A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nem hiszem el, laptető! Most nagyon fog kelleni!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Zsu: gratula a laptetőhöz! :D :D :D
Ez jó!
emerenc

Melánia: Örülök, hogy végre hazaengedtek. Vigyázz nagyon a pici manóra és pihenj sokat! Minden rendben lesz!

Kislibus: B baba is behozza a lemaradást, meglátod! Drukkolok

Uzsuzs: Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál. De ha lépésről-lépésre haladsz előre és helyretesznek, meglátod nemsokára meg lesz az eredménye.

Mindenkinek mennek a drukkok, akinek kell!

Én holnap megyek apánkhoz, utána elutazunk, úgyhogy majd csak vasárnap jövök!

Kellemes pihenést kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Mindenkinek drukkok!!!!!

Kép
bodza2005

Szisztok!

Uzsuzs! Igy már világos, tényleg nagyon-nagyon drukkolok, hogy a műtéthez találj egy remek orvost és utána hamarosan ott lehessen a baba a pocidban!

Csomme! Köszönöm, mi is nagyon reménykedünk! Nektek mennek a drukkok!

Kép
kislibus

Sziasztok mindenki!

Én okt.28.-án délután megyek Dévaihoz.16.30-ra.
Ha valaki jön,jelezze,hátha mi is össze tudunk futni!

Csomee Márti!

Te nem szerdán jössz?

Kispatak!

Én Bt tag vagyok,megbeszéltem a könyvelőnkkel ezt az egészség pénztáros dolgot,nem javasolja,mert több Áfá-t kellene fizetnünk,azt meg már nem akarom.De azért köszi.
Inkább kifizetjük egyben.

Még valami mindenkitől:

Mivel nekünk ez a 6. lombik lesz és ugye fizetős,azt szeretném tudni,hogy mennyi lehet a Nyírőben a hormonok vérvétele?

Az általános vérvételeket a körzeti kiírta beutalóra(adott Dévai hozzá egy papírt),de hormonokat csak a Nyírőbe tudom levetetni.

köszönöm, sziasztok Évi

Katica
évi7104

Évi,
mi is 28 án megyünk 16:30-ra!!! :D :D :D :D :D

Kép
rencsi79

csomee
nem úgy volt, hogy te is ma jössz apánkhoz?
Csak nem összejött a spontán bébi, és nem jött meg...? :lol:
chilike1

Chilikém,
gyere a babásra és mesélj lszi, hogy mi volt!!!!!találkoztál Melcsivel???

Kép
rencsi79

Sziasztok Lányok!

Már korábban írtam az egészségpénztárról, minden bank mellett müködik ilyen.

Érdeklődtetek priviben a sajátomról, meg is írom, ha érdekel valakit.

Egy viszont biztos:

- valaki lehet egyéni tag, annak éri meg aki nem minimálbéren foglalkoztatott és van befizetett SZJA-s jövedelme (én ilyen vagyok)

- munkáltató is befizethet az alkalmazottai után

Amennyiben valaki egyéni tag és van befizetett SZJA-s jövedelme, akkor azt lehet majd visszaigényelni a befizetett pénze arányában (max 100 ezer Ft igényelhető vissza). A cég ÁFA és egyéb adókötelettsége semmilyen kapcsolatban nincs a dolgozó magán SZJA-s jövedelmével.

- munkáltatói befizetés esetén érdemes megkérdezni az egészségpénztár ügyfélszolgálatát, hogy ez egy munkáltatónak miért éri meg vagy sem. (Amit leírnak, hogy SZJA MENTESEN adható juttatás dolgozó részére - mint béren kivüli juttatás) Eddig valóban igy volt, jövőre az adott pénzt 25% adó terheli, amelyet a munkáltató fizet be, de nem a dolgozó - ez még mindig lehet jobban megéri egy munkáltatónak, mert az összes közteher megfizetése mellett bért fizetni sokkal többe kerül)

Visszatérve, aki egyéni tag és nem minimálbéres mint pl. én annak nagyon megéri ez a tagság. Én patikára költöm, de számos más helyen pl. magánorvosnál is fel lehet használni. A befizetett pénzem után 30% SZJA kedvezményt kapok, de a bank által levont jutalék miatt ez azért kevesebb (mondjuk 100 ezer Ft befizett pénz után kb 122 ezer Ft-ot költhetek el, tehát a pénzem 22%-ot kamatozott (melyik bank ad ma ennyi kamatot???) Akit érdekel, hogy jön ez ki megírom, egyszerű matematika és teljesen legális, törvényes, több százezer ember él ma vele itt hazánkban)

