A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

LindaKép
Koszi a nyugtatast!Kép
En nagyon drukkolok Neked, hogy Gergo mihamarabb kibujjon! Erdekes a dokid!

PusziKép

Orsi

avocado

SwenKép
Koszi, nagyon aranyos vagy!Kép
Tetszett a Linda Gergojenek irt leveled!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Lanyok

Most nezegettem a tablazatot es szamolgattam a fiu-lany aranyt es Nalikaval felzarkoztak a kislanyok.Kép Most van 14 kislany es lesz 15 kisfiu. Es most mar csak fiuk jonnek!KépHacsak valaki nem csapta be nagyon az ultrahangot.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Reggel elkezdtem visszaolvasni, papírral és tollal felfegyverkezve. Két perc után megjelent a nagyobbik lányom, és közölte, hogy szopizni szeretne. Így végül is szopizás közben, a laptopot a lábamon egyensúlyozva olvastam, a jegyzetelés elmaradt. Így mindenkitől elnézést, akire külön nem térek ki.

Nalika! Gratulálok a babád érkezéséhez és egyben üdvözöllek is itt a körünkben. Örülök, hogy egyre nagyobb számban vagyunk itt sokgyerekesek. Eddig néha elvetemültnek éreztem magam a három gyerek vállalásával, de látom, hogy nem vagyunk egyedül.

Swen! Szegedi barátném megkapta a könyvet. Külön köszöni a levelet, nagyon jól esett neki, hogy így ismeretlenül is mellékeltél neki egy pár emberi szót. Mi volt a védőnőnél?

Zsuzsa! Örülök, hogy Edina jól eszik, és hogy neked is teljesen rendben a tejcsi. Főleg úgy, hogy nagyon borúlátó voltál ebben a témakörben még a szülés előtt. Hajrá, csak így tovább!

Anikó! Szurkolok, hogy bejöjjön a szobafoglalásos megbeszélésetek. Aztán akkor lehetnél a topic boszija. (Természetesen jó boszorka.)

Süncsi! A meghívás természetesen neked is szól. Ha itthon vagytok, akkor minimum egy találkozót össze kell hozni.

Linda! Remélem, Gergő lassan megérzi, hogy már nagyon szeretnéd pocakon kívül is megismerni.

Panó! Természetesen neked is hasonlókat kívánok.

Többi finiselő! Kitartás. Én szurkolok, hogy ne legyen nagy meleg, amíg nagy a pocakotok.

Jerry! Nem lehetne apát elvinni egy teljes orvosi kivizsgálásra, hogy rakjanak rajta mindent rendbe még a szülés előtt?! Csak egyszerűbb lenne egy gyerekkel foglalkoznod, mint kettővel.

Chello! Mi van veletek?

Bori! Biztos jó neked a Balatonnál, de azért nekünk már hiányzol.

Orsi! Látom te tartod fenn a topikot délelőttönként.

Magunkról. Kicsit mozgalmas volt ez a pár nap. Szombaton voltunk a Margitszigeten Rékával a Szoptatás világnapi sétán. Vasárnap pónifogathajtó-versenyen voltunk a szomszéd faluban, aztán délután jöttek anyukámék. Velük jött a húgom, aki végül is itt ragadt. Tegnap délelőtt ügyintézés volt, délután meg hazavittük a húgom. Szóval elnézést ha ritkán jövök, de sokszor a három gyerek mellé még más "tennivaló" is beesik, és akkor végképp nem tudok jönni, max. éjféltájt olvasni, de akkor meg már írni nincs erőm.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Megjöttünk a mérlegelésről, Botond hivatalosan 4800 gr és 58 cm. Minden rendben vele, csak a fején van egy pici koszmó kezdemény, amit kezelni kell. Azért írtam, hogy hivatalosan, mert mi itthon mértük a mi mérlegünkön a karunkban és úgy is annyi volt.Kép

Zita! Örülök, hogy a könyv megérkezett. te pedig ne mentegetőzz, mert én egy gyerek mellett nem érek rá semmire, én nem is tudom ti hogy csináljátok hárommal!Kép

Most azt hiszem etetés lesz, bébi felébredt a kocsiban!Kép

Sok puszi mindenkinek!

Tényleg Chello, mi van veletek?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Megvolt Kata első éjszakája a lányok szobájába! Kép Egész jól sikerült! 4 körül arra ébredtem, hogy nyöszörög. Átmentem, de csak az volt a baja, hogy a hátára fordult. 6kor meg apa volt nála, meg megszólalt a légzésfigyelő: lemászott róla. Napközbeni alvásnál is ez a legfőbb bajunk, hogy most már nagyon simán átfordul a hátára, de persze háton meg utál lenni, úgyhogy rohangálok fordítgatni.

Linda: a dokid azért elég érdekesen gondolja a dolgokat Kép Még szerencse, hogy a szülésznőd normális Kép Hogy bírod Danival így a végén? Gondolom nehezen, de nem nagyon tudsz mit csinálni. Én drukkolok Neked mindennap, és hogy a kérdés se maradjon le: Te még mindig egyben? Ilyen nagy hassal? Kép

Nalika: gratulálok a kislányodhoz! Sok tejet és minden jót nektek!

Swen: de jó, hogy Botond továbbra is ilyen jófiú! Kép Azért Kata nincs el olyan sokáig, hogy ki is vasaljak, hanem csak max 10-15 percre, utána kiköveteli, hogy valaki szórakoztassa. Kiságyat összeraktuk, zenélő forgó Katánál is nagy sláger! Kép Éjszaka meg jól sikerült. Csak nekem hiányzott az a kis szuszogó csomag az ágy mellől Kép Kép Kíváncsi vagyok mennyit gyarapodott Botond! Na látom, azóta meg is jártátok a védőnőt: Botond nagyon szépen fejlődik! Kép

Szöszi: tudom, hogy nem vígasztal, de Lili anno 2x20 percet aludt csak napközben. Igaz ő éjjel aludt. De ahogy nőtt, egyre többet aludt napközben! Kitartás, és remélem, most hogy anyukád hazajött, tudsz egy kicsit pihenni!!! Sok vidító puszi neked! Balázs nagyon édes kisfiú!

