A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Ja és a lényeg!!!! LOKI LOKI LOKI!!!! Király volt a meccs, nagyon izgultam, h nyerjenek, de nem sikerült :cry: :cry: :cry: de nagyon jól játszottak!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

király laptető 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nem érdekel, leülök!!!!!!!
Erpé rettenetesen sajnálom. Nagyon drukkolok Apának! Csak talál vmi elfogadható állást!
Nagypapám: nem fogja fel már mi történik vele, ezért nem viseli meg. Pont ezért adta ki az útját Ica néni! Inkontinecia, érszűkület, stb…. már nem akkora bika mint volt gondolom. Átírás: 16 év alatt eladtak mindent, és amit vettek a néni nevére (pl. a 3. kerületi luxuslakás). Nem mellesleg HASZONÉLVEZETI JOGA SINCSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezért jogilag pápá. Anyu nem örököl semmit egyetlen lányként (néninek senkije sincs, nagyapám öröksége állambácsié lesz). Nagyim van ki eléggé. Vagy 2 évig emésztette 7x évesen, hogy papa a legjobb bnőjével lelépett. Gondolhatjátok. Erre most jelentkezik nála, visszajönne. Ica néni az a nő, akik miatt tegnap azt mondtam, megértem néha miért verik a nőket! Nyílván nem fordult meg bennem semmi, de ilyenkor egy fiatalabb pasit lehet kevésbé ítélnék el. Komolyan mondom!!!!!!
Csibb sajnálom. A pasik néha ilyenek. Én is tuti elbőgöm magam. De sztem Máténak az ölelésed többet jelent, még ha tápit is szürcsöl közben.
Huh Zita micsoda megtiszteltetés. Magamon érezhetem Julcsi ölelést!
Kata alszik. Beraktam hangosan egy régi cd-met, Sugarlof, Csrhtái Poshe szerelem, Dr. Jones, és jól feltekertem. Táncizva bepakoltunk egy csomó mindent. Boti állítólag felismerhetetlenül rendes, de lassan jönnek. nyomunk egy pizzát, elalszik (előtte kiborult, mert a játékai egy része eltűnt és nyílván PONTAZ FOG NEKI KELLENAMI NINCS!!!), aztán pakolunk tovább.
Rszg este 9-től aludt reggel 9-ig (sok szopival) aztán a kocsiban még fél órát ráhúzott.
Na szusszantam, menek tovább.
Nemlajos itt vagy már????? Hihihi

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, ez megagááááz, amit papáddal műveltek. Jesszus! Szegény mamád....meg szegény anyud, ti....
Egy kis pihenő meg kell néha! :wink:

Nemlajos, én azt hittem, h a Zurad is veletek volt. :oops:

Parainflu??? Ilyenről még nem is hallottam.

Erpé, drukkkkkkkkkk, h legyen gyorsan állás, és legyen jobb, mint ez volt!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papám elég gazdag volt, és amikor elhagytam mamát, azért kapott egy lakást, szval a lelki része gázosabb.
Nem is mondtam, Nico vmi iszonyat cuki! Biztos nagyon imád fürdeni.
Julcsit fogaival együtt megzabálom!!!! Örülök, hogy bejöttek a játékok. Sztem egy játékpohárnak is nagyon nagyon örülne!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S Ilda, nem semmi ennyi tankolás! Ilyen messze dolgozik Azurad? Uh… akkor nem sokat van otthon gondolom. Üléshuzatvarráson nem gondolkoztál? Na menek, Boti lassan tényleg kopog.
Tehuti te vagy a mi napocskánk. Mert a másik jól elbújt!
kuklika
Budapest VIII. kerület

erpé, csibb, kukli, roszz dolgokat nagyon sajnálom!!
csőstül jönnek....
csibb, sztem nagyon jó anyuka vagy, és Máténak csak erre van szüksége:)
kukli, erre a nőre nem is tudom mit írjak. utálom az ilyet.
erpé, drukkolok, hogy legyen minél hamarabb új munkahely
voltunk dokinál/8 hó miatt/?/
Nándi pont 7 kg és 68 cm. Úgy örülök, h végre elértük ezt a 7-e sálomhatárt. MEgdícsértek, h szépen gyarapodik, meghogy szopizik még sokat. Végre.Eddig mindig csak szidtak, h nem gyarapodik.
Mondjuk tömöm akkor is, ha nem éhes....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kukli: ááááááááááááááááááááááááááááá, ez ngyon gáááz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Rszg, nagyon ismerős a felsorolás :wink: Én is folyton azt keresem, mit nasizhatnék még :) És életemben most van először, hogy ezt büntetlenül tehetem. Majd ha abbahagyom a szoptatás, vissza kell fognom magam nagyon, különben pillanatok alatt kisdisznó leszek :?

