A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Akkor jó, egy kicsit megnyugodtam, tényleg azt hittem hogy akkor engem jól átvertek! :shock: Zsófi, persze, nem kell hogy tökéletesek legyenek az overall-ok, úgyis a hóban meg sárban fognak bennük dagonyázni! :)

Barbi,
Nagyon szupik a képek a gyerekekről, na meg az ovi is szuper jól nézz ki! :) Én is akartam tökfejet csinálni, de itt nagyon drágán adják ezeket a tököket, így most inkább lemondtam róla.

Csenge,
A ti képeitek is nagyon jók! Nekem a cipős tetszik a legjobban, annyira vagány! :D

Csandi,
Virág is csinálja azt a cicisimogatást, tényleg majd elolvad ilyenkor az ember! :) Na és akkor kiegészítésként szoktál adni Csenginek tápszert? Sztem nekem is nagyon kevés van már, talán még a normál adagjának a negyedét tudja szopizni, így akkor kénytelen vagyok adni tápszert. De szerencsére megeszi.

Virág kapott tavaly Karácsonyra a déditől egy babát, tegnap adtam neki oda, és most azt eteti a saját üvegéből meg puszilgatja és simogatja. Olyan édes! Még a cumiját is felajánlotta neki, ami nagy szó nála! Nagyon cukorfalat, ilyenkor is tök elolvadok tőle! Ja meg csináltunk neki cipős dobozból egy kiságyat, abba beleszokta tenni és "betakarja," vagyis rá dobja a plédjét :wink:

Kép
Kép
dia123

Barbi, írtam neked privit a bmaas-ra, de látom, most megint a simával vagy bent!? :( átküldöm újra erre a címre is, ha gondolod! vagy meg tudod nézni azt a privi fiókod!?

a fotók még mindig szuperek! nagyon klassz az új ovi! és végre a kert is lassacskán rendeződik, bár a nagy hidegben úgysem mennek ki, gondolnám!? jó lesz, ha tavaszra elkészül! :)

Andi, édes lehet Csengéd! :) na meg Virág is! ezek a kiscsajok! bezzek az én ördög fiam! :twisted: :lol:

sophie27

Sziasztok!

Vagyok én is, csak kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok, Málnus annyira pocsékul alszik mér két hete éjszaka, hogy reggelente inkább egy zombira hasonlítok...általában 11 óra körül felébred és utána 2-3 óra azzal telik, hogy szegény próbál visszaaludni, de valamitől nem tud, én pedig nem találom az okát, hogy mi lehet....küzdünk. Így viszont hulla fáradt vagyok, hiába próbálom utolérni magam, valahogy sosem sikerül,és ez miatt hozzátok sem értem ide :(
Ráadásul egy teljes üveg lila ecsetelő elhasználása után is újra ott van a fertőzés MÁlnus szájában, és nem igazán tudja a doki, hogy mi lehet, másfél hónapja küzdünk vele, és semmi változás, nincs valakinek ötlete, hogy ezzel milyen orvoshoz forduljunk? Talán gombás, mert fehér foltos főleg a száj üreg két oldalán.

Köszönjük a sok-sok dícséretetet, annyira jól esett! :oops:

Főleg Verától és Pannától kérdezném, hogy egy péntek délutáni tali jó lenne? Az nem hétvége, de hátha...ha jól emlékszem akkor KOadrinak is lenne a legjobb....Julcsi meg talán meg tudná oldani....

Csandikám, nagyon jó a meglátás, hogy Málnus nem osztogatja könnyen a mosolyokat...nem az a fűnek - fának vigyorgó típus...talán majd kinövi, mert már látok pozitív változást, éljen a myoma mentes terhesség, hajrá ;)

Zsófi, nagyon örültem a jó híreknek, és annak hogy jöhet a baba, hajrá! :)

Manci Barbi, neked akarom még írni, hogy én Binyeknél láttam, hogy az ikrek, hogy rendes tehén tejet isznak, ezt úgy érts, hogy a nemrég lefejt "falusit" azt a jó zsírosat, és imádják, ezen felbuzdulva (binyek rábeszélésére) én is kipróbáltam a tejet MÁlnusnál (annyi, hogy BIo-t vettem) tejbegríz formájában, és nagyon szereti, semmi baja nincs tőle, már többször kapott, bár nálunk nincs is allergiás a családban. Magába tejet vagy kakaót nem adtam még, de ennek csak az oka, hogy szopizunk még.