Egcsi: Bertold igazán nagyon szép baba! Kép Várjuk a szüléstörténetedet! Továbbra is minden jót nektek! Kép Férjed hazaért?

Anikó: UH eredmény Kép Szorítok, hogy holnap elkerüld már az orvosi vizsgálatot! II-es lepény ilyenkor már teljesen normális. Szóval Nalika már foglalja neked az ágyat? Kép Boszorkány Kép Anyóst, ne is emlegesd Kép Holnap állítólag ide eszi őket a fene, hogy megbeszéljük a problémáinkat Kép Tudod, ebben az a szép, hogy amikor kezdett eldurvulni ez a helyzet február végén, akkor kértem őket, hogy üljünk le beszélni, hát most sikerült időt szakítaniuk rám Kép Apának meg az a rossz, hogy nap, mint nap együtt vannak, mert közös vállalkozásba dolgoznak. Tényleg! A vérnyomásod rendeződött? És ha kiköltöztök anyukádhoz, azért küldjél majd egy sms-t, ha tudsz, ha elindul Bencus!

Rita: örülök, hogy minden rendben nálatok, nagyon szépen nő Lili! Hasfájás Kép Ha meg elalszik fürdés után, ne is ébreszd fel szerintem.

Jerry: férjed nyaka Kép Epe Kép Pók- fúúúúúúúúj Kép A mi kórházunkba se kellett vinni ruhát, csak ha akartál, és akkor azt adják rá. Szerintem se vegyél több new born pelust, majd meglátod milyen kell, és majd akkor vesztek. Nekem egyik gyerekre se volt jó. Szomszéddal mi lett?

Soraya: ittam málnalevélteát, kb fél literhez egy púpos kanál tea, leforráz, állni hagy. Hogy használ-e azt nem tudom. Nem volt más, mint amikor nem ittam Kép Ildikóról tudsz valamit?

Orsi, kis éjjeli bagoly: a magzatvíz megvédi ám Gergőt! Kép Szóval szerinted Gergő már meg se várja a vasárnapot? Kép Medence ügy: apát állandóan macerálom, úgyhogy ma – holnap- talán kész lesz vele. Bocs, hogy ennyire húzódik, de így is alig látjuk állandóan dolgozik!

Zita: már hiányoltalak! Hétvége Kép

Sok pussz mindenkinek!
Szilvi
lino

Szia Anikó!
Judit vagyok, még kezdő hoozászóló.
Nekem a babám 8 hetes, így még friss az élmény. A combcsontot FL ként rövidítik az uh - án és a babád mérete szerintem teljesen ok. A lepény is jó, az lenne a rossz, ha nem emelkedne a terhesség előrehaladtával az érettségi foka. A BPD miatt ne izgulj.1o ig lehet normál úton szülni, és úgyis az a fontos, hogyan tágulnak a szöveteid.Első baba? Ha van már, akkor ő már kijárta az utat a tesó előtt, így ő már könnyebben fog jönni.
Könnyű és szép szülést kívánok, majd olvasgatom a híreket rólatok.
Judit

apacs72

sziasztok!

Megvolt Edina kontrollja. Minden oké Kép
Éjjel nem aludtam sajna sokat Kép Nekem nem megy ez az éjjel nem szoptatok, és nem is fejek állapot. Reggelre minden bajom van Kép
Meg hát dilis is voltam Kép

Van egy hírem. Talán Kinga sem bánja:
"Egy hetet ráhúztunk Bendegúzzal,21-én született,10.10-kor,14 és fél
óra után.
2850 gramm,54 cm és hatalmas haja van.Amint
kicsusszant,elkezdte szopni a kezét és a mellemet is.Rettentő sok
tejcim van,így szoptatom és mire hazajöhettünk már újra elérte a
súlyát.A neve Csaba Bendegúz lett végül."

Panó, ugye beírod a táblába???

Zita: köszi a szurkolást, de tudod Zsófival nem volt sikerem. Most talán már van Kép

Timi: jó olvasni rólatok, tőled Kép Így tovább, és hamarosan mindent behoz a lánykátok!

Süncsi: ha Andris ennyit eszik, lehajráz majd minket is Kép Engem most éppen ettől óvtak a kórházban, hogy állanóan egyen. Ez lehetett nálunk a baj Kép Amúgy a kánikula még elviselhető itt Kép

Anikó: UH Kép Akkor nem lesz óriás? Talán könnyű lesz megszülnöd is Kép

Cirmoska: akkor már nem lesz szülésznő osztódás? Kép
A dokidnak nagyon nem megnyerő a humora Kép

Szöszi: jó volt olvasni téged Kép Lassan összerázódtok ti is Kép Anyukád Kép
Amúgy írtam nekem mailt!
Képek Kép

Egcsi: még egyszer gratulálok! Várjuk a történetet! Kép Kép

Jerry: minden oké, csak elfoglalt anyuka vagyok!

Orsi: ne ütögesd magadat! Óvatosan!

Swen: köszi a bíztatást! Amúgy jól megküzdtem érte Kép
Edinával minden oké! Kép
Zsófi meg néha hisztis, de tűri! A nagyszülők segítenek sokat vele kapcsolatban.

Nalika: szívből gratulálok a baba érkezéséhez! Jó egészséget, és sok tejcsit!

Panó: és ha kiürül az éléskamra, és te még egyben, akkor nem mész shoppingolni?

