A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nem irigykedni!!!!! mert 9-től már felsírt párszor!!!! remélem csak azért mert csak úgy tud aludni ha az anyja is alszik, úgyhogy megyek is.
Ja és még azt akartam írni, h délben is szokott kb.2 órát aludni és úgy altatom, h énekelek neki és nagyon hamar elalszik! megjegyzem hangom az nagyon nincs úgyhogy lehet azért alszik el hamar és sokat, h ne keljen hallgatnia ahogyan énekelek!!!!
Jó éjt!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

hehe babai ez jó :lol: :lol: :lol:
Lizi is mostanában csak velem hajlandó aludni, kivéve az esti alvást kb 8tól 1-ig :?

adryn, már kő profi vok, a háziorvosnál le kellett szedni magamról lizót, mert összeizzadás veszélye állt fönt a csúszás miatt és ott a váróban kötöttem föl, miután végeztünk. :lol: :lol: állandóan segíteni akar vki, de ez egyedül jobban megy... gyakorold, én is azt tettem. Csak az volt a fura, h az alsó kötést magamon hagytam és ide-oda begyűrögettem a maradékot...érdekesen nézhettem ki, plusz hátizsák plusz gyerek. Na meg aztán meitaiban vetkőztetni a GYEREKET, AZ SEM EGYSZERŰ MUTATVÁNY. véletlen a nagy betű.....

tegnap előtt mentünk apával plázába fillyponyt vásárolni, másoknál is sláger volt? unokahugiknak, és kocsiban gyerek overállba, kézben overállban behoztuk, bent overáll le, meitaiba be....ne ehhez már nem árt 2 ember :evil:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, hasonló mutatványt tervezünk ma mi is, valszeg kimegyünk a bababörzére. Előre vagy hátra szoktad felkötni Lizit? Nekem hátra még nem megy egyedül :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Katka, Tatára is elmentünk, Etyek annál közelebb van :wink: Szerintem jó lenne egy tali újra, hátha Julcsi ellesne pár dolgot az ügyesebb nagyoktól :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Autósülésnél mire kell figyelni?????????? Kinek, milyen van, hogy van vele megelégedve????? 0-13 kilóig vagy 9-18ig érdemes???? Mert olyat is olvastam, h másfél éves korig jobb, ha menetiránnyal háttal ülnek. A 9kilótól meg úgy nem lehet bekötni....jaaaaaaaj, elvesztem a biztonsági gyerekülés útvesztéjőben......... Kép

Egyébként most örülök, mert erre kellett volna spórolni, de tegnap jöttek osztrák barátok és adtak Szonjának pénzt. Szóval megvan az ülés ára!!!!!!!!!!!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jaj, Csajok! Bocsi, hogy a munka miatt panaszkodom, de valahogy nagyon sok a munka, a Peti fogzása és a 3 nagyobb gyerek együtt. A munka sokkal több, nehezebb és bonyolultabb, mint ahogy vártam. Én egy kis 15 fős családias cégben dolgoztam, most arra mentem vissza, hogy olyan ellentétek vannak, hogy emberek nem hajlandóak egymással dolgozni (miközben csapatmunkánk van), nem beszélnek egymással,. többen a felmondás szélén vannak és rendszeresen kapok ultimátumokat.... :shock: Már egy hónapja próbálom egybe terelni legalább a vezetést, erre kapom a hátamba a nagy kést... :twisted: Szóval tényleg muszáj volt vissza mennem, de ez sokkal több és rosszabb, mint számítottam.... :? :(
A 4 gyerek is kész őrültek háza, nagyon sok ennyi gyerek és rengeteg a gond, talán Ágica kórházas léte okozta a túlcsordulást, de nagyon elfáradtam....
És mindennek a tetejében már 2 hete késik és csináltam teszteket és most van 1 pozitív és 3 negatív tesztem (a pozitív volt az első) és ugye mi nem tervezünk több gyereket, már Petit se terveztük és most azt se udom mi van.... Van valakinek ebben tapasztalata???? Persze jövő héten megyek orvoshoz, de megörjít a bizonytalanság és halálosan megrémít, hogy eseleg terhes vagyok, bár zéró az esélye, mert mindig védekeztünk.... :? :? :?

