Halihó!
Adryn cuki Nicofiú. Reméljük ő jobban vigyáz a notebookra, mint Apa.

Látom éppen előttem írtál tegnap, nem vettem észre csak utólag. Hihetetlen ez a szem és száj kombó. Döglenek majd a csajok.

Amúgy Kata egyre távolabb is átlép, de körbe nem megy az asztalnál, kanyart nem tud bevenni.

Inkább leül, mászik, aztán újra pattan.
Fanni és Máté sorozat is szuper! Máté forgója továbbra is zabálnivaló, Fanni pedig mesébe illően szép. Szegény apa, izzad majd egy tizenpár év múlva asszem. Játékokban hasonlóképpen állunk, ha jól látom. De az a híd új nekem. Hol vettétek? Boti vonatos-autós korszakát éli.
Katka én is úgy emlékszem Ilda hamarosan hazatér. Reméljük beköszön tényleg pár képpel legalább.
Masut természetesen mi is várunk titeket is.

Katának szüksége van hajnövesztő tippekre. Egyszer kipróbálhatjuk mennyien férünk el együtt. Majd novemberben.
Zazzy örülök ha adhattam tippet. Mi bajban lennénk, ha nem lenne ilyen kategória. Boti 15 kiló sztem egy év múlva lesz csak. Így vhol buknánk egy ülést. Dönteni úgy lehet, hogy ezeknek van egy talpa, aminek mozogni tudnak. Nem lesz vízszintes, de egész jó. Mellesleg egykezes, mint Katkáéké. Ha Boti bealszik, egy piros lámpánál egy kézzel eldöntöm.
Katka hogy vagy ma? Múlt héten lett volna a csajparti ugye? Sajnálom.
Kaptam lakásképeket (még fel sem jutottam megnézni

).
Gondoltam megmutizom, ha nem gond. Nekem tetszenek a színek, amiket kinéztünk. Holnap dobják fel a parkettákat.
A gyerekszoba (mellette ami látszik bordó, a háló, az ajtó kettő közt addig tök jó lesz, míg szoptatok - a gadrób ajtók később lesznek lecserélve, elfogyott a manimanimani

)
A nappali és konyha előszoba (egy barátunkkal spékelve, Zsolti így fotózta

)
És egy mai Katus
"Vajon ehetek én már ilyet?" 
Látjátok milyen kis piros a pofija a jobb oldalán? Remélem megörvendeztet lassan egy recés kis hófehérkével.
Csibb nyaralótok hogy áll? Jövő nyár elején már használhatjátok is?