Anikó: látod, nekem most ment ez a szopi dolog. Tuti nálad is menni fog! Majd meglátod, a nagy lánykád segít is! Kép CSattoghat majd a te Aventod is Kép

Linó: tényleg így aludt Lili? Edina is ezt teszi! Akkor még bizakodok!
Éjszaka Kép Légzésfigyelő Kép Akkor visszakaptátok? Kép

Nos, most eldugulok. Puszi mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Most indulunk anyuékhoz,sajnos már nincs időm visszaolvasni.A nagytakarítás sem segített,nem érzek semmit! Kép
SMS-t küldök majd,ha netán action van. Kép

Vigyázzatok magatokra és a babákra!
Sok puszi Nektek!

Anikó
vakili

Sziasztok!Kép

NalikaKép
Udv korunkben, es egyuttal gratula is a babadhoz, sok boldogsagot kivanok!!!

KingaKép
Neked is gratulalok, meg egy BendeguzKép Jo, hogy sok a tejcsid, vigyazzatok magatokra!!!

ZSuzsaKép
Koszi a mailt, jol esett, valasz ment !!!

Mi naprol napra jobban vagyunk, setalunk piacra,jon a nagyi hozzank, Balazs egyre tobbet sziv, napkozben ma nagyon sokat aludt, 1X3orat es 2X1orat(ezt seta kozben)!!! Ilyen meg nem volt.Az ejszakank is elviselheto volt,kezdek magamra talalni.

Tegnap este Balazs 3950 gramm volt, 2 hetesen+2 naposan.Ez nem piskota hizas, mi?

Mindenkit puszilunk,hajra elmezony!!!!
szoszi+Bazso
szoszi

Sziasztok

Mar megint el vagyok havazva. Roviden: csutortoktol vasarnapig 5 db gyerek, teljesen ki voltam merulve. Hetfotol-szerda estig apa nelkul. Laura tegnap ota beteg, ugyhogy a vasarnap es hetfo ejszakam semminek sem volt nevezhetoKép.
Lucas tegnap bemutatta milyen az, ha igazan faj a hasikaja, 1/2 3-kor kerultem agyba.
Tovabb mar nem is panaszkododm. Ja meg annyi, hogy vasarnap keresztelo, 20 szemellyel, de hala anyosom atvallalta a sutest, es naluk lesz, ugyhogy itt nem kell nagy keszulodest csaptom, csak az olasz kereszt szulokkel kell szaladgalni kicsit HelsinkibenKép. Ja es kepzeljetek voltunk Agival, Sallaval, Lauraval es Lucassal a vidamparkban. Tisztara kif....ngtam vagy fin....ottam? a vegere.

Sajnos nincs idom visszaolvasniKép.

BNM, Hajn es elveszett Kingank!
Sok szeretettel garatulalok a babakhoZ!!!!

Bori
A babatej is tapszer,c sak 2 dl-es kiszerelesben kaphato. Ami nagyon praktikus, mert csak levagom a sarkat es mar onthetem is az uvegbeKép 24 oraig a hutoben tarolhato, ha mar ki van nyitva. Lattam ujsagokban, hogy otthon is lehet mar NAN-t kapni, a fenti kiszereles meg nincs?

Zsuzsa
Fortelmes vagyok tudom, de nincs idom elolvasni mi tortent veletek, pedig nagyon erdekelne. Le irnad nekem e-mailben, es, ha jol veszem ki a sorokbol akkor megszaporodott a tejed, ennek van valami titka? Mert, ha igen akkor szeretnem tudniKép. Kulonben millio csok Neked es a lanyaidnak is.

Jerry
Apa epegorcseinek mi az oka, talan epekove van? Jubbulast neki! Neked meg kitartast igy a vegere.

Aniko
Holnap feltetlenul benezek!

Suncsi
Szia, veletek mi van? Andriska sokat eszik es belefersz a nadragodban, nagyon ugyes csaj vagy!

Egcsi
Bertold nagyon helyes kisfiuKép. Tiszta anyjaKép.

Bellana
Szoval holnap utan? Igazabol mar azt hittem, hogy megszultel. Sokat gondoltam rad ma es tegnap is.
Kar, hogy nem csak anyossal, hanem dokival is ennyi nyugod vanKép. De sebaj, az utobb problema hamar megoldodikKép. Legy jo, csokoltatom Danit is.

Most megyek, mert szegeny anyukam takaritja az ajtokat es olyan hulyen erzem magam, hogy en meg itt ulok.

Pano
Erted is nagyon izgulok, kesz a felujitas?

Csok
Ildiko

Puszika,
salla

Szia csajok, csak gyorsan bejelentkezem, hogy egybenvagyok, megvagyok. Kép
Anyós nap van...
Igyekszem visszaolvasni és írni,pusszanccs:
Linda
bellana

SziasztokKép

Zita
3 gyerkoc mellett tenyleg ne mentegetozz, jossz amikor tudsz, annak is orulunk.Kép

Lino
Medence: nehogy ezen aggodj! Majd kulditek, amikor tudjatok, nekunk ugysem surgos most, es szerintem meg egy darabig ugyis massal leszunk elfoglalva.Kép
Nem tudom, de valahogy ugy erzem, hogy meglesz a picurim a heten. De ettol meg johet 2 het mulva is.Kép Mindenesetre mar nagyon lent van, ugyanis tegnap kijott az aranyeremKép, szerintem mar nagyon nyomhatja.

Zsuzsa
Koszi a hirt Kingarol! Vajon miert nem jon kozenk? Kicsit rossz, hogy o es Nanda igy eltuntek, amikor annak idejen annyira aktiv tagjai voltak ennek a topiknak! Nanadarol nem tud senki semmit?
Kinganak sok puszi es oriasi gratula!

Szoszi
Ugy orulok, hogy kezdtek belerazodni a dologba!Kép Nagyon sok puszit kuldok, varunk am vissza surubben es foleg a vidam Szoszit!Kép

Ildiko
En mar nem is jutok eszedbe? Kép Pedig en is itt finiselek a kvartettel.Kép
Sajnalom, hogy nehez napjaid vannak, le a kalappal, hogy birtal 5 gyerekkel, koztuk egy csecsemovel!

