Adryn, Nico gyönyörű kis puccoska, fürdéses fotókon, és milyen aranyos rucijai vannak, a kapucnis, meg a csillagos pizsamás
szuper édes!
Nemlajos, ez a jegyzettömb dolog jó ötlet, mentettem, mert mire végére érek az olvasásnak, el is felejtem a mondanivalómat, és nem
azért mert szenilis vagyok:)))
Vica, édesek a skacok, az építő Búlcsú, és a kapaszkodó Nimród.
Én is megörökítettem két álló, táncizó Maja videót, linkelem is:)
Csibb, expasira nem féltékeny a párod? (csodálkozó smiley:)))
Kuklika, további kitartást a költözéshez.
Zita, Julcsi baba aranyos a babájával.
Nemlajos, sajnálom az anyagiakat és Erpé, sajnálom apu munkahelyét, tudom, hogy nem vigasz, de nálam is folyamatos válság van, csak én egyedül nyomom, és értetlenkedve kérdezte a csaj a telefonba az egyik banktól, hogy miért nem
fizetek normálisan, hát ez van. Felállítottam egy fontossági sorrendet, nem volt választásom, 1. gyereknek meglegyen mindene, 2. rezsi, és
autó, utána a többi dolog, amíg nem dolgozom újra, szerencsére lakáshitelem nincs.
Papillon, Lizikének jobbulást!!
Bababi, Kristóf továbbra is gyönyörű.
Katka, neked is jobbulást, otthagyó párod: mérges smiley!!!
Ma Majához jött a barátnője, rávísított és elment a hangja, úgy elkezdett sírni, nagyon megijedt szegény.
Tegnap bementem babakocsival a kisboltba, 2 picsa benn röhögnek rajtam, hogy alig férek el, egyik Maját még arrébb is pakolta, de nem segítenének kinyitni az ajtó, áááá... nem voltak bunkók, cseppet sem, én meg senki kedvéért nem hagyom kinn a gyerekemet, inkább abba az üzletbe nem megyek be..
videólinkre nincs időm, Maja nagyon nyűgös