Jó babásodást

kispatak
Vendég

Sziasztok.

szimba,miciona:párom nem volt velem mert én ugye 2 hetet lehúztam a kórházba ő meg nappal dolgozik.Ezért aztán ő ugye nem volt velem éjjel nappal.Hetente 1 uh-om volt.Kivéve az elején.
szimbáék:NAGY GRATULA A 17 éves petefészekhez!!!
Giga mega drukkok!!!

miciona:még mindig nem olvastam vissza. :oops: Bocsi.

DRUKKJAIM MENNEK MINDENKINEK!!!!!
kislibus:már leállítják az utrot? én még mindig kapom.Meg mást is kapok de ez a rosszullétek miatt van meg a hiperstimu miatt.

Kép
Kép
melánia

Melania! Nekem azért állitotta le Dévisz, mert az elején vérezgettem két napot, de azóta se semmi. Ezért mondta, hogy fölösleges hormonhatásnak meg nem kéne kitenni őket, sárgatestem meg van annyi, hogy még kölcsön is adhatnék belőle... Nekem rosszulléteim sincsenek, már áldom őket, hogy ilyen jó babák és nem gyötörnek meg. :)
Te is irtad valahol, hogy barnázgatsz, bizos arra is kapod! De most már nagyon kivánom, hogy minden rendben leszen veled! Még ezek szerint tartanak a rosszullétek is, de azért enni tudsz már ugye???

Kép
kislibus

Sziasztok!

Végre sikerült időt szakítani a topikolásra, már nagyon hiányoztatok!

Rendkívül örülünk annak, hogy a nehézségek így vagy úgy megoldódnak lassacskán.

Uzsuzs!

Nagyon örülünk, hogy a tesód jobban van! Csak így tovább!
Reméljük, hogy találsz megfelelő szakembert a műtéthez és végül sikerrel túljuttok ezen az akadályon is!

Melania!

Nagyon izgultunk miattatok! Feküdj kitartóan és vigyázz továbra is a picurkádra!

Szimbáék!

Gratulálunk a szép tüsző eredményekhez! Nagyon reménykedünk, hogy továbbra is jó hírekről fogtok beszámolni!
Szimba ne feledd a laptetőket! :D

Mi 5.-én indultunk volna de, Jucus kenet eredménye pozitív lett, volt baktérium is meg gomba is, dacára, hogy no sex kúrát alkalmaztunk a punkció óta. Gondoltuk így steril marad, de úgy látszik mégse. Másik ok, hogy Dévai azt mondta, okt. 23.-a miatt négy napig nem látná a tüszők fejlődését és ez túl hosszú idő.
A lényeg, hogy ezért vagy azért, lebeszélt minket az indulásról, így Jucus nem is nézette meg hogyan érnek a tüszők a petefészkekben, hogy ne filózgassunk arról, mi lett volna ha.... Kaptunk hüvelykrémet( Batrafen ).

Feladtuk a no sex kúrát!!! Éljenek a gyógyszerek!!! :D

Mindketten belevetettük magunkat a munkába, de lassan megint készülni kell! Jucus nagyon elszánt! Elvesztette a programszüzességét, most már mindig csak a kezdésen jár az esze! :lol:

Én a múltkori szolidaritási futásom óta sánta vagyok, valószínűleg porcleválás van a jobb térdemben, ha a munkám engedi meg kell nézetnem. ( Jucust nem sikerült rávenni a futásra, pedig Szimbáék erdményei magukért beszélnek! ) :wink:

A punkció napján mi is Ercsikatáékkal "találkoztunk". Mivel Katának van fenn képe, nagyon gyanus volt, de hát az ember mégsem támad le valakit csak úgy! Pláne nem az első punkció napján, amikor csóválja a farkát örömében, hogy eddig eljutottunk!
Bocs Kata! Aranyos a vonalzód!

Olyan jó látni a sok kis figurát, amint elindulnak az osztásokon!!!!!!!
Sok boldogságot Nektek Babások!
Sok kitartást Nektek Babáravárók!

Sajo
sajo

Rencsi!

