Olvastalak Benneteket, gyönyörködtem a fotókban, de nem nagyon volt időm reagálni, és most is önző módon csak pár szó rólunk.
Apa ma hajnalban elutazott megint egy hétre.

Ha ennek vége, akkor csak időnként kell 1-1 napra elmenni.
Kissé zsúfolt napjaink voltak. Mert felgyülemlett egy kis ügyintézni való is, apának nagyon dolgozós hete volt + a két hete tartó kórságra benyelt valami bacit, aminek az lett az redménye, hogy péntek reggel majdnem elájult itthon, illetve el is, én kaptam el, mert akkor már 2 napja minden kijött belőle, szóval sikerült kiszáradás közeli állapotot produkálni. Gondolhatjátok itthon voltam a két csajjal plussz apa, akit még ilyen betegnek sosem láttam. Na miután egyik kezemben Veronikával másik kezemmel Őt támogatva elvezettem az ágyig, akkor hívtam mentőt, sikerült 20 perc alatt kiérniük Gödöllőről

mértek egy vérnyomást, kérdeztek néhány dolgot, majd mondták, hogy smecta por és aláíratták vele, hogy nem akar kórházba menni ... ami azért nem teljesen így nézett ki ... a baj ezzel csak az volt, hogy tudtuk ma mennie kell, mert most kezdődik az a magyar tengeri bajnokság, amit Ők szerveznek, nagyon sok munkája van idáig is benne és muszáj ott lennie. Mérlegeltem gyorsan, hogy attól, hogy itthon fekszik és kortyonként issza a teát, igen lassan kerül majd jó állapotba, így némi rábeszélésre - mert apa is férfiből van és ugye, orvos az nem kell

- sikerült elérnem, hogy autóba ültünk Veronikával és apával (barátnőm közben Julcsit elvitte oviba) és irány Telki, ott EKG, hasi UH, labor stb. és belé nyomtak 1,5 liter különböző infúziót, na ettől persze olyan jól lett, hogy azonnal megint meg akarta váltani a világot, pont vissza is értünk 16:30 körül, akkor irány az ovi ... az este már egészen jól volt apa.

És ma hajnalban így el is tudott utazni.
Éjszakáink változatlanul jók, nem panaszkodom, szokásos 2-3 közötti ébredés, szopi, alvás - én is azt a módszert alkalmazom a kezdetektől, amit Mabe is írt (minél kisebb felhajtás, pelus csere is csak akkor, ha gáz van), aztán 5-6 között ébredés, szopi, mondjuk ezután nem mindig alszik vissza, elég éber, de ezt nem is nagyon bánom, mert 6-7 körül egyébként is kelünk és indul a nap.
Veronika hasfájása is sokat csökkent, kis nyekergés főleg kora este, de nem vészes, alkalmazott és bevált módszereink Gripe Water, torna, masszírozás, meleg párna, egy-egy korty Mecsek tea (többet nem szokott meginni) ..., hogy ebből mi hat, passz, de valamelyik mindig segít.
Megint jó sok lettem, bocsánat

... megyek is mert meg próbálom kihasználni, hogy Veronika alszik a kertben, Julcsi ajándékot készít az unokatesójának, mert holnap megyünk névnapi köszöntésre engem meg vár a mosásteregetéspakolásfőzésstb.