Bocsi az egész offért, csak annyira tele van a hócipőm....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katka, pozitív teszt????????????? Huuuuuuuuuu....de ha az utána levők negatívak, akkor sztem nem vagy...mindenesetre én is be lennék tojva, ha nem terveztük...
Melóhoz kitartás, elhiszem,h sok így...család, Dani káosz, meló stb stb....nem is tudok okosat írni most erre. De panaszkodj nyugodtan, az is segít!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Most csak gyors bekuntottam, mert rohanok mindenfele.

Katka panszkodj csak nyugodtan. Gondolom milyen nehéz most neked, sajnálom hogy a munkahelyeden ilyen gondok vannak :? Úgy látszik nem tett jót nekik hogy nem voltál :roll:
Hát egy következő terhesség azt megértem hogy nem hiányozna neked, de ha az első pozitív és a többi negatív :shock: ez hogy lehet, ilyet még nem hallottam, inkább fordítva szokott lenni.

Tehuti Szonja kinőtte már a legkisebb gyerekülést? :shock: Szerintem utána a 9-18 kg-osat érdemes megvenni, bár vannak olyanok amelyeket lehet használni a saját biztonsági övével, aztán ha nagyobb akkor már az autó biztonsági övével, aztán ha mégnagyobb lesz akkor háttámla levesz és simán ülésmagasító. Gondolom ez a 9-36 kg-os. Nekünk Pannáva a 9-18 kg-os volt, most Bulcsú használja, de amilyen ütemben nőtt Panna neki jobb lett volna a 9-36 kg-os, és az a változat amit az előbb írtam.
Na pl. egy ilyen: http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=3602
Nekem ez tetszett, ilyesmit akartam Pannának de a férjem a megkérdezésem nélkül vett egy noname márkájút :evil: amit hamar ki is nőtt Panna, most az ülésmagasítóját használjuk.

Na léptem takarítani :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Katka!
Sajnálom a nehézségeket :( Nem is tudom,hogy bírod.Ehhez képest az én négyfal szindrómám semmi.
A tesztek egyformák???Mármint márkára.Mert lehet,hogy nem egyforma érzékenyek,meg más márka mutathat mást :shock: állítólag.Biztosat csak a doki tud,én hallottam olyat,akinek végig!!!hol negatív,hol pozitív volt a teszt :shock: De ha védekeztetek,meg 3 nega,akkor csak nem,lehet,hogy pont a stressz miatt késik!Az nagyon bekavarhat!

Vica!
Nekem az a bajom a 9-36 kilóssal,hogy nem dönthető a háttámlája,és azért az nem árt,nem?Én 9-25 kilósat tervezek venni.

Lara újabban 3szor eszik éjszaka :shock: rendes adagokat.Szerintetek több kaját kéne már adnom neki napközben?Húst még nem eszik,a délutáni gyümibe pár napja reszelek babakekszet.

Kép
Kép
zazzy

Vica, még nem nőtte ki, csak körülnéztem, hogy milyet is kéne venni. Hamarabb fogja kinőni hosszban, mint kilóban a mostanit. Mondjuk kabátban már neccesen fér el benne. De mire eléri a 9 kilót, addigra tuti hosszban nem fog elférni. Lehet, h nekünk 0-18 kilóig lenne érdemes... Kép

Zazzy, Larának lehet, h a 6 hós növekedési ugrás van.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: jobbat írok, legújabb kutatás szerint3 éves korig ajánlott háttal ültetni a gyereket.....ez nem tudom, hogy kivitelezhető. Lilinek ez már a 3. ülése. Volt egy babahordós,volt egy 0-13 kilóig (tavaly már alig fért bele) és most van egy römer kidfix. Én nem sajnálom a pénzt rá, mert ez az a dolog ami muszály, hogy jó legyen