Erpé, és mindenki, sajnálom a gondokat. De ügyesek vagytok, túl lesztek majd rajta. El sem tudom képzelni, hogy érezném magam tartalékok nélkül. Biztos pánikba esnék :roll:

Kukli, te aztán pörögsz! És még arra is van időd, hogy minden részletről tájékoztass minket. Nem vagy semmi :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kukli, akkor küldök neked egy napocskát! :wink: Kép

Pulcsi, gratula a 7 kilóhoz!!! Remélem Szonja is eléri hamarosan.... :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

lizi be is rekedt, megyünk dokihoz :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Julcsi ma evett a sütőtökből, 3 óra múlva már a pelusában találkoztam vele újra, nagyjából ugyanúgy nézett ki, mint amit megevett. Ez nem gáz? Mindig gondoltam, hogy gyors az emésztése, de ennyire? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csibb ez a pereces dolog szörnyű lehetet, nagyon ügyes voltál, hogy nem pánikoltál be és gyorsan tudtad mit kell tenni! Na ez az amiért én is gondolkodom, h adjak -e darabosabb dolgot a gyereknek. Mindenki azt mondja ha most mindent pépesítek akkor még 2 évesen sem lesz hajlandó darabos ételt enni. A reggeli malőrért ne szomorkodj, csak segíteni akart!!!
Vica nagyon jó lett a hordozós kabátod!!! és Nimród nagyon ügyi!!!!
Kukli kitartást!!! Nem irigyellek!! (ez vár rám is hamarosan, és nekem 0 a segítségem) Anyósék, hát nem is tudok rá reagálni!!! De ügyesen megszervezted nélkülük is!!!! Arra nem gondolnak, h előbb utóbb nekik is kell ám segítség???
Huu, a nagyapád jól megjárta, lám lám mit tesz a szerelem (mármint ha a kicsi fej gondolkodik a nagy fej helyett, na de ez a nagyapád korában????!!!! Hát ezek szerint jól bírja/bírta magát az öreg!!!)
Zita nagyon aranyos Julcsi!!!
Erpé sajnálom a munkahelyi gondokat, pedig okt. elején még olyan lelkesen mesélt Balázs a melójáról! Nem mondta, h ott is beütötte a fejét a válság! Szorittunk, h összejöjjön vmi gyorsan gyorsan!!!
Papilon gyors gyógyulást Lizinek!!!!!

Kristóf továbbra is a fogzási fázisban van de kopp-kopp éjjel alszik nappal egy kicsit nyűgibb és állandóan mellette kell lennem vagy sétáljunk. Megébred megyünk is!!!! Itt is szépen süt a nap !!!

Kristóf így sír és nevet egyszerre
Kép

a fürdető karikában
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Csibb elhiszem hogy mérges voltál, ezek a férfiak tényleg szórakozottak. De tényleg nagyon ügyes vagy a fejéssel, kitartás!! :wink:

Kukli te tényleg pörögsz :D Szedsz valami gyorsítót? Mert ha igen kérem a receptet. :D

Nemlajos ez a 70e tankolás elég húzós egy hónapban.
Ja értem én a kabát dolgot, hogy miért akarsz cipzárosat. :D Nekem szerencsére volt ez a kabát "felesleges", még úgy túrtam, és most nagyon kapóra jött.
Zita, nem, ez nem az a kabát :)

Erpé sajnálom ami a párod munkahelyével történt, mennek a drukkok, hogy mihamarabb találjon új helyet.