Zsombi, és Zéti nagyon édesek, szuper ez az ikeás asztal, kehet, hogy mi is benevezünk valami hasonlóra vagy ilyenre, ha eljutunk Pestre valamikor. Egyébként Málnus is oszcillot kap immunerősítésre, plusz c vitamint, és még van a cebion multiból is, azt is kapja ameddig van, aztán meglátjuk.A gyümölcs adagolás nálunk is nehézkes sajnos, aktiviát Málnus is kap...ja, és Málnus evése pont ilyen mint Zsombié, ha fogára való, akkor ügyesen egyedül, ha nem, akkor sehogy :D a kukorica nálunk is favorit hónapok óta :) de ettől nem fog hízni, mert nálunk is egészben visszaköszön :D

Anna, szerintem is hasonlít a rajz Emmára, nagyon ügyes vagy!

Panna, a tányérba belehasalva evést Málnus is szokta csinálni :) A béres cseppet szedhetik ilyen picik is? Mert van itthon, akkor lehet, hogy kipróbálnám...

Julcsi, hogy sikerült a hétvége? Sikerült pihenni, szórakozni, vásárolni?Tehetnél fel pocakfotót! :) Binyekéknél múlt héten jártunk, akkor minden rendben volt velük, a férje most hetel, így Barbira marad minden a házban és a ház körül, szerintem el van havazva. Az ikrek délelőtt bölcsisek, délután otthon vannak, és imádnivalóan édesek, ha összetudom egyeztetni a talit valamikorra, akkor biztos ők is jönnek :)

Apró, sajnálom, hogy Levinél ilyeneket találtak, de a vashiány megoldható, ezzel a bélgyulladással és léppel mit tudnak kezdeni? Antibogyó? Fitnesz Lecsó sztorit imádtam ;)

Vitamin-gyógyszer adagolás, nekünk nagyon bevállt a nurofenben található kis fecskendő féle adagoló, Málnus nagyon ügyesen bevesz vele bármit, és azért is szeretem, hogy végig jelöli rajta a ml-t.

Kata, azta..14 fog :shock: nekünk pont egy egyessel van kevesebb :D ;)

Annyi mindent szerettem volna, de Málnus felébredt....a betegeskedőknek jobbulást!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi megkaptam és válasz is ment!

Mosógép próbaüzemben mos már. :)
Én meg ebéd után elmegyek a gyerekekkel újratölteni az üresen kongó hütöt. Cipöre is kéne vadásznom, de nem sok kedvem van bemenni a városba.

Boni!

Úgy néz ki, hogy lesz hazafelé posta. Lenne 1-2 dolog, amit be kéne rakni a vaterára. Meg tudod oldani? Triciklit is küldöm, ha befér! :wink:

Barbi
Vendég

Sziszka!
Mi pénteken megyünk le balcsira 1 hetet leszünk lent.a fiuk vágya végig horgászni az időt,ami persze időjárás függő.nem tudok semmi biztosat mondani szervezd ugy a talit hogy minnél több embernek jó legyen mi meg alkalmazkodunk :)
Ahogy leirod Málnus száját igy látatlanban szájpenésznek tünik.(1x volt mikunak az is igy nézett ki)az gombás fertőzés és nehéz kiírtani.mi sima boraxos glicerint kaptunk rá.azzal kellet napi 3x kenni a száját.(a fehér réteget teljesen le kellet dörzsölni az se baj ha vérzik)igy is volt vagy 3 hét mire megszabadultunk töle.(a cicit is be kell kenni szopizos babáknál)
Boccs ha ez nektek tárgytalan,csak egy tipp volt.
vera
l.veronika

csajok, ha valakit esetleg érdekelne valami a kiárusításra került cuccaimból az szóljon.itt lehet őket megtekinteni:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=atiti
Vendég

