JO reggelt mindenkinek!
Eloszor is koszi mindenkinek a csalad ideutazasaval kapcsolatos hsz-kat...az az igazsag,hogy az OSSZES ervvel es ellenervvel egyet ertek, esert is nem konnyu donteni, mert mindket valasztas ezeteben vannak pro es kontra ervek...de tegnap ugy beszeltuk, hogy a koztes idoszakot valasztjuk, vagyis meg kari elott, de szules utan min 1 hettel, ighy a legjobb sztem. Ugyis hamarabb fog szuletni...bar ez csk az en alaptalan megerzesem...de mar nehany hetes terhes korom ota a dec 8 a fix ideam

:)
Melinda! Fantasztikusan nezel ki, es Noel gyonyoru

Az esti mesek taborabol parom kedvence A harom kismalac, es persze o a farkas a sztoriban, aki megeszi a husos malackakat. MIkor latta a Noel kepeit, azt mondta, igy szo szerint: nyami-nyami, elso gyonyoru harom kover kismalac

Gio! Te is elkepesztoen dogos vagy a kepen, nagyon jol tetted, hogy bevallaltad azt a rucit! A kisagy meno, szerintem -meg ha a picuroknak nincs is meg stiluserzekuk- nem fog panaszkodni a kiscsak...kulonben is, a csicsat pont erre talaltak ki...egy edes ujszulott kisbaba pont az az alany, akinel inkabb elbuvoloen, mintsem cikin jon ki a dolog. Sztem ebben a dologban nem lehet tulozni...max felesleges. Nekem bejonnek a legegyszerubb butorok, rucik is, mert sztem jobban latszik maganak a babanak a bajossaga, de nekem is ilyan az agyikom

En a befordulas miatt azert meg nem aggodnek, bar tenyleg szokas mar ilyenkor beallni, de azert van meg ido. Meg sztem nem olyan nagy dolog " ravenni" a babat, hogy beforduljon, bar teny, hogy sok turelem, befele fordulas, gyakorlas kell hozza...mi mar 4-szer kiprobaltuk, es mindig sikerult...aztan mikor parszor delutani jatszoorakat tartottunk, akkor "megbeszeljuk", hogy most aztan forgolodhat...es par perc mulva mar keresztbe is veti magat es sokkal intenzivebben ficankol. aztan persze visszapakolja magat fejjel lefele, pedig sztem harant sokkal kenyelmesebben van...nekem is keyelmesebb ugy. De ha valaki nem ilyen tipus, vagy nevetsegesnek tartja a babaval jatszani szuletes elott, annak is van meg eselye, egyre tobb orvos alkalmazza a "manovert", ami soran ok maguk fizikailag "rakenyszeritik" a babat a befordulasra. Ez nem fajdalmas, es valoszinuleg a babanak sem art, bar sok esetben (talan a feleben), visszafordulnak a babok az utolso pillanatban, leven, hogy ez nem az o termeszetes helyzetuk, bar azert egy probat meger, aki fel a csaszartol. Nna meg attol meg, hogy faros, nem feltetlenul kell csaszar...nyilvan merlegelve az osszes tobbi korulmenyt.
Olga! Szerintem a te esetedben nagyon jol dontottetek, hogy nem szulsz otthon, igy neked sem kell aggodnod, hogy barmi is gondot okozhat..a szulesznod hozzaallasa azert nagyon szimpatikus, szerintem mar csak ez miatt is felig otthon fogod magad erezni. Akartam mar kerdezni toled, hogy te, amint hazamentek a korhazbol, rogton mar a moshato pelusokat hasznalod majd? En vettem 2 nagy csomag hasonloan termeszetes anyagut, de eldobhatot az elso idoszakra...azert a hig cucc miatt aggodom, hogy mosnam, meg hogy mennyire szabadulna ki.
Nekem is vannak almaim. Tudom, hogy uncsi vagyok, de mind valodi almok, vagyis csodaszepek. egyszer almodtam karacsonyost, az osszes tobbi alkalommal hajost. Talan emlekeztek, hogy nekunk Csimota az eskuvo-naszut utolso napjan fogadt...az ovum aznap hajnalban volt, amikor elhagytuk a hajot, es ez miatt is (nna meg amugyis) maradt csodaszep emlek...mar tervezzuk jovo tavaszra is, csak sajna nem lesz ra keret...de megmarad alomnak

Nna, es mindig ilyeneket almodok, hogy megyunk Azzurraval, aki ugye par honapos, de mindig nyomja a rizsat

Parom epp ma ejjel almodta, hogy en usziban voltam, es csimota onnan telefonalt neki (a hasambol), hogy keri a korhaz telefonszamat tole, mert fel akarja hivni a dokit, hogy meggyozze, hogy mehessunk hamarabb szulni...de apatol keri a szamot, mert en nem hallgatok ra

Szerintetek ez normalis?
En cumisuvegbol a tommee-t vettem, meg az osszes tobbi cucc is tommee-s. A karos anyagokat tekintve egyertelmuen ez a legjobb, ami legkozelebb all a termeszeteshez...de sztem nem erdemes tulparazni (bar en is term.anyag-manias vagyok), mert 2 honap mulva ebben is talalnak valamit, az tuti

En szulni meztelenul fogok, ha eleg meleg lesz...vegre egy heluyzet, ahol legalisan megszabadulhatok a ruhaktol. leven, hogy en csak par orat leszek bent, semmit nem viszek, bar a vesz-korhazi csomagban mar van 3 haloing...pffff...rosszul vagyok, ha csak ranezek, pedig szules utan sztem azt hordom majd itthon, mert vegig nyithatok. Amugy nalunk a medenceben is engednek ruhaban lenni, meg bugyi is maradhat, csak az nyilvan nem praktikus, amikor ellenorzik a tagulast.
En nem kerhetnek EDA-t (bar nyilvan ezert is megyek oda), meg amugyis csak 4 centis tagulassal tehetem be a labam, keso is lenne talan. Vegso esetre, ha nem birom a fajdalmat, marad az elektromos stimulalas, ami szinten eleg baba-mama barat, bar nem szeretnem igenybe venni.
Gabicika! Igy tovabb, pihengess es vedeld a teat! tenyleg, Gombival mi van?
Nna jo, lekoccolok
Szep napot mindnekinek!