Katka: fel a fejjel, most biztos nagyon kemény lehet helyt állni a munkában és a magánéletben egyaránt. Nem akarok rossz dolgokat ide írni, de mivel kértezted a véleményünket, nekem a tesztről elsőre az jutott eszembe, hogy vagy méhenkivüli vagy egy elhalt, beágyazódott terhesség van. Remélem nincs igazam és tényleg csak a stressz.

Adry: így már értem a sétát :D Csodálkoztam is, hogy ilyen időben sétálni :roll: Egyébként tegnap kinnt voltunk, Lili beteg is lett mára :x

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Most van egy kis szünet, ebéd készen, fiúk moziban (Up!), Katalány alszik.

Tehuti, Gyöngyiékhez hasonlóan már nálunk is a harmadik ülés van használatban. Ez most már kitart egy ideig.
Mi a babahordozó után Samunak egy 9-18kg-t vettünk, és az nagyon jó volt, hogy dönthető az ülése alvó pozícióba is. Azért ilyenkor még gyakran elalszanak a kocsiban, és akkor függőlegesből hanyatt döntöttük, és tök jókat aludt Samu. Még most sem ártana néha egy dönthető ülés, mivel ha bekummant mélyen, akkor időnként lecsuklik a feje, de ez már kezelhető 3 és fél évesen. És mi kb 2 és fél éves koráig használtuk a 9-18-as kategóriát. Katababa épp most a hétvégén kapta meg ezt(unokatesó visszaadta).

Katka, hajaj, nem túl jó, amiket írsz. Ha gondolod, hogy tudok valahogy segíteni, akkor szívesen. Akár csak meghallgatlak egy jó kis kávé / tea mellett és kérdezek-mondok okosnak tünő dolgokat... Te meg kiröhögsz :) Vagy elkérem Danit játszani Samunak.

Zita, jó lenne valóban talizni, de ez már sajnos nem a szabadban piknikezős idő. Bár csak lesz még szép (szebb) időjárás, és akkor elmehetnénk sétálni és rétesezni a Normafához, mondjuk. Közben kidobozolunk Kukliéknál :)

Megpróbálok kicsit aludni, sajnos Kata sem vitte most túlzásba az éjszakai alvást. Jó, hogy tegnap itt dicsekedtem, milyen jót aludtunk :)

erpé

Dönthetőt szeretnénk mi is, az tuti...és eddig a 0-18 kilóig a nyerő. Ha Szonja ilyen ütemben gyarapszik, akkor egy jóóóó ideig tudjuk majd használni. Tomi ragaszkodik olyan márkához, ami a német ADAC teszten jó eredményt ért el. Most ezt nézem: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka Tényleg panaszkodj nyzgodtan, főleg hogy Te vagy az, aki mindig mindenkit bíztat. A kimaradás meg tuti a sok izgalom és stressz miatt van!

Látom nem sok helyen van nyugodt éjszaka :( Szerintem nálunk sem lesz mostanában :(

És ez Máté véleménye :)

Kép

Kép

Kép
rszg

Katka, a legfontosabb, hogy ne idegeskedj!! Te vagy a gyerekeknek a legfontosabb, és ha te ideges leszel, ők is, amúgy nagyon jól kezelsz minden helyzetet, és biztos nem lesz semmi gond. Hátha pozitív, akkor sem tudsz most már mit tenni, orvos tud majd biztosat mondani. Tudom sovány vigasz, de nagynéném nem tervezte a negyediket, és most a kicsi a család szeme fénye...mindenképp meg fogjátok oldani valahogy. de ha három is negatív lett, lehet vmi volt az elsővel![/b]

Bea, Maja

Kép
bea1978

amúgy panaszkodj csak nyugodtan, egyetértek Rszg-vel! főleg hogy te vagy akinek mindenkihez van egy jó, kedves szava, mindenkit biztat!!

