sziasztok,
Honey, Flóra irtó cuki

! Nagyon csini, az az eszkimós szerkó nagyon ott van, de az a pöttyös-fodros is tündéri, a kép meg amolyan magazinba való, jók a fények, a ruci, helyes a kicsi.

Egyébként, nem tudom, hogy csak a napfény űz tréfát velem azon a képen, vagy ilyen hajzuhataga van már a kisasszonynak, de olyan, mintha vmi aranyszínű hajpánttal lenne lefogva a haja és kontya lenne

. Írtad már párszor, hogy mindenki szerint tiszta apja, de ezeket a képeket elnézve, szerintem rád is hasonlít.
Altáji pirosság, nekünk neogranormon kence és uilyen popsitörlő együttes használata hozott érdemi változást, sem a bepanthen, sem a sudo nem segített.
Tápi, én reggel adok csak Tominak, milupa milumil 3-ast, kb. 2,5-3 dl körül. Hipp babatejet adtam, mikor leálltunk a cicizésről, azt is szerette. Tejet, tejitalt még nem próbáltuk, nem is fogjuk még egy darabig.
Kutacs, nekünk beforrt, már régen, de épp két hete láttam a keresztfiamnál, merthogy már az is van

, aki öt héttel idősebb Tominál, hogy neki még nem. Flipper-effektus, csak pilláztam, kb. 2 cm átmérőjű "kopoltyúval".
Pidlacsek, nem éles váltás az intenzív után a sürgősségi? Én régen nagy Vészhelyzet rajongó voltam és ez alapján, ami ott megy, az nem semmi, komoly hajhullást, korai őszülést, idő előtti nyugdíjt, szemhéjrángást, gyomorfekélyt, körömrágást stb. eredményező munkának tűnt..
ezzel szemben az intenzíven, nem akarok morbid lenni, de halálos nyugalom..vagy tévedek?
Mimi, üdv itt

, a bőröndben tán csak nem az ominózus csősapkában feszít a kisfiad?
Én fiam is nagyon cicifüggő volt, de simán átálltunk. Sinlacot szoktam adni neki vacsira, vagy hús nélküli főzit, nálunk is az alapján, hogy miként alakult a fiatalúr aznapi étkezése. Különösebben varázsolnom sem kellett, anno nem magamat tálaltam föl, hanem egy jó adag sinlacot. Benyomta és kész, nem volt reklamálás, hiányérzet.
Pohárból iszik, a reggeli tápit abból adom, nincs idegem kanalazgatni. Nem mondom, hogy profi ivó, utána azért lehet jókat tapicskolni a kifolyt szmötyiben, de max. 1-2 kortynyi mennyiség lehet. Cumisüveget is elfogadta, de azt nem erőltettem nála, inkább csőrös itatópohárból kínáltam. Aventes van, annak kemény műanyag a szívókája.
Morzsolgatás ügyben pacsizhatunk

, Tomi a bal hüvelykujját szopja elalvás előtt és ha pilledni készül és valaki a közelben leledzik ilyenkor, akkor ezerrel matat a jobb kezével..áltaban az ujjunkat bizergálja, körmünket nyomogatja, pattogtatja. Bár irtó aranyos mindeközben, próbáljuk elejét venni hasrafektetéssel, zömmel így alszik, vagy a fáradtság és álmosság olyan stádiumában rakjuk párhuzamosan a szivaccsal, mikor már ki van ütve annyira, hogy ne mocorogjon.