A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jól van Tünde. Később olvastalak ám. Ó!!! Jajjjjj!

Nem tudom, hogy meséltem-e már. De olyan jókat röhencsélünk. A múltkoriban B. nagyon akaratos, hisztis volt. Én csak úgy viccből mondtam neki, hogy apád fia vagy, ugye? Erre ő: Nem, Bercó vagyok. :lol:
dmaggie

Tündi helyes :wink: :lol: csak így tovább :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó,

Megvagyunk, Tegnap itt voltak uncsimék ( aug-ban volt az esküvőjük) és hozták a képeket megmutatni....hát Emmát a férje teljesen elbűvölte,......olyan "szerelmesen" néztt rá....csak Gabi létezett...annyira cuki....a helyes pasikat kifogja magának és addig incselkedik még nem foglalkoznak vele
fürdés közben: Emma szerti Gabt, Gabi szereti Emmát ezért megcsikolta..:-)

Apa ma pesten van..esk az eső..:-( brrr de utálom az esőt...na mi is előszedtük a tél cucokat..fel is póbáltatom Emával a tavalyi bakiját..akkor nagy volt még kissé..most talán jó még egy picit..de majd vmi cuki csízmátevnnék neki..Maggie: hol vettetek? Szerintem mi is 22-es re hajtunk ...mert most olyan 20,5-21 es a lába..:-)

Itt sem történik sokminden..

Maggie: BErcó de édes!! Nálunk ha zt mondjuk pl tündérkém..stb akkor mondja ezt Emma hogy nem Emma vagyok...kis öntudtaosak..édesek!!! :lol: :lol: Jó rég taliztunk!!! Emma szokta Bercót emlegetni. :wink:

Vindo: Függöny szupi....Rugó meg csúcs kis csávó..csak titokzatos....nem muattja meg a tudományát azonnal.....ki kell érdemelni. :wink:

:arrow: maszíroztatni a masszázs ágyra, még mindig nem vagok jól, trok, melkas fájás, köhögés, orrfolyás... :( :( lámpázok, ágyazok..míg emma a bölcsiben van aztán ha ő alzik fél órát én is szoktam..

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Katasztrófa idő van itt is:-( fűtünk ezerrel.

Móni nálunk még használatban van a járóka az ilyen 2 perces elugrások miatt. Vagy egyik, vagy másik gyerek bele kerül, nehogy kárt tegyenek egymásban.

Czizma nekünk is fog kelleni. De nekünk 26os :shock: :shock: :shock: Hatalmas lábakon élünk :shock: Tegnap már megmértem mekkora, hát 94 cm és 16.5 kg. Hát nekem nem tünik kövérnek, csak olyan nagy :roll:

Vindo nagyon szép függönyöket választottál:-) Már nagyon régen láttunk Rugó fotót :wink: Láccik dolgozol 8)

Maggie jobbulást a fiúknak, matekdolgozat :wink: én olyankor mindig beteg voltam :oops:

Niki biztosan minden rendben lesz 8) de ha mégis volna kedved Pest felé jönni, tényleg lehetne egy villámtali, mi is felmennénk.

Móni mit főzöl ma???? Almaborral mi van???

Heni
KépKép
heni81

Heni mindjárt gyúrok egy kis tésztát és csinálok túrós csuszát.
Levest meg sütötök krémlevet főzök.
Almaborral egyenlőre semmi, kéne beszerezni egy 5 literes üveg edényt.
Talán ma.

Kaqk jobbulást+++++++++++++++++
Emma :lol: :lol: :lol:

Nem tudom magam rávenni az indulásra :roll: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gondoltam Móni, hogy valami extra kaja lesz nálatok 8)
Hogy csinálod a sütőtök krémlevest??? Én csináltam tavaly, de nem lett valami jó :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni ez nem extra :roll:
egyszerű és olcsó kaja 8)
Na meg finom is :D
http://www.mindmegette.hu/isteni-sutoto ... dra.recept
a recept az ez, csak én általában póréhagymával csinálom és nem vöröshagymával. Ha csak az van otthon akkor meg elég egy kisebb fej mert másképp nagyon erőteljes a hagymaíz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: mindig olyanokat csinálsz.. :lol: mmmmnyami..
Túróscsuszához milyen tésztát gyúrsz be?