Rszg, szuper édes fiad van, a kis szemtelen :lol: :wink: és milyen hosszú, nőnek, mint a gomba! :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti: nekünk is ilyen bébén van és Levi nagyon szerette. Most már Lili utazik benne és Levinek van egy bébé 9-36 kilóigosa.
Ez a fajta ülés azért is jó, mert állítható minden irányba. Elég jól dönthető, és még széltében is állítható. Azaz overallban is belefér a gyerek, de nyáron "meztelenül" is jól tartja.

Én továbbra is tartom az ajánlatot, hogy most már nálunk is lehet talizni.

Katka: nagyon sajnálom a gondokat, nem lehet Neked egyszerü. Szerintem ha csak az első volt pozitiv, és a többi negatív, akkor inkább a negativ "ér"

Kép

Kép
gabka77

Köszönöm a bíztató szavakat és az együttérzést. Reménykedem, hogy nem vagyok terhes.... (3 márkát is próbáltam...) Egyszerűen minden felborulna az életünkben most még egy gyerektől, egyszerűen minden.... Szóval imádom őket, de most nem érzem, hogy mégegyet be bírok vállalni. Nekem Peti is meglepetés volt és nagyon kemény bevállalás, aminek most is iszom a levét.... Kölcsönök, szétesett cég stb.... Persze nem bánom, ez a kispasek mindent megér, de most azt érzem, hogy több nem megy. :( :?
Erpé majd egy Samu-Dani csúcsot amúgy is szervezhetünk, ha Samunak is van kedve, Dani emlegetni szokta, hogy ő tanította meg tisztelegni...

Tehuti: Nekem a 9-kilótól van egy Römer ülésem. Apának igaza van, hogy figyeli a törésteszteket. Ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor biztonságos ülés legyen. Szerintem arra figyelj, hogy egy mozdulattal le lehessen dönteni (enyémet vezetés közben is lehet). Nekem ez a háttal beültett gyerek dolog nem jön be, mert szerintem szegény gyerek halálra unja magát. Sokkal jobb neki, ha tud nézegetni. Én rengeteget jövök-megyek. Már alig várom, hogy Petit átültethessem. Egyébként szerintem nem a 9 kiló a döntő, hanem az, hogy teljesen stabilan tudjon hosszan ülni a gyerek. Emlékeim szerint én 8 hónaposan tettem át a lányokat és nagyon élveztek, hogy kilátnak, bár még olyan 2 hónapig folyamatosan döntöttem nekik az ülést. Ők addigra már 9 kiló felett voltak.... Peti most 8 kiló és mindjárt 8 hónapos, de nagyon unja már a kisülést. :roll: Mondjuk a Römerem kölcsön van adva, de szerencsére most már kinövi az unokatesó és jöhet vissza.
Ja és ezeknek az üléseknek saját övük van és szorosan fogják a gyerekeket. Nem tudnak előre dölni benne. Erre nekem mindkét lány besokkalt olyan 2 és fél - 3 évesen és kénytelen voltam áttenni őket olyanba, ahol már csak sima öv van és abban már előre tudtak dölni....
A 0-18-hoz nem tudok hozzászolni. Nekem Zsófi 2 évesen 19 kiló volt, Ágica meg most 5 és fél évesen annyi.... De szerintem azt nagyon gyorsan kinövik...., de hátha van valakinek tényleges tapasztalata. :roll:

Rszg: Ezt a nyelvkidugást nagyon elkaptátok... Szuper jó kép! 8) Persze ilyen jó pasiról könnyű.... 8)

Moncsi: Neked akartam még írni, hogy kipróbáltam a körtés-csirke receptedet és nagy sikert arattam. Szóval köszi a receptet! :wink:

Katka

katka22

És hol van már Nemlajos? Holnap este jönnek csak? Valaki tud erről valamit? Remélem azért becuppan, egy nagy kupac képpel.... ;)

Katka

katka22

Katka, nekem is az jutott eszembe, ami Zazzynak, hogy eltérő márkájú tesztek eltérő érzékenységűek. A helyedben kb. 1 hét múlva csinálnék újra tesztet, vagy ha lehet, vérvételt kérnék.
És köszi neked is, és Gabka, neked is, hogy szívesen láttok minket egy találkozóra. :)

Masut
masut

köszi csajok a tanácsokat ülés ügyben!!!!

katka, csinálj egy 4. tesztet is! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

katka örülök hogy bejött a recept :):)
ja és nyugodtan panaszkodjál :)

ülésen én is gondolkoztam már és ezt néztem ki :

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok

hűűű Katka: remélem nem vagy terhes, bár 3 negatív teszteredmény mellett nem sok esélyét látom... az hogy ki vagy kicsit akadva teljesen természetes, én nagyon csodállak hogy mennyi mindenre képes vagy és milyen jó anyuka is vagy emellett. nagyon kemény lehet ilyen körülmények között melózni és főleg hogy ott sem rózsás (sőőőt :? ) a helyzet :( de biztos vagyok benne hogy most hogy már ott vagy lecsitulnak a dolgok és egymásra hangolódnak lassan az emberek.... (remélem) :roll:

Rszg: tuti a kép a kiscsávóról :lol: :lol: - aludni akarsz? nesze neked Anya - gondolja :lol: :lol:

gyerekülésen már én is gondolkodtam (sajnos úgy látom hogy a tengeribetegséget örökölte tőlem és háttal ülve az autóban ha kanyargósak az utak akkor mindig hány szegénykém :? és sír mert gondolom rosszul érzi magát... szóval én nagyon szeretném már úgy ültetni hogy végre előre nézhessen... de sztem otthon fogom megvenni az ülést decemberben.. addig én csak olvasom az okosságokat Tőletek :P

Kép hsz írása babanetre... (hogy melyik menyasszony volt a cél nemtom :( ) :lol: :lol:

Kép elgondolkodva az élet dolgain... hehehe

Kép olvasás (mellesleg főzni tanul ahogy látom :P )

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Katka sajnálom, hogy teli lett a pohár. Tényleg rád férne egy beszélgetős kilengés. Akár Petivel, akár nélküle. Nagyon sok minden van a válladon. Ágica remélem már jó időre (jó pár évre) lázmentes lesz, a tesz miatt meg ne izgulj, vannak hibás tesztek, sztm az első lehetett az. Szopi alatt simán lehetnek még csúszások. nekem pl. Botival 3-8 hóig napra pontosan megjött, utána meg felborult az egész, és be sem állt a mai napig. Többiekhez hasonlóan nem zavar , ha kiírod magadból és ha bármiben tudok segíteni örömmel teszem.
Rszg Mátét nagyon elkaptátok! Cuki ez a fickó! Mennyire nagy már!
Ülésnél nekünk Botinak 9-25 kilóig van (kb. 5 éves koráig jó lesz és dönthető), ilyet veszünk Katának is, és bár sztem nem fogja 9 hóra elérni a 9 kilót, át fog kerülni még idén. Ő is unja a kocsit, én meg azt, hogy ő unja. Ő jól ül, és persze dönthetőt veszünk ismét, így aludhat is benne. Mivel römmerre sajna nem elsz pénzünk, ez tűnik befutónak, Botinak is efféle van:
http://babyfun.axiomarket.hu/item/ps286 ... es-9-25-kg
Tegnap Campona felé úgy bedugultunk, hogy nem lett szökőkút nézés, de ma elvittük cserébe a MOM-ba. Aho a lift érdekes volt, így vagy 6x lifteztünk fel le. Babakocsival, kismotorral, és cipős dobozokkal. Végre van Botinak téli csizmája, elég necces volt nélküle a múlt hét.
1 hét múlva (nem elsz netem) de az új helyen alszunk!!!!!!!!!!!!!! Vágom a centit. Itt a konyhában 17 fok van már (nincs fűtés), és amúgy is …. túl akarok lenni rajta.
Erpé egy 3 éves gyerek mit csinál a moziban? Nem kiabálják végig? Boti kommentál mindent, nem merném elvinni moziba. Pont gondolkoztam rajta, egy év múlva végig ülné e.
Babaképek természetesen megint nagyon édesek. Jó ezekre jönni.
Na mennem is kell. Tel….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

