Sziasztok!
Mindket gyerkocot leraktam aludni, es ugy dontottem, belesz@rok abba, hogy lejart a mosogep, meg abba is, hogy halomban var a vasalnivalo, meg a mosogatnivalo, sot meg abba is, hogy millio jatek hever a foldon a nappaliban, es raadasul abba is, hogy az agynemut at kell huznom, de legfokepp abba, hogy foznom is kene....
Inkabb iszom egy kavet, es irok par sort....
Heni, de aranyos vagy, szuper lenne talizni, tenyleg...de en pecsi vagyok, kocsim nincs otthon, ugyhogy eleg huzos megejtenem egy pesti utat egymagam a 2 gyerkoccel... de legkozelebb apaval megyunk, akkor semmikepp sem hagyom ki, hogy talizzak veletek!!
Vindo, "eletem parja" nem jon, nincs tobb szabija...a Honda gyarban dolgozik, evente 3-szor leallas van a gyarban, akkor muszaj kivennie a szabikat...osszesen 5 nap marad, amit o valaszthat, mikor veszi ki.....
Fuggonyok szuperek, es nagyon szep a nappali!!! Kandallonal tojaslikorozes.....te egy eletmuvesz vagy!!!!
Rugo - ismetlem csak magam....gyonyoru!

(A kis visszamaradott gyerek!)
Apa pentekenkent koran vegez, es mindjart jon, mar alig varom....benezunk a varosba..kedd kivetelevel nem mozdultunk ki a lakasbol, hetfon a sok elmaradt hazi feladatom miatt, szerdan a sok elmaradt hazimunka miatt, tegnap meg olyan migrenem volt, hogy azt hittem, meghalok....Terhesseg alatt nem jott ki, es eddig azota sem, tegnap varatlanul meglepett...Van ra szuper gyogyszerem, de szoptatas alatt nem lehet szedni...
Na, lassan nekiallok a pakolasnak..