A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

csibb: cseréljetek!!!

kukli: rengeteg a kiadásunk és k alacsony a gyed a tgyáshoz viszonyítva, most 86-ot kaptam, a tgyás majdnem dupla annyi volt. csak a töresztők 130 és andris fosul keres, emiatt keres más mh-et vagy vmit ki akar találni, pl festővásznat készít... :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

kúúúl, laptetőő

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok :D
No, ki foglalja nekem össze az elmúlt 14 oldalt? :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi, köszi mindenkinek :oops: :D És persze Katust külön cuppantom! :lol:

Csibb, megértem, hogy így döntöttél, és nem irigyellek a fejés miatt sem. De nagyon ügyik vagytok a cumisüveggel. Az ötletet raktározom, hátha szükség lesz rá nálunk is. Julcsi sem tud inni még, igaz mostanában nem is próbálkoztam, lehet lassan el kellene kezdeni a vizet.

Papillon, gondokat sajnálom, Lizinek jobbulást! A 6 kilóhoz meg nagy gratula!

Pulcsi, jól látod, Julcsira újszülöttként azt mondták 1 hónapos, 1 hónaposan 3 hónaposnak nézték, most meg mindenki csodálkozik, hogyhogy nem mászik, ül, áll, mert ugye most sem fél évesnek nézik :roll: Nekem most már utólag hiányzik, hogy nem volt olyan igazi picibaba. Nem tudom mi az oka, nem szedtem semmi vitamint, valszeg genetika, mert én is ilyen voltam picinek.

Kemse, nekünk szerda jó lenne, nem tudom többiek hogy vannak vele.

Lányok, ugye nem vagyok hülye, van közületek, aki már adott banánt? Julcsi ma bevágott egy felet, almával keverve, aztán most nézem a védőnő táblájában, hogy csak 1 éves kortól ajánlják. Mit gondoltok? Mindenesetre Julcsinak nagyon bejött, még sosem evett ekkora adagot. Persze lehet hozzájárult az is, hogy szopi előtt kapta, éhes volt. :roll: Meg lehet, ki akarta várni a nagy könyv szerinti 6 hónapot a ht-val :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

az én táblimban 7 hótól írják, szonja kapja már és imádja....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

barátnőm védőnője nem ajánlja, mert nagyon sok vegyszerrel kezelik, hogy ne barnuljon be, míg ideér messziről. amúgy lehetne.
szóval ő a bébiétel formát javasolja, azaz üvegesből.

hú Nemlajos, ha nem kéne rohannom, összefoglalnám neked!
és hipp hipp hurrá, hogy itt vagy!!! :D

nagy vonalakban, na jó!
Katka lehet, hogy terhes, de azért nem valószínű, még izgulunk, de már pecsételt tegnap.
én szenvedek a szopival, Máté harap, nem ivott cumisüvegből, de már igen, hála Katka cumikivágós tanácsának.
mindenkinek fos éjszakái vannnak.
Papillon le van égve meg még egy páran... :?
Kukli pakol ezerrel, hétvégén költözik.
Julcsi féléves lett
Kemse Kanárin nyaralt
hirtelen ennyi jutott eszembe

csóközön!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hát majd akkor én is Csibbtől kérek öszefoglalót! :o Profi volt!
Papillon én eddig hittem, hogy a legmagasabb gyed-et kapom. :shock: Nem kapok ennyit azért. Sztem ez marha jó pénz. :roll: Persze hitel mellé nyílván más. Te meddig tervezel otthon maradni? Terveztek tesót mostanában? Bocsi csak kíváncsi lettem. :oops:
Ilda helllóóóóóóóóóó (ma is :wink: )!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nemlajos üdv újra itt, bár pont én mondom, aki alig jön. :oops:
Adryn, Nico nagyon édes, én is azt hittem, hogy bemászik a kádba :)
Julcsinak boldog félévet, Nándinak meg boldog névnapot!
Kuklika jó pakolást! Anna 3 hónapos volt, amikor mi költöztünk, hát akkor én nem nagyon tudtam tőle pakolni.
Csibb, tényleg ügyi vagy, hogy fejsz, kitartást hozzá!
Katka menszi hogy áll? Lányok van még valaki, akinek még nem jött meg szülés óta? :roll:
Nálunk helyzet katasztrófális, már a végkimerülés határán állunk a férjemmel. Másfél hónap nemalvás után kijött végre az alsó 2 fogunk, aztán volt 3 nap nyugi, aztán 4 napja megint 8-10 kelés minden éjszaka. Mind a ketten kivagyunk, sokszor veszekszünk, kedvem nincs semmihez. Mondtam a férjemnek, hogy szocpol ide vagy oda, én nem szülök mégegyszer.
Amúgy ezt az Osanitot Osztrákiában lehet venni vagy a németeknél? Csak mert megyünk november végén Bécsbe vásározni, aztán vennék, ha ott lenne.
Hátha segit, bár én már nem reménykedem. :(
Vendég