Neked van pocakod,nekem nincs.
Majd kereslek!!!

Én szőke,középhosszú hajú lány vagyok,kb 30-nak nézek ki.
(úgy is érzem magam)
Ja,és lehet,hogy kaja szagom lesz,mert melóból megyek oda...
Így,szag után megismersz. Ha-ha-ha...

Évi

Katica
évi7104

Sajó! Örülök, hogy irtatok, a kezdést sajnálom, hogy csúszott, de a november egy nagyon jó hónap, mert lehet kérni a Télapótól is meg a Jézuskától is pozitiv tesztet! :D
Jucus! Örülök, hogy már nem félsz, és azért azt a futást bejéttszhatnád, ha van rá időd-energiád! Egyébként a sport olyan mint a stimu. Csak elkezdeni nehéz, utána doppingol magától!

Szimbáék! Megy a drukk!

Csomee! Azt igérted, ma jösz a hirekkel!!!

Kép
kislibus

Évi,
hát igen minket nem lesz nehéz megismerni, elől jön a pocak aztán én (180cm, barna haj, szemüveges) és a férjem még magasabb szintén barna haj, szemüveg nuku, viszont öltönyben fog díszelegni, mert munkából jön.....én vakegér vagyok, így ha ránk ismersz gyere oda lszi....puszika

(van egy olyan érzésem hogy leszünk egy páran, akkor van két ember egy időpontra, ha már nagyon durva a helyzet....:((

Csomee, mi volt pénteken????

Kép
rencsi79

Csomee! Hol vagy??? Mi volt pénteken???

Kép
kislibus

Szép estét!

Édesek vagytok, hogy hiányoltatok! Csak most tudtam jönni, mert Kittit le kellett tenni aludni.

Voltam pénteken kenetvételen. Hát apánk a kenet színéből nem bíztatott semmi jóval. Elég fura szine lett a gyógyszerektől szerintem, mert mióta nem szedem, teljesen normális lett a kenetnekvaló. Azt mondta, hogy szerinte nem lesz jó, úgyhogy majd ha megjön telefonáljak (de legkorábban szerdán), mert csak akkor tudja megsürgetni az eredményt. Ha negatív kezdünk, ha nem, akkor nem tudom mi lesz. Kicsit elkeseredtem, de ez van.

Évi: Majd a mensitől függ, hogy megyek-e szerdán, de ha igen mindenképpen tudatom!

Szimbáék: Gratula a jó eredményhez!

Mindenkinek drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee! de ka csak a gyógyszertől szineződik el, attól még negativnak kell lennie, mert a gyogyi el kellett hogy ölje a nem odavaló dolgokat... Mindenesetre szurkolok, hogy negativ legyen, aztán hajrá babásodás!!! :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Egy gyors bekukk mert ma nem vagyok sokáig melóban.
Kérdésem az hoyg jön ma valaki délután?
NEkem ma les a nagy ítélet, ha nem kezdhetünk tuti összeomlok :)
madrin

Sziasztok!

Segítseteeeeeeeek (sírás)!
Sajo, Szimba....talán ti tudtok valamit mondani.
Pénteken mennénk a férjemmel spermiogrammra és hétvégére megfázott az uram (sírás). Pedig végig szedte a sok vitamint, a maga módján vigyázott is magára (kivéve amikor nem húzta össze a kabátját). Még csak 37,1 volt a hője, de eddig az összes vizsgálat a láz miatt nem sikerült (remélem). Erre most várunk 3 hónapot és 5 nappal a vizsgálat előtt ez van (sírás).
Még nem hívtam az andrológusunkat (Erdei doktornő),h most menjünk vagy ne menjünk, vagy mit csináljunk vagy mit ne csinnáljunk....,de ugye a herehűttés az most jó????
Komolyan mondom, nem hiszem el (sírás)!
Szerintetek mit tudunk csinálni???

Köszi mindenkinek előre is!

És persze nagyon szurkolunk mindenkiért. Minidg olvaslak benneteket :)

Puszi,
Bari
bari6

Mandrin! Szorìtok!!!!!!!
Barika! Menjetek el azèrt ès hinnetek kell benne,h minden rendben lesz,ez mèg nem tatròs làz! Drukkok!!!!!!

Kép
bodza2005

Csomeekàm!++++++++++++

Kép
bodza2005

Bari!Hìvd fel a Doktornôt ès kèrj tanàcsot Tôle,h hûtsetek-e stb.