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza teljesen, csak Szisz, Neked: vettek mintát már Málnus szájából???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

szisz, a cickót is kened szép lilára?
mert ami pl. nekünk volt az végül canesten oldattal múlt el.bár csenginek az első boraxos kezelés segítetett a szája belső felülete mintha hámlott volna foltokban úgy nézett ki , de a cicimről hónapokig nem múlt el folyton visszatért kb.2hetes ciklusban.aztán rávettem magam, a canestenesre(nem eröltettem , mert a gyerek lenyalja a ciciről).minden este szopi után bekentem a cicit és a cicik között a dekoltázyban is(azt hittem melegkiütéses és korábban id e nem kentem)és aztán egy hétig minden este így és azóta végleg eltünt!!!!
sajnos a gombákra érzékeny vagyok és ők meg szeretnek engem...
hátha tudsz valamit zsebre tenni :roll:
csenginek a kilencedik foga kint van ami örlő és a másikoldalt alul is napok kérdése.
most nézem massbarbiék oviját,hááát szerintem nálunkk egy magánovi se néz így ki.és nem egy mediterrán vidék, de ebben a kertben látszik, hogy sok időt fognak tölteni a kölykök
ja és boldogan!!!!ezt a fajta igényességet azért nagyon tudom értékelni a németekben.érzelmileg gázosak, de azt tudják mi hogyan lesz jó.viszont ez nem eni sulija, vagy igen?mert akkor ez elég praktikus lenne a sokgyermekes anyukának :wink:
pont akartam kérdezni, hogy mi vana mosigéppel?lehet-e használt alkatrészt szerelőtől bontott gépből olcsón venni vagy ilyesmi?
Vendég

Sziasztok! Szegény Málnus, elmúlhatna már ez az egész :evil:

Sziszka, nekünk szerintem ezen a héten jó lenne a péntek, párom nem is dolgozik aznap, ha minden igaz...

CsengeAndi, Barbi, de jók a képek :D

yuyu79

Pocakfotóm még mindig nincs, mindig elmarad :oops:

yuyu79

Apró, nem csinál semmit a doki, nem vett mintát, most használjuk épp az 5. fajta kencét rá, ez most a boraxos :( amit Vera írt, de eddig a cicimet nem kentem semmivel :( Bár eddig azt sem mondták, hogy szájpenész lenne, inkább úgy tűnt nekem, hogy kísérleteznek...

Nagyon szívesen elmennék egy másik dokihoz, akár magánhoz is, mert másfél hónapja nem múlik, ahogy olvasom, ennyi ideig senkinek sem tartott, és végig kezeltük....

Vera, innen nem tudtok menni a Balcsira, tali után? ;)

A fotók nagyon szuperek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

szisz az enyémre is szájpenészt mondtak és amikor nem múlt hetek múlva is visszatért akkor javasolta a védőnő a canesten oldatot.nekem hónapokig tartott...és a gyereknek nem is kellett dörzsölni, szinte azonnal elmúlt amint ecsetelni kezdtük.
ja és amikor először előjött és mondtam a telefonba, hogy olyan mintha hámlana a szája belülről körbe , akkor a védőnő és a dokinő is tanácstalan volt és azt mondták, hogy ilyet még nem láttak sosem.amikor megnézte a doktornő akkor meg rávágta, hogy szájpenész.hozzáteszem akkor már nem is cumizott a gyerek!!na szóval a szájpenész is gomba és belülről jön eleve van...olyan mint a herpesz .valakinek alőjön valakinek nem.
Vendég

Szisz!
Tesóméknak 4 hónapig tarttott.nekik végül az vált be hogy az ecsetelés mellé a gyerek italába pár csepp citromlevet cseppentettek.a gomba a savas ph t nem szereti és nem szaporodik tovább.(nekik a 20.doki(homeopátiás)ajánlotta.
vera
l.veronika

Sziasztok!

Zsófi, köszi a chaten-infot, várom a cuccot!