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok!!!

Maggie, nagyon köszönöm, de már 23-as cipőt kell majd beszereznünk :wink:

Akkor pár kép. Heni, tényleg régen raktam, mostanában eszembe is jutott...

Íme a visszamaradott gyermek :wink:
Kép

Íme az új nappalink, még nincs kész. Asztalon az ominózus orchidea. A tüzet én raktam 8)
Kép

Ezek a szobák a nappaliból nyílnak:
Kép

A szobák fölött galéria lesz, a lépcső még nincs kész:
Kép

MOst csak ennyi, majd jövök még.

Kép
vindolanda

Vindo de szépek lettetek :lol:

Kaqk kockatészta.
tojás, víz, liszt
van amikor azzal csinálom.
Ámbár most nem sikerült olyan nagyon vékonyra nyújtani a tésztát de így is ehető

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: de ennek nem kell kiszáradni? vagy az is megvolt? :-)

Vindo: édes ez a gyermek! :-) Szépen haladtok..mindjárt kész is!

Lassan ébresztőt kell fújjak...uzsi aztán megyünk egy kis barátnőhöz játszani.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo de szuper!!!!! A galériát minek fogjátok használni??? Nagyon szép a padló szine:-)

Heni
KépKép
heni81

ha nem szárad ki rövidebb ideig kell főzni.
A nagyin legalábbis így tanította :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönjük :oops: :roll:

Heni, egy ágyat teszünk bele meg egy asztalt a sz.gépnek, szerintem éjjeli menedék lesz dolgozni :roll: Most a konyhában nyomulunk éjszakánként :roll: Meg tároló-helyiségnek is jó lesz: pl. bőröndök. Meg kósza vendégek altatására. Na meg, ki tudja, hányan leszünk 10 év múlva, és hátha kell majd még egy külön helyiség.

A laminált padló a Baumaxos 6 mm-es akciós termék. Én egy kicsit sötétebbet szerettem volna, de végül e mellett döntöttünk :roll:

Na, de majd a szuper függönyökkel fog kinézni puccosan :wink:

Hozok be fát :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, ezt akartam még írni:

26-os cipő :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Vindo bizony annyi :shock: és ezt úgy képzeld el, hogy májusban 23as volt :shock:

Fűteni kályhával fogtok??? van gáz is?

Nekünk most az idén lett meg a vegyes tüzelésü kazán, hát ez valami szuper!!!! Mindenütt egyenletes a meleg, 24 fok, igaz 3 óránként leugrok a pinyóba és megrakom, de ez még a leggazdaságosabb fűtéstechnika szerintem. Tavaly télen, éjszaka gázzal, reggel begyújtottam a kandallóba, meg cserépbe ( 160 mn a ház, gáz 100 ezer lett volna, ha csak azzal fűtünk, igy 40 volt :shock: ) na de mondanom sem kell, mindenütt piszok volt a fától, egyik szoba melegebb volt, a másik hidegebb :shock: :twisted: most ez igy tökéletes :D

Móni hát én tésztát nem nyujtok, az már nekem macerás :?

Heni
KépKép
heni81

Heni, alapból mindenhol van gázzal működő keringetős-konvektoros rendszer. Az új rész közepébe viszont beállítottunk egy kályhát is.
Szóval éjjel, vagy ha nincs időnk megrakni a tüzet, akkor bekapcsol a kazán. Fázós vagyok, alapból 23 fokra van beállítva.

Gáboréknál sokszor szimplán fával fűtenek, azt nem szeretem, mert reggelre hideg van. Meg különböző hőmérsékletek vannak, hideg szobák, meleg szobák :roll:

Így ez most jónak tűnik
:roll: De az árát majd meglátjuk. Tavaly a 68 m2-re max. 40 volt a gáz, hát, kíváncsi vagyok, idén mi lesz :roll:

Kép
vindolanda

Rugó közben elaludt :shock: , így összeszedem a ruhát a szárítóról, és leülök tojáslikőrözni a kandalló mellé 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo hogy sikerült a relax???? Szépek lesztek nagyon:-) És most már bőven el is fértek:-) Nagyon ügyes Gábor!

Heni
KépKép
heni81

Jól sikerült, olvasgattam, ittam egy pohár likőrt 8)
Aztán Rugó fel is kelt.