nico milyen édi :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Máténak télleg nagyon jó a nyelves képe!!!

ÉS Niconak milyen husi szája van....olyan csókos!!! :wink:

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

téényleg máté nyelves képe is milyen édes el is felejtettem írni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ma itt volt anyós és túléltem !! :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

elláttak egy tanáccsal.. ne hagyd a zárba a kulcsot mert felforrósodik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: Hát majdnem az arcába röhögtem :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Katka
hű, izgalmas... drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!!!

Adryn
megzabálom ezt a Nico bébit!

Kemse
irígy vagyok, de nagyon!!! jó lehetett egy kis nyár!!!
Hanna gyönyörű, és most már azt is látom, honnan ez a kék szem! :wink:

Moncsi
cukik vagytok együtt!

Masut
anyukádnak jobbulást, szegény! :(

most hirtelen ennyire emlékszem... kicsit nagy volt a lemaradásom. Fanni itthon volt a héten, nagyon köhög, tegnap levittem a dokihoz, de semmi komoly, gyógyszer nem is kell, csak c-vitamin, meg lándzsás útifű. de az altatás elég komoly lett emiatt, mert egyfolytában köhög, és nem tud elaludni...
és ez a pár nap képekben: (bocsi, sok lesz!)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: hogy FAnni mennyit nőtt!!!!!! :? meg persze Máté is, de Fanni szembeötlőbb (nekem...)

KépKép
KépKép
adryn

igen, nagyon sokat nőtt a nyáron! már 103 cm!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt!

Köszi a nyelvkidugós képdicséreteket! Tényleg jól elkaptam, de véletlen volt.

Nico is milyen édes! Laptop őrült lesz, mint apukája?

És Fanni meg Máté is aranyosak. Fanni szereti nagyon Mátét? Szokott vele játszani?

Kép

Kép
rszg

Én vok ma az első!!!!!!!!!!!!!4 :lol:

Csibb, csuda édesek a gyerekek. Fanni tényleg tiszta hölgy már. Máté meg nagyon vagány a zöld hacukában. 8) :) Ezek a logico játékok nagyon jók, mi nagyon sokat használtuk a fejlesztő órákon.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg megelőzött egy perccel........... nem én lettem az első...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bocsi Tehuti :)

Kép

Kép
rszg

Kuklika!
Ez az ülés nagyon jó!!!És ennyiért :shock: Én is néztem rengeteget,de 25től fölfelé volt mind,te nagyon szemfüles vagy! :D
Még azt mondjátok meg nekem,hogy ha ezeket már menetiránnyal megegyezően tesszük be,hogy dönthető???

Kép
Kép
zazzy

Á szóval versenyzünk, ha jól számolom én vagyok a 4. :lol: :lol: :lol:

nem is csoda, szép idő van kinn, gondolom mindenki sétál

Csibb nagyon szépek vagytok, Fanni tényleg sokat nőtt! Jobbulást neki.

Lehet jövök pár képpel, Maja felköszöntött a szülinapomon, és készült pár fotó, csak nappal szemben... :lol: és van nekünk is overálos képünk.