Kép
bodza2005

Szia Bodza!

Aranyos vagy :). Hívtam a doktornőt, de csak 16:30-kor tud nyugodtan beszélni, mert addig folyamatosan rendel!

Én tudom,h pozitívnak kell maradni,de a férjemnek nagyon nehéz ezt megmagyarázni :(, azért remélem megérti :) tegnap este óta sulykolom bele,h minden rendben van, jól van....egy kis agykontroll :lol: , bár szerintem süket fülekre talál :evil:

Szerintetek lehet pszichésen beteg? Mert már csak erre tudok gondolni :(

Puszi,
Bari
bari6

Kisbari! Nagyon jól tetted, várom én is, h mit javasol. Biztosan van megoldás erre a helyzetre, ami szerintem nem veszélyes, mert ez csak egy minimális hőemelkedés. Majd írj utána feltétlenül!!!
Nem rossz gondolat, hogy törődtök a lélekkel is, mert a kettő kizárólag együtt hozhat sikert. Ezt mindannyian megtapasztalhattuk itt...
Lehet, h ez egy pszichoszomatikus dolog részéről, h közeledik az időpont és annyira tart tőle, hogy milyen eredményt hoz a vizsgálat, h így reagál a szervezete. Simán belefér, nem is lehet csodálkozni. Pedig a stressz nem tesz jót, el kell kerülni, amennyire lehetséges, de ezt Te is tudod.
Beszélnetek kell a problémákról, érzésekről, addig a program fél sikert hozhat csak, amíg bármelyikőtök szorong vagy elfojt, nem meri kimondani az érzéseit, félelmeit.
Kicsit többet kellene tudni a Zuradról, hogy okosabb tanácsot adjak/adjunk. Priviben is írhatsz, ha úgy gondolod és próbálok segíteni, h merre érdemes indulni. Addig is csak pozitívan, adj hitet Neki is a Tiedből Barikám!!! :wink:

Kép
bodza2005

Szia Bodza!
Tényleg köszönöm és mindenképpen írok,ha többet tudok :lol:
Hogy mi mindennek lehet örülni..... kb. egy órája lement 36,9 -re :lol:

Este majd jövök!

Bari
bari6

Rencsi!

Mivel melóból megyek,kértem Apánkat telefonon ,hogy tegyük át a konzultációt másik napra(előtte vagy utána 2 nappal),de annyira tele van most,hogy inkább azt mondtam,hogy majd megoldom én.(Egy barátnőm beugrik helyettem szivességből)
Majd kereslek!

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Na látod Barika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
"Negyven év felett rendszeres nemi élet mellett is mindössze 1%-ra csökken a sikeres fogamzás havi aránya a negyven év alatti nőkéhez képest, ahol ez az arány 20-30% között mozog (30-35 év között ez az arány átlagosan 65%, 20-30 éves életkor esetén pedig 80%, ha mindkét szülő egészséges). " Forrás:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0839/2060 ... nkor_1.htm

Ha pl. engem és Esztit vesszük, akkor ennyit a statisztikáról, az objektív tényezőkről és arról, h kb.270 faktornaknak kell stimmelni egy terhesség létrejöttéhez Kálmán (biológus Apánknál) szerint..
Remélem, erőt és hitet ad a mi "esetünk" Nektek is és kevésbé görcsöltök rá, h minden annyira tuti legyen, úgysem CSAK ezen múlik!!!!!! Amúgy nem egyedi eset vagyunk. ;-)
Ezer százalék, h nekünk sem jön össze spontán Eszti, ha a korábban leírt történetünkben szereplő dolgok nem így alakulnak. Akár csak egy is, az említettek közül.
Szóval: itt mindenkinek LESZ Babája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és kész!!!!!!!!!!!
A prividre éjjel írok, most mennem kell. Puszi

Melike! Itt is köszönöm a privit, nagyon-nagyon édes vagy!!!!!!!!!!!
Puszi a pocidnak!!!!! (is)

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Csomee,
Nagy drukk a negatív eredményért!

Bari,
Szerintem 37.1 az még nem vészes, nem is láz...de vigyázzatok, ne menjen feljebb. Ha meg mégis elindulna, esetleg hütőfürdő? Mit mondott a doktornő?