Hát, a lépcsőre azért még kíváncsi leszek :wink:

Kép
vindolanda

Szerintem az is ötletes lesz:-) ha megtalálom, átküldöm neked pü, hogy nekünk a lakásban milyen lépcsőt csinált Lali a galériához.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Mivel Bercó későn ébredt reggel, később aludt délben, most fürdik. Mikor fog majd elaludni? :roll: Egyelőre még eléggé pörög. Viszont nagyon jót játszottunk du-n. :lol: Itt volt anyukám is. Csütörtökönként gitározni jár az öcsém, a mami meg jön vele. Én nagyon élvezem.

Mónikám, minden tiszteletem a Tied. Tésztát gyúrni, nyújtani nem is annyira egyszerű dolog ám. Emlékszem, anyukám sokat csinált, de nekem nem sikerült megtanulnom. Pedig az esküvőnkre is mi magunk csináltuk a csiga tésztát. Jó pár kilót meg kellett csinálni belőle. Egyébként szerintem a házi tésztát semmivel sem lehet összehasonlítani. Tényleg nagyon finomakat főzöl ám! Mindig jó éhes leszek, ha olvasom. :wink: :oops: :lol:

Vindo! rendben, értem. :lol: :lol: Bercó továbbra is imádja a cipőt és a csizmát is. Itthon szigorúan úgy jártkál benne, hogy az egyik lábán a cipő, a másikon a csizma. Ma alig tudtam rávenni, hogy az udvarra ne így menjen le. :lol:
Milyen lükéket tudnak mondani, hogy Rugó nem normális???? Eszem megáll. Gyönyörű ez a gyerek és a tekintete akkor is nagyon okos. Házatok meg egyre hangulatosabb. Ez a kályhás "fíling" nekem is nagyon bejönne. Én is elborozgatnék mellette. No, majd talán egyszer öregecskén melegíthetem valami kandalló mellett a fájós tyúkszemeimet.

Heni, teljesen megértelek. Én is nagyon fázós vagyok. No, meg ugye a kicsi miatt sem árt az egyenletes hőmérséklet. Pépör sem lesz ám kicsi. Én mondjuk még nem találkoztam veled. Te milyen magas vagy? No, meg jó nagy lábon él. :lol: Bercónak most 24-es cipőt, csizmát vettünk.

Kaqk! Jobbulást Drága!! Én is töröm a fejem, jó lenne talizni. Lassan úgy látom Bercó is gyógyulófélben van.
dmaggie

No, már megint elfelejtettem valamit.

Fleur! Neked akartam már régen írni, hogy nagyon köszönöm a kedvességedet. Egyelőre csak foglalkoztat a kérdés, próbálom körüljárni, hogy tényleg jók-e a kukták. Azt nem tudom, hogy mi a különbség a kukta és a gyorsfőző között, de szerintem nagyon hasonló lehet a kettő. Szándékomban áll elmenni egy szaküzletbe, ott majd jól kifaggatom az eladót. :wink:
Az a része viszont tetszik, hogy időt, energiát lehet vele megspórolni.

Mi van veled????? Remélem minden rendben!!!!
dmaggie

Tegnap dokinál az derült ki méhszáj zárt, baba jól van. A méhszáj megrövidült és felpuhult, de ennyi. Magnézium és pihenés. De lassan kezdek lenyugodni, mivel hétfőn töltöm a 36. hetet. Persze jobb, ha 2 in 1 maradunk még egy kicsit és erősödik a drága.
Megint nem tudok aludni amúgy.....:?
Lilla meg már közénk fúrta magát :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, jaj, ehz már olyan izgalmas! Azért még pár hétig maradjon csak benn ;)
Vendég

Sziasztok!!!

Hajrá Fleur, még pár hetet tessék kihúzni :!:

Maggie, kályha mellett tényleg más üldögélni, mint egy konvektor vagy radiátor mellett :roll:
Még ha koszosabb is.
Egyelőre fás kosarunk sincs, de huszadika körül lesz állítólag kosár-akció a Jysk-ben, arra gyúrunk.