Linduskam
Anyos napKép Remelem birod a gyurodest! Egy valamire hatha jo lesz: hatha beinditja Gergot.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia lányok!

Na, itt vagyok. Képzeljétek anyós ma reggel kofferral jött. Nem tudtam sírjak-e vagy röhögjek mikor megláttam. Kép Röhögtem. Megkérdeztem, hogy ez most hogy van, mert engem senki sem kérdezett meg. Kiderült, hogy úgy lesz ahogy akarom. Mondtam, hogy jó, akkor majd ha beindul a szülés akkor szeretettel várjuk. Kép
Hát arra nem panaszkodhatok, hogy nem akar segíteni. Kép Képzeljétek ma ki is vasalt!! És össze sem vesztünk! Na mik vannak! Kép Amúgy nem nagyon szeretem kiengedni az ilyen dolgokat a kezemből, hogy helyettem mosogasson, takarítson.stb. valaki. De most gondoltam kipróbálom. Kép

Swen: Gergőnek elolvastam a levelet. Kép
Nem mondott rá még semmit. Kép
De te nagyon édes vagy, hogy ilyesmi az eszedbe jutott. Kép
Amiket meg a kisfiad kapcsán gondolsz az mind ismerős, emlékszem Danival ugyan ilyeneken elmélkedtem. Csoda egy dolog az anyaság. Kép

Panó: jelentem, megírtam a mailt, köszönöm a türelmed, soook puszii!

Zita: akkor jó volt a séta? Kép Rendben megy a tandem szopi?

Lino: drukkolok, hogy dűlőre juss banyósodékkal!
Nagyon megértelek, legyél ügyes!!
Köszönöm kérdésed, egyben vagyok. Kép

Zsuzsa: Jaj, de jó, hogy Edinával minden oké!! Kép Kép
Kingáról honnan tudsz? Miért nem jön közénk???

Ildikó: hú, nem semmi amit csinálsz! 5 lurkó férj nélkül! Szegényem gondolom alig állsz a lábadon.
Vigyázz magadra, puszillak!

Linda

Kép
bellana

Linda
Es en?KépKépKép Meg egy puszit sem kapok?Kép

Orsi

avocado

Haho Lanyok!

Merre jar mindenki?

Orsi

avocado

Orsi: szánom-bánom. Kép

Csak neked:

Kép

Kép

Kép

Ugye nem haragszol?

Kép

Linda
bellana

Sziasztok

Kicsit vissza olvastam, kozben nezem a Duna Tv-t, annyira jo zenek vannakKép

Szia Orsi
persze, hogy gondolok rad, csak az elobb kimaradt, annyira siettem. Nagyon szepek a fuggonyeid, irigyellek a viragjaid miatt. Otthon nekem is sok volt, de itt sajnos kipusztulnak, mert annyira keves a feny, ugyhogy most csak 8 virag van a lakasban. Ja es a boltban is szoktam rad gondolni amikor dinnyet latok. Ilyenkor irigykedem, mert otthon annyira finom a dinnye, itt meg sz@r.

Timi
Nagyon-nagyon szep ez a pincuri Lilla, es szerintem termeszetes, hogy felted. Nagyon orulok, hogy probal szopizni, es remelem a neurologusnal minden rendben lesz. Kulonben en sem szeretek elmenni itthonrol.

Zsuzsa
Kezdek kepbe kerulni, de meg egy picit kell olvasnom, remelem lesz holnap idomKép. 5,9 kg nem semmik vagytok.

Bellana
akkor talan anyos-problema is megoldodik, es szerelembe estek?Kép.

Szoszi
orulok, hogy jobban vagy! Latod csak szepen rendbe jott mindenKép.

Lino
Nagyon ugyi Kata-babad van, es Te is ugyi vagy, hogy kitalaltad mi lehet a baja.

Aniko
Nagyon szep kis csalad, es, ha baba is megjon, egyenesen gyonyoru lesz.

Xsuxsi
Ez borzalmas, annyira sajnalom! Mi az, hogy bent maradt valami? Talan 1 darab a mehlepenybol? Hogy kapott a baba tejcsit.

Suncsi
Jelentem elolvastalak! Andriska mr. rofike lett, no nem baj igy is biztos nagyon draga. Edesseg, ez sz@r ugy lehet. Erre ez nem gond, viszont annal inkabb a friss pekaruKép. Vegi hami, nyamm. El kellene mennem nekem is, hogy beszerezzek par uj receptet, ugyanis a Agi-gyermek nem hus evo.
A baranyokon jot rohogtem, mert eszembe jutott, hogy Agi amikor otthon volt megtanult baranyul, mert az apja vett kettot, funyiro helyett. A gyagya gyermekem amikor 1 hete

Felebrend, majd probalom folytatni
puszi
salla

Ildikó: nem hinném, hogy szerelembe esnék anyóssal, csak mert kivasalt. Attól még komoly ellentétek feszülnek köztünk és nem rajongok az ötletért, hogy ideköltözzön míg a kórházban vagyok. Szerintem Ádi elbír a fiával. Utána meg azért nem szeretném, mert sokan lennénk és elég lesz nekem Ádi, hogy Danizik én meg babázok, minek ide még más is?

Puszi:
Linda
bellana

Jó estét!

Látom kvartett még egyben, hajrá lányok! Kép)
Nalikának és Kingának gratulálok!

Szöszi, Egcsi: nagyon szépek a fiúk! Kép Irigykedem, hogy már babáztok..

