No, hogy legyen mit olvasnotok!
papillon: mi ez a mitől hízol, meg t? Valamiről lemaradtam... vagy nem kapcsolok. (oké, megvan)
pulcsi: biztos mondták már azóta, de van hordozókabát, abban lehet mt-ozni, kendőzni télen
juhéééééééééj, hogy
Samu gyógyul!!!
Remélem,
Katkáéknál már gyógyulás van... Szegény Ágica

Juj, most olvasom a 16 éves romalányt... bakker, ezek nem normálisak!
Felállók, felülők jessssssssssssszasz! Döme továbbra sem csinál semmi mást a forgáson kívül...
csibb, juj, remélem, már vége a szopisztrájknak! Hihetetlenül sokat nőtt/változott Máté szerintem.
bahh, sejtettem, hogy a menzesz lesz az... Emlékeztek, mondtam, hogy mennyire fáj a szoptatás. Én állítom, hogy az is amiatt volt (mondjuk vagy 3 hétig fájt, úgyhogy ez nem stimmel...).
alvás: nálunk még mindig cicin altatás van. Most, hogy a foga miatt ébred éjjelente kétóránként, kicsit necces, no de még mindig jobb, mint állni a kiságya mellett...

Próbáltam már külön altatni, nekem nincs hozzá türelmem, sírni nem hagyom (kivéve, ha örihari van épp), más viszont el tudja altatni cici nélkül is (még jó)

És hát Döme ugye nem cumizik, szóval ha úgy nézzük, Döme is cumival alszik el, csak az övé rám van kötve
hehe, most tartok a
hiányolós résznél, jólesik, köszi lányok!
És még én sem síeltem... Szerintem már nem is fogok
csibb: kikérem magamnak, én nem ötvenszer nézek be, hanem folyamatosan meg van nyitva a két fórum, amit követek, és folyamatosan frissítek! (de ezen tényleg változtatni akarok!)
jók az
overallos fotók! Tényleg nagyon hideg volt, de mivel mi 30 fokban indultunk el itthonról, bár készültem a lehűlésre, de ENNYIRE nem, úgyhogy nem nagyon mozdultunk ki...
gyanta: nekem is roll van, de a terhességem óta egyszerűbb a borotva (nekem), már amikor ráveszem magam (tudom, tudom...)
pulcsi, de jó ez az összevetős kép!!!
papillon, a kapott bókodba beleborzongott a mellbimbóm is

:D:D:D Hozzánk is jöhetne egy ilyen gázszerelő...
rszg, könnycseppes kép szuper!
kukli: gyurmagéééééééééép???? Azmiaz?
moncsi, szuper a meglepi, majdnem megbőgettél!
papillon, annyit változott Lizi, hogy az első képeken meg sem ismertem, de aztán jöttek a csibészes képek, és mégis
zazzy, rá se ránts, ugyanígy állunk a ht-vel, Döme még mindig 6-7-szer szopizik, hiába eszik kétszer mást (200ml-ket), de hát ő tudja

Hja, és én nem itatom mással, amíg ennyit szopizik, nem aggódom (mindig elfelejtem, ugyanis...)
hja, már rég akartam kérdezni
MEGGYET hogy adtok a gyereknek? Már csak a héja miatt (tudom, kicsit elkéstem, eddig mindig elfelejtettem

)
jaj,
masut, sajnálom az anyukádat!!! (
kukli, drága vagy, épp fújtam is, ahogy olvastam, hogy kanyarodó autó, hogy ugye a nyílzöldtől még a gyalogosoknak elsőbbségük van)
kemse, tyű, ezek a Hanna-szemek
És ezek a fényképek...
jesszus, a haver homokszobrász?:o
katka, pozitív teszt????????? hűha, vannak itt még izgalmak

(közben látom, megjött, huhh, meleg helyzet volt!)
autósülés: egy Concord Ultimaxra vagyunk előjegyezve, a Zuram felbontotta az életbiztosítását, ha megkapjuk a pénzt, meg is vesszük. Erről meg a Römerről hallottam jókat.
Az viszont asszem csak 18kg-ig jó... bahh, akkor az kevés?
kukli, ez a P.C. nagyon szép, de van vajon törésteszt? Jaj, olyan nehéz ez (főleg, ha az ember a legjobbat szeretné ár/érték arányban).
Bea: SOK BOLDOG ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG (utólag is)!!!
(mondjuk a gebeséged miatt még számolunk, hát hol itt az igazság??? Nekem egy hónap múlva osztálytalálkozóm lesz!!! Le kell fogynom!)
hja, és nekünk is fehér overallunk lesz (fekete pöttyökkel), most örököltük, 17 éves... No de amíg nincs más...
kukli, nagyon jó a lakás! A piros folt az arcon fogzás jele?:o Szegény Dömének kicsapódott a feneke otthon, gondolom, ez is attól van, hát egyszer még vérzett is

De vettem soudo krémet, most már egész emberes.
csibb, sajnálom a harapást
("átváltott rögtön kamcsatkából honoluluba"

:D:D Őrült nő!!!

)
Gyöngyi, gratula a foghoz!
bakker,
Adryn, ez a videó nagyon jó!!!

:D:D (és titkon irigykedem, vajon Döme fog-e valaha mászni?... )
erpé, jaj, ne, már megint betegség
Julcsi babának pedig BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!!!!
Nándinak meg névnapot!!!
papillon, sajnálom a helyzeteteket, igazán megértem, min mész át
Nekem 72 a gyedem, plusz a csp.
De a Zuram jól keres, viszont ugyanennyi a hitel, úgyhogy nekünk is 25E van benzinpénzzel...
zita, Döme már evett banánt, elég sokat. Szereti. Tudom, vegyszer. Meg a cékla, meg a répa, meg a minden. No de legalább nem verem
csibb, köszönöm az összefoglalót, én majom meg visszaolvastam!!!
gyöngyi, jó a duma

mesélni már csak holnap, órák óta írom ezt a hsz-t...
zazzy, Neked azért nincs nagy különbség a tgyás és gyrd között, mert a fizud se volt túl magas. Akinek magas a fizuja, a tgyás az egekig érhet
hja, látom, már zita is elmondta
zita, Döme a kezéről nyalogatja a vizet. De volt már, hogy kortyolt. Ettől mondjuk okosabb nem lettél

De már reagálási kényszerem van
adryn:

:D:D Nekem is ez jutott eszembe
moncsi anyósáról
Hja, és a végére: ma levizsgáztam KRESZből, 75 pontból 75-öt értem el!!!

Érdemes volt elkérni nővérem laptopját, így az elvonási tüneteimet tesztekkel csillapítottam

:D:D
Na jól van, akkor még annyit (amit
moncsi elhallgatott, pedig írtam neki sms-ben!

), hogy Döme fogzik mint állat, emiatt nem tudtam pihenni semmit otthon, mert sűrű éjszakák voltak
Vettem egy puffot a kanapéhoz, párnákat nem tudtam, de azt majd az ikeában a sulitól kapott utalványból. És összesen 1kg-ot híztam, pedig annyit zabáltam, mint állat.
ööö... képek holnap!