Na, tegnap éjjel bealudtam az altatásba :shock: Nem is emlékszem semmire :shock:
Pedig nekem kellett volna keltenem Gábort, hogy tudjon éjszaka dolgozni :roll:
Ma megint mennem kell, van vagy 20 vizsgázóm.

Rugó közelít motoron, hát felkelt :arrow:

Kép
vindolanda

ááááá... lemaradtam, mint a borravaló...

Viranka! mi is megyünk a börzére. Eredetileg úgy volt, hogy árulunk (na mit? :twisted: ), de nem voltunk készen. Se honlap, se árukészlet, névjegykártya...
Most van minden, de csak egy 6 nm-es placc lenne (amin az ég világon semmi nincs) 25e+áfá-ért.
Úgyhogy ezt most kihagyjuk. :(
De megyünk terepet felmérni, névjegykártyát, szóróanyagot kihelyezni, kapcsolatokat építeni.

A legutóbbi csepeli börzénk király volt (a csajbuli másnapján), odamentünk felmálházva, erre elmaradt. :evil: :evil: :evil: A szervező nem vette fel a telefont (vajon miért?), én meg írtam neki egy "kedves" sms-t, amit nem tett zsebre. A honlapon meghirdettük, és potyára jöttek babák és szülők. Áhhh... :evil:

Fleur! Kitartás! Zsozsi a 37. hét elején jött, és milyen egy szép gyerök lett. 8) No és nem volt kicsi.
Pihizzél, ne idegesítsd magad! Dani nagyon jól van, nem fog kijönni ebben a hidegben! :)

Vindo! Nagyon szépek lettetek!!!! Az a parketta... Fúúú... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

egyre jobbak az éjszakák:-) és megvan a kis ludas a sok szopi miatt is :D kibújt Áron első foga:-) Minden féle sirás, nyüglődés nélkül, csak többet cicizett éjszaka :? én meg azt hittem nem elég a tej :roll: Most ott tart, hogy alig szopizik. Valószinű most meg több a tej a kelleténél :?

Fleur nyugi, ilyen pont nálam is volt a 36 hétben, éjszaka azt hittem szülni kell menni, de én gyorsan vettem egy zuhanyt és szerencsére elmúltak a fájások. Lehet van ott valamiféle beilleszkedés , vagy ilyesmi, vagy szimplán csak intő jel, hogy többet kell pihenni.

Maggie hát nem, bár mi sem vagyunk kicsik, én 173 cm, férjem 183. A doktornőnk, aki 150 cm ( vagy legalább is nagyon alacsony hölgy) mindig megjegyzi, hogy hatalmas gyerekek :shock: de az apuka is jó nagy darab ( nyugtatgatja magát :-) )

Kukta: anyunak 2 is van, de soha nem használta :shock: azt modja, fél hogy felrobban :shock: keresztanyám viszont imádja, mert azt mondja, mindent egyszerre beletesz és csak alágyújt, nem kell kavargatni , állni felette, csak ugye tudni kell mennyi ideig főlnek a dolgok, De azt hiszem, sőt biztos van használati útmutató hozzá.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mindket gyerkocot leraktam aludni, es ugy dontottem, belesz@rok abba, hogy lejart a mosogep, meg abba is, hogy halomban var a vasalnivalo, meg a mosogatnivalo, sot meg abba is, hogy millio jatek hever a foldon a nappaliban, es raadasul abba is, hogy az agynemut at kell huznom, de legfokepp abba, hogy foznom is kene....
Inkabb iszom egy kavet, es irok par sort.... :D

Heni, de aranyos vagy, szuper lenne talizni, tenyleg...de en pecsi vagyok, kocsim nincs otthon, ugyhogy eleg huzos megejtenem egy pesti utat egymagam a 2 gyerkoccel... de legkozelebb apaval megyunk, akkor semmikepp sem hagyom ki, hogy talizzak veletek!!

Vindo, "eletem parja" nem jon, nincs tobb szabija...a Honda gyarban dolgozik, evente 3-szor leallas van a gyarban, akkor muszaj kivennie a szabikat...osszesen 5 nap marad, amit o valaszthat, mikor veszi ki..... :twisted:
Fuggonyok szuperek, es nagyon szep a nappali!!! Kandallonal tojaslikorozes.....te egy eletmuvesz vagy!!!! :D
Rugo - ismetlem csak magam....gyonyoru! :D (A kis visszamaradott gyerek!)