tom, h magas, ezért hangzik hülyén a panasz, de semmire sem elég :? max 1,5 évet, ha sikerül...és akkor anyu plussz bölcsi lesz, de amilyen anyás kezd lenni, háááát nem tom hogy jön össze. Aztán visszamek min 1 évre, h a tgyás újra jó legyen, aztán jöhet kistesó. Csak nem tom mekkora korkülönbség lenne jó :? :? :? tanácstalan vok.....

ÜDV ÚJRA ITTHON NEMLAJOS!!!!!!!!!!!! MI HÍRÜNK: Lizi ül már 1,5 hete :roll: :P :lol:
Gyöngyiéknél kibújt az első fog...Julcsinak 6 van!!! Nico videót ki ne hagyd....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

anna: nekem még nem jött meg SZERENCSÉRE :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos!!! : végre itt!!!! és csak nyugodtan ülj neki olvasgatni, nézegetni 8) :lol:

ma voltam dokinál Nicoval mert a jobb felső szemhéja bepirosodott és valami sárga izét láttam rajta tegnap este, ami mára ugyancsak bepirosodott. kapott szemkrémet, aszonta a doki hogy ettől elmúlik. na ha már ott vagyok gondoltam rákérdezek erre az óránkénti-másfél óránkénti éjszakai kelésre, hogy van e valami ötlete mitől lehet, és mit lehet ellene tenni. első kérdése: eszik mikor felkel? mondom nem igazán csak max 1-2 korty de csak a cici nyugtatja meg. na akkor közölte hogy egy 7 hós gyereknek már nem is nagyon kéne cicilnie :shock: és hogy akkor tuti éhes.. és hogy eszik e mást is mint cicit. mondom persze....és mondom hogy NEM ÉHES, MERT NEM MENNYISÉGET ESZIK, és mikor adtam neki panadolt este akkor nem volt ilyen rossz az éjszaka csak nem akarok minden este sem adni neki :? na ekkor belevilágított a fülébe.. de persze semmi baja.. kérdezem a foga nem lehet a gond? mondja de... de hogy ajánljon valamit hogy mit adjak neki.. ááááááááááá... aranyos doki, szeretem mert lelkiismeretes, de most ezzel a nemisnagyonkénemárciciznie mondatával nagyon nem értettem egyet.....

Papillon: leégést sajnálom.. azér 10e-ből meglenni még majdnem 2 hétig??? jáj :?

látom sokan akartok fogyokúrázni babó segítségével :lol: :lol: miután elkezdenek mászni garantáltan nem lesz sok gondotok a plusz kilókkal :lol: Anna: Nico is úgy kezdte a mászást anno hogy a kezei először nem bírták és rendre orrabukott aztán persze nagyon begurult :lol: pár hét és menni fog neki is ;)

Julcsikánknak boldog 6.at :D szöveg nagyon király!! KukliKatás válasz úgyszintén :D

na léptem.. ki kéne vasalnom a hajam amíg a főnök szunnyad :P

KépKép
KépKép
adryn

Csibb, igazad van, még nem harapott egyik gyerek sem cicin... Samu ugye a fogával már nem volt hajlandó cicizni, Katababa meg csatlakozott másik Katához és együtt nem fogzanak. Szóval passz...

Zita, Kukli :D nektek már írni is tudnak a csajok a billentyűzeten? Mi kissé le vagyunk maradva... Bababababa (ezt diktálta Katalány)
És nagyon jók a félévet áttekintő fotók Julcsiról!