Szilvi, Kata milyen ugyes Kép Jaj de jó lesz ha nekem is lesz szuszogó csomagom KépKép

Swen, Botond szépen no, képek? Kép

Bellana, akkor anyós ma jól jött Kép Na az enyémnek eszébe nem jutna eljönni takarítani, vasalni...vagy öruljek neki? Kép

Ildi, ne bomolj, a Prismában van magyar dinnye, én most vettem! Meg a spanyol sem olyan rossz Kép

Nálunk minden ok, iszom a málnalevél teát a mai nappal Kép Holnap védono, meg Ildiékhez megyunk látogatóba. Majd csinálok képeket Lucasról, ha már Ildi nem kényeztet bennunket! Kép

Anikónak extra mega drukk a kinézett holnapi naphoz Kép

Soraya
soraya

LindaKép
Hogy is tudnek Rad haragudni?Kép Csak szomorkodtam egy kicsit, de elmult.Kép

IldikoKép
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.Kép Ennyi gyerkoc mellett nem is csoda!
Orulok, hogy tetszenek a fuggonyok, meg a viragok, koszi.Kép

Most megyek, mert Gergo elegge fickandozik odabent mar egy ideje. Le kell dolnom egy kicsit.

Puszi mindenkinek es jo ejt.Kép

Orsi
38+4

avocado

Sziasztok!

Ma biztos én leszek az első! Valami rosszat álmodtam, felébredtem fél 5kor, és már nem tudtam visszaaludni.

Ildikó: örülök, hogy tudtál jönni egy kicsit! Kép Nem csodálom, hogy nincs időd 5 gyerekkel, férj nélkül! Laura jobban van? Lucas hasfájása Kép

Szöszi: de jó, hogy jobb napotok volt! Kép Kata tegnap napközben max 2 órát aludt, azt is több részletben. Úgyhogy Balázs simán lekörözte. És Balázs nagyon szépen gyarapodik! Kép

Anikó: remélem mihamarabb hallunk felőletek! Mondjuk még ma, hogy kibújt Bencus! Kép

Linda: milyen kis házias anyósod van! Kép Azért én elég rendesen megrettennék, ha kezében egy bőrönddel jönne ide! Kép Igyekszem a beszélgetést idegeskedés nélkül végigcsinálni. Szülésznőd mit mond, hogyha mégis túlhordod, akkor meddig lehet naponta bejárni CTG-ére, és mikortól kellene mégis befeküdni? Szülés után itt aludjon más is: én az anyumat nagyon szeretem, de még azt se akartam soha, hogy ő itt aludjon. Jött napközben, amikor kellett, de utána hazament. És főleg nem az első időben amikor apa is itthon volt. Kérdésem a szokásos Kép

Kinga: sok szeretettel gratulálok a kisfiadhoz! Kép Ha mégis van egy kis időd/kedved ide írni, akkor várunk ám vissza Kép Minden jót kívánok nektek!

Zsuzsa: Edina kontrollja Kép Éjszakád Kép Köszi a híreket Kingáról! Lili meg tényleg ilyen kevés alvással beérte, de fél éves korától már 2x háromnegyed órát aludt. Viszont most 4 évesen akár két órát is alszik délután Kép Na nem mintha Nóra nagy alvóbajnok lett volna napközben (na ő éjszaka se nagyon), de Lilihez képest mindenképpen sokat aludt. Úgyhogy remény van Kép Légzésfigyelőt visszakaptuk, igen Kép Persze úgy megsértődtek, hogy vissza mertük kérni, h hogy azóta nem jelentkeztek Kép

Orsi: aranyér Kép Szegény! Medence: azért piszkálom miatta apát Kép Amelyik kórházban szülsz, ott ha mégse bújna ki Gergő 8-án, és túlhordás lenne, akkor azt meddig engedik? Éjszakád?

Soraya: málnalevéltea Kép Nálatok a vége felé milyen sűrűn kell dokihoz járni? Vagy majd csak ha szülsz? Kép Szüleid mikor mennek majd?

Hát lányok, meglehetősen izgulok, mert ma bepakolom a három gyereket a kocsiba és tök egyedül elmegyek velük bevásárolni! Lehet, hogy csak nekem tűnik ez nagy feladatnak? Na majd kiderül!

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Szilvi, már én is fent vagyok hajnali 6 óta, valahogy nem ment a sokáig alvás ma. Már vasaltam, bent van egy adag a mosógépben, az ebéd rotyog a tuzhelyen Kép
Doki: 36. hét után nincs többet. Hetente viszont védono, o nézi a vizeletet, súlyt, vérnyomást, szívhangot hallgat dopplerrel, megméri a méh nagyságát, ilyenek. Ha szerencsém van, akkor doki már nem is lát, a kórházban a szulésznok csinálnak majdnem mindent (orvos=>csak ha komplikáció van vagy császár, az meg ne legyen inkább)

Szuleim várják az unoka érkezésének hírét és rögtön veszik a repjegyet, majd meglátjuk hogyan kapnak így. Az a baj, hogy nem merek nekik dátumot mondani elore, mert ki tudja még a végén túlhordok vagy valami, aztán ulhetunk itt és nézhetjuk a hasamat ha korán érkeznének Kép Viszont így duplája lesz a jegy ára Kép

Jó vásárlást, ugyes legyél Kép

Kvartett, ébreszto! Kép

Kriszta
soraya

Sziasztok!

Soraya: fennt vagyok. Kép És egyben. És tele a hócipőm a várakozással, És persze már rémeket látok, ha nem mozog a baba. (Köszi doki! Kép)

Lino: nem lesz semmi az a vásárlás. Lehet, hogy öregszel alatta pár évet. Kép
Én is bepánikoltam anyóst mikor megláttam a bőrönddel, de sikerült lebeszélni. Kép Azért a bőrönd itt van. Mint a mesében: kismalac-kismalac engedj be...Tudod, elöször csak az 1-ik mancsa...

Panó: pocitársam???

Orsi:puszi. Kép

Anikó: remélem te is oké?

Puszi:
Pánikkirály
bellana

Sziasztok!

