Sziasztok!
Vick, ezen én is gondolkoztam, hogy vajon az eda mennyire "érzéstelenít" el, mert az ijesztő lenne, ha szülés közben nem érezném a lábam, bár császárnál tényleg más. És mennyi idő után kelhettél fel? Nem volt mellékhatása, fejfájás, hányinger, stb? Legközelebb megkérdezem a védőnőt meg a szülésznőt is!
Engem is érdekelne liberoklubbos meghívó,ha van még valakinek írok priviben mailcímet!
Ja, és arra elfelejtettem reagálni, hogy ha valaki megosztaná velem a számát, akkor én is szívesen megteszem, az írjon privit! Meg esetleg msn? Hmmm, az ilyen esős, fájdogálós napokon az is jól jöhet
ToldiSzilvi! Én azért választottam szülésznőt is, mert ő már bejön rögtön akkor a kórházba, mikor mi odaérünk, így ő lesz végig velem. Megmutatja a szülőszobát is előre, hogy nem legyen idegene a hely. Most újították fel, ezért múltkor még nem tudtuk megnézni. MEg elmondta, hogy miket kell csomagolni (külön szülőszobára és utána, babának, anyának és apának).Tényleg, apás szülésre készültök? MEg hozzá járok nst-re is (magánrendelésen ő a dokim asszisztense). Nekem valahogy nyugalmat ad az, hogy nem egy vadidegen lesz ott, hanem már legalább valamennyire ismerem. Amúgy nov. 16-ra vagyunk kiírva, de egyre inkább úgy érzem, hogy már okt vége, nov eleje eljön a mi időnk! A lényeg, hogy skorpió lesz, szóval korábban biztos nem fog jönni, meg később sem nagyon

Ezt is érzem! És most, hogy erről írok, olyan iramban kezdett mocorogni, hogy csak na

Szóval betöltjük a 37. hetet és jöhet bármi

Ja, alapítványi szobára mi is pályázunk, azt érkezéskor kell jelezni, azt mondta a szülésznő, hogy lehet, hogy még első éjszakára nem lesz, de utána tuti! Hát, remélem lesz már végig, mert ott ott maradhat apa is, ameddig csak akar! Ja, és a babát a kötelező megfigyelésen kívül végig kint tartják az anyánál, csak akkor viszik be, ha a doki kéri, hogy a kismama pihenhessen, még császárosoknál is! Azért, hogy szokjuk egymást, hiszen ott még "csak" egymásra kell figyelni, nem úgy mint otthon, amikor már ott a háztartás is

Az egymáshoz szokásra, egymás megismerése miatt van ez így, szerintem jó!
Amúgy a Péterfyben azt mondta a szülésznőnk, hogy az edát bármelyik főiskolai végzettséggel rendelkező szülésznő is beadhatja, de ilyenből nincsen sok (a mienk olyan).
Gratulálunk a kolléganődnek a picihez! Mekkora lett volna, ha még bent marad 3 hétig?

Örülök, hogy jól vannak!!!
Ja, nekem ma is sikerült jól aludnom, bár tényleg extrém sokszor keltem fel én is pisilni. Nekem bevált az, hogy visszafekszem, amikor apa elment dolgozni és még akkor is pihizek kicsit! Biztos a széltől volt!
Most lassan készülődök, bemegyek a városba ezt-azt még venni, délután meg jógázni megyünk babóval, úgyhogy lehet, hogy csak estefelé leszek!
Szép és fájdalommentes napot mindenkinek! Kitartás, egy kis szél nem csalhatja ki a babókat