Sziasztok!
Köszönöm a tippet, szétnézek hastartós öv ügyben, bár ilyenkor mindig röhögök magamban, hogy hasam sincs, de tényleg még Réka pocakjától is sokkal kisebb. Pont ezt kéne tartani? Persze ha segítene a derékfájáson akkor kit érdekelne.
Gio, sorstársam, gondoltam is rád, hogy a szeméremcsont fájás sem lehet egyszerű.

Pont ott tartottam én is a napokban, hogy nem hiszem el, hogy eddig bárhova szaladhattam a városban, most pedig meg kell terveznem azt az 1 legközelebbi helyet, ahova még el tudok csoszogni. (én nem tudok vezetni) Ha véletlenül valami nincs a kiszemelt boltban és egy másikba kell menni érte, meggondolom, hogy tényleg kell-e nekem, pedig csak 100 méterről van szó. Teljesen megértem a csalódottságod, most mikor mehetnél nézelődni, vásárolni. Nekem csak az a szerencsém, hogy lassanként beszereztem (majdnem) mindent. Nem tudom mi lenne, ha most kellene.

Szülőkhöz mi ma megyünk, hát kiváncsi leszek az arcukra, szerintem telefon alapján ők sem gondolják, hogy ilyen komoly a helyzet. A sántikáló nagymamám lehagyna az úton.
Panasziroda vége, nálam is.
Tegnap átrendeztük a szobát és kialakulóban van babóca helye is.

A férjem porszívózott, meg tologatta a bútort, de estére én is úgy elfáradtam... igaz főztem is, vásárolni is kimentem, de mikor a függönyöket vasaltam este, már görcsbe akart ugrani a talpam az állástól. A derekam miatt szerintem máshogy álltam, máshol volt a súlypontom. Fürdésnél már elvesztettem a türelmem és rákiabáltam a férjemre, mert én még mindig pakoltam ő meg hívott engem én meg már alig bírtam kisántikálni hogy miii vaaan? Szegény, pedig csak azt szerette volna, ha megmosom a hátiját (ezt mindig így szoktuk)
Mára maradt a kiságy összeszerelése, fali dekor felrakása. Már alig várom.

De apa még a tárolónak használt "spajzot" lomtalanítja serényen. Mostanában amit rendeltünk/vettünk babának annak a doboza csak bekerült oda és már kezdett olyan lenni mint a filmekben mikor kinyitják az ajtót és kidől minden.
Pókica, hmm fánkok.
Tulipános, mákos kalács, diós kalács, kakaós csiga.
Bármelyiket meg tudnám enni, de lehet, hogy így egymás után is. Nálunk is megtört a jég valamelyik nap, férjem MAGÁTÓL hozott nekem egy kis boldogsághormont mikor kezdtem depizni a derekam miatt. Volt ott 4 db-os ferrero, hosszú csík rágó mint a gyerekeknek, nápolyis csoki.