Sziasztok!
Vagyok én is, csak kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok, Málnus annyira pocsékul alszik mér két hete éjszaka, hogy reggelente inkább egy zombira hasonlítok...általában 11 óra körül felébred és utána 2-3 óra azzal telik, hogy szegény próbál visszaaludni, de valamitől nem tud, én pedig nem találom az okát, hogy mi lehet....küzdünk. Így viszont hulla fáradt vagyok, hiába próbálom utolérni magam, valahogy sosem sikerül,és ez miatt hozzátok sem értem ide
Ráadásul egy teljes üveg lila ecsetelő elhasználása után is újra ott van a fertőzés MÁlnus szájában, és nem igazán tudja a doki, hogy mi lehet, másfél hónapja küzdünk vele, és semmi változás, nincs valakinek ötlete, hogy ezzel milyen orvoshoz forduljunk? Talán gombás, mert fehér foltos főleg a száj üreg két oldalán.
Köszönjük a sok-sok dícséretetet, annyira jól esett!
Főleg Verától és Pannától kérdezném, hogy egy péntek délutáni tali jó lenne? Az nem hétvége, de hátha...ha jól emlékszem akkor KOadrinak is lenne a legjobb....Julcsi meg talán meg tudná oldani....
Csandikám, nagyon jó a meglátás, hogy Málnus nem osztogatja könnyen a mosolyokat...nem az a fűnek - fának vigyorgó típus...talán majd kinövi, mert már látok pozitív változást, éljen a myoma mentes terhesség, hajrá
Zsófi, nagyon örültem a jó híreknek, és annak hogy jöhet a baba, hajrá!
Manci Barbi, neked akarom még írni, hogy én Binyeknél láttam, hogy az ikrek, hogy rendes tehén tejet isznak, ezt úgy érts, hogy a nemrég lefejt "falusit" azt a jó zsírosat, és imádják, ezen felbuzdulva (binyek rábeszélésére) én is kipróbáltam a tejet MÁlnusnál (annyi, hogy BIo-t vettem) tejbegríz formájában, és nagyon szereti, semmi baja nincs tőle, már többször kapott, bár nálunk nincs is allergiás a családban. Magába tejet vagy kakaót nem adtam még, de ennek csak az oka, hogy szopizunk még.
Zsombi, és Zéti nagyon édesek, szuper ez az ikeás asztal, kehet, hogy mi is benevezünk valami hasonlóra vagy ilyenre, ha eljutunk Pestre valamikor. Egyébként Málnus is oszcillot kap immunerősítésre, plusz c vitamint, és még van a cebion multiból is, azt is kapja ameddig van, aztán meglátjuk.A gyümölcs adagolás nálunk is nehézkes sajnos, aktiviát Málnus is kap...ja, és Málnus evése pont ilyen mint Zsombié, ha fogára való, akkor ügyesen egyedül, ha nem, akkor sehogy

a kukorica nálunk is favorit hónapok óta

de ettől nem fog hízni, mert nálunk is egészben visszaköszön
Anna, szerintem is hasonlít a rajz Emmára, nagyon ügyes vagy!
Panna, a tányérba belehasalva evést Málnus is szokta csinálni

A béres cseppet szedhetik ilyen picik is? Mert van itthon, akkor lehet, hogy kipróbálnám...
Julcsi, hogy sikerült a hétvége? Sikerült pihenni, szórakozni, vásárolni?Tehetnél fel pocakfotót!

Binyekéknél múlt héten jártunk, akkor minden rendben volt velük, a férje most hetel, így Barbira marad minden a házban és a ház körül, szerintem el van havazva. Az ikrek délelőtt bölcsisek, délután otthon vannak, és imádnivalóan édesek, ha összetudom egyeztetni a talit valamikorra, akkor biztos ők is jönnek
Apró, sajnálom, hogy Levinél ilyeneket találtak, de a vashiány megoldható, ezzel a bélgyulladással és léppel mit tudnak kezdeni? Antibogyó? Fitnesz Lecsó sztorit imádtam
Vitamin-gyógyszer adagolás, nekünk nagyon bevállt a nurofenben található kis fecskendő féle adagoló, Málnus nagyon ügyesen bevesz vele bármit, és azért is szeretem, hogy végig jelöli rajta a ml-t.
Kata, azta..14 fog

nekünk pont egy egyessel van kevesebb
Annyi mindent szerettem volna, de Málnus felébredt....a betegeskedőknek jobbulást!
Szilvi