Katka, miújság mensi ügyben? :roll:

Nemlajos, hiányzol :wink: mindenkinek(most megmondtam a tutit :wink: ) :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

most én is képdömping leszek Vasárnap tiszteletére :wink:

Maja és a barátnője, Veronika (ez Szept végi vagy Okt. eleji)
Kép Kép Kép Kép Kép
A kedvenc turinkban, kedvenc eladónkkal
Kép
Overálban
Kép Kép [img]
galamb ma reggel az ablakban(tudom ez nagyon kellett már ide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kép
ma 31 éve szenvedett több, mint egy és fél napon át anyukám a szülőszobán
Kép Kép Kép Kép Maja köszönt teljes gőzzel :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, boldog szülinapot! :lol: Szépek vagytok Majával!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Köszönöm :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: boldog szülinapot :) Egyszer össze kell futnunk, hogy ezt a Maja babát összepuszilgassam :D

Csibbi gyerekek is nagyon gyönyörűek, és az Anyukájuk lassan profi fotós lesz :D

Katka: hogy vagy? Jövőhét nekem is sűrű...birsalmátkéne elraknom, utána irány a Kolping, de utána ráérek. Nem vagy ám olyan messze, mint hiszed. Csibbék és Kukliék se laknak messze szerintem Tőletek. Na ez most egy felhívás keringőre :D , de nem erőltetek semmi, nélkülünk is sok a gondod :?

moncsi: ilyen naniat kaptak tavaly tesómék karácsonyra, illetve anyósék kocsijában is ez van.

Kép

Kép
pgyöngyi

Mennyi szép fénykép!
Csibb: Máté és Fanni nagyon hasonlítanak az egyik képen.... Tagadhatatlanul tesók!
Adryn: Nico nagyon édes kispasi. Látszik milyen pasek lesz belőle... Csak győzze levakarni a csajokat. ;)
Bea: Maja nagyon csoki ebben a fehér overálban. :P (De azért nem vagy semmi fehér overált venni... :shock: Nagyon bátor dolog szerintem :roll: Én soha nem mertem, de Maja gyönyörű benne! )
És Nagyon Boldog Születésnapot Neked! Azt látjuk, hogy Maja köszöntött... no és álmaid hercege? ;)

Katka

katka22

Kukli: Ha egyszer nagy lesz a cégem és lesz Beszerzési Vezetőm, akkor feltétle Neked szeretném adni a pozíciót. Szerintem te feleannyi költségből kihoznád a céget, mint én! 8) :wink:

Gyöngyi: Köszi megvagyok! És értem a célzást. Fogok hirdetni egy talit, hátha eljönnek páran, csak még nem tudom, hogy mikor....
A jó hír, hogy mintha kezdenék mensizni (csak nem merem elkiabálni, mert nekem Petinél is megjött egy picit, aztán meg semmi, de remélem estére beindul és megnyugodhatok.) és gondolom tegnap is ezért voltam már magam alatt, és holnapra remélem már net leszek....

Katka

katka22

Köszönöm :)

Gyöngyi
, ok :wink: :lol:

Katka, örököltük az overált keresztlányomtól :P
Igen, ő is köszöntött telefonon :wink: amúgy nem volt egy nagy ünnepség, a 30 az terhesen volt, az volt olyan kerek, hogy érdemes lett volna, innentől kezdve pedig már kezdhetem letagadni a koromat :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.18 15:15-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

ja bocsi 21-et akartam írni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj Bea olyan vagy .......... :twisted: én akartalak köszönteni szülinapod alkalmából itt először. erre elszólod magad :lol: :lol: (bár én hibám.. csavargunk mielőtt megírtam volna.... :P )
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!!!