Szep jo reggelt mindenkinek. Lili megint a tunder kislany szerepet jatsza. Kép Ejjel alszik este fel kilenctol reggel 7-ig, persze kozben 2 x szopizik, de csak 10 oercet es rogton visszaalszik. Kép Nappal neha alszik, neha nem. Most peldaul igen. Kép De ha nem alszik, jokat mosolyog es erdeklodve szemleli a kornyezetet. Imad kint a hintaagyon fekudni. Szinte egesz nap a kertben a hintaagyon vagyunk az arnyekban, jatszunk, beszelgetunk, hol elalszik. Mar a kutyakat is ugy viszem le a Dunara, hogy Lili a karjaimban velem tart. Nagyon elvezi. Ugyhogy szerencsere mi is eleg kipihentek vagyunk. Kép

Szoszi: Gyonyoru a kis Balazs. Kép Orulok, hogy depid elmult. Ez szinte mindenkinel van. Es majd meglatod neha ujbol rad fog torni, de ahogy jon, ugy el is fog mulni. De csak az elejen. Utana belejossz es nagyon fogod elvezni. Egyebkent Lili se alszik napkozben. O is pont reggel 7-kor kel, es fenn van napkozben. Persze azert elofordul, hogy elalszik, mint pl. most. De rajottem, hogy a reggeli szopizas utan ugye fennmarad, de kicsit kesobb ha elkezd nyugoskodni es keresi a cicit, ilyenkor persze cumit ad az ember, mert nem normalis ha egesz nap cicizik, akkor nem cumit adok neki, hanem egy kicsi tejecsket. Es rogton bealszik utana. Kép

Egcsi: bertold is gyonyoru. Kép neked is nagy gratula hozza.

Swen: nagyon szepen no a kis Botond. Tenyleg kep mikor lesz? imadom a kis pofijat. Kép
Most, hogy irtad, nekem is sokszor az a gondolat jar a fejemben, hogy milyen erdekes es csodalatos erzes, hogy van egy pici babad aki a hasadban volt es kibujt. Kép Kivancsi vagyok ez az erzes meddig fog tartani. Kép

Szilvi: kata nagyon ugyes. mar en is kivancsian varom mikor fog Lili megfordulni. Amugy nagyon aktiv, elkepesztoen eros. Nagyokat tud rugni. A furdetokadban is arra kell vigyaznunk, hogy ne rugja ki magat a kezunkbol, mert imad kapalozni.
Most mar nem ebrezstem fel furdetes utani elalvastol. kata is elalszik a furdetes utani szopi utan? vagy csak az en babam ilyen? Nagyon jol el tud aludni Lili ilyenkor.

Zsuzsa: Orulok, hogy Edina jol van. Nem ertem amit irtal, hogy nem megy neked az ejjeli nem szoptatas. Ezek szerint Edina atalussza az ejszakat?

Linda: Anyos nem semmi. Marmint a kofferral. Kép

Lili felebredt. Kép

Sziasztok Rita

Ket kep rola.
Kép

Kép

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Egesz jol aludtam ma ejjel, az aranyerem stagnal, gondolom mar igy is marad, amig a kicsikem feje nyomja.Kép De elviselheto, nem faj, csak ha hozzaer valami, a fekves jo neki. Bocsi, hogy rogton ilyenekkel kezdek reggel.Kép
Mar bevagtam 2 szelet pecsenyezsiros kenyeret 2 paradicsommal, valami fantasztikus volt!Kép Holnap reggel meg kene mernem magam, vajon meg mindig allok a 11 plusszon, vagy azota azert sikerult feltornaznom meg 1-2 kilocskat?Kép

Lino
En forszirozom azt a 8-at, amugy 14-re vagyok kiirva Anikoval egyutt, ugyhogy meg akar tobb het is lehet, mire talalkozom a kisfiammal.Kép En ugy erzem, hogy meglesz hamarabb, de ettol meg akarmi lehet. A tulhordast meg nem kerdeztem, de 9-en megyek a dokihoz es az azert mar kozel lesz a 14-hez, akkor tuti szobahozom. Ha addig nem lesz szules.Kép
Drukkolok a bevasarlashoz, azert 3 csemetevel tenyleg nem lehet semmi, de biztos vagyok benne, hogy szuperul meg fogod oldani!Kép Majd szamolj be rola!Kép

Soraya
En is ebren vagyok marKép De en ugy nez ki belottem a 8 orai kelest, ma is akkor ebredtem.Kép

Linda
Tetszik a kismalacos hasonlatod!Kép
Puszi Neked is!
Most nem kerdezem meg, hogy egyben vagytok-e meg, mert irtad. De erdeklodtem volna, ha en jovok elobb.Kép Remelem dijjazod a kitartasunkat Linoval?Kép

Anikoval valtottunk sms-t, lehet hogy a hetvegere azert hazamennek, de azt irta, hogy O azert ma szulni szeretne.Kép En szurkolok nekik!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
Puszi mindenkinek.

avocado

Na, ezt nem tudom hogy csinaltam, de jo sok puszit kuldtem NektekKép

Orsi
38+5Kép (ami az elobb kimaradt!)

avocado

Rita
Nagyon edes a kis Lili! Puszi nektek!

Orsi

avocado

Lanyok, ne tunjetek el ennyire!
Sehol senki?

Orsi

avocado

Szia Orsi!

En megint itt vagyok. Kép Lili most alszik, ugyhogy raerek irni. Gyonyoru ido van. delelott megint lent voltam a Dunanal Lilivel es a ket kutyaval. Nagyon elveztuk mindnyajan.
Neked mar nincs sok napod hatra. Kép En pont 39 hetes voltam amikor megszultem Lilit. Kép
Remelem kipihened magad, mert a szules utan nagyon nem lesz ra idod. En is sokat takaritottam es dolgoztam, amit megbantam, mert szules utan olyan faradt voltam, ugye olyankor meg aludni se lehet, hogy talan emiatt is volt depis napjaim. Mar csak az aranyered miatt is pihenj sokat. Kép
Amugy ha ugy erzed hogy hamarabb lesz a baba, akkor biztosan hamarabb is lesz! En is igy voltam ezzel. Szerintem az anyai megerzes sokkal valoszinubb, mint az orvos diagnozisa. Talan a tudatalatti is erre kapcsol.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Lanyok!

