Úgy látszik, ma én kezdem a napot!
Nem baj, pihenjetek csak!!
Nekünk elég mozgalmas volt az éjszaka. Ma pedig jönnek Anyósék.
Nálunk a lista, ami nem jön be: infacol, shüssler-só.
Most próbáljuk: Gripe water.
Ezt követi majd (ha az sem jön be): mecsek baby tea.
Van még itthon gyógyis kevert görcsoldó, de ezt csak a legvégső esetben adom be. Bár sajnos most is csak így tudott elaludni egy hosszú éjszaka után.
Ja, és voltam Gödöllőn is a Siebers-ben. Ha jól tudom, Madár te laksz ott. Már régi tervem volt 1x eljutni oda.
Eddig nem is írtam. A kezdeti stressznek köszönhetően stagnált 1 hétig Nóci súlya. Így utólag nem is csoda, hisz olyan mondatokat kaptam, hogy: Azért sárga a széklete, mert meg van fázva. (nem azért, mert anyatejes). Adrira sem vigyázok rendesen. (mert belázasodott, de semmi más baja nem volt. Az is csak 2-3 napig) Viszketett a feje: biztos nem ápolom rendesen, nehogy beleköltözzön a tetű. (nem azért, mert száraz a fejbőre, pedig spec samponnal mosom, ami nem 10Ft.)....stb. Magyarul nem vagyok jó anya. (ez nagyon fáj mai napig, talán ezért is írom le nektek.) Ja és hogy nincs elég tejem, azért sír. Nem azért, mert fáj a hasa. A hab a tortán, mikor mondtam, hogy van elég tejem, a válasz: nem hiszem! Majd pár nap múlva telefonban, mikor megint a lányok megfázását taglaltuk, és kicsit odaszóltam: Hát tudod, hogy csak vicceltem.
Egyébként Apa csinált megint 1-2 fotót. Igaz, hogy csak telefonos, de majd este megpróbálom feltenni a pic-re.
Most vége a panaszáradatomnak.
Ma még remélem sikerül jelentkeznem.