Madrin,
Drukk ment neked is! Na mit mondott Apánk?
vjulcsi

Sziasztok!

Ajánlottak többen és az ismerős nőgyógyász is egy dokit a SOTE-n, aki kimondottan endóval foglalkozik és nagyon jónak számít a szakmában. Nagy részt laparral műt, ha kell akár órákig is, hogy jó legyen. Hétfő estére kaptam időpontot a magánrendelőjébe, kíváncsi leszek, mit fog mondani!

Csomee: Nagyon szorítok, hogy negatív legyen a kenet!!!!!!!!

Julcsi: Jól vagytok? Minden rendben?

Zsu
uzsuzs

Bari! Amikor a Kopánál voltunk, ő is egyből a láz mértékére kérdezett rá és mondtam neki, hogy nem engedtük magasabbra a hőemelkedésnél. Nálam a lázas állapot rend szerint csak egy éjszakát jelent és akkor nagyon felmegy, de nem zavar, mert ez csak annyit jelent, hogy pusztulnak a vírusok. Amióta Déviszhez járunk, ezen változtatnom kellett. Azóta gyógyszerrel előzöm meg a lázat (ha elkezd rázni a hideg, azonnal bedobom a tabit.) Így most lassabban gyógyulok, de legalább az immunrendszeremnek nem engedem meg, hogy a katonák pusztításában besegítsen az alapbetegségnek.
Julcsihoz hasonlóan inkább egy hűtőfürdőt javasolnék, ha másképp nem megy a láz lehúzása, de a tutit inkább a Dokinőtől kérdezzétek meg. Ami a vitaminokat illeti, ne legyetek szívbajosak. Ilyenkor a napi 2 g(!) C-vitamin meglegyen és még ami jó, az legalább 100 mg Cink. Sokan nem tudják, de az ilyen egyszerű fertőzéseknél a Cink csodákra képes, de csak 100 mg felett, alatta nem sikerült igazolni ezt a hatást.

Csomee: reménykedünk, hogy el tudtok indulni. Ha a kenet még mindig pozitív, akkor kérdezzetek rá mondjuk a Sumamedre. Ha Dévisz nem félt nagyon a gombától, akkor talán beveti és ez biztosan kitakarít. 8)

Sajó: sajnálom, hogy nem kezdhettek. Jucus hozzáállása szerencsére jó irányban változott, de a futással ne hagyd békén. Az talán segíthet a döntésben, hogy ezzel a szükséges hormonmennyiség is csökkenthetővé válik. A szolidaritási akciókkal meg csak óvatosan! Inkább Te kísérd el Jucust Déviszhez, mint hogy ő vigyen el a hátán. :D

Magunkról sok újat nem mondhatok. A hosszú protokoll miatt nem tudjuk pontosan, hogy mikor jönnek meg a vörösök, de reményeink szerint a jövő hét közepén (a legkésőbb pénteken) valamikor megtörténhet a beállítás, aztán indulhat a program. 8)
szimba

Bari! Remélem nem lázasodik be a párod, fogadjátok meg amit Simba irt!

Uzsuzs! No végre sikerült találni egy jónak tünő orvost, kiváncsi leszek, milyen lesz az első benyomásod! :wink:

Szimba! Drukkjaim szelek szárnyán utra kéltek felétek!

Kép
kislibus

Drágák vagytok, hogy ennyire drukkoltok a negatív eredményért! :lol: :lol: :lol:

Szimba: Neked küldön köszönet érte, hogy velem is "törödsz"! Minden megoldás érdekel, úgyhogy mindenképpen megkérdezem, de párhuzamban az augmentin mellett szedtem a protexint, amit a gombásodás megakadályozására mondott apánk. (Most már teljesen normális szine van, úgyhogy csak a gyogyikra tudok gondolni az elszineződéssel kapcsolatban.) Remélem ti is tudtok novemberben kezdeni és akkor még lehet, hogy találkozunk is!

Uzsuzs: Nagyon szorítok, hogy hétfőn jó híreket kapjál és tudjon segíteni a doki!

Mindenkinek szorítok! Nagy-nagy puszi nektek! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Most este megállt 36,8 nál a hőjeeeeee :lol: !