Most kaptam a hirt, hogy 11.15-kor megszuletett Benedek, 3650 grammal es 56 cm-rel! Pano lett az elso a kvartettbol!!!Kép

Mar csak trio vagyunk!Kép

Orsi

avocado

"11:15-kor MEGSZÜLETETT BENEDEK 3650g-al és 56 cm-el. Panó"

Linda
bellana

Megszült Panó! Éppen most beszélünk telefonon: 11.15kor 3,65 kg és 56cm-el megszületett Benedek!!! KépKapott egy kis oxyzocin-t de már csak a vége felé. Gátmetszése sem volt, bár egy kicsit repedt! Szóval nagyon jól vannak, nem volt elgyötört a hangja sem KépJa és még van haja is, és nem hasonlít a tesókra! Kép Itt is sok gratula nekik!
lino

Látom amíg mi telefonon beszéltünk, ti addig be is írtátokKép

És azt hiszem így Swen nyert a tippelésben!Kép
lino

Lino, Orsi: nagyon egyszerre ragadtunk billentyűzetet. Kép
Nincs már pocitársam Kép
Anikó, Orsi, most ti jöttök, én így maradok...

Linda
bellana

Lino

Most beszeltem Lindaval, jot nevettunk a sorozatunkon.Kép Ennyire egyszerre beirni!Kép
Igaz en mar hamarabb elkuldhettem volna ugy 5 perccel, de Anikoval beszeltem telefonon, igy csusztam el az idovel.

PusziKép

Orsi

avocado

Lino, Panónak azon a számon lehet írni amiről az sms-t küldte? Próbáltam a másikon amit megadott, de mintha az nem lenne jó.

Linda
bellana

RitaKép

Klasszak lehetnek a setaitok!Kép
Most mar tenyleg sokat pihenek, szerencsere itt az egesz csaladom es segitenek mindenben!

PusziKép

Orsi

avocado

Panó, gratulálok!! KépKép
soraya

Linda: írok emilt mindjárt!
lino

Sziasztok!

Na megvolt a bevásárlás! A bevásárlókocsira ráraktam Katát autósülésestől, Lilit és Nórát beleállítottam a kocsiba, és indultunk Kép Nahát nem is volt ám nehéz tolni a három gyereket Kép Nem beszélve arról, hogy három gyerek mellett nem sok minden fért a kocsiba, de tündérek voltak, nem akartak kiszállni és elrohangálni, így ami fontos volt azt megvettük, és nagyon büszke voltam magamra Kép

Kriszta: Te is jó korán keltél! És mennyi mindent csináltál! Kép A túlhordásról, meg a pocaknézésről Ápisz jutott eszembe az indexről Kép Te írtad ott ugye, hogy sab simplexet is meg infacolt is visznek a szüleid? Állítólag ugyanaz a hatóanyaguk, csak más cég gyártja. Ugyanazok mint az espumisan csepp. És akkor kívánom neked, hogy orvost ne is lássál mostmárKép

Linda: igaz, hogy a pocitársad megszült, de mi itt vagyunk és figyelünk ám rád! Ma pl még nem is kérdeztem, hogy Te még egyben vagy? Kép És hosszú még ez a nap, akárTe is szülhetsz, meg Anikó is Kép Orsit csak azért nem írom, mert ugye ő 8-án fog szülni Kép Rosszul emlékszem vagy nálatok később készült Gergő, mint ahogy az orvosok számolják? Vásárlást megejtettük, de tartok tőle, hogy akkor lesz majd igazán gázos a dolog, ha már Kata is rohangálni fog Kép

Rita: örülök, hogy Lili megint jó napjait éliKép Nagyon aranyos a képeken. Nekem mind a három gyerek fürdetés utáni szopin ájul/t be alvásba. Ha akarnám se tudnám olyankor felébreszteni vagy fenntartani. Éjszakák Kép Séták Kép

Orsi: éjszakád Kép Remélem az aranyered nem okoz majd nagyobb bajt. A vásárlást olyan jól megoldottam, hogy csak a felét felejtettem el megvenni annak amit akartam Kép

Szilvi
lino

Lino

VasarlasKép Cukik lehettek a lanyok egyutt a kocsiban!Kép

Erdekes dolgokat erzek, neha olyan, mintha fajna a derekam a bal oldalon, de csak kis idore, aztan elmulik. Nem emlekeztek, Suncsinek hogy is volt az a derekfajas? Es hany napon keresztul?
Lehet, hogy keszulodunk?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi: csak nem? Kép Épp az előbb írtam Lindának, hogy hosszú még ez a nap Kép Süncsinek ha jól emlékszem elkezdődött délelőtt vagy délután és másnap hajnalra már babázott Kép

Szilvi

Ui: Én meg ahelyett hogy takarítanék, itt olvasgatok, pedig délután jönnek "kedvenc" rokonaim, akiknek sasszemük van és egy porszemet is észrevesznek, ellenben meg nem kérdezik soha hogy segíthetnek-e Kép
lino

Panó!

Nagy-nagy gratula! Várunk vissza!

Zita
pzita

Szilvi,

tök ugyanaz a Sab Simplex meg az Infacol? De jó, már megvették anyuék Kép Na mindegy. Csak olvastam olyat, hogy van akinek ez vált be, van akinek az, gondoltam akkor hozzanak kétfélét, ezen nem múlik.

Orsi, hajrá! Esetleg egy zuhany? Suncsinek azalatt erosödtek fel a fájásai ha jól emlékszem!

Voltam védononél, helyettesítés volt. Jól lehurrogott a csajszi a kiloim miatt KépKép Meg azt mondta, hogy nagy a hasam, pedig szerintem nem is Kép És hogy biztos azért lesz nagy a baba mert sokat ettem Kép ááááááá!!!!!!!
A hemoglobinom a vasszedés ellenére a béka seneke alatt van, kész vagyok.
Ja és gyerek feje még mozgatható, tehát nincs még beilleszkedve. Én még nem szulök egy jó darabig azt hiszem, csak növesztem magam még nagyobbra. (plusz kitört a kánikula, az ujjaim virslik)

Bocsánat a panaszkodásért Kép Megyunk Ildiékhez délután, remélem meg fog/tud vígasztalni egy kicsit.

