta az oltás mellékhatásait is, meg a betegség szövődményeit is, és nagyon tanácstalan. az immunerősítést nagyon erősen ajánlja, de az nálunk már megy egy ideje! szóval ő sem merte egyértelműen azt mondani, hogy ne oltassuk, de az ellenkezőjét sem! :(

Dia, örülök Virágnak!

sophie27

én most azt hallottam(ismerősnak a gyerekorvosa), hogy mivel nagyon esélyes szövődmény a tüdőgyulladás, ő inkább az ellen oltatna.
zsófi, apa fiút szeretne, nekem mindegy , de szerintem lány lesz megint :P
vagy nem, he-he
Vendég

Szilvi!megosztanád a garnélás tészta receptjét? :D
erőre is köszi
Zsófi!jó börzézést hétvégére!
vera
l.veronika

Sziasztok!

Visszaolvasni még nincs időm, de kérdezném, hogy látta-e már rajtunk kívül valaki azt jó képű, sármos, kis kék szemű gyerkőcöt a mai Metró újságban ;)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Újra itt, letudtam 2 vizsgát a héten, mostmeg apának segítek tanulni.

Börzével kapcsolatban! jövőhét szombaton lesz, akik jönnek nem lenne kedvük, ha csak 1 kávéra/teára megállni közösen a büfénél???

Velünk minden rendben, míg vizsgáztam délután 1-től amíg hazaértm fél 9, apa vigyázott rá, és nagyon jól érezték magukat.

Doma Julcsinak boldog születésnapot.

Mennem kell, apa menne aludni egy kicsit...

Csandi! A hétfői IKEA nekem most jó, aztán a hétvégén alakul.
Vendég

Sziasztok!

Veronika: beteszem a receptes topikba. Nagyon egyszerű és finom!! És gyors is.

Hú, nekem nem érkezik Metro újság, de anyuékhoz igen! Majd lecsapok rá!!! Kíváncsi vagyok a kék szemű gyönyörűségre, Benire! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Le kell írnom, hogy jártunk ma, mert el vagyok keseredve/és azért is, hogy ha valaki ilyet akar venni, és utána olvas, akkor tudjon róla.
Vettünk egy éve Málnusnak egy Fisher Price BabyGear multifunkciós fotel nevű pihenőszéket. Kb. fél évet használtuk, aztán eltettünk, mert már nem érdekelte, Tegnap elővettük, hogy kölcsönadjuk a tesóm kislányának, és nem működik az egyik része (15.000 Ft.-volt) Nagyon mérges lettem, előkerestem a számlát, másodikán volt pont egy éve, hogy vettük a játszvelem.hu bemutató termében. Felhívtam őket, hogy lehet-e tenni valamit, mert ugy lejárt a garancia, nem volt túl segítőkész a hölgy, bár egy telefont megejtett nekem, majd visszahívott, hogy nem tud/akar segíteni, szóval ennyi pénzért most van egy félig használható pihenőszékünk, és nem vettem elő a jó modoromat, amikor elbúcsúztam telefonon a hölgytől :( Ezentúl kétszer is meggondolom, hogy vegyünk-e fischer price játékot a gyereknek :( Ezt a széket pedig senkinek sem ajánlom :(

Barbi, én is megvenném a könyvedet :D Örülök, hogy meg vannak a csomagok :)

Szilvi, nekem hiányoznak a hozzászólásaid :( Örülök, hogy írtál :)

Továbbá hiányoznak azok is akik eltűntek, Boni remélem most csak a betegség miatt, és még jó néhányan :)

Zsófi, Beni nagyon édes, és arra a megállapításra jutottam, hogy a Metró dolgozóknál most fiú széria van, mert a többi képen is fiúcskák vannak :) Hajrá kistesó :)

Csandi örülök, hogy jól vagytok, ha kicserélték volna a fent említett pihenőszéket akkor jöttünk volna tuti Pestre hétfőn, de így nem jövünk....bár egy pesti út árából már majdnem újat is tudnék venni, de akkor is bosszankodok :(

Kata üdv újra itt!

Kitti nem sok mindenre jutottam, a Halász Judittal, a férjem ötlete, hogy kiírjuk cd-re és elpostázzuk, mit szólsz?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Újra itt :)

Szüretelni voltunk ma, Málnus nagyon édes volt, egész nap jött-ment, ette a szőlőt a ládából, a tőkéről, és nagyon élvezte, még traktorozott is, aztán egyszer csak kipurcant, éppen hogy hazaértem vele, és egyedül bement a szobába, lefeküdt a matracra, cicizett egy kicsit és pillanatok alatt elaludt, lehet, hogy minden nap szüretelnünk kellene, semmi baj nem volt vele egész nap :)
Alvás után még visszamegyünk :)

Azt elfelejtettem tegnap megírni, hogy a tegnapi volt az első nap, amikor egyáltalán nem volt bekötve a keze, bár még nem használja, de már legalább nincs folyton ökölbe szorítva, mindenhol van szép új bőre, szerintem hamarosan nyoma sem lesz :)

Azért remélem más is jár erre rajtam kívül :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hoppá, ez az állatkerti tali nagyon szuper volt :)
Sniky, Anna, Szuszu, Ritus, Ági, Vera :D :D :D
Láttam a képeket :)

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?