sziasztok!
Julcsi, nagyon boldog születésnapot!!!
Gratula a kerek évfordulóhoz!
Jajj, lányok. Olyan sokat írtatok, hogy nem is tudom, hogy mire reagáljak!
Ráadásul tegnap írtam egy tök hosszút, erre véletlenül kiléptem még elküldés előtt...

No comment!
Katica, a hideg kirázott az áramütéses történeteden! Annyira örülök, hogy nem lett komolyabb baj! Vigyázzatok magatokra!!!
Barbi, azért a te sztorijaid sem piskóták!!!
Andi, őszinte részvétem! Annyira rossz, hogy most megint egy ilyen időszak van, hogy sokan elmennek a szeretteink közül...
Téli cipő kérdés nálam is áll! Ha valaki vett már, akkor dobjon már fotót róla! Kis hótaposó létezik ilyen picuriknak!? Mi vettünk már Deichmann-ban vastagabb fűzős cipőt, de nem mondanám télinek... Szóval valami melegett biztosan kelleni fog!
Játékok... Nálnunk még mindig az köti le, amivel nem szabadna játszania...

Szóval nem tudom! Nagy kérdőjel ide is!
Boni, nektek is jobbulást!!!
A fotók még mindig eszméletlen édesek!
A két szőke hercegkisasszony!

Várhalmi ikrek és Málna baba! Döncike az egyedül ivó!
Réku a laza művészkisasszony!

Még jó, hogy megül egy helyben... Az enyém csak úgy rajzolgat, ha az etetőszékbe van bekötve!
Betegek, jobban vagytok!? Remélem!
Mecsi. Csinálok majd fotót a ruháról! Felteszem, ha sikerül még ma...
Na, akkor a tegnapi napom! Sikerült eljutnom a másik dokihoz! Nagyon rendes, és alapos volt. Az összes leletemet átnézte, 2003-tól...

Pedig nem volt kevés! Bár lehet, hogy azért is volt most ideje, mert alig vártunk rá. Mikor odaértem, olyan 1/2 5 körül, úgy 5-en várakoztak. Aztán csinált az asszi csajszi kartont nekem, utána meg már csak 2-3-n voltak előttem! A doki nagyon szimpi volt. Mondta, hogy neki mi a véleménye. Azt is elmondta, hogy a II. tip. diabeteszt, aláírja, de a többit nem. Pl. PCO-s szindrómát írnak folyamatosan a záróimra, közben... Na mindegy. Jövő szerdán megyek UH-ra, megnézik azért, hogy tényleg nem vagyok-e PCO-s, aztán megyek hozzá, mert tegnap vettek vért is, friss hormonokra!

A babára meg azt mondta, hogy nyugodt szívvel teherbe eshetek!

Persze a fogyást ő is szorgalmazza, és az is igaz, hogy amióta odafigyelek magamra picit jobban, pl. édességek evését próbálom a 0-ra szorítani, azóta fogytam úgy 4 kilót pl. Szóval igyekszem, de végre nem paráztatott be dokibácsi... Kicsit lehúzta a dokimat, már a másikat, de csak azért, mert ő belgyógyász, és mivel fújnak a belgyógyászok a nőgyógyászokra, mondván, hogy ők milliárdosok, így most a belgyógyik is belefogtak a meddőségkezelésbe... De örülök, hogy elmentem egy nőgyógyászhoz, és az ő véleményét is kikértem! Szóval most minden tök jó! Fogyózom továbbra is, aztán amikor akar, akkor kopogtat a gólya! Benikém is tudta, hogy mikor kell jönnie...
Hát velünk kb. ezek történtek! Köszi lányok a sok érdeklődést, drukkot! Nagyon jól estek!
Aproo, hogy van Levi!? Sikerül a pisi-kaki gyűjtögetés?
Egyébként a gatyót nem hasonlítottam még össze másikkal!
hát kb. ennyi. legközelebb próbálok időben reagálni, mert ez így túl sok, amúgy meg biztosan lett volna még mit írni...

bocsi, ha kimaradt valamit!
Cs-andi, Te merre jársz!? pocaklakó hogy van? voltál azóta dokinál???
ja,
Ági, persze, összehozzuk majd a börzés összefutást, csak sajnos én Beni nélkül leszek, és Lei is csak egyedül, Csabi nélkül. Legalábbis ezt beszéltük még annó!