Nimród megint nem akar aludni :( kb fél órát ha aludt, most ébredt megint, Bulcsú tényleg többet alszik :shock:
Amíg nem voltam itthon hozott a postás egy ajánlott levelet a Fejér megyei rendőrségtől :shock: de még nem mentünk el érte a postára. Hát nagyon kiváncsi vagyok hogy mi dolgunk nekünk a rendőrséggel, főleg a Fejér megyeivel :?: Ideges is vagyok hogy mi lehet az :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, lehet traffipax-os bünti...de ne legyen igazam...(két f a trafi??? )

csibb, még nem reagáltam rá, de borzongtam a félrenyelős sztorin...szonja is múltkor etetés közben düllesztette szemeit, és vörösödött. gyorsan felkaptam és ütöttem a hátát, ki is köhögött egy adag főzit. mohó...

de aranyos kristóf!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti én is traffipaxra gondoltam először, de kb. 1 éve voltunk utoljára Bp-en, azóta nem is jártunk arra :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

anyu is a fehérváriaktól kapta és itt komárom megyében lett lekapva...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, tényleg Csibb, nagyon ügyes voltál, hogy csak így lenyúltál Máté torkán. Én sem merek adni darabosat a 6 fogunk ellenére sem. Már a töktől is öklendezett Julcsi, mert sűrűbb volt, mint a barack :?

Bababi, de jó nektek, hogy Kristóf ennyire szeret sétálni! Mi ma visszafordultunk 10 perc után, mert Julcsi nyüszített. Néha mondjuk ő is bírja sokáig, és akkor egy idő után el is alszik. Szóval inkább olyankor viszem, ha tudom, hogy már álmos.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

[quote="tehuti"]a írta:tehutinyu is a fehérváriaktól kapta és itt komárom megyében lett lekapva...

hát most nem nyugtattál meg :roll: hát most már nagyon kiváncsi vagyok.

Az én fiam miért nem alszik??? Sehogy sem jó neki újabban :evil: Még az ebédemet sem hagyta befejezni, meg egy kávé is jó lenne.
A tietek alszik?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Valóban jó, mert nagyon szeret a szabadban lenni, ha kell egész nap elvan a gyerekkocsiban csak menjünk ( kis kíváncsi egyfolytában nézelődne) és nagyokat tud aludni is séta közben. Na nem mintha egyébként nem aludna jól , mert kopp-kopp azt hiszem én vagyok az egyetlen akit alig ébresztenek éjjel. Gond viszont ha esik vagy nagy a szél mert akkor is menni akar és ő meg azért nyüszít, h miért nem viszem ki.

bababi

Megciciztettem megint, már nem is tudom hányadszor, már a fogát is bekentem, pelusát is kicseréltem, bébihordóban ringattam, és persze hogy sír :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, enyim most igen, és nem is cicin aludt el, hanem a fejvédőjét szorongatva. Úúúgy lefotóznám, de félek felébredne :)
De nekünk is volt olyan, hogy 1 órát aludt egész nap, azt is 3 részletben. Utána jöttek ki a fogai, asszem.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kristóf a természet gyermeke :D

Na, megyek, mert lassan többet logók itt, mint Nemlajos :lol: Hasznossá teszem magam kicsit, Tehuti után szabadon :D
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

igen,Vica :roll:
Már kb 2 órája alszik Kristóf (de amint már írtam kopp-kopp ő jó alvó ) Kb-12 és 1 között minden nap elalszik, ha nem akkor nagyon rossz napunk van mert tutti sírás lesz estig.

bababi

Vica:lehet, hogy az én gyorshajtásom hozzád ment :) Írd meg, hogy mi az, érdekel

Kukli: ha tudom, hogy ekkora buli van nálatok, már reggel 8-kor ráfekszem a csengőtökre :lol: Halál laza vagy, ezt csípem benned

Katka:remélem jobban vagy kicsit. Hívj ha kell segítség (bár mi is dög rováson vagyunk, de azért fele annyira mint Te),

Én meg lemondtam a wellness hétvégénket,Lili nagyon csúnyán elkezdett köhögni, így nem akartam kockáztatni

Megyek mert Eszti nyafizik

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,
köszi a drukkokat, remélem, h minden OK lesz. Előbb-utóbb.

Kukli, továbbra sem semmi nagypapád sztorija... Sőt, minél többet árulsz el belőle, annál cifrább. :? De nincs olyan, hogy élettársi kapcsolat esetén is lehet érvényesíteni a közösen szerzett vagyon felett valami jogot? A házastársak esetén van valami ilyesmi... Hogy mindegy melyikük nevén van, de ha a házasságuk alatt szerezték, akkor abból valahogy mindkét fél részesül...

Csibb, na ja, én sem merek még adni Katusnak darabosat. Semmit. Múltkor egy nagyobb banándarabon akadt ki.

Bababi, apa szerette ezt a munkát, és nehezen is fog hasonlót találni. Nagyon jó szakemberekkel dolgozhatott együtt érdekes feladatokon. Szóval ezért mesélt róla lelkesen. Itt a tulajdonosok voltak most gázosak. Meg persze a piac sem kedvez a nagyberuházásoknak, amit ez a cég csinál(t).