Moncsi, tetszik a fotóeffektes oldal, amit belinkeltél, mentettem is. És egyszer (kétszer) elküldted azt a linket, ahonnan töltöttél le fotószerkesztő progit, elküldenéd újra?

Papillon, hát a gyed nekem is sokkal kevesebb, mint a tgyás volt...

Kukli, áhhh, de utálok iratokat pakolászni. előre rettegek, ha majd egyszer költözünk.

Masut, merre jársz? Te ennél gyakrabban szoktál jönni... Anyud már rendben van?

Képzeljétek, Kata zabagép lett. Múlt hétfőn (mikor betöltötte a hetedik hónapot), gondoltam, hogy itt az ideje a napi 2 étkezést 3-ra növelni. No, ez olyan jól sikerült, hogy szerdán már 4x evett egy nap méghozzá komoly adagokat (100-200 ml / étkezés). Szerintem nála most valami fejlődésbeli ugrás lehet. Így aztán kap 9 körül valami gyümit gabonapehellyel, majd dél körül zöldség-husi kombót, ezután gyümiuzsonna jön 3-4 körül, végül zöldségvacsi 6-7 körül. Ja és közben szopizik. Hol evés előtt, hol evés után, hol evések közt... meg persze éjszaka. Hogy hova nő ez a csaj, azt nem tudom. A fejemre :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

ja Vica neked akartam még írni hogy nincs meleg itt sem, tegnap 10 fok volt de nem fújt a szél és sütött a nap, és én egyébként sem vagyok a túlságos beöltöztetés híve, ha túlmelegszik még rosszabb. persze volt nálam extrakabát neki ha fázott volna. téli kabátot ráér hordani télen :P

KépKép
KépKép
adryn

Lilla, ez nagyon rosszul hangzik, nekem ezután egy szavam sem lehet az éjszakáinkat illetően. Még nekem sem jött meg, de nekem korábban is volt, hogy 2-3 havonta volt csak :roll: Osanitot úgy emlékszem Ausztriában is lehet kapni. Mi nem próbáltuk.

Nemlajos, üdv itton! A csajok jó összefoglalást írtak. Múlt héten mindenki depizett a fos idő miatt, meg pár babó náthás lett. Most épp ErpéKata szenved tőle. A kis zabagéb :wink: Ja, meg Gyöngyiéknél mindkét lányzó :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

adry: sehogy :? :? sem lehet...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia Nemlajos, már hiányoltunk!

Van valaki még rajtam kívül, akinek a gyereke folyamatosan visít, ha nincs mellette? Egy szabad percem sincs, csak ha alszik.

Kép

Kép
rszg

Rszg!

Jól látom, hogy Máté ma lett 8 hónapos? :wink:
Nagyon sok boldogot neki!
Nálunk is szokott ilyen lenni. Ha kimegyek a szobából, azonnal üvölt.
Szerintem ezt nevezik szeparációs szorongásnak. :roll:
Vendég

Lilla Igen, ma 8 hós Máté, jól látod :) Meg is puszilgattam. Na nem mintha máskor nem puszilgatnám :)
Gondoltam, hogy ez a sz.sz nála, de ennyire!

Csibb Tényleg nem túl jó az aventos szívó. És én még örülhetek, hogy Máténak nincs elöl foga, amivel harapna.

Kukli a csodáló :)

Kép

Kép
rszg

Rszg: nálunk dettó... de még ha egy szobában (vagy konyhában) vagyok is vele akkor is a lábamba kapaszkodik. most épp a kiságyában vonyít mert nem bírok vele... nyűgi :?, semmi sem jó neki...

KépKép
KépKép
adryn

Bocsi Adryn, hogy ezt írom, de megnyugodtam. Az én fiam legalább még nem mászik utánam:) De nincs szívem hagyni, mikor sír :cry:
És azt mondják 2 éves korig tarthat ez az időszak :shock:

Kép

Kép
rszg

jah.. mellszívót én úgy használtam (tommee tippee) hogy előtte Nicot cicire raktam, mert a mellszívóra nem reagált a cickóm és sztrájkolt.. annak tejet nem adott :lol: . szóval Nico szépen elindította a tejcsit, még szerencse hogy általában kapható volt rá ha nem is volt éhes, aztán már ömlött a mellszívóval is.. bár harapás miatt ez így nem műxik :?

