Koszi a nyugtatast!
En nagyon drukkolok Neked, hogy Gergo mihamarabb kibujjon! Erdekes a dokid!
Puszi
Orsi
2004.08.03 08:09
2004.08.03 08:14
2004.08.03 08:34
Most van 14 kislany es lesz 15 kisfiu. Es most mar csak fiuk jonnek!
Hacsak valaki nem csapta be nagyon az ultrahangot.
2004.08.03 11:58
2004.08.03 12:47
2004.08.03 13:03
Egész jól sikerült! 4 körül arra ébredtem, hogy nyöszörög. Átmentem, de csak az volt a baja, hogy a hátára fordult. 6kor meg apa volt nála, meg megszólalt a légzésfigyelő: lemászott róla. Napközbeni alvásnál is ez a legfőbb bajunk, hogy most már nagyon simán átfordul a hátára, de persze háton meg utál lenni, úgyhogy rohangálok fordítgatni.
Még szerencse, hogy a szülésznőd normális
Hogy bírod Danival így a végén? Gondolom nehezen, de nem nagyon tudsz mit csinálni. Én drukkolok Neked mindennap, és hogy a kérdés se maradjon le: Te még mindig egyben? Ilyen nagy hassal?
Azért Kata nincs el olyan sokáig, hogy ki is vasaljak, hanem csak max 10-15 percre, utána kiköveteli, hogy valaki szórakoztassa. Kiságyat összeraktuk, zenélő forgó Katánál is nagy sláger!
Éjszaka meg jól sikerült. Csak nekem hiányzott az a kis szuszogó csomag az ágy mellől
Kíváncsi vagyok mennyit gyarapodott Botond! Na látom, azóta meg is jártátok a védőnőt: Botond nagyon szépen fejlődik!
Várjuk a szüléstörténetedet! Továbbra is minden jót nektek!
Férjed hazaért?
Szorítok, hogy holnap elkerüld már az orvosi vizsgálatot! II-es lepény ilyenkor már teljesen normális. Szóval Nalika már foglalja neked az ágyat?
Boszorkány
Anyóst, ne is emlegesd
Holnap állítólag ide eszi őket a fene, hogy megbeszéljük a problémáinkat
Tudod, ebben az a szép, hogy amikor kezdett eldurvulni ez a helyzet február végén, akkor kértem őket, hogy üljünk le beszélni, hát most sikerült időt szakítaniuk rám
Apának meg az a rossz, hogy nap, mint nap együtt vannak, mert közös vállalkozásba dolgoznak. Tényleg! A vérnyomásod rendeződött? És ha kiköltöztök anyukádhoz, azért küldjél majd egy sms-t, ha tudsz, ha elindul Bencus!
Ha meg elalszik fürdés után, ne is ébreszd fel szerintem.
Epe
Pók- fúúúúúúúúj
A mi kórházunkba se kellett vinni ruhát, csak ha akartál, és akkor azt adják rá. Szerintem se vegyél több new born pelust, majd meglátod milyen kell, és majd akkor vesztek. Nekem egyik gyerekre se volt jó. Szomszéddal mi lett?
Ildikóról tudsz valamit?
Szóval szerinted Gergő már meg se várja a vasárnapot?
Medence ügy: apát állandóan macerálom, úgyhogy ma – holnap- talán kész lesz vele. Bocs, hogy ennyire húzódik, de így is alig látjuk állandóan dolgozik!
2004.08.03 13:07
2004.08.03 13:56
Nekem nem megy ez az éjjel nem szoptatok, és nem is fejek állapot. Reggelre minden bajom van
Így tovább, és hamarosan mindent behoz a lánykátok!
Engem most éppen ettől óvtak a kórházban, hogy állanóan egyen. Ez lehetett nálunk a baj
Amúgy a kánikula még elviselhető itt
Akkor nem lesz óriás? Talán könnyű lesz megszülnöd is
Lassan összerázódtok ti is
Anyukád
CSattoghat majd a te Aventod is
Légzésfigyelő
Akkor visszakaptátok?
2004.08.03 15:27
Jo, hogy sok a tejcsid, vigyazzatok magatokra!!!
2004.08.03 16:03
.
. Ja es kepzeljetek voltunk Agival, Sallaval, Lauraval es Lucassal a vidamparkban. Tisztara kif....ngtam vagy fin....ottam? a vegere.
.
24 oraig a hutoben tarolhato, ha mar ki van nyitva. Lattam ujsagokban, hogy otthon is lehet mar NAN-t kapni, a fenti kiszereles meg nincs?
. Kulonben millio csok Neked es a lanyaidnak is.
. Tiszta anyja
.
. De sebaj, az utobb problema hamar megoldodik
. Legy jo, csokoltatom Danit is. 2004.08.03 17:26
Mindenesetre mar nagyon lent van, ugyanis tegnap kijott az aranyerem
, szerintem mar nagyon nyomhatja.
Nagyon sok puszit kuldok, varunk am vissza surubben es foleg a vidam Szoszit!
Pedig en is itt finiselek a kvartettel.
Remelem birod a gyurodest! Egy valamire hatha jo lesz: hatha beinditja Gergot.
2004.08.03 17:46
Röhögtem. Megkérdeztem, hogy ez most hogy van, mert engem senki sem kérdezett meg. Kiderült, hogy úgy lesz ahogy akarom. Mondtam, hogy jó, akkor majd ha beindul a szülés akkor szeretettel várjuk.
Képzeljétek ma ki is vasalt!! És össze sem vesztünk! Na mik vannak!
Amúgy nem nagyon szeretem kiengedni az ilyen dolgokat a kezemből, hogy helyettem mosogasson, takarítson.stb. valaki. De most gondoltam kipróbálom.
Rendben megy a tandem szopi?

2004.08.03 18:11

Meg egy puszit sem kapok?
2004.08.03 19:11
2004.08.03 20:24
. 5,9 kg nem semmik vagytok.
.
.
. Vegi hami, nyamm. El kellene mennem nekem is, hogy beszerezzek par uj receptet, ugyanis a Agi-gyermek nem hus evo. 2004.08.03 20:55
2004.08.03 21:10
)
Irigykedem, hogy már babáztok..
Jaj de jó lesz ha nekem is lesz szuszogó csomagom 
Na az enyémnek eszébe nem jutna eljönni takarítani, vasalni...vagy öruljek neki?
Holnap védono, meg Ildiékhez megyunk látogatóba. Majd csinálok képeket Lucasról, ha már Ildi nem kényeztet bennunket!
2004.08.03 21:32
Csak szomorkodtam egy kicsit, de elmult.
Ennyi gyerkoc mellett nem is csoda!
2004.08.04 04:25
Nem csodálom, hogy nincs időd 5 gyerekkel, férj nélkül! Laura jobban van? Lucas hasfájása
Kata tegnap napközben max 2 órát aludt, azt is több részletben. Úgyhogy Balázs simán lekörözte. És Balázs nagyon szépen gyarapodik!
Azért én elég rendesen megrettennék, ha kezében egy bőrönddel jönne ide!
Igyekszem a beszélgetést idegeskedés nélkül végigcsinálni. Szülésznőd mit mond, hogyha mégis túlhordod, akkor meddig lehet naponta bejárni CTG-ére, és mikortól kellene mégis befeküdni? Szülés után itt aludjon más is: én az anyumat nagyon szeretem, de még azt se akartam soha, hogy ő itt aludjon. Jött napközben, amikor kellett, de utána hazament. És főleg nem az első időben amikor apa is itthon volt. Kérdésem a szokásos
Ha mégis van egy kis időd/kedved ide írni, akkor várunk ám vissza
Minden jót kívánok nektek!
Éjszakád
Köszi a híreket Kingáról! Lili meg tényleg ilyen kevés alvással beérte, de fél éves korától már 2x háromnegyed órát aludt. Viszont most 4 évesen akár két órát is alszik délután
Na nem mintha Nóra nagy alvóbajnok lett volna napközben (na ő éjszaka se nagyon), de Lilihez képest mindenképpen sokat aludt. Úgyhogy remény van
Légzésfigyelőt visszakaptuk, igen
Persze úgy megsértődtek, hogy vissza mertük kérni, h hogy azóta nem jelentkeztek
Szegény! Medence: azért piszkálom miatta apát
Amelyik kórházban szülsz, ott ha mégse bújna ki Gergő 8-án, és túlhordás lenne, akkor azt meddig engedik? Éjszakád?
Nálatok a vége felé milyen sűrűn kell dokihoz járni? Vagy majd csak ha szülsz?
Szüleid mikor mennek majd? 2004.08.04 07:01
Viszont így duplája lesz a jegy ára
2004.08.04 07:27
És egyben. És tele a hócipőm a várakozással, És persze már rémeket látok, ha nem mozog a baba. (Köszi doki!
)
Azért a bőrönd itt van. Mint a mesében: kismalac-kismalac engedj be...Tudod, elöször csak az 1-ik mancsa...
2004.08.04 07:55
Ejjel alszik este fel kilenctol reggel 7-ig, persze kozben 2 x szopizik, de csak 10 oercet es rogton visszaalszik.
Nappal neha alszik, neha nem. Most peldaul igen.
De ha nem alszik, jokat mosolyog es erdeklodve szemleli a kornyezetet. Imad kint a hintaagyon fekudni. Szinte egesz nap a kertben a hintaagyon vagyunk az arnyekban, jatszunk, beszelgetunk, hol elalszik. Mar a kutyakat is ugy viszem le a Dunara, hogy Lili a karjaimban velem tart. Nagyon elvezi. Ugyhogy szerencsere mi is eleg kipihentek vagyunk.
Orulok, hogy depid elmult. Ez szinte mindenkinel van. Es majd meglatod neha ujbol rad fog torni, de ahogy jon, ugy el is fog mulni. De csak az elejen. Utana belejossz es nagyon fogod elvezni. Egyebkent Lili se alszik napkozben. O is pont reggel 7-kor kel, es fenn van napkozben. Persze azert elofordul, hogy elalszik, mint pl. most. De rajottem, hogy a reggeli szopizas utan ugye fennmarad, de kicsit kesobb ha elkezd nyugoskodni es keresi a cicit, ilyenkor persze cumit ad az ember, mert nem normalis ha egesz nap cicizik, akkor nem cumit adok neki, hanem egy kicsi tejecsket. Es rogton bealszik utana.
neked is nagy gratula hozza.
Kivancsi vagyok ez az erzes meddig fog tartani.

2004.08.04 08:08
De elviselheto, nem faj, csak ha hozzaer valami, a fekves jo neki. Bocsi, hogy rogton ilyenekkel kezdek reggel.
Holnap reggel meg kene mernem magam, vajon meg mindig allok a 11 plusszon, vagy azota azert sikerult feltornaznom meg 1-2 kilocskat?
En ugy erzem, hogy meglesz hamarabb, de ettol meg akarmi lehet. A tulhordast meg nem kerdeztem, de 9-en megyek a dokihoz es az azert mar kozel lesz a 14-hez, akkor tuti szobahozom. Ha addig nem lesz szules.
Majd szamolj be rola!
De en ugy nez ki belottem a 8 orai kelest, ma is akkor ebredtem.
Remelem dijjazod a kitartasunkat Linoval?
En szurkolok nekik!
2004.08.04 08:12
(ami az elobb kimaradt!)2004.08.04 08:12
2004.08.04 10:30
2004.08.04 10:41
Lili most alszik, ugyhogy raerek irni. Gyonyoru ido van. delelott megint lent voltam a Dunanal Lilivel es a ket kutyaval. Nagyon elveztuk mindnyajan.
En pont 39 hetes voltam amikor megszultem Lilit.
2004.08.04 11:29
2004.08.04 11:30
Kapott egy kis oxyzocin-t de már csak a vége felé. Gátmetszése sem volt, bár egy kicsit repedt! Szóval nagyon jól vannak, nem volt elgyötört a hangja sem
Ja és még van haja is, és nem hasonlít a tesókra!
Itt is sok gratula nekik!2004.08.04 11:38
Ennyire egyszerre beirni!
