A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Szia Bea én is üdvözöllek!!Huncut kislányod van, dehát csak dvdzni akart :)
Moncsi remélem párod talál munkát, és a barádnőd is jól dönt majd, bár nem tudom mi a jó...én nem tudom azt írni, hogy vetesse el...az olyan szomorú, tudom, hogy fiatal és rosszak a körülmények..de valahogy akkor sem :(
Erpé: Azért hitték, hogy Downos (+2 másim valamilyen szindrómát is mondott, de azok sem lettek :) ) mert az egyik kezén 4 ujjas barázda van azaz más a vonalkázás mint a normális + a nyaki redőt vastagabbnak találták (ez UH-n nem derült ki, és végül nem is vastagabb...) Remélem a te párod is talál munkát!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Folyt köv..tovább olvastam... :lol:
Bababi Te mitől véreztél? Neked is lepényproblémát mondtak?
Banokla sajnálom a nehéz éjszakát a dokinőt nem is értem remélem nem adtál neki pénzt....ahelyett, hogy örülne, hogy az apja is foglalkozik a gyerekkel..
Nemlajos ez nem az a Vészhelyzet amiben meg akarja kereszteltetni a babát? ha az volt ezt akkor láttam mikor Kornival voltam 3 hónapos terhes... végigbőgtem, szerencsére az én koraszülésem a 35. héten volt...az pedig már a mai világban semmi....
Megyek mert nem otthon vagyok...
Ja!Gabka olyan jó lenne Titeket megismerni remélem lesz egyszer még ilyen tali a mostanira is úgy mentem volna -bár még nagyon új vagyok- de a párom csütörtökön jön haza Berlinből 1 hét után és már jó lesz újra látni...:)

Betti
KépKép
queen-bee

Katka engem érdekel :wink: na jó persze csak vicceltem, kicsit messze lenne. De úúúúgy mennék. A múltkori is olyan jó volt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Lizinek még mindig icipici a foga, épphogy csak kint van és szombaton jött ki. ez normális?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos: mi az a francia almatorta? receptet kérném

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Milyen francia almatorta???? A lényegről lemaradtam.... :shock:

[quote] írta:szóval felraktam 690-ért és 2060-ért ment el

Vica: Aki profi, a profi! ;)
Ma nekem is eszembe jutott Csesznek. Szerintem is nagyon jó volt! ;)

Betti: Az nem baj, hogy új vagy a csapatban, azért bátran gyere talizni.... Bababi is éppen csak csatlakozott és már jött is egy 2 napos Bakonytúrára és egész más így írogatni, hogy ismerjük egymász személyesen is. Szóval gyere majd, amint időd engedi!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

katka: Te is nézed éjjelente a Vészhelyzetet? Hát akkor fogjunk össze, és tényleg tornázzunk alatