Sziasztok!
Végre sikerült időt szakítani a topikolásra, már nagyon hiányoztatok!
Rendkívül örülünk annak, hogy a nehézségek így vagy úgy megoldódnak lassacskán.
Uzsuzs!
Nagyon örülünk, hogy a tesód jobban van! Csak így tovább!
Reméljük, hogy találsz megfelelő szakembert a műtéthez és végül sikerrel túljuttok ezen az akadályon is!
Melania!
Nagyon izgultunk miattatok! Feküdj kitartóan és vigyázz továbra is a picurkádra!
Szimbáék!
Gratulálunk a szép tüsző eredményekhez! Nagyon reménykedünk, hogy továbbra is jó hírekről fogtok beszámolni!
Szimba ne feledd a laptetőket!
Mi 5.-én indultunk volna de, Jucus kenet eredménye pozitív lett, volt baktérium is meg gomba is, dacára, hogy no sex kúrát alkalmaztunk a punkció óta. Gondoltuk így steril marad, de úgy látszik mégse. Másik ok, hogy Dévai azt mondta, okt. 23.-a miatt négy napig nem látná a tüszők fejlődését és ez túl hosszú idő.
A lényeg, hogy ezért vagy azért, lebeszélt minket az indulásról, így Jucus nem is nézette meg hogyan érnek a tüszők a petefészkekben, hogy ne filózgassunk arról, mi lett volna ha.... Kaptunk hüvelykrémet( Batrafen ).
Feladtuk a no sex kúrát!!! Éljenek a gyógyszerek!!!
Mindketten belevetettük magunkat a munkába, de lassan megint készülni kell! Jucus nagyon elszánt! Elvesztette a programszüzességét, most már mindig csak a kezdésen jár az esze!
Én a múltkori szolidaritási futásom óta sánta vagyok, valószínűleg porcleválás van a jobb térdemben, ha a munkám engedi meg kell nézetnem. ( Jucust nem sikerült rávenni a futásra, pedig Szimbáék erdményei magukért beszélnek! )
A punkció napján mi is Ercsikatáékkal "találkoztunk". Mivel Katának van fenn képe, nagyon gyanus volt, de hát az ember mégsem támad le valakit csak úgy! Pláne nem az első punkció napján, amikor csóválja a farkát örömében, hogy eddig eljutottunk!
Bocs Kata! Aranyos a vonalzód!
Olyan jó látni a sok kis figurát, amint elindulnak az osztásokon!!!!!!!
Sok boldogságot Nektek Babások!
Sok kitartást Nektek Babáravárók!
Sajo