Apa pentekenkent koran vegez, es mindjart jon, mar alig varom....benezunk a varosba..kedd kivetelevel nem mozdultunk ki a lakasbol, hetfon a sok elmaradt hazi feladatom miatt, szerdan a sok elmaradt hazimunka miatt, tegnap meg olyan migrenem volt, hogy azt hittem, meghalok....Terhesseg alatt nem jott ki, es eddig azota sem, tegnap varatlanul meglepett...Van ra szuper gyogyszerem, de szoptatas alatt nem lehet szedni... :(

Na, lassan nekiallok a pakolasnak.. :?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap is akartam írni,hogy milyen nagy méretek vannak cipő ügyileg :lol:

Mi 24eset hordunk,súly ügyileg meg kicsit le vagyunk maradva Péterkétől.. :)

Vindo nagyon szép minden tetszik.. :) Ügyesek vagytok. Tegnap én is szét pihentem magam 8)

Tészta: a bolti és házi közt hatalmas a különbség. a dédi szokott levesbe kockát,meg hosszú metéltet,kockát és sokkal jobb mint amit készen kap az ember. nekünk is nyújtógépünk úgy nyikorog mint a fene,jó régi szegényem,párszor már én is használtam.

Kukta: régen szinte csak azzal főzött anyum. van kicsi,nagy. gumit cseréltünk fogókat,mert az idő alatt elhasználódott,de tényleg nagyon jó!Pörinél is megpirítom a hagymát,bele a húst a sót víz rá a tetőt,és néha megfogom körkörösen átmozgatom és kész.Alacsony fokozaton,szépen megfő.Szóval sokszor elő van véve.

Ma mi sajtos-póréhagymás-gombás levest csináltunk,és bundázott karfiolos palacsintát. Segített Bence is,jól elvoltunk. Domcsukám meg szépen elkockázott közben. :)

Tegnap du. sokat pihentünk Bencével,Domi a dédivel aludt.Du. sütöttünk egy kis krumplit a húshoz,kajáztunk és este elmentünk 4en itthonról.Bence és az apja edzésre,mi meg Domival vásárolgatni.8 körül jöttünk meg,elvoltak fáradva,de jól érezték magukat,meg mi is :)

Próbál néha ki sütni a nap,de hideg van,viszont legalább már nem fúj a szél.. :)

Örülök Fleur,hogy rendben vagytok. Pihenj sokat.. :)
varga tünde

Másoltam pár finomságot a másikba :arrow: :)
varga tünde

Fleur: de jó h jobban vagy! Dani maradj még egy kicsit!!!!!

Borzasztó éjszakánk volt! Du-án barátnőzni voltunk...hát sajna sokmindent összevett( banán, ropi, vailiás karik...) Fürdés előtt hasmenés, fürcsikor és utána hányás...egész est nyugtalanul fájdalmasan felsírva köztünk aludt....Reggel a fogát fájlalta , kapott nurofent, ment bölcisbe..10 kor hívtk h belázasodott..:-( 3,5 volt...mentem érte, nagyon kókadt volt...a fülédt is fogta..hát enm tudom...a dokival a telefonon beszéltünk...kapot kúpot, aludgat..hát nem tuodm mi lehet , megpróbálok vhogy benézni a sájáb h a torka, foga, megnyomkodom a fülét....ha felkel......jaj olyan kis elesett. :cry: :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Minden beteg babának jobbulást :? !

Vindo, totál odavagyok az új részetekért, nagyon szépen megcsináltátok :D ! És amit nagyon irigyelek az, hogy be is fejeztétek 8) . Mi is minden évben belekezdünk valamibe, de mindig marad egy kis csinálnivaló, amit: "ej, ráérünk arra még"-el intéz el apa, pl. laminált szegőzéz, fürdőben csempe felett vakolás-festés, lambéria festés stb.

Minket is hívtak tegnap a bölcsiből, hogy Panka lázas. Apa itthon volt, elment érte, de szerinte nem volt lázas, mire hazahozta. Doki megnézte, füle, mellkasa, torka rendben, azt mondta, van ez így, hétfőre kiderül. Nem is adott gyógyszert. Én is hazajöttem kicsit korábban, de max. enyhe hőemelkedése volt. Viszont tegnap először ügyesen fújta az orrát :D !