Kata sem szeret mindig sétálni. Hordozóban persze igen, de babakocsiban nem annyira. Nem is nagyon kocsizunk mostanában...

Ma Gabka hozta el Samut az oviból, mert be kellett mennem apa munkahelyére, és ne értem vissza időben. Milyen tuti, h egy helyre járnak a gyerekeink. Gabka, köszi mégegyszer!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Hát kb 5percig csöndben volt aztán újra rázendített :cry: És persze Bulcsú is felébredt. Ezért nem jutok előbbre semmivel:roll:

Gyöngyi elmehetünk helyettetek? :lol: Úgyis közel van :lol:

Irigyirigy, 2 óra alvás :shock: Bababi jól dolgod van :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Mi is ma voltunk dokinál, Máté 8 hósan 7780 g és 69 cm :)

Én minden kaját botmixerelek Máténak, és vagy fejek rá annyi tejet, vagy öntök hozzá annyi babavizet, hogy kb. mindig ugyanolyan állagú legyen.

Bababi Kristófnak hasónló szeme van, mint Máténak

Mennem kell szoptatni :)

Kép

Kép
rszg

Zita sztem is a természet gyereke!!!!! meg hasonlít a szüleihez, mi is szeretünk sokat járni, kirándulni. Mi minden nap több órát sétálunk kb.2 hetes korától (meg hát a neve is !!!!! 2 nagy utazó után kapta a nevét) :lol:

Megébredt, nap szépen süt továbbra is, uhogy mehetünk :lol:
Most viszont nagyon jól játszik.

Képekben: ébredés, ja azt elfelejtettem írni, h a földön aludt el játszás közben, betakartam és hagytam aludni (lehet be kellett volna tennem a kiságyba !!!??? :oops: remélem nem fázott meg)
Kép

ééééésssss már játszik is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

a tegnap meg a kiságyban volt ilyen vidám:
Kép

bocsi kicsit sok voltam, de ma ilyen vidám kedvünk van :oops: :lol:

bababi

Én továbbra is xarul.... Állítólag péntekre kell jobban lennem.... :roll: Ma délelőtt volt babysitter, szóval alhattam..... Ez jól esett.... Délben már hűtőfürdőztem, mert folyton kúszik fel a lázam, mintha be sem vennám a lázcsillapítókat. Pedig már 2 félét is szedek, orvosi tanácsra, de mintha immunis lennék... :shock:

Kukli: Nagyapád jogilag érvényesítheti a tulajdonát, amennyiben bizonyítható az együttélés és hogy a ház az ő pénzéből lett véve (korábbi adás-vétel). Szerintem vigyétek bíróságra a dolgot, ez a ti örökségetek! :twisted: :twisted: De a 16 év együttélésből is jár neki 50% alapból.
Ügyes csaj vagy, hogy így megoldod a pakolást. Talpraesettségből 5-ös....

Zita: Julcsi nagyon helyes! Szép a mosolya!

Vica: Tuti jó a kabát, erről meséltél a túrán, ugye?

Erpé: Balázs állástalanságát sajnálom, de biztos gyorsan talál magának valamit.... Én nem tudom elképzelni, hogy ő babázzon egész nap... :oops:

Most csak ennyi, bocsánat, de nem működöm....

Katka

katka22

Erpé Szorítunk az interjúra Balázsnak!!! Remélem mihamarabb talál valami jó és biztos munkahelyet!

Kép

Kép
rszg

Hát csajok, Petiapu kiaksztott.... :twisted: Ugye tegnap óta nagyon rosszul vagyok, reggel még csak hőemelkedésem van, de 10kor már magas láz. Tegnap Petiapu hozta-vitte a lányokat, hogy nekem ne kelljen Petit cipelve még ezt is.... Ma reggel is elvitte őket, erre felhív 4.40-kor (5-kor zár az iskola, óvoda), hogy ugyan nem beszéltük meg, de ugye én elhoztam a lányokat? :shock: :shock: :shock: Mert ő csak most végzett a munkával, és ő gondolta, hogy én elhozom.... :shock:
Tudom, hogy nem az ő gyerekei, de azért legalább időben szólhatott volna, mert akkor megkérek egy szomszédot és hazahozza őket. Így most én rohantam influenzásan a lányokért. Csak 3 kismamával futottam össze és persze mindeki trécselni akart velem, én meg már messziről kiabáltam nekik, hogy kerüljenek el.... :(
Szóval éb vagyok a hülye, hogy ilyen helyzetben elvártam a segítséget? És külön meg kellett volna beszélni, hogy ma is hozza el őket, amikor ugyan olyan szarul vagyok és ezt az orvos előre megmondta?
Miért hagynak engem mindig magamra a pasik? Az exem ugyan ilyen volt.... Vagy minden pasi ilyen? :roll:

Katka

katka22

Sziasztok!
80%-os vagyok.
Kristóf nagyon édes! Olyan vidám kiskrapek! Sztem nyugodtan hagyd a szőnyegen, ha elalszik, bár te tudod mennyire van hideg nálatok. Én hagynám.
Katka jobbulást!
Köszi a sok energiát amit adtatok a jó kis írásaitokkal. Hullámokban, de néha nekiesek a lakásnak, és akkor tök jól haladok. Szval belefért ma egy kis parti is bnőmmel. Persze nélküle és két ilyen remek gyerek nélkül nem menne. Nagyon jól viselik a kupit a manók. Na jó nem viselik. ÉLVEZIK!
Papám nem jogosult fele utlajdonra, hiába élettársi viszony, mert házasságban él hivatalosan. Lakás után nem lehet így utánajárni Katka, mert x lakást eladta, és megvették hölgy nevére y-t. Szval bukta, de tényleg anyuék nyugalma lenne a fontos.
Csibb tényleg ijesztő a fulladás. Én nem is meséltem. Múlt héten amikor először kapott sálat Katus, elkezdett öklendezni. Megjegyezetem Zsoltinak, így szép telünk lesz, ah ettől rosszul van. Útközben, mikor már egyedül voltam velük, annyira elkezdett fulladni, Bártfai u. közepén félre álltam, vészvillogó, kirángattam az ülésből, és hátra fordítva ütögettem. Bakker egy kis marticán fulldoklot. Ennyire én sem ijedtem meg soha (csak hamar felejtem a rossz dolgokat). Boti azóta végzett a matricákkal. Nem az ő hibája, vhonnan leeshetett. Azóta figyelek mindenre. Viszont almát már pl. rendes reszelőn reszelem neki. És ügyin vége vele.
Erpé milyenmunka után kacsingatna apa? Hátha van Zsoltiéknál vmi, megkérdezhetem. Tudom nemrég írtad mivel foglalkozik, de bocsáss meg szita vagyok mostanában.
Gyöngyi Lilinek jobbulást! Tudnád milyen ez a csengő? Sztem iskolába kíméletesebb volt! De pakolni jöhetsz holnap is. Sőt! Jöhet bárki! Gyerekeknek akadálypálya, nekünk hm… nem is tom.
Nimródot utánozta Kata nemrég. Most alszik. Nem vagyok hozzászokva a síráshoz. Sztem fogzik tényleg. Csak nem látszik.
Menek, Botizom. Uzsizunk vmit. (lábosokat elraktam, ne kelljen főzni a kupiban – ésszel kell pakolni :wink: )

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka, minden pasi. Bocsi, sztem ez tök normális dolog. Eccerűen ennyire ilyenek. Általában. Én mindig előre gondolkozok azon, mit nem fog megtenni Zsolti. (pl. tudom, hogy a konyhaszekrény összerakásnál nem gondol arra, hogy ki kell vágni a pultot a mosogatónál. Ő erre nem gondol. Persze ha szólok, neki, ő tudta szöveg jön. Szval majd reggel (holnap lesz esedékes) kap róla egy levelet, és még időben megkapja, mikor még tud rá gépet szerezni, de már bevallja, nem gondolt rá. :twisted:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ááááh, tudom én, hogy nem kéne kiakadnom, hanem magamnak megoldani a dolgokat... Tanultam is belőle, holnap majd én megoldom.... :x

Dani ugye beteg (lázas, hányós)... És holnap lenne a meghallgatása.... Danianyu kijelnetette, hogy nem érdekli, hogy beteg, azért ő majd beviszi (1,5 óra) és hallgassák csak meg Danit(fél óra). (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tegnap az volt a szöveg, hogy ne hozzuk el Danit (tegnaptól kéne nálunk lenni), mert szegény lázas gyereket, ne rángassuk és ezzel maximálisan egyetértettünk, hogy beteg gyerek ne autózzon.) De a saját érdekeinek ez ugye nem felel meg, mert most betréningezte a Danit, hogy anyával akar élni és ugye most tökéletes lenne neki a meghallgatás. Dani megint közölte telefonon az apjával, hogy nem akar vele beszélni és nem akar vele élni..... Szóval tökéletes a tréning! :twisted:
Nekem meg elegem van az egészből!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Katka

katka22

Adryn, Nico gyönyörű kis puccoska, fürdéses fotókon, és milyen aranyos rucijai vannak, a kapucnis, meg a csillagos pizsamás
szuper édes!