Sziszka, én inkább nem találgatnék, mi lehet ez, így amíg az nem derül ki, nem kezdeném el kezelni az ötödik fajta akármivel... :roll:
Azon azért csodálkoznék, ha a gyerekdoki nem ismerne fel egy szájpenészt többszöri megmutatásra. :shock: de minden lehetséges.
Sztem vidd el dokihoz, akár másik gyerekorvos, akár a keresőbe beírod, hogy a környéketeken milyen magánrendelők vannak. Megkérdezném anyósomat, milyen homeopátiás szer van erre a dologra, de ahhoz legalább hozzávetőlegesen tudnom kéne mi ez. Szóval majd írj hogy mire jutottatok és drukkolok.
Nálunk a megnagyobbodott lépecske is fertőzés jele, simán vissza fog húzódni, meg vasárnap reggelre virradóra kitapintható volt a nyaki és ágyéki nyirokcsomóból jópár, így már majdnem 100%, hogy fertőzés utózöngéit éljük épp.

Csenge, férjed is ilyen nagylábon él?
Cuki Zsombi!

Lányok, szuper dolgokat szereztetek a börzén, grat hozzá!!!

Julcsi, örülök, hogy jó volt a hétvége.....

folyt. köv.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Húh, köszi csajok!!!!

Egyébként nekünk is volt olyan ecsetelő, amitől azonnal elmúlt, de ahogy abba hagytuk az ecsetelést, rögtön kijött újra :( pedig utána még 4-5 napig ecseteltük, és csak aztán hagytuk el.

Apró, homeopátiást is szedünk igaz még csak 4 napja, szájpenészre :( végső kétségbe esésben, de ezt az 5. cuccot legalább szereti Málnus (párhuzamosan kapja a kettőt), nem kell lefogni az ecseteléshez, ezt a részét utáltam a legjobban. Egyébként az első két hétben Aftával kezelték, csak aztán mivel nemhogy múlt volna, egyre több lett, így azt mondták, "ja, akkor ez nem az". Van Szekszárdon egy nagyon jó gyerekorvos, akkor lehet, hogy őt még megpróbáljuk, megnézem mikor van magánrendelése...

Mégegyszer köszönök mindent!

Vera, Panna, Koadri e hét péntek délután?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, azt is mondták, hogy a Rota után legyengült az immunrendszere, és azért nem múlik, de most már egy hónapja immunerősítünk ezerrel, még is itt van ez a sz@r :(

<
sziszka78
Tolna

Én itt az éjszakai műszakos, uram még mindig dógozóba:(
Szegény olyan beteg alig lát de vezessen több száz kilométert még éjszaka is. Áron jobban mi vagyunk csak elég ramatyul apájával. Megettem a mézes fokhagymát a torkomnak jó volt .

BArbi én de járnék ilyen szép óvodába, nem is tudom itthon sztem csak a magánovik lehetnek ilyen fejlettek.
Boldog Szülinapot utólag a kis ünnepeltnek!
Kép
Tökös kép nagyon tetszik igazán furfangos ötlet és nagyon ügyes, én is szoktam minden évben tököt faragni :)
Regőnek mi volt a baja?

Börzés szerzemények nagyon tutik ügyesek vagytok, a soraitokat olvasván csak irigykedek :( takonykórosan nekem csak vatera teszvesz maradt de nem csüggedek ma is vettem egy overált 1500ért :)
Kép

licitáltam 2decathlonos csizmire is az egyikről lemaradtam a másikon meg akkora bunkó a csaj hogy kiborulok az ilyen emberektől. meghirdeti én villámárat ajánlok válasz oké 2000 , licitálok hogy zárja le erre azóta semmi reakció még a válaszaimra se pedig naponta jár fel.

Sziszka nagyon sajnálom, hogy Málnusnak még mindig nem jött helyre a kis szája sztem is menjetek másik dokihoz megmutatni.
Írtam az írási módszeremről nem emlékszem :oops: :D

Csandi hogy hogy eladod a babakocsikat? Másikat fogsz venni? Mi lett a fogyókúrával vagy már beindult a hízókúra?
Sztem nincs szófosásod de bocsánat ha rosszul látom, de egyre kevesebbet írsz régen többet írtál és képet is ezer éve raktál fel Csengiről :(

JázminAndi örülök hogy minden rendben veletek!

Boni üdv újra itt !

Zsombi Csengeanyu kép kedvenc!

Na mentem , mire megírtam nagyjából amit akartam megjött apa irány az ágyikó.

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

jó reggelt!

mi már megjártuk a fodrászatot is! :) levágattam Beni haját, olyan fiúsra. nem rövid, csak fazonra vágott! nagyon ügyesen tűrte! egy hangja sem volt kb.

kint amúgy ahhoz képest elég jó az idő! nincs nagyon hideg, csak esőre áll, meg már esett is!

Barbi, küldtem válasz privit! remélem, hogy megkaptad! de mivel nem írtál, gondolom, hogy bnőd feleslegesnek vélt darabja, mégsem olyan felesleges!? :)

Mecsi, ez az overáll is szuper! jobbulást neked továbbra is!

18/19-es decathlonos csízmák (szürke/kék), amúgy akciósak 1490-ért a budaörsiben... a nagyobb méretek már 4290-be kerülnek! :(

Cs-andi, milyen babkocsit tervezel venni a kettő manónak? olyan testvérkocsit!? nekem mindig is nagyon tetszett az... szerintem tök praktikus!

Sziszka, jobbulást Málnusnk továbbra is a kis szájának! francba ezekkel a bibikkel! :( nekünk nem volt szájpenészünk, így foglalmam sincs, hogy az milyen, de aftám sokszor szokott lenni, az brutál fájdalmas! :( de a lényeg, hogy jobbulást nektek is!

sophie27

mecsi, azért adom el őket mert jobb lesz egy könnyű kocsival csavarognom két gyerekkel, meg a pénz is kéne.sosemlátott mélyponton van a családi kasszánk, pedig nem vettünk föl semmire sem hitelt.egyszerüen csak a férjem egyik megrendelőjével vannak gázok és nagyon kiszámíthatatlan a jövő ezért most nagyon megszámolunk mindent.a kicsi kocsim nagyobb változatát veszem meg mózessel használtan.olyan mint a veráé.
ez még augusztusi kép a nagyiéknál:
Kép
apával reggelizünk, pontosabban ő szeretne reggelizni,de én már végeztem, de azért cseméznék a tányérodról:
Kép Kép Kép
Vendég

zsófi, azok r.drágák és nagyon nagyok és nehezek.én egyáltalán nem gondolkodom ilyesmiben .csengi kap egy testvéfellépőt aztán usgyi.addigra már nagyon mehetnéke lesz szerintem.aludni, meg már most is jobban alszik itthon.persze majd meglátjuk...
Vendég

nagyon édes Csengi a fotókon! olyan kis hunci mosolya van! :)

annyira mucik ezek a mi gyerekeink!!! :)

sophie27

mondjuk az is igaz! a testvérfellépő is szuper ötlet! gondolom élvezi is, ha már elfáradt, hogy ő is gurulhat a pici babkocsijával! :)

sophie27

Kép
Vendég

Ajánlom figyelmetekbe!

Ezt a zsákot meg lehet rendelni név hímzéssel. 22*30 cm. 500.-Ft.
Az egyik zsibvásáros "ismerős"-től.

Kép
Vendég

Lányok, nem tud valaki egy helyet, ahol ablakpárnát lehet venni? Nagyon huzatos a lakásunk, kellene 4db 100cm hosszú, 12cm széles ablakpárna. Egy céget találtam, ahol levágják, de huzat nincs hozzá. Vagy abban tudtok segíteni, hol lehet huzatot csináltatni megfizethető áron? Csandi, esetleg te értesz az ilyesmihez?

Csengike nagyon muci :) Nálunk is van ilyesmi galérialétra, és mondanom sem kell, Emma is mindig rámászna.

Sziszka - Nekem is rögtön a szájpenész jutott az eszembe. Az akkor gyakori, ha legyengül az immunrendszer. Én is úgy tudom, hogy ha erről van sz, le kell vakarni. Remélem most már hamar kimásztok belőle.

Mecsi, jó ez az overál, én is nézegettem ám!

sushy

Anna!
mi tavaly az auchanban vettünk.különböző méretben voltak és a legdrágább volt 1000 ft.
vera
l.veronika

Sziasztok!

Mi kicsit csavargóban voltunk délután, meglátogattuk a barátnőmet, és kicsit vásárolgattunk téli dolgokat Málnusnak, de csak apróságokat sikerült...

Iminek kicsit megkésve, de Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Csengi nagyon édes, nagyon jó a vigyorgós kép, a étel elcsenés nálunk is megy :) Nagyon vagány az utolsó képen a szerkója, és mekkora lett a haja! Olyan 6 db-os Auchan-os kockánk nekünk is van :D

Zsófi, tegyél fel képet az új frizuráról!

Mecsi, jobbulást nektek!

Vera, írtam neked privit!

Panna, hogy alakul a pénteketek????

JUlcsi, ne csinálj programot péntekre, Koadri már írt, hogy nekik jó lenne :) Viszont megint ledobta Málnus a telefonomat, így nincs meg a Binyek száma, nem tudnád átküldeni priviben?

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Barbikám küldtem privit! Iminek boldogságosat utólag, az elmaradt szüli és névnapi köszöntéseket is most szórom felétek!
:lol:

Mecsi jó ez az overall. :lol:

megvettem Zsigikém kariajándékát.használtan teszin .,szerintem jó bótot csináltam, mert az autópálya is 7000ft körül van én 194 0ért vettem, a kis traktor meg szintén7000 felett van valahol 9000ft felett , azt 3000ért.utóbbi nagyon cuki, ismerőseink kislányának van állandóan össze"verekednek" érte . állatokat ha beteszed platóra utánozza hangjukat, traktor dudál, illetve ha megnyomod az elejét magától megy elég sokáig, ha a sofőr buksiját nyomod meg akkor énekeli a farmos dalocskát.

illetve a Tüske építőjátékot kapja, meg egy 40dbos nyomdakészletet. persze ezeket nem mind tőlünk, hanem a családtagoktól.

Kép

Kép :lol:
Vendég

Jo reggelt!

En is vagyok - megjottem Genfbol. Igazabol nagyon jol esett kimozdulni es egy kicsit a "regi eletembe" visszacsoppenni. A program huzos volt, sokat dolgoztunk - de hasznos volt. A legnehezebb az egy helyben ules volt - nem ehhez vagyunk mostanaban szokva...:) Szerencsere Laura is jol viselte a tavol letemet - 2 napot anyunal, 1 naput az apukajaval volt - szerintem jot tett nekik is. Azert nagyon megorult amikor hazajottem.

Cipo: Mi is ilyen bakancsot vettunk a Deichmanban, csak lila szinut - nekunk is 21-es meret kell mar. Ugy tunik Lauranak tetszik. Jok a szerzemenyek a borzerol. Mi meg Esztorszagban vettunk egy ket reszes overall-t, meg van egy masik kabatja is - majd meg egy-ket meleg nadrag kell neki, bar gondolkozom, hogy lehet, hogy varrni kellene.

Halozsak: Zsofi, en is ugyan ettol feltem, hogy Laura nem tud benne felallni - de ha jo meretet veszel, akkor a zsakban is fel tud allni. Nekunk nagyon bejott - jokat alszik benne es igy biztos nem takarodzik ki. Mi egyebkent a Muller-ben vettunk 3590 Ft-ert, de nagyon jo meleg 86/92-es.

Most hogy ilyen ido lett, ti merre mentek a gyerekekkel? Jatszoterre mar nem nagyon lehet menni, vagy ti szoktatok meg? Lassan jon megint a jatszohazas ido - van valakinek kedve a Lurdy-hazas jatszohazba menni a jovo heten? Szerdan felaras nap van pl.

Csenge, Katica, Dia, Aproo, Zsofi es a tobbiek - jovo heten van kedvetek talalkozni? Atjohetnetek hozzank. Egyenlore meg minden delutan jo a kedd kivetelevel.

A betegeskedoknek jobbulast!

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

ja és Csengi is éró édes!

Mecsi jobban vagytok?többiek?

Nálunk nagyon makacs ez a szar... drnéni is mondta hogy most egy ilyen vírus van.. még mindig szüttyögünk, bár szerencsére már más egyéb bajunk nincs. ez a ramaty idő sem segít! :twisted:
Vendég

Boni - jok a jatekok, ezt a traktort en is neztem tegnap az Auchanbban. :)

Laura elkezdett epiteni a kockakkal, mar 3-4 darabot egymasra tesz es nagyon orul neki. Es megvarja, hogy nagy varat epitsek, nem rombolja le mar a harmadik kocka utan - igy anya is kielheti magat! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska és ott mennyibe került?
Vendég

Szia!

Nem akarok hulyeseget mondani, de nem volt tul draga - mert az Auchannak is van most sajat markas jateka, mint a Tesco-nak es ez abban a szeriaban volt. Lehet, hogy nem pont ugyanez, de legalabbis nagyon hasonlo. Majd megnezem, ha legkozelebb megyunk.

Egyebkent erdemes szetnezni, mert most ott is jo es viszonylag olcso jatekok voltak.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Csandikának külön figyelmébe ajánlva:
ez lenne kb. a vágyak tárgya?

http://aldi-sued.de/de/html/offers/2867_15252.htm
Max. némi kézügyességgel annyit változtatnék, hogy a csuklónál behúznék a kabát ujjába egy gumit. Egyébként az aldis szerkó minösége tekintetében verhetetlen!!!

Sushy!

Ha már az impidimpinél tartunk: találtam egyet vízlepergetös anyaggal.
http://cgi.ebay.de/blauer-Schneeanzug-i ... 3356859905
2 óra múlva fut ki. Ha beírod az ebay-en a keresöbe, hogy Schneeanzug 74 vagy éppen 80, akkor kiköpi a méret szerinti ajánlatokat.

Közben megnétem a honlapon, a múlt héten volt, talán találok még egyet, ha kell, mert 74-es mindig megmarad nálunk.

A miénk ilyen:
http://cgi.ebay.de/Skianzug-Schneeanzug ... 439ab9abdf
De ez csak jövöre lesz jó ill. egy évvel késöbb, mert két méretben van. Döncinek mostanra egy h&m sötétkéket vettem, mert neki már 80-as kell, a többieknek elég volt 74-es, mert ök ilyenkor még fiatalabbak voltak... :)

Mindenesetre millió van, valamit csak sikeül levadászni. :)

Sziszka!

Cipö ment, vagy Áginál vagy anyámnál lesz, még nincs infom, hogy mi jött össze.

Barbi

Puszi: Barbi
Vendég

Anna, mentek ma állatkertbe? Én most nem nagyon vágyom a hidegbe, brr :) de holnapra még melegebbet mond, lenne kedvetek holnap jönni?

Mazska, Lurdy játszóház ha szerdán féláras még megéri, jó ötlet, különben nekem két kölyökkel nagyon drága, testvérkedvezmény sincs. Jövő héten kedd kivételével szintén ráérünk.

Sziszka, egyszer mi is szívesen meglátogatnánk titeket :) de most pénteken sajnos utazunk. Jó szórakozást!

Na, szokás szerint nem hagynak gépezni.
Vendég

no levittem a dokihoz ZSigit,mert elkezdett köhögni. , visszaesett megint, mint tavaly! :oops: már 3 hete szenvedünk :oops: most kaptunk antibiotikumot :cry:
Vendég

Vendég

massbarbi, igen ilyesmire ggondoltam.mert ha elég hosszan följön a kantár akkor jó a kétrészes.igazából azért szeretnék bazi olcsót , mert a játszóra meg a sárba jóbb lenne olcsót használni, de persze könnyen tisztíthatót és vívállót.lehet 80-86-os .
basszus valami nem stimmel velem !káprázik a szemem :shock: tegnap elött is volt ilyen :(
Vendég

csandi nem lehet hogy magas a vérnyomásod? vagy leesett? vigyázz magatokra!
Vendég

Köszönjük az érdeklődést mi még mindig betegen :( nehéz megjavulni ebből a nyavalyából. Még mindig köhögünk, apa hol így hol úgy, de tegnap legalább délben hazaengedte a főnöke pihenni.

Boni Zsigusznak jobbulást! Mitől esett vissza? Aranyosak az ajándékok .

Barbi ez az impidimpi milyen márka gondolom kinti lehet nem? Teszen most vettem meg Andiméknak Zsófika overállját és ilyen márkájú, igaz ez sem volt olcsóbb mint a mienk de nagyon tutinak néz ki.

Zsófi nagyon jó lett hódítóBeni új hajcija!

Vera nagyon tetszenek a képeid között a kézell készített díszek és egyebek nagyon ügyi vagy!