Beszéltem a doktornővel, azt mondta,h 4 hét múlva menjünk!
Azóta már hazaértem, beszéltem a férjemmel és arra jutottunk,h most a pénteki időpontot lemondjuk és ha minden jól megy (nem lesz hőemelkedés, láz...) akkor jövő héten pénteken elmegyünk :D és majd utána egy hónap múlva.
Azt gondolom,h ha csak hőemelkedése lesz, akkor talán annyit nem ront, aztán majd meglátjuk, bááár a doktornő sajnos egyértelműen mondta a 4 hetet :( és persze hozzátette,h csak nekünk akar jót, viszont mi is szeretnénk látni már valamit....

Köszönöm a tanácsokat, mindenképpen megfogadjuk :lol:

Szimba, jövő héthez egy megadrukk :D és mindenkinek a negatív ill. pozitív eredményekhez is!

Kívánok mindenkinek bacimentes hetet :lol:

Jó éjt!
Bari
bari6

Zsu,

Drukkolok az új dokihoz, hogy eltüntesse laparral az endot!

Köszi jól vagyunk, hihetetlen, hogy már félidő...

Szimba,
El is felejtettem nektek írásban örömködni, pedig örömködtem csak magamba fojtottam... szóval gratula a sok szép tüszőhöz! :)
és drukk nagyon a kezdéshez. 8)
vjulcsi

Sziasztok!

Gondoltam bekukk! :)

Bari!
Nem feladni! :) BariAput tömni a gyógyikkal! :) Szorítok, hogy minden rendben legyen, és napi terítéken vagytok ám itthon! :) Szinte minden nap beszélünk rólatok. És persze nagyon-nagyon szorítunk, hogy mielőbb jó eredményeket tapasztaljatok! :)

Zsu!
Remélem az új doki meghozza a szerencsét, és hamarosan a Ti Pocaklakótokat is! :) Drukkolok, hogy minden rendben legyen! +++++++++++++++++++++++++

Csomee!
Azoknak a baciknak nem nálad van a helye! Űzd el onnét őket! Drukk, hogy mihamarabb "faképnél" :D hagyjanak téged, és akkor irány a KEZDÉS! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy így legyen! :) Édes Kittiről a fénykép! Mennyit változott mióta nem láttam! :) Kész Hölgy lett! :)

Szimbáék!
Nagyon nagyon szorítok Nektek! Azt hiszem Nektek már igazán kijár a Pocaklakó! És Minden elismerésem a Tiétek, hogy nem adjátok fel, de igazatok van, mert nem is lehet! Drukkolok, hogy pénteken jöjjön a hadsereg, és el tudjátok kezdeni a következő programot! +++++++++++++++++++++++++++++++

Sajó!
Egyébként akkor nekem is "gyanúsak" voltatok :D tekintettel arra, hogy aznap csak egy műtétes volt Apánknál, és előtte írtátok, hogy nektek pont azon a napon lesz! De én is úgy voltam, mint Te, kicsit cikinek éreztem volna leszólítani téged, vagy a párodat "Te figyelj nem a Babanetes fórumról vagytok a Sajóék"? Azt hiszem így egy kicsit furi lett volna! :) Köszönöm, hogy tetszik a vonalzóm! :) Sajónét meg nem hagyni! Tessék őt kergetni ha nem akar futni! :)

Legyetek jók, és Mindenkinek mennek a drukkjaim!
És ami a legfontosabb, hogy folyamatosan nyomon követem az eseményeket, és ha úgy van írok is Nektek majd!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok,
Olvaslak m titeket, csak telefonrol tudok irni, így csak rviden. Drukk mindenkinek a kezdshez.
Szimbék, bizom a long protokol sikereben. Vrom majd a tapasztalatokat.
Csomee, remelem ti is negativ kenetet mutattok.
Bari, drukk nektek is a lz lenyomasahoz.
Mi szabin vagyunk 2 hetet. Futok,uszok minden nap. n is 17 ves petefeszket szeretnek.....szimbn irigyellek:)
Nov 12.-én műtik ki a csomot a cicimből, aztn következő ciklussal lehetne is kezdeni. Kicsit tartok tőle, akkora mint egy dio.
miciona

Sziasztok!