Nemlajos, ez a jegyzettömb dolog jó ötlet, mentettem, mert mire végére érek az olvasásnak, el is felejtem a mondanivalómat, és nem
azért mert szenilis vagyok:)))

Vica, édesek a skacok, az építő Búlcsú, és a kapaszkodó Nimród.
Én is megörökítettem két álló, táncizó Maja videót, linkelem is:)

Csibb, expasira nem féltékeny a párod? (csodálkozó smiley:)))

Kuklika, további kitartást a költözéshez.

Zita, Julcsi baba aranyos a babájával.

Nemlajos, sajnálom az anyagiakat és Erpé, sajnálom apu munkahelyét, tudom, hogy nem vigasz, de nálam is folyamatos válság van, csak én egyedül nyomom, és értetlenkedve kérdezte a csaj a telefonba az egyik banktól, hogy miért nem
fizetek normálisan, hát ez van. Felállítottam egy fontossági sorrendet, nem volt választásom, 1. gyereknek meglegyen mindene, 2. rezsi, és
autó, utána a többi dolog, amíg nem dolgozom újra, szerencsére lakáshitelem nincs.

Papillon, Lizikének jobbulást!!

Bababi, Kristóf továbbra is gyönyörű.

Katka, neked is jobbulást, otthagyó párod: mérges smiley!!!

Ma Majához jött a barátnője, rávísított és elment a hangja, úgy elkezdett sírni, nagyon megijedt szegény.
Tegnap bementem babakocsival a kisboltba, 2 picsa benn röhögnek rajtam, hogy alig férek el, egyik Maját még arrébb is pakolta, de nem segítenének kinyitni az ajtó, áááá... nem voltak bunkók, cseppet sem, én meg senki kedvéért nem hagyom kinn a gyerekemet, inkább abba az üzletbe nem megyek be..

videólinkre nincs időm, Maja nagyon nyűgös :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka erre a nőre nem is tudok mit mondani. :? Nem normális. Remélem vhogy csak rájönnek. Kitartáááás!
Vica neked felejtetettem el: édes Nimród! Annyira cuki a lomboncával! Látom Bulcsú és Panna játékai sincsenek már biztonságban. :lol: Ugyanilyen építőkockánk van, látom Bulcsú is magasságokra gyúr. :wink: Jól ellenének Botival. Remélem egyszer találkoznak majd. :P
Majának ment el a hangja? Egy visítástól? :o Szegényke! Bea ne foglalkozz ilyen eladókkal. Sajnos nem vagyunk egyformák.
Zsolti még dolgozik a lakásban. Én már leraktam a kettőt, de Kata 3. napja nem akar időben elaludni. :?
Na átadtam a stafétát. Nemlajos lassan közelít.....
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vica: Neked akartam reagálni Panna hisztieire. Részben Panna természetétől függ, részben rajtatok. Azért hisztizik, mert
- megteheti
- valamit elér vele, ami másképp nem megy, ezért eszközként használja. (negatív figyelemfelkeltés????)
El kell dönteni, hogy ezt a viselkedést többet nem fogod eltűrni és le kell ülni erről a Pannával beszélni, hogy ő már nagylány és fogja vissza a hisztijét.
És pontosan meg kell mondani neki, hogy mi lesz, ha mégis hisztizik. Mondjuk nálunk ugye sarokba kell menni, annyi percre ahány évesek és gondolkodniuk kell. Amíg ott vannak, nincs beszélgetés, nincs játék, magukra vannak hagyva. Utána leülünk és megbeszéljük, hogy mire jutott és mi volt a hiba szerintünk. Utána bocsánatot kér és megígéri, hogy többet ilyet nem csinál. A végén ölelés és puszi, hogy tudja, hogy szeretjük.
Ha ezt következetesen betartod, akkor szerintem gyorsan meg fog változni, de következetesnek kell lenni. És az első 2-3 alkalom kemény lesz. Lehet, hogy hajlamos lesz 1 órát is hisztizni, akkor addig maradjon a sarokban. Utána már csak 40 perc lesz, aztán 20 és végül perc. De mivel NEM éri el a célját és NEM kap figyelmet, ezért rá fog jönni, hogy ennek semmi értelme. Mindkettőtöknek kell csinálni, egységet kell alkoltni (nem lehet gyenge láncszem, azonnal kihasználja) és következetesnek kell lenni.
Ha nagyon zajos a hiszti, akkor tedd inkább a másik szobába, hogy el tud viselni. Ha már 3-4 alkalommal volt ilyen külön hiszti, akkor ajálnd fel neki, hogy háromig számolsz azalat eldöntheti, hogy hisztizik tovább külön vagy háromra befejezi. Hidd el be fogja fejezni, ha mégsem, akkor szigorúan másik szoba.....
Hát ezt jól megmondtam.... :roll:

Én Danit ezzel a módszerrel 3 nap alatt leneveltem, az anyukájánál a mai napig egymást érik a hisztik, de anyukája nem tudja ezt kezelni..... Azt hiszi az a jó, ha a hisztis gyereket ölbe veszi és puszilgatja.... :shock: Naná, hogy csinálja a Dani, amikor szeretet kap cserébe!

Katka

katka22

Ilda gyere már! Úgy hiányzol nekünk! :wink:

Katka

katka22

hehe, szép végszó!
Bevallom, voltam délután is, de annyira feszült voltam, hogy majdnem bevertem a monitort. Nem tetszem magamnak, nagyon-nagyon ingerült vagyok, napi szinten megy a dühroham...
Vicának akartam mondani, hogy Dömén is átjött eleinte jól felismerhetően a kaja, azóta nem, hogy nem botmixerelek, hanem villával töröm a kaját. Állítólag a rostok...

És erpének, hogy jesszusom, nem is tudom, mit csinálnék a helyetekben.
Felettünk már tényleg Demoklész vagy ki a tököm kardja lóg. Ma is jött két számla...
A hátam leszakad, úgyhogy ma is csak ennyi voltam, jó éjt!
(és nagyon-nagyon jó nekem, hogy vagytok!)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kristóf baba igazi kis angyal!

Katka, Petiapu jajj, ez nagyon pasis volt tényleg! Danianyura meg nem is tudok mit írni :twisted: :twisted:

Kukli, kitartást a következő napokra és jelentkezz majd minél előbb!

Én most 4 napra el, bár lehet elgyengülök és végül becsomagolom a vasat is... még nem tudom :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zita978 2009.10.21 20:29-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos, sztem ezt nekem akartad írni, én kérdeztem. Nem értem pontosan, mi van a rostokkal? Na, lehet ezt ma már nem tudom meg :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

sziasztok

Katka: hogy vagy???? Petiapu: hááát pasik ilyenek :? szájukba kell rágni dolgokat.. tapasztaltam én is .. nem egyszer voltam mérges miatta.... :( (rosszabbak mint egy gyerek... milliószor elmondani ugyanazt és millió egyedszer sem tudják... áááááááááááááá)

Kukli:
hát te olyan jófej vagy mint gondoltalak.... :D :D simán humorosan, ügyesen megoldod a dolgokat.. bár anyósék (mintha enyémet látnám) : :evil: egyszerűen pont lexarják mi van.. Nagyfaterod nem semmi libidóval rendelkezett hetvenvalahányévesen :lol: de viccet félretéve nemcsak a HP (hülyepicsa) az oka mindennek.. nagyfater is elég butuska volt hogy miss Hp-re íratta a kérót és csakis :? most meg persze hogy menne szegénykém vissza nagymuterhoz mert nincs hol laknia... jaj.. idős ember már ne ugráljon .... bakker :roll:

Csibb: férj.... :? pasik ilyenek... figyelmetlenek.
vigyázz a darabosokkal!! én már simán darabossal etetem (csak villával töröm össze a kajáját) de előtte a normál kajáját turmixolva kapta és mikor mi ettünk közösen akkor kapott egy-egy nagyobb falatot ..: és így megszokta fokozatosan.

Erpé: párodnak megy a drukk.. gondolj arra, hogy minden rosszban van valami jó, és hogy semmi sem történik ok nélkül.... lehet jobbat talál, vagy egyszerűen csak több ideje lesz Rátok....