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: üdv itt újra, mi már elmeséltük az elmúlt napokat nélkülde, most meséld el Te az elmúlt napokat nélkülünk 8)

Csibb: én csak kézzel tudok fejni, de ahhoz is kell idő mire beindul a tej. Kézi szívóval nekem soha sem ment

rszg: Máténak boldog 8 hót. Nálunk is megkettyűlt Eszti. Tiszta nyafi, de én ezt inkább most a fogacskáira és a kialvatlanságra fogom

Papillon: Hát Te elég jó gyedet kapsz szerintem is, az enyém majd egy tizessel kevesebb. Meg ennek is örülni kell, ha állambácsi sszemszögét nézzük, mi most nem sokat termelünk az országnak :roll:

Katka: Ma dolgozol, vagy miújság? El vagy tünve, remélem moinden rendben van. Ágica, hogy van? Gondolok rátok sokat

Kukli: jó cuccolkodást, gondolom be vagytok sózva már :)

na megyek...Lili felkellt

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: hogy a p-be nem termelnénk állambácsinak, a jövő adófizetőit neveljük neki!!!!!!!!!!!!!!! Erről nem kéne elfelejtkezni.....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappillon: egyetértek ;)

KépKép
KépKép
adryn

de sajnos sokan ezt nem így ítélik meg :? csak annyit látnak, hogy otthon punnyadunk a gyerekkel :evil: Kiváncsi vagyok, mikor módosítanak megint törvényt ez ügyben

Kép

Kép
pgyöngyi

na összedobtam ezt a mikrós sütit és leöntöttem vaniliás pudinggal, egész jó lett csak kicsit kemény

papillon és férjed mivel foglalkozik egyébként?

Kép

Kép
pgyöngyi

sales manager egy behajtó cégnél csak jól nem fizetik meg, hónapok óta hitegetik, h kap jutalékot a szerzett ügyek után, aztán nem :evil: :evil: :evil:

én is megcsináltam mikros sutit, fincsi :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

csajok még egyszer köszönöm mindazoknak, akik köszöntöttek szülinapomon és a képkommenteket!

Gyöngyi gyerekeknek jobbulást,

Papillon sajnálom az anyagiakat, gondolom ez nem vigasztal, hogy nálunk is hasonló a helyzet, annyival rosszabb egy picit, hogy apa közölte, ebben a hónapban nem tudja kifizetni a gyerektartást, mert a pénzt gyógyszerre, meg albérletre költötte, kimaradt 2 hete, azért, és kiderült, hogy lejárt a zöld kártyám, szóval nem tudom használni a kocsit egyenlőre :twisted:

Nándinak Boldog névnapot!

Julcsinak boldog hatodikat, gyönyörű összefoglaló, és Máténak boldog nyolcadikat
, remélem hagytam ki semmit, bár szt hiszem még egy szülinap közeleg(Kuklika)vagy nem :oops:

Nemlajosüdv back
én most nem tudok fogalalni, mert rohanok fürcsi :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Julcsit és Mátét isten éltesse!

Papillon!
Az hogy lehet,hogy a tgyás annyival több volt??? :shock: Nekem majdnem annyi mindkettő :roll: F.stam rendesen,mikor Rszg írta,hogy mennyit kap,mert nekem is kb annyi volt a bruttóm,de kellemes meglepetés volt.80 ezer párszáz ft lett,a tgyásom meg 88 volt.De mostmár én még annyira se értem ezt,mint eddig! :?

Nemlajos!
Olvasgass csak vissza,mennyire hiányoztál mindenkinek! :wink: :D

Kép
Kép
zazzy

Máténak boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!! (többieket már köszöntöttem)

Nemlajos, welcome back!!!! Nálunk annyi történt, h nem hízott Szonja ebben a hónapban, de dokinéni szerint nem baj, mert ilyen alkat és sokat mozog.