Sushy auchanban láttam én is elérhető áron ablakpárnát.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi igazából nála ez öröklött hajlam, múlt héten pénteken már ki volt tisztulva a tüdeje, hörgök, hétfőn szedtük be az utsó gyógyszert!aztán mondta drnéni,hogy szerdára abba kell hagynia a köhögést

nem is köhögött, aztán tegnap éjjel megint hallottam, és emiatt levitte. és jól tettem. remélem antibiotikum legyőzi... :twisted:
Vendég

:( akkor ti se nagyon mozdultok ki mostanság otthonról :(

tegnap mi lementünk egy fél órára motorozni mert Áron már nem bírt megmaradni a lakásba. Jót tett a jó levegő f12ig fent volt este :shock: Az elmúlt 3napban 10előtt nem nagyon aludt el.

Nekem úgy hiányoznak a régi babakocsiban alvós nagy séták :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csenge! Holnapra rosszabb időt mondtak, ma talán a nap is kisüt. Sajnos holnap nekem nem jó az állatkert, mi ma megyünk 3 körül. Ha mégis jöttök, hívj!

Barbi, nagyon köszi az infókat!

Vera, Mecsi, köszi, meg fogom nézni az Auchanban.

sushy

Mecsi impidimpi az Aldi saját márkája...
Vendég

Mecsi!Köszi :D Jobbulást most már csak meggyógyultok!
Sziszka!Megyünk :D :D
vera
l.veronika

Sziasztok!

Vera! Annyira örülök! :D :D :D

Binyekék sajnos betegek, nem valószínű, hogy tudnak jönni, Julcsiék igen, Koariék is, Zsófi ? ;)

Valakinek lenne még kedve csatlakozni?
Csenge, akkor majd legközelebb! Lesz még rá alkalom!

Boni, jók az új szerzemények, jobbulást nektek, tényleg nagyon makacs ez a vacak :(

Mazska, üdv újra itthon, én egy szabad estéről álmodozok, azt hiszem hamarosan betervezek egy színházat, nagyon rám férne már...Laura nagyon kis ügyes, hogy ilyen jól bírta! Egyébként szerintem az apukáknak is kell ennyi! Más néhány órát a gyerekkel lenni, és más egész nap!

Mi ma uszodában voltunk babauszin, de azon kívül, hogy nem vittünk fényképezőt, ráadásul most Málnus sem élvezte annyira, szt hiszem bele kell újra rázódnia...ebből következik, hogy m
ár annyira szép a keze, hogy simán mehet uszodába vele :D :D :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy vettünk ma Pakson egy Rottex matracot a Málnusnak sok-sok keresgélés után ez mellett döntöttünk, rendes felnőtt méret 90*200 m-es és 15 cm magas, ez kb, a következő 10-15 évben megfelelő lesz, találtunk hozzá ágykeretet is, de azt csak karácsonyra kapja meg, és nagyon szuper fa leesés gátlót is, 8000-ért, a Kikás nagyon gagyi, és ugyanennyibe kerül. Ezt majd meglátjuk kell-e addigra, egyenlőre még egyszer esett le a szivacsról ami most alszik, addig meg van ideje megszokni.

Ja, Mecsi neked akartam még írni, hogy egyszer sem állt neki az éjszaka közepén játszani, pedig szem előtt van minden, szóval ezen aggódni alaptalan :D

Na megyek készítek vacsorát!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és Zsófi írtam mailt!

<
sziszka78
Tolna

sziazstok

teljesen kétségbe vagyok esve, képzeljétek Levim iszonyatos hisztit levágott ma sparba, nem akart beülni a kocsiban-így hajkurásztam végig boltban aztán meg a kocsiban sem akart beülni az ülésébe-olyan-de olan hisztit levert,h csak pislogtunk anyuval. járt már valaki így? mit csináltatok? mit kell ilyenkor egyáltalán csinálni vele? én legszívesebben el sem vinném sehova többet :shock: :evil: :roll: :cry: ötlet?
makadu

Lányok, pontosabban érintettek!

Végre elérkezett a nagy pillanat, a cuccok - fajátékok - átvehetök Áginál. Sziszka a te cipöit is nála vannak.

Mentem én is legyártom a vacsit, aztán elpájázok éjszakai müszakba még az ovis szülöire is.

Puszi: Barbi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?