Azt hiszem csak jó hírekkel szolgálhatok, tegnap 10 perc!!!! alatt végeztem.
Pedig szépen "megágyaztam " :) magamnak, könyv, mp4, alma aztán alig tudtam összekapni a cuccaimat.
LÉnyeg hoyg megkaptuk az engedélyt és neki foghatunk a 4. lombiknak.
Szegény Dévisz nagyon fáradt volt meg morci. NEm is volt képben ki vagyok meg mit akarok :) Mert azt mondta hogy akkor mehet az inszem aminek baromira megörűltem (mert múltkor kizárta ) de aztán mikor elrebegtem hogy az endom nem zavar be , akkor mondta hogy ja de...
Szal marad a lombik....
Így szeretném megkérdezni hogy itt hogy megy az egész nekem antagonista lesz (ez hasonló mint a short).
Inkább technikai kérdéseim lennének. A 2 hét alatt hányszor hívnak be? Nyírőbe kell menni, oda reggel/ vagy du? Általában hányra végeznék mert aznap jó lenne még dolgozni is egy kicsit.
Köszönöm a válaszokat és nagyon drukkolok hogy aki kezdeni szeretne az kezdhessen, hátha együtt tudnánk menni.
Ja meg én is parázom rendesen hogy nehogy bajunk legyen, férjem reggel már baromi csúnyán köhögött :(
madrin

Bari! De jó, hogy nem ment fel a láza a párodnak! Ügyesen kikúráltad!
Kiváncsi leszek az eredményetekre!

Miciona! Hajrá a 17 éves petefészekhez, a műtétre pedig nyugsan készülj az a legfontosabb. Pikk-pakk kiveszik, remélem nem is fog láttszani! Nagyon drukkolok, meg utána a kezdéshez is!

Madrin! De jó hir! Giga mega drukkok nektek is!!!!

:D

Kép
kislibus

Sziasztok.

Bár kisé lemaradva de annál inkább DRUKKOLOK MINDENKINEK én is!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
csomee:baciüzők úton:HUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Zsu,szimbáék,csomee,madrin,bari,miciona:++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Madrin: én csak az egy "élményt" tudom neked elmondani, velem hogy volt. Igaz nekem anno nem Dévisz csinálta, lehet nála másképp van. Szóval én a ciklus 4. napján mentem be ,akkor Vass eldöntötte hogy melyik szurit is kapom majd, meg mellette 5 napig 1 closty ment esténként. A stimut az 5. napon kezdtem, ez volt kedd. Pénteken kellett visszamennem uhura. Akkor irta meg a doki a vv-re a beutalót, igen a Nyírőbe, amitől nekem égnek állt a hajam, mert én Törökbálintról jártam be!!! Az intézet 15 perc kocsival,a Nyirő meg...nekem oda már útlevél kellett :lol:
Szóval hétfőn (stimu 11. napja), reggel 8-ra vérvétel, (közben azon imádkoztam nehogy szimba által leírt félig alkesz muksó legyen ott, mert akkor agyő vénák), és délután 2-re kellett Vasshoz visszamennem, addigra ő lekérdezte az eredményt. És persze ujabb uhu. Aztán szerdán (stimu 13.napja), ugyanez pepitában. És aztán az eredmények tekintetében szerda éjfélkor kellett beadnom másfél adag ovitrelle-t. És pénteken volt a punkció. És a Nyírős napokon mindig szabit vettem ki, mire beértem volna melőhelyre kb. fél10-10, és akkor megint kéredzkedjek el fél2-kor mert 2re ugye visszakellett mennem...
Szóval nálam ez volt.
renna77

Érdemes elolvasni:

Magzatvédő vitamin - ikerszületések

http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/m ... etsek.html

Kép
bodza2005

Köszi Lányok a drukkokat aranyosak vagytok :)

Renna köszi a részletes leírást.
Én meg érdi vagyok , így én is rosszul lettem a Nyírőtől :( Ezek szerint a Jánosban nem is vetethetem le a vért (lenne ismerős) mert az nem tudják az Intézetből lekérni?
HA jól olvasom a leveled akkor kétszer kellett a Nyírőbe bemenni?
Mert azt ki lehet bírni :)
A BMC-ben ennél többször vettek vért volt olyan hogy a leszívás előtt majdnem naponta mentem, bár ez biztos akkor egyedi eset volt.
Tegnap mikor kérdeztem Dévait azt mondta hogy hétfő-szerda-péntekre számítsak (két hét) a leszívásig. Akkor ezek szerint ittt sincs vérvétel az első héten csak uh?
Bocsi hogy sokat kérdezek, de a cégnél el kell mondanom hogy fogok hiányozni...
madrin

Sziasztok lányok!