Azt hiszem nem írtam, hogy a cég támogatja az angoltanulásomat, van heti 2 órám. Középhaladó csoportba járok, hát vért izzadok 8) . Szerencsére nem csak én, de nem könnyű visszarázódni. Annyira nem használtam az angolt az utóbbi években, hogy sokszor a legegyszerűbb szavak nem jutnak eszembe :oops: . Szerencsére türelmes a tanárnő, szépen végigismételünk mindent, aztán csapunk csak bele a lecsóba. Egyébként nagyon jó, és ezt is élvezem-még :wink: .

Szép napot mindenkinek!
dettyk

Kaqk, mi újság Emmával? Voltatok orvosnál? HOgy telt az éjszaka?

Dettyk, szegélylécünk még nekünk sincs :wink: :lol:
Köszönjük amúgy. Nekem is tetszik.
Rugó is nagyon szereti, ki sem akar menni az udvarra sokszor, mióta az új részekben is pakolhat :roll:

Panka hogy van?
Csak ügyesen azzal az angollal :!:
Közben nekem is postázták a szóbelis bizonyítványt is. Csak kiszenvedtem magamból :roll:

Szép napot.
Ma szabad vagyok, holnap viszont megyek vizsgáztatni. Csütörtökön meg hazautazunk majd négy napra :roll:

Kép
vindolanda

Hú, a topik elérte a 600 000. megtekintést
:shock:

Nagyon ügyesek vagyunk. Ahogy nézem, ez szép teljesítmény egy "élő" topiktól :D Milyen sokan elköltöztek :roll:
Még jó, hogy mi maradtunk :D

Kép
vindolanda

Helló!

Betegeskedők, hogy vannak?

Nálunk sem lenne szegélylécünk,de most nem engedtem. :lol:

Fiúkat kiküldtem játszani,jól felöltöztettem őket,muszáj. Így fel tudtam mosni a nappalit.

Most teregetek 3szor,már alig van hely..

Ügyesen Dettyk.. :)

:shock: megtekintések száma..
varga tünde

Akarunk ám venni szegélylécet, de a függönyök most elvitték a pénzünket. Majd novemberben :roll:

Megyek én is teregetni. Az orchideás szobába, hogy legyen pára

:idea:

:arrow:

Kép
vindolanda

Sehol senki??? tegnap is alig írt vki.

Emma jobban van..kapott antibiotikumot,..ilynek, de sokkal jobban van..már nem lázasodott vissza..este is hamar elaludt és nagyon jól aludt , talán 2,3x beszélt álmában de nem sírt..1x kivittük pisilni és aludt is tovább...7 kor kelt reggeli tejcsizni..és egyfolytában mondta, pörgött...mint akit kicseréltek.:-) remélem így is marad..szegény annyi mindent kap....áááááááááááááá :-) nem tudom mikor megyünk bölcsibe.

Kell igazolás a bölcsibe..vagy ha jól van lehet vinni...?

Kedden viszem a szemészetre, ha a füle nem javul akkor a fülészetre is megyünk..( OTI )

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt...és senki nem jött?? vele.-(velem van a baj??? ha jövök akkor utánam egy fél napig senki nem jön.

Emma jobban...délben 3,5 óra alvás után felkeltettem......remélem este is "NEM" jól fog ma is aludni..a fülét bioptron lámpázzuk..és észre vettem hogy a fájósabb füle kissé kifakadt..barnás cuccos...akkor remélem megúsztuk a felszúrást..gondolom az antibiotikum..mert az orrából si megindult a zöld cucc..:-)

hétfőn el,megyünk a dokinkhoz h ránézzen és megállapítsa mikor mehet bölcsibe.

KépKép
kaqk
Debrecen

Szegény Emma :(
Ez a fülgyulladás elég sz.. lehet :( Rugónak szerencsére még sosem volt.

Szerintem az időjárásban is lehet valami, R. is kidőlt délután, és három és egynegyed óra után keltettem fel. Szó szerint keltettem, mert még arra sem ébredt fel, hogy Gábort fúrt a lakásban :shock:

De tudtam vasalni egy kicsit közben, de jó nekem 8)

Ma kimondottan bambula amúgy, reggel hányingere volt, nem is evett. Délután az orrából ki kellett szívni, ami benne volt.
Adni kellene neki valamit enni :roll:

Kaqk, nem veled van a hiba, mikor én írok, is mindig eltűnnek a lányok :wink:

Megyek is, elromlott a fúró, lehet, a Baumaxban kötünk ki.

Kép
vindolanda

Na, G. egyedül ment el fúróért.
Rugó megevett két panírozott halat meg egy túró rudit, azóta nagy a jókedv. Játszik a rossz fúróval meg csavarokkal :roll:

Én meg egy szobanövényes-könyvet nézegetek.

Kép
vindolanda

Na, akartam olvasni a kakaóm mellé egy-két hozzászólást :shock:

Rugó 11 felé kezdett elálmosodni a gigászi délutáni alvás után, és akkor szerencsére minden ellenkezés nélkül odabújt mellém, és el is aludt.

A galéria lépcsője már áll, szerintem kimondottan csinos lett, de használni még nem lehet, mert bizonyos pántok és csavarok még hiányoznak.

Az alsó fokokat betömködtük falapokkal, hogy Rugó ne másszon rá :idea: :shock:

A fiúk még alszanak, én lassan készülődöm, megyek vizsgáztatni.

Minden beteg babának jobbulást :!:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Szombaton én objektív okok miatt nem tudok jönni. Nem is vagyok Debrecenben. :lol:
Nagyon rosszul jártunk. Du-n nem indították az IC-t a baleset miatt. Így egy gyorssal jöttünk. (Van egy csoporttársam erről). Borzasztó volt. :?

Most majd egy hét kimarad szerencsére. Meg itt lesz a szünet is. Talán meg tudom majd írni a dolgozataimat. Meg könyvtárba is szeretnék menni. De, hogy mi lesz meg belőle?

Bercó már rendben. Gergő viszont még mindig taknyos.

Emmának jobbulást kívánunk. Kaqk, igen igazolás kell a dokitól, hogy mehet.
Remélem Rugónak is jobb a kedve már. Jaj, ez az alvás. Bercó is későn aludt el tegnap, sokáig is aludt. Ennek az lett a vége, hogy 11-kor én már nem bírtam, hogy egy órája cicizik és még mindig nem alszik. Apucija altatta el. De nyolctól már ébren van. Jó sokat aludt.

Na, megyek a dolgomra, de majd jelentkezem. :wink:

Vindo, jó vizsgáztatást!
dmaggie

Sziasztok,

mi is megvagyunk:-)

Tegnap át kellett rendezni Péterke szobáját, mert az ágya a radiátor mellett volt és nagyon melege volt ott, igy a szoba közepére került át az ágy+ még kapott a szobájába egy tvt is dvdvel, mert már meguntuk apával, hogy minden este mesét nézünk. Igy most már esténként a szobájában mesézik, még mi tudunk hiradót , BK nézni :roll:

Kaqk hogy van Emma????

Vindo majd kiváncsi vagyok még a ház újabb fejlesztéseire :wink: Rugó giga mega alvása :wink:

Dettyk hajrá nyelvtanulás!!!!!! jaj én is úgy szerettem, nekem is fizette a cég, sőt munkaidőben heti 2x :shock: jaj de jó is volt:-) sokat tanultam.

Ma délután megyünk a dédikhez, kiváncsi vagyok meddig birja P és Áron fog e sirni, még nem voltunk náluk eddig, csak a dédi jött ide.
Utána meg elmegyünk meglátogatni unokatesómékat is. Kicsit kimozdulunk:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Z. kiment cigizni, így gyorsan ideültem. Most Ő dolgozik a gépemmel, olyan melója van amihez kevés 1 monitor :roll:

Heni én nem hiszem, hogy raknék cicus szobájába tv-t :roll: Mivel tudja kezelni állandóan azt nézné és eszébe se jutna rajzolni, gyurmázni, legozni. De ez Grétus.
Kellemes délutánt

Kaqk Emma jobban van? Füle?
Mennek a +++++++++++

Vindo Rugó hogy van?