2004.08.04 11:40
2004.08.04 12:48
Nahát nem is volt ám nehéz tolni a három gyereket
Nem beszélve arról, hogy három gyerek mellett nem sok minden fért a kocsiba, de tündérek voltak, nem akartak kiszállni és elrohangálni, így ami fontos volt azt megvettük, és nagyon büszke voltam magamra
A túlhordásról, meg a pocaknézésről Ápisz jutott eszembe az indexről
Te írtad ott ugye, hogy sab simplexet is meg infacolt is visznek a szüleid? Állítólag ugyanaz a hatóanyaguk, csak más cég gyártja. Ugyanazok mint az espumisan csepp. És akkor kívánom neked, hogy orvost ne is lássál mostmár
És hosszú még ez a nap, akárTe is szülhetsz, meg Anikó is
Orsit csak azért nem írom, mert ugye ő 8-án fog szülni
Rosszul emlékszem vagy nálatok később készült Gergő, mint ahogy az orvosok számolják? Vásárlást megejtettük, de tartok tőle, hogy akkor lesz majd igazán gázos a dolog, ha már Kata is rohangálni fog
Nagyon aranyos a képeken. Nekem mind a három gyerek fürdetés utáni szopin ájul/t be alvásba. Ha akarnám se tudnám olyankor felébreszteni vagy fenntartani. Éjszakák
Séták
Remélem az aranyered nem okoz majd nagyobb bajt. A vásárlást olyan jól megoldottam, hogy csak a felét felejtettem el megvenni annak amit akartam
2004.08.04 13:04
Cukik lehettek a lanyok egyutt a kocsiban!
2004.08.04 13:33
Épp az előbb írtam Lindának, hogy hosszú még ez a nap
Süncsinek ha jól emlékszem elkezdődött délelőtt vagy délután és másnap hajnalra már babázott

2004.08.04 13:43
Na mindegy. Csak olvastam olyat, hogy van akinek ez vált be, van akinek az, gondoltam akkor hozzanak kétfélét, ezen nem múlik. 
Meg azt mondta, hogy nagy a hasam, pedig szerintem nem is
És hogy biztos azért lesz nagy a baba mert sokat ettem
ááááááá!!!!!!!
Megyunk Ildiékhez délután, remélem meg fog/tud vígasztalni egy kicsit. 2004.08.04 14:13
De már töltök és pótolom!
Vagy vegyek lottót?
Gratula a bevásárláshoz, nem semmi lehetett, de a lányaid igazán tündérek!
Anyóson ne húzd fel magad, gondolj a pozitív oldalára a látogatásának, hogy bizti beindítja a tejtermelésed!
Egyébként Botond is csak úgy hagyott vasalni, hogy kb. hússzor tömtem vissza a cumit a szájába a másfél óra alatt. De inkább többször, úgyhogy ide-oda szaladgáltam a bébi meg a vasalódeszka között.
Hátha ez is bejön!
Süncsinél tényleg így kezdődött! Pihenj le amíg lehet, drukkolok folyamatosan de értesíts minket a nap folyamán hogy vagy!!!!
majd teszek fel képeket Botondról, aranyos vagy, hogy így érdeklődsz!
Látod hogy szalad az idő,mindjárt te jössz!
Most látom, hogy rossz a kedved a védőnő miatt.
ne is törődj vele! A baba meg azért nem lehet nagy, hogy te mennyit eszel, egyébként is örülj neki ha szép egészséges nagy baba lesz! A védőnő meg menjen a víz alá! S egyél azt, ami jól esik! Ildikót sokszor puszilom, nem semmi neki öt gyerekkel!
Egyébként én is úgy éreztem, hogy hamarabb meglesz a bébim, erre egy nappal a kiírás előtt született, úgyhogy nálam ez a megérzés nem igazán működött.
2004.08.04 15:02
És azért nem megy, mert ha ennyit kihagyok, reped a mellemen a bőr, és nagyon fáj. Inkább kelek fejni...
2004.08.04 15:15
Mar nem akarok többet!!! 2004.08.04 15:26
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|