Bababi:
Kristóf nagyon édes!! és hogy elalszik játék közben!!! enyém játszani sem játszik egyedül... :? jön hozzám... mászik a lábamhoz.. felkapaszkodik rajta (mozdulni sem merek) de hát imádom a kis bolondkámat :D :D viszont ha nem alszik egy perc szabadidőm sincs...

Vica: gratula és üdv Nimródnak a felálltak táborában...! Jaj Neked!! :lol: rendőrségről újság?

KépKép
KépKép
adryn

zita: én úgy tudom hogy ha még úgyanúgy jön át a babán a megevett kaja mint ahogy bekerült akkor még nem készek rá...(a megemésztésére) szóval próbálkozz azzal pár hét múlva ;) )

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Változatlanul szarul... Buzgón hűtőfürdőzök.... Meg rájöttem, hogy kettesével kell bevenni a lázcsillapatót, hogy hasson... (aki ugye kövér...). Nagyon vágyom rá, hogy jobban legyek. Holnap is van délelőtt babysitter, szóval pihenhetek. Petiapunak persze megint Danival van dolga, úgyhoyg vihetem én a lányokat, hát az kemény lesz.... :roll:

Katka

katka22

jaj Katka.... :? jobbulást :roll: valakit nem tudsz megkérni hogy hozza-vigye a lányokat?

KépKép
KépKép
adryn

Katka, jobbulást!!! Szegény....pasik meg csak ilyenek. Ilyenkor én is mártírkodni szoktam, hogy "jól van, majd megoldom akkor én vhogy". ÉS csakazértse kell a segítség. Tomi ilyenkor már mondja is: "csakazértsis te csinálod". :lol:

Nemlajos, nem ám széttöröd a monitort!!!! Ilyenkor gyere és írd le, ami bánt!!!! De mitől vagy ennyire dühös???? Döme, Zurad, pénz???? VAgy minden??? De lehet azért vagy feszült, mert meg fog jönni....hmmm???? én akkor szoktam ilyen lenni. :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica, voltatok postán??????????????????, Most már marha kivi vagyok...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Na én lépek, jön a Született feleségek!!!!!

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

extéma:
nem, nincsenek semmiféle régi érzések, ha találkozunk! :) férjem is ismeri, szoktak beszélgetni is, mikor találkoznak, nem féltékeny (vagy legalábbis nem ad hangot neki...) mindkettőnknek van családja, és hát rég volt, tán igaz sem volt, szóval ez már régen a múltté! barátság megmaradt!

Kukli
hihetetlen vagy, a nagy pakolászós cécó kellős közepén még az én problémámat is próbálod megoldani! és még netezel is! :lol:
nagyon kedves vagy! :wink:

Erpé
jaj, sajnálom, és drukkolok, hogy minél előbb találjon újat, jobbat!!!

Katka
még jó, hogy ment a bébiszitter! férj tipikus... :roll:
Danianyu felháborító még mindig... :evil:

Bababi
Kristóf nagyon aranyos! kép alapján nem tűnik hidegnek a földön alvás, jól be volt takarva!

Vica
rendőrség????
nemalvást sajnálom, biztos a foga!

ma lefejtem az esti adagot, de az éjszakai kelések már tápik lesznek.. már nagyon nehezmre esik a fejés... szétfacsarom a melleim... asszem elkezdek lazulni a témában! nincs világvége, csak a kisfiam már nem akar szopizni... :roll:
ja és ma elkezte őrjítően csikorgatni a fogát az esti altatás alatt... jaj de rossz volt hallgatni, remélem gyorsan megunja, és abbahagyja... csinálja valamelyik babó még??? szörnyű, mintha kitörne mindjárt...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Igen voltunk postán, hát rossz hír, igazatok lett (már nemtudom ki írta) büntetés :( na és mikor, hát a bakonyi talira menet :roll: hát igen aki későn indul el és megy mint az őrült :oops: 72-vel mentem a faluban, Pulán, amúgy a faluban be szoktam tartani a sebességet, vagy az elején vagy a végén kaptak le valószínűleg, illetve még az lehet hogy végig nyomtam a faluban, mert valahol ott kellett megállni NImródot etetni, aki elkezdett üvölteni. Szóval ez van, ja és 30e :? amúgy tudjátok ki miatt indultunk későn, hát a férjem miatt, aki a reggeli 8 órás induláshoz képest fél 8-kor kelt fel :evil: Na jó persze nem akarok mást hibáztatni, végülis én vezettem.

na még jövök,csak Nimród sír

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?