Dettyk de jó a céged :lol: szupi, hogy jársz angolra :lol:

Gréti tegnap elesett séta közben. Lehorzsolta a szeme mellett az arcát. Elég csúnyán :( Ma meg idétlenkedett és leesett a lépcsőn, csak pár lépcsőfokot szerencsére. Megütni nem igazán ütötte magát de nagyon megijedt. Remélem nem lesz harmadik a hétvégén. Ez a kettő is elég volt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

sZIASZTOK!

kAQK!
NEHOGY PARANOIÁS legyél már :) én spec. kint voltam a bababörzén tegnap hajnaltól szinte a végéig :)de vettem 2 szarvast :) egyik énekli a Merry Chrismas-t és közben ugrál :) este 6ra értem haza barátnőméktől :) aztán pénteken egy nagyon régi(oviskori) barátnőmmel találkoztam,csütörtököm Míra keresztanyjával randiztunk :) kicsit sűrű volt a hetem :) ide sem jutottam nagyon
:oops:

:arrow: mert Míra kedvenc meséje mostanában a Fehérlófia és rajzoljuk a sárkányok várát :) most jön a 12 tornyú vár :)

de mégse,elmennek apjával sétálni :)

Hörcsög is nagyon eltünt :(

Móni!
falfestés? gőzőm sincs,majd megdumáljuk :) még a fejemben sem állt össze mit akarok és miért,hogyan :)

Fleur!
Tippem szülésre :) 2009.10.29

Vindo!
klassz lett nagyon a szoba :)

Heni!
de jó dolga van Péterkének :)

Ági!
hogy vagytok? Petrus lába? olvasni olvastam a vizes eseteteket,szerintem semmi baja nem lesz egy kis víztől :)

Bálintnak most a kedvenc meséje:Kis piros traktor :) nekem már csak ennek a dalszövege és dallama jár a fülembe,nem is nézi a másik szobában játszunk,de aogy vége egy résznek kiabál,h. vége vége :) s ha elkezdődika következő rész akkor megnyugszik :)
de jó h. megvan mert most meg van vadulva a traktorokért,s az csak hergeli magát ha megnézi azt a képet mikor Míra traktoorn ül(Bogácson v. Mezőkövesden elmnetek mezőgazd. múzeumba) B. őrjöngve nézte a képeket reggel megy nagyapjához így szól: Papa gó jeggelt eke :) azaz mutassa az ekés képet :)
s ha mondom neki zsivány vagy szinte kikéri magának: nem Gejse vagyok :)

:arrow: tényleg :)

KépKép
viranka

KOLBI!

ÍRTAM ODA BOGYÓKAT AMIKET KÉRTÉL,CSAK MOST JUTOTTAM ODÁIG :oops:
az meg más tészta h. egy csomó telszámom(többek közt Kolbié is) eltünt/másképp szerepel ebben a tel.ban :evil: :evil:

KépKép
viranka

Na, itt vagyok megint!

Vagyis korábban hazaértem már, ma csak 21 "gyerek" volt vizsgázni (olyan 21 és 40 év közöttiek).

Lányok, olyan kupi volt itthon, hogy azt hittem, rosszul látok :shock:

Porszívózás sehol, ágy nincs elbontva, párnák a földön, minden széthányva, mosatlan az asztalon... Rugót G. nem fésülte meg, nem kente be stb.

Úgy hogy azzal kezdtem az itthonlétet, hogy egy óráig pakoltam.
G. most elment munkaügyben, én meg idejutottam egy kicsit.

Heni, hogy sikerült a rokonlátogatás?

Viranka, a fehérló fiának nálunk a Belga-verziója jött be :wink:

Móni, szegény Gréta a balesetekkel.

Érdekes, R. meg sem próbált felmászni a galériába.

Hörcsög mégy nyár elején eltűnt, mikor új házat néztek. Azóta talán egyszer jelentkezett vagy kétszer.

Maggie, az őszi szünet az igen 8) 8) Én is várom. Holnap el is kezdem 8)
Hú, Neked kezdődött a suli is :wink:

Most rakok a tűzre meg pakolászok :arrow:

Kép
vindolanda

Úgy jártam mint tegnap Kaqk :roll:

De legalább mindjárt kezdődik a forma 1 8)

Kép
vindolanda

Rugó azt játssza, hogy bekopog egy ajtón, mondom neki, hogy szabad, és bejön :D

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?