Mellszívóval már én sem nagyon tudok fejni...nem gyün a tejci....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja!Mellszívó!Én május körül hagytam abba a fejést,azóta egyszer próbáltam szeptemberben,mikor szülőire mentem,hát 0 sikerrel :shock: 30 mili se jött össze kettőből :shock: aztán mielőtt elindultam volna felébredt,és jól bekajált :D Na azóta se fejtem,az az alkalom elég szörnyű volt,fájt meg minden és ráadásul eredmény nélkül :? Furcsálltam nagyon,mert annó simán ment.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mellszívóval nekem sem megy már a fejés. Én is néhány hete próbáltam, de eredménytelenül, nagy kínkeservesen összehoztam vagy 10 milit... Pedig az első 2-3 hónapban valóban rendesen jött. Szóval Zazzy, hasonló tapasztalatom van.
Adryn, ez jó, mellszívás előtt egy kis Nico, aki beindítja az elválasztást :)

Nemlajos, gyere és kicsit mesélj. Milyen volt otthon?
Nálunk betegségek voltak, vannak, szóval semmi jó. Samu volt kórházban is, most épp immunerősítő kúrát kap.

Gabka, végül hogyan alakult a napotok? (többieknek: reggel beszéltem Gabkával, ma nem jöttek oviba)

Rszg, Máténak nagyon boldog hófordulót kívánok!

Mennem kell, küzdünk Katababa náthájával.

erpé

Papillon akkor te elég jól kerestél ha a tgyás-ed majdnem duplája volt a gyed-nek, így gondolom hogy rossz volt hogy ennyivel kevesebbet kapsz :? . A sok törlesztőt meg sajnálom, az nálatok tényleg nem kevés :shock: Mi hál isten visszafizettünk mindent, így most minden a mienk :D

Zazzy a tgyás nincs maximalizálva, míg a gyed igen. Ezért lehet az jóval több.

Elmentünk az ovis ünnepre, ami annyiból állt hogy semmit nem láttunk :evil: :evil: hátamon Nimróddal vártunk az oviban egy órát arra hogy befejeződjön a műsor, amiben persze csak a nagycsoportosok szerepeltek. Csak tudnám miért kellett mindenkit odarángatni. :?: Na mindegy legközelebb előrelátó leszek és kérdezek előtte. Csak az a bosszantó hogy múltkor a szülőin pont ezt kértem az ovónőktől hogy kapjunk már információt ezekről az ovis dolgokról. Végülis odáig eljutottak hogy kiírták a faliújságra hogy lesz ünnepség. :roll:

Nimródot megint egy óráig altattam, összesen 3-szor kapott extra vacsit :shock: Most végre alszik.

Ja és nekem még mindig nem jött meg, bár nem hiányzik :D És még fogunk sincs, és még csak nem is látszik semmi. Ez a gyerek nem kapkod el semmit. Viszont most már elég jól halad előrefele, bár ez még inkább kúszás mint mászás :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Zazzy, a tgyás akár ötször annyi is lehet, mint a gyed, mert az nincs maximálva, a gyed pedig igen. Szóval ha valakinek magasabb volt a fizuja, akkor a tgyás is szép összeg volt, míg a gyed már neki is max ez a nyolcvanakárhány lesz.
(És mivel a bruttó összegnek van meghatározva a maximuma, ezért a nettó mindenkinek másra jön ki, függően attól, hogy melyik adósávba esik.)

Csajok, help! Julcsi napok óta azt játssza, hogy bele akar inni a fürdővízébe. Ezért fogni kell a fejét, attól viszont ordít, rúgkapál, így folyton botrányba fullad a fürdetés. Ma mondtam Apának, engedje el, erre fej félrefordít, és akkorát belekortyolt, hogy majd megfulladt. Elég ijesztő volt. Volt valakinek ilyen? Mit csináljunk? Azt nem hiszem, hogy szomjas, inkább csak kíváncsi :x

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

sziasztok! Hálistennek megoldódott az egyik problémánk mostmár leírhatom majd mi történt ha érdekel valakit..

erpé itt az egyik: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

a másiknak tök nehezen találtam meg a teljes verzióját, de azt e-mailben át tudom küldeni mert már nem tudom hol töltöttem le

ma a nővéreméknél voltunk jót dumcsiztunk , gyerekek tök jól elvoltak fényképezőt viszont elfelejtettem vinni

papillon trölesztőnk nekünk is nagyon sok, multkor még 24 et fizettünk és most néztem a számlakivonaton hogy 43 ezret próvált levonni negyedikén.

nemlajos örülök hogy végre itthon vagy :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zita lívia is szokott ezzel szórakozni és akkor mindig finoman kirántom és mondom hogy nem szabad de ő ezen akkorákat kacag.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

azért hoztam pár képet :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

az utolsó képen anyósommal van lívia

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: anyósod????? ilyen korú anyukák vannak kb... :lol: :lol: Livi édes mint mindig.........

KépKép
KépKép
adryn

háááát azért nem :D 44 éves asszem..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos: csak elhúztad a mézesmadzagot hogy itt vagy de mégsem??? ne tedd ezt velünk!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :roll: :evil: :x :(

Moncsi: fiatalabbnak néz ki :roll: és olyan barátságosnak.. vagy nem? engem érdekelne mi vót ami megoldódott.....

KépKép
KépKép
adryn

Lilla, Osanit van Osztrákiában, nekünk is onnan hoztak. 5 doboz volt 32.5 juró. asszem.

Lívi megint milyen csinos. Telefon nálunk is sláger.

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

egyébként meg mentsük meg a magyar katicákat!!! írtsunk amcsikat! 8) (félreértés ne essék:P ) :
http://www.origo.hu/tudomany/elovilag/2 ... okban.html

KépKép
KépKép
adryn

Tehuti: osanit az mire jó? mert a viburcol nálunk semmit sem ér... itt egyik sem kapható mondjuk, viburcolt anya hozta, osanitot nemtom érdemes e beszereztetnem???? :? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Moncsi: Mesélj, mi volt a baj?

Nemlajos: Hogy vagy? és Döme? És milyen volt? És kérünk képeket!
Nálunk Ágica kórházban volt :( , de már jobban van, Peti felállt és mászik és már próbál araszolni és várjuk a 2. fogunkat (bár mintha visszabújt volna :shock: ).
Zsófi Nagy Bandó András verssel indul holnap versmondó versenyen. :shock: :shock: :shock:
Jaaa, és nekem jó alaposan megjött, szóval nem vagyok terhes és ennek nagyon örülök!!!!!
Munkában nagyon sok a gond és rengeteget kell dolgoznom...

Gyöngyi: Ez az éjszaka pokoli lehetett. És ez még bír rosszabb lenni, majd ha közösségbe megy Lili, de kitartás, előbb-utóbb megerősdödnek.
Bocsi, hogy ritkán jövök, de dolgoztam napközben és délután meg gyerekeztem....

Kukli, Zita: jó volt a párbeszéd! Nagyon élveztem!

Zita: Julcsi babának Boldog fél évet és adj a kis combijaira pár puszit a nevemben légyszi!

Rszg: Máténak is nagyon Boldogot! Igen, ez a szeparációs időszak.... Emlékeim szerint néhány hétig nagyon rossz, aztán enyhül.... Akinek lassabban enyhül az meg azért örüljön, mert nem fog fél percenként a Plázában eltünő gyerek után sprintelni....
Mindig mondd meg neki, hogy elmész és azt is hogy de vissza fogsz jönni. Előbb-utóbb meg fogja tanulni, hogy nem tűnsz el örökre. Én volt, hogy inkább WC-re is vittem a Zsófit, mert nem bírtam hallgatni a kétésgbeesett sírást.... :oops: :roll:

Pulcsi: Nándinak Boldog ELső Névnapot Kívánunk! Hogy van a kis felfedező?

Pappilon: Pénzt sajnálom....

Gyed: Én 90 ezer 500-at kapok. Asszem ez a plafon.....
Szerintem néhány év és nem ülhetnek az anyák ilyen hosszan otthon.... Szerintem jó, ha 6 hónapra kapunk majd valamit.... Errefele halad a világ.... :? :roll:

Csibb: Tejcsi miatt ne edd magad. Szerintem az is csoda, hogy Máté ilyen nehéz kezdés után egészséges és tudtad szoptatni (nekem ott az elején helyből elapadt volna a tejem :roll: ). És hát fejni meg szerintem ilyenkor már nem lehet.... Szóval teljesen megértelek, hogy így nem szeretnél szoptatni (én is ezért hagytam abba Ágival), szóval ha nem megy a fejés, akkor szerintem nyugodtan adjál tápszert. Máté ettől még továbbra is imádni fog és szuper jó anyuka vagy és mindent megtettél, amit lehetett. És kiegyensúlyozott anyára van szüksége Máténak, ez a legfontosabb. A cici mellékes.... :roll:

Katka

katka22

No, hogy legyen mit olvasnotok! :D

papillon: mi ez a mitől hízol, meg t? Valamiről lemaradtam... vagy nem kapcsolok. (oké, megvan)

pulcsi: biztos mondták már azóta, de van hordozókabát, abban lehet mt-ozni, kendőzni télen :)

juhéééééééééj, hogy Samu gyógyul!!!

Remélem, Katkáéknál már gyógyulás van... Szegény Ágica :( Juj, most olvasom a 16 éves romalányt... bakker, ezek nem normálisak!

Felállók, felülők jessssssssssssszasz! Döme továbbra sem csinál semmi mást a forgáson kívül...

csibb, juj, remélem, már vége a szopisztrájknak! Hihetetlenül sokat nőtt/változott Máté szerintem.
bahh, sejtettem, hogy a menzesz lesz az... Emlékeztek, mondtam, hogy mennyire fáj a szoptatás. Én állítom, hogy az is amiatt volt (mondjuk vagy 3 hétig fájt, úgyhogy ez nem stimmel...).

alvás: nálunk még mindig cicin altatás van. Most, hogy a foga miatt ébred éjjelente kétóránként, kicsit necces, no de még mindig jobb, mint állni a kiságya mellett... :) Próbáltam már külön altatni, nekem nincs hozzá türelmem, sírni nem hagyom (kivéve, ha örihari van épp), más viszont el tudja altatni cici nélkül is (még jó) :D És hát Döme ugye nem cumizik, szóval ha úgy nézzük, Döme is cumival alszik el, csak az övé rám van kötve :D

hehe, most tartok a hiányolós résznél, jólesik, köszi lányok! :D

És még én sem síeltem... Szerintem már nem is fogok

csibb: kikérem magamnak, én nem ötvenszer nézek be, hanem folyamatosan meg van nyitva a két fórum, amit követek, és folyamatosan frissítek! (de ezen tényleg változtatni akarok!)

jók az overallos fotók! Tényleg nagyon hideg volt, de mivel mi 30 fokban indultunk el itthonról, bár készültem a lehűlésre, de ENNYIRE nem, úgyhogy nem nagyon mozdultunk ki...

gyanta: nekem is roll van, de a terhességem óta egyszerűbb a borotva (nekem), már amikor ráveszem magam (tudom, tudom...)

pulcsi, de jó ez az összevetős kép!!! :D

papillon, a kapott bókodba beleborzongott a mellbimbóm is :D:D:D:D Hozzánk is jöhetne egy ilyen gázszerelő... :)

rszg, könnycseppes kép szuper!

kukli: gyurmagéééééééééép???? Azmiaz?

moncsi, szuper a meglepi, majdnem megbőgettél! :)

papillon, annyit változott Lizi, hogy az első képeken meg sem ismertem, de aztán jöttek a csibészes képek, és mégis :D

zazzy, rá se ránts, ugyanígy állunk a ht-vel, Döme még mindig 6-7-szer szopizik, hiába eszik kétszer mást (200ml-ket), de hát ő tudja :) Hja, és én nem itatom mással, amíg ennyit szopizik, nem aggódom (mindig elfelejtem, ugyanis...)

hja, már rég akartam kérdezni MEGGYET hogy adtok a gyereknek? Már csak a héja miatt (tudom, kicsit elkéstem, eddig mindig elfelejtettem :D)

jaj, masut, sajnálom az anyukádat!!! (kukli, drága vagy, épp fújtam is, ahogy olvastam, hogy kanyarodó autó, hogy ugye a nyílzöldtől még a gyalogosoknak elsőbbségük van)

kemse, tyű, ezek a Hanna-szemek :o
És ezek a fényképek...:o
jesszus, a haver homokszobrász?:o

katka, pozitív teszt????????? hűha, vannak itt még izgalmak :) (közben látom, megjött, huhh, meleg helyzet volt!)

autósülés: egy Concord Ultimaxra vagyunk előjegyezve, a Zuram felbontotta az életbiztosítását, ha megkapjuk a pénzt, meg is vesszük. Erről meg a Römerről hallottam jókat.
Az viszont asszem csak 18kg-ig jó... bahh, akkor az kevés?
kukli, ez a P.C. nagyon szép, de van vajon törésteszt? Jaj, olyan nehéz ez (főleg, ha az ember a legjobbat szeretné ár/érték arányban).