majd jövök képekkel a mai napról :P

KépKép
KépKép
adryn

Halihó!
Adryn cuki Nicofiú. Reméljük ő jobban vigyáz a notebookra, mint Apa. 8) Látom éppen előttem írtál tegnap, nem vettem észre csak utólag. Hihetetlen ez a szem és száj kombó. Döglenek majd a csajok. :lol: Amúgy Kata egyre távolabb is átlép, de körbe nem megy az asztalnál, kanyart nem tud bevenni. :lol: Inkább leül, mászik, aztán újra pattan.
Fanni és Máté sorozat is szuper! Máté forgója továbbra is zabálnivaló, Fanni pedig mesébe illően szép. Szegény apa, izzad majd egy tizenpár év múlva asszem. Játékokban hasonlóképpen állunk, ha jól látom. De az a híd új nekem. Hol vettétek? Boti vonatos-autós korszakát éli.
Katka én is úgy emlékszem Ilda hamarosan hazatér. Reméljük beköszön tényleg pár képpel legalább.
Masut természetesen mi is várunk titeket is. :wink: Katának szüksége van hajnövesztő tippekre. Egyszer kipróbálhatjuk mennyien férünk el együtt. Majd novemberben.
Zazzy örülök ha adhattam tippet. Mi bajban lennénk, ha nem lenne ilyen kategória. Boti 15 kiló sztem egy év múlva lesz csak. Így vhol buknánk egy ülést. Dönteni úgy lehet, hogy ezeknek van egy talpa, aminek mozogni tudnak. Nem lesz vízszintes, de egész jó. Mellesleg egykezes, mint Katkáéké. Ha Boti bealszik, egy piros lámpánál egy kézzel eldöntöm. :wink:
Katka hogy vagy ma? Múlt héten lett volna a csajparti ugye? Sajnálom. :cry:
Kaptam lakásképeket (még fel sem jutottam megnézni :x ).
Gondoltam megmutizom, ha nem gond. Nekem tetszenek a színek, amiket kinéztünk. Holnap dobják fel a parkettákat.
A gyerekszoba (mellette ami látszik bordó, a háló, az ajtó kettő közt addig tök jó lesz, míg szoptatok - a gadrób ajtók később lesznek lecserélve, elfogyott a manimanimani :? )
Kép
A nappali és konyha előszoba (egy barátunkkal spékelve, Zsolti így fotózta :evil: )
Kép
És egy mai Katus :roll:
Kép "Vajon ehetek én már ilyet?" :lol: Látjátok milyen kis piros a pofija a jobb oldalán? Remélem megörvendeztet lassan egy recés kis hófehérkével.
Csibb nyaralótok hogy áll? Jövő nyár elején már használhatjátok is?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szép! Míg kotlok egy hsz-en, feléled mindenki, hogy jól lemaradjak! :twisted:
Bea Nagyon Boldog Születésnapot! :) Maja is nagyot nőtt megint! Szép csokibabónk van! Te pedig fiatal korodat nem tudod meghazudtolni, szemtelen vagy! Hogy lehet magadról ilyen vékonyka képet feltenni????? Állati csini vagy! :wink: Én meg most tiszta zöld!!!!!!!!!!!! :twisted:
Katka nem felejtek! Költség faragok! :lol: Amúgy még azon gondolkoztam, aki römmert venne, lehet használtan kapni egész jó áron, és lehet rá huzatot varratni. Örülök, hogy megoldódni látszik a pocakdolog, de azért kop-kop.
Gyöngyi Kolping? Na jó megyek. Most mindenki zölddé tett! :twisted: Érezzétek nagyon jól magatokat, és kérünk majd képeket. Olyan ritkán kapunk pedig gyönyörűek a lányok. S ha talizunk egy kupica birsalmalét ne felejts el lécci hozni. :roll: Sosem ittam. :oops:
Gabka??????? Hol bújkálsz? Anna? Banolka? Wicca?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na gyorsba gondoltam körbenézek nektek, ezen még én is elgondolkozom:
http://www.vatera.hu/romer_king_uj_huza ... 63025.html

http://www.vatera.hu/romer_king_ovfeszi ... 47659.html
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?