A segítségeteket kérném! Most a Kaáliba járok a 4. inszemen vagyok túl, sikertelenül. Eldöntöttem, hogy intézetet váltok, és a Dévai mellett döntöttem. Kaptam is időpontot nov. 17-re Dévai dokihoz.
Kérdezném, hogy milyen vizsgálatokat ír elő? Mi a véleményétek az intézetről és Dévai doktor úrról?
Régebbi hozzászólásokat olvastam, de ti már annyira ismeritek egymást, és a dokikat, hogy mostanában erről nem nagyon írtatok.
Köszönöm a segítségeteket!
Jó babásodást!

rodina74

Szia Rodina!

Én is új vagyok, dokiról még sok véleményem nincs. Kicsit morgos de nem baj, viszont állítólag alapos.
NEkem sok vizsgálatomat elfogadta az előző intézetből:

Kellett:
HEpatitis / nekem +páromnak
Friss hormon: 3-4. napon ill 21. napon
Vér/vizelet vizsgálat (süllyedés)
Vércsoport+ellenanyag
AIDS nekem +páromnak
UH-os mellvizsgálat
Férjemnek friss sperma
tüdőszűrés
Háziorvostól vmi igazolás hogy az általános állapotod megfelelő és ő ajánlja a beavatkozást vagy vmi ilyesmi amikor ilyet kértem a hézidokimtól úgy nézett rám mint egy bolondra :) Aztán együttes erővel megfogalmaztuk :)
NEkem volt nem tudom kötelező -e:
pajzsmirigy
immunológia
kromoszóma vizsgálat
ezeket vittem

Ha most volt inszemed sztem sok vizsgálatod meg van.
Megkérdezhetem miért szeretnél váltani? Anno én a Dévai és a Kaáli intézet között vaciláltam, aztán vhogy ez szimpatikusabbnak tűnt.
Bocs lányok ha valamit rosszul írtam vagy kihagytam a vizsgálatok közül
madrin

Ja illetve volt még átjárhatóságim (friss februári )
és vittem még ahysteroskópi eredményét is
Mivel volt lapar műtétem is annak is vittem a záróját.
+ volt inzulin + cukor eredményem azt is vittem.
madrin

Sziasztok!

Bodza! Ez a cikk nagyon jó volt! Ezek után el sem merem hagyni a folsavat, hogy mindkét babának jusson elég!

Rodina! Nekem más intéztehez viszonyitási alapom nincsen! Az intézet itt kultúrált, kicsit hosszú lehet a várakozási idő még az időponthoz képest is, de ez kibirható. A doki ahogy Madri is irta néha morci, de egy kedves mosolyt megeresztesz amikor bemész és meglágyul. Követelni követel, amit mondd azt be kell tartani. Én voltam nála petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, akkor nagyon rendesek-aranyosak voltak és sitty-sutty végeztünk! A személyzet többi tagja is aranyos, nekünk eddig minden kérdésre készségesen válaszoltak!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Csak bekukkantok, mert nagyon be vagyok fogva a melóhelyen.

Nagyom drukkolunk mindenkinek!

Dorina!

Az intézetben most Dévai egyedül dolgozik. Képzelheted mit jelent ez Neki, de keményen állja a sarat, még ünnepnapokon is. A világért se mennénk máshová! Szakértelme és körültekintése, tapasztalata a legkíválóbb dokik közé emeli.

Üdv

Sajo
sajo

Madrin: Renna annál a stimunál még Ironnál volt, Dévisznél nem úszod meg 2 vérvétellel. 2 naponta, reggel van UH és utána irány a Nyírő. Ironnál nekünk csak egy(!) vérvétel volt, Dévisznél meg eddig mindig volt legalább 3 (a 2.-4. ciklusnapival együtt 4). Ha a tüszőid úgy nőnek majd, mint a bolondgomba és korán lesz a punkció, akkor talán megúszod 3-ból, de alapból ne erre gyúrj. Ha hosszabb ciklusaid vannak, akkor az 5 is benne van a pakliban.

Köszönjük a drukkokat! Szerencsére a kenet is jó lett, így emiatt sem kell aggódnunk. 8)

Megyek és kiveszem a szekrényből a betárazott laptetőket. :)
szimba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?