Bea: SOK BOLDOG ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG (utólag is)!!! :D
(mondjuk a gebeséged miatt még számolunk, hát hol itt az igazság??? Nekem egy hónap múlva osztálytalálkozóm lesz!!! Le kell fogynom!)
hja, és nekünk is fehér overallunk lesz (fekete pöttyökkel), most örököltük, 17 éves... No de amíg nincs más...

kukli, nagyon jó a lakás! A piros folt az arcon fogzás jele?:o Szegény Dömének kicsapódott a feneke otthon, gondolom, ez is attól van, hát egyszer még vérzett is :( De vettem soudo krémet, most már egész emberes.

csibb, sajnálom a harapást :(
("átváltott rögtön kamcsatkából honoluluba" :D:D:D Őrült nő!!! :D)

Gyöngyi, gratula a foghoz!

bakker, Adryn, ez a videó nagyon jó!!! :D:D:D (és titkon irigykedem, vajon Döme fog-e valaha mászni?... )

erpé, jaj, ne, már megint betegség :(

Julcsi babának pedig BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!!!!

Nándinak meg névnapot!!!
:)

papillon, sajnálom a helyzeteteket, igazán megértem, min mész át :(
Nekem 72 a gyedem, plusz a csp.
De a Zuram jól keres, viszont ugyanennyi a hitel, úgyhogy nekünk is 25E van benzinpénzzel...

zita, Döme már evett banánt, elég sokat. Szereti. Tudom, vegyszer. Meg a cékla, meg a répa, meg a minden. No de legalább nem verem :)

csibb, köszönöm az összefoglalót, én majom meg visszaolvastam!!! :D

gyöngyi, jó a duma ;) mesélni már csak holnap, órák óta írom ezt a hsz-t...

zazzy, Neked azért nincs nagy különbség a tgyás és gyrd között, mert a fizud se volt túl magas. Akinek magas a fizuja, a tgyás az egekig érhet :)
hja, látom, már zita is elmondta :)

zita, Döme a kezéről nyalogatja a vizet. De volt már, hogy kortyolt. Ettől mondjuk okosabb nem lettél :) De már reagálási kényszerem van :D

adryn: :D:D:D Nekem is ez jutott eszembe moncsi anyósáról :D

Hja, és a végére: ma levizsgáztam KRESZből, 75 pontból 75-öt értem el!!! :D Érdemes volt elkérni nővérem laptopját, így az elvonási tüneteimet tesztekkel csillapítottam :D:D:D

Na jól van, akkor még annyit (amit moncsi elhallgatott, pedig írtam neki sms-ben! :roll: ), hogy Döme fogzik mint állat, emiatt nem tudtam pihenni semmit otthon, mert sűrű éjszakák voltak :?
Vettem egy puffot a kanapéhoz, párnákat nem tudtam, de azt majd az ikeában a sulitól kapott utalványból. És összesen 1kg-ot híztam, pedig annyit zabáltam, mint állat.
ööö... képek holnap! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vigyázat, mert belekérdezek, úgyhogy senki ne csaljon 8) :lol:

Punnyadt banda, hiányoztatok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ehh, erre sehol senki... na szép, akkor majd holnap!
Jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kuk!
Csak visszaolvastam, de egy élmény volt, most hogy itt vagy, nem is értem, hogy bírtuk nélküled Ilda! :lol: :lol:
Katalány csatlakozott Katalányhoz. Szörcsög, horkol. :? Ma aludhatnék ajiba apától, erre Boti kint hisztizik, mert nem szokta meg, lustálkodok. Szval takaró alatt notebookoztam Kata mellett, aki ébred. Igyekszem majd jönni!
Jobbulást minden kis betegnek!
Máténak persze mi is Boldog 8-at! :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

jó reggelt :D

Nemlajos: ezt nagyon jó volt olvasni hajnalok hajnalán :D bearanyoztad a napom :lol: képeket és a folyt. köv.-öt várom (beszámoló :P )

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?