Kriszta
soraya

Sziasztok!

Most csak röviden jelentkezem, mert Boci-baba nagyon aktív!Kép

NAGY-NAGY GRATULA PANÓNAK!!! SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!Kép

Sms-t akartam írni, erre mire bepötyögtem a szöveget nem lemerült?!Kép De már töltök és pótolom!

Lino! Hú de jól tippeltem, lehet hogy én vagyok a boszorkány?Kép Vagy vegyek lottót?Kép Gratula a bevásárláshoz, nem semmi lehetett, de a lányaid igazán tündérek!Kép Anyóson ne húzd fel magad, gondolj a pozitív oldalára a látogatásának, hogy bizti beindítja a tejtermelésed!KépEgyébként Botond is csak úgy hagyott vasalni, hogy kb. hússzor tömtem vissza a cumit a szájába a másfél óra alatt. De inkább többször, úgyhogy ide-oda szaladgáltam a bébi meg a vasalódeszka között.Kép

Linda! ne aggódj, te sem maradsz egyben, s ez a pár nap ide vagy oda már tök mindegy! S ha jól emlékszem én téged tippeltelek másodiknak!Kép Hátha ez is bejön!Kép

Orsi! Csak nem felrugod a papírformát?!Kép Süncsinél tényleg így kezdődött! Pihenj le amíg lehet, drukkolok folyamatosan de értesíts minket a nap folyamán hogy vagy!!!!Kép

Kriszta! Én is azt kívánom, hogy akkor már ne lásson doki!Kép majd teszek fel képeket Botondról, aranyos vagy, hogy így érdeklődsz!Kép Látod hogy szalad az idő,mindjárt te jössz!KépMost látom, hogy rossz a kedved a védőnő miatt.Kép ne is törődj vele! A baba meg azért nem lehet nagy, hogy te mennyit eszel, egyébként is örülj neki ha szép egészséges nagy baba lesz! A védőnő meg menjen a víz alá! S egyél azt, ami jól esik! Ildikót sokszor puszilom, nem semmi neki öt gyerekkel!Kép

Rita! örülök, hogy Lillus ilyen jó kislány -bár ez olyan hülyeség, hpogy akkor jó egy csecsemő, ha alszik meg eszik, mert szerintem nem azért van fenn, meg nem azért sír, mert rossz- s hogy ilyen szép napjaitok vannak. Nagyon édes a képeken is. Egyébként Botond is a fürdés utáni szopin úgy beájul, hogy onnan alszik reggel 5-6 óráig. Ez az egy biztos pont a napirendünkben.KépEgyébként én is úgy éreztem, hogy hamarabb meglesz a bébim, erre egy nappal a kiírás előtt született, úgyhogy nálam ez a megérzés nem igazán működött.Kép

További szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szia Swen!

Neked Botond egyhuzamban alszik reggeli 5-6-ig furdetes utan? Nem is kel fel ejszaka szopizni?
Mert kulonben ez azt jelenti, hogy ejszaka 8-9 orat alszik egyhuzamban. Huha. Kép Cicid ezt hogy birja? Nekem 6-7 ora utan mar faj es nem tudok aludni.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Most nagyon rövid leszek, és bocs, ha valakinek nem reagálok Kép

Panó: szívből gratulálok a nagylegényhez! Mert ugye ez a legényke nem is lett olyan kicsike Kép
Gyors felépülést, és sok tejecskét!
No meg rendet az otthonotokban!
Akkor beért a dokid???

Rita: tulajdonképpen átalussza. Kihagy 7-8 órát Kép És azért nem megy, mert ha ennyit kihagyok, reped a mellemen a bőr, és nagyon fáj. Inkább kelek fejni...

Lino: a légzésfigyelővel kapcsolatban tehetnek egy szívességet, nem?

Bellana: mailt kaptam tőle, azaz válaszolt az én megkeresésemre.
Nincs most otthon netjük, gondolom ez lehet az oka. Baba mellett meg máshol nehéz Kép
Ha jól értettem, amit írt, hamarosan megint lesz...
Ne türelmetlenkedj, hamarosan te jössz!

Salla: majd írok...

Orsi: Kinga: lásd Bellana. Neked is pusz!

Na, most el. Megint sok eltűnt van...
Bori is hiányízik... (nekem)

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

PANONAK HATALMAS GRATULA BENEDEKHEZ!!!

Most nagyon gyors leszek, sajnos nem tudtam visszaolvasni és mar mennem is kell, Andriska nagyon nyügös a melegtöl. Mar én is...

Lindus,
Te jössz! Sajna Töled nem tudok smst kapni, de majd bekukucskalok gyakran. Godnolok Rad és minden finiselöre, Aniko, Orsi.

Zsuzsa,
köszi a Kinga hirt, neki is gratula.
Nekem sem egy csikom van am a cicimen, hanem több és sajnos uj is keletkezett.Kép Mar nem akarok többet!!!

Nagyon puszilok mindenkit
Süncsi
süncsi

Sziasztok Lányok!

Csak hazaugrottunk egy fél órára,és gondoltam,gyorsan megírom,hogy semmi jele annak,hogy Bencus kifelé készülődne.Sőt,az előzményekhez képest túl jól érzem magam.Mindjárt indulunk CTG-re.Remélem a vizsgálatot ma megúszom.Kép

Panónak ezúton is NAGY GRATULA,bár SMS-t küldtem Neki.

Soraya:mivel holnap nem leszek,most kívánok Neked NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Linda,Orsi:Nagyon sokat gondolok Rátok! Kép

Egyébként az egész topic úgy hiányzik,nélkületek valahogy nem találom a helyem.Kép
Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?