Azt terveztem mára, hogy amíg Hugi alszik, addig bepótlom azt, amit már korábban is szerettem volna írni. Nem jött össze. Na, de most...!
sillia!
Tudom, hogy egy darabig nem jössz majd, de ha visszatérsz, akkor elmeséled, hogy mi az a sárkányhajó verseny?
kicsidodi!
Még az Aquaworldről írtad:
"Szóval, bár nagyon jók a csúszdák, meg az egész hely, a mérnöki munka elbukna az egyetemi zárón, szóval én csodálkozom, hogy "csak" egy kislányt ért ott komolyabb tragédia.... Azóta amúgy a csúszdákra 140 cm alatt senki sem mehet, meg több az óvintézkedés, de ezek után én nem is nagyon vinnék oda gyereket, mert tényleg nagyon balesetveszélyes ! Nektek viszont tényleg ajánlom, mi tök jót mókáztunk ."
Hááááááááát, nem tudom. Érdekes egy ajánlás...
Vigantolra múltkor azt mondta a véncsoroszlyadokinéni, hogy: "khm, tényleg nem kellett volna egy üvegnyinek elfogynia egy hónap alatt"

. Úgyhogy most már 2 naponta kell adnom 1 cseppet. De nincsen olyan üvegcsém, amit meg tudnék műteni, hogy cseppenként adagolhassam, ezért kanállal fogom adni. De miért kell ilyen hülye kiszerelésben gyártani?!
A Bobóka elnevezés már jobban tetszik, így már nem hiszem azt, hogy nekem szól a bejegyzésed. Kéretik továbbra is így nevezni a gyermeket.
"mikor majd 420-szal repesztenek a lakásban . Nem kell majd aerobik . Amúgy magunkból kiindulva én is arra számítok/-tam hogy Botond kis romboló lesz, de most is elvan egyedül 30-40 perceket, és nagyokat vigyorog meg gagyarászik a játékainak . Mondjuk társaságban is hihetetlenül jól érzi magát, szóval sztem az én fiamnak mindegy . Nem nagy igényű a szentem . Hát, kiváncsi leszek....
Egyáltalán lehet levonni bármilyen következtetést a jelenlegi vérmérséklet alapján?
Többgyerekes mamik! Mi a tapasztalat?"
Nos. Én nagyon tudok nyomulni - csak az elindulásra, elkezdésre nehéz rászánnom magam.

Apa: fát lehet vágni a hátán. Az egyetlen aktív dolodg amit űz(ne) az a foci. Manó: energiabomba. Anyuka meg laza (és nem mégaszéltőlisóvós): "Manóóóóóóóóó, hoooooool vagy? Mit csináááálsz?"

(A Versaillesi kastélyban azért nem lenne ilyen könnyű dolgom.

)
A múltkor is néztem, ahogy Manó ki-be szaladgált a konyha és szoba között. Csak néztem. Csak néztem. Csak néztem. Komolyan elfáradtam benne.
boo!
Bár már régen megszáradt a törülközőtök múltkorról, de azért csak türemkedjetek a kádban és nem, nem vagyunk úrinők…
tegnap meg volt az első olyan ceksz, ahol ki kellett rohangálnom a gyerekhez, mert néha nyöszörgött, hogy kiesett a cumi a szájából mondtam apának VÁRJ nehogy elszaladj annyit röhögtünk és komolyan olyan öregesnek (igazi anyukásnak) éreztem magam attól, hogy már nincs az az önfeledt fiatalos ölelkezés, hanem közben a fél fülem a nagyszobában, nagyon érdekes élmény volt és hát persze addig dolgoztunk az ügyön, amíg a kecske is jóllakott és a képoszta is megmaradt
és persze azt beszéltük, hogy ez már csak izgalmasabb lesz, ha elindul a babszi
czigka!
Mi a helyzet most veletek?
breki76!
Szeged óta kuss a nevem az alvásra tényleg!!!!! Ma furulyáztam Neki...nevetett, de először azt hitte a telefonomból jön a hang, mert azt stírölte! Holnap kipróbálom a fuvolát...na még ez is haszna, hogy elköltöztünk....max a férjemet űzöm el vele....mostanában nem is bánom annyira!
Veletek mi van?
Illetve hogy kel érteni az utolsó mondatot?
nyuszi81!
"Dodi!! Az biztos,hogy a legjobb fogyókúra a gyerek. Én most 1 kilóval kevesebb vagyok,mint teherbeesés előtt,55 vagyok most. Gondolj bele,milyen soványak leszünk,ha elkezdenek a gyerekeink menni... Szerintem egyikünk gyereke sem lesz az az egyhelyben ülő típus"
Én is visszanyertem az indulási súlyomat.

Amit most megfejeltem egy kilóval a rendszeresített csokizással és hasonlókkal.

Úgyhogy eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább: MINDEN ilyen jellgű cuccot felzabáltam most, hogy nincsenek itthon a fiúk.

Ettől persze csak feljebb megy a súlyom és virulnak a karfiolrózsáim, de tényleg le kell állni velük.
Apa önkéntelenül azt követi, amit lát: tehát, ha én sem fogok "szemetet" enni, akkor ő sem fog. (2-3 kilócska van csak rajta és nem is növekszik. De a 25 kilók is így indulnak...

). Manónak meg megpróbálunk olyan nasit adni, amit szívesen eszik/enne, de mi nem cuppanunk rá.
Rendszeresen szopiztatok, így ez is segít fogyni. Megváltást nem várok tőle, de az is valami.

(Ma a kezembe került a teljes felsőruha táram. Megállapítottam, hogy lehetőleg még most télen, de legkésőbb tavaszra vissza kéne fogynom max. 66 kilóra, különben dobhatom ki az egészet.

)
(Nekem is mindenki azt mondta annak idején, hogy haelindulagyereknemgyőzödmajdutolérni. De már akkor is cöcögtem, hogy bizony nem fogok utána rohangálni. Majd megtanulja mi a rend.

)
katy76!
"A kórházakba szerintem is végigszaladhatna egy felkészült ember és legalább azt megmutathatná a friss anyukáknak, hogy hogyan kell mellre tenni a babát"
Manónál ez a következőképpen nézett ki.
Szó szerint értendő a végigszaladást(!) Négyen voltunk egy szobában. 1-es anyukának: Vizenyős a melle, azért nem tud szoptatni! 2-es anyukának: Lapos a mellbimbója! Nekem: úgy összenyomta a mellem, hogy azt hittem besz@rok. 4-es anyuka: Magának már van egy gyereke. Akkor tudja hogyan kell csinálni!
Csak néztünk, hogy mi volt ez...
Most Huginál viszont egy aranyos nőt fogtunk ki.

Ő tényleg odament mindenkihez és segített. Az egyik szobatársam egy cigány lány volt. Jó indulatú volt szegénykém, de nagyon egyszerű.

Rossz volt látni, hogy mit művel szopiztatás címszóval, pedig mi is segítettünk neki. A nővérke vele külön is foglalkozott: rendszeresen visszanézett és minden alkalommal újra, türelmesen mutatta meg, hogy mit kéne csinálnia.
tike!
"Bond: Dokibá kétségkívül alapos Egyébként belepirultam a válaszba, mint szűzlány az első éjszaka előtt
Holnap tanácsadás, kíváncsi leszek mennyit gyarapodott Hédi, ettől függ ugyanis, hogy hetente tiszteletünket kell-e tennünk továbbra is. Nektek milyen gyakran kell mennetek?
Délelőtt itt volt anyám, segített elvasalni és közben folyamatosan osztotta az észt Legközelebb inkább kerülgetem a vasalnivalót!"
Doki bá:
Miért kell hetente mennetek Hédivel?

Hogy vagytok most?
Már korábban akartam mondani, mert a vasalás nem a legnépszerűbb sportág. Nem tudom, hogy ti tudtok-e róla, de nekem ilyen fejem

volt, amikor hallottam, hogy vannak vasalónők(!)

Odaadja nekik az ember a cuccot és szépen vasalva, hajtogatva kapja vissza. Asszem kb. 7-800.-Ft /kg vagy óra általában a díjazásuk, már nem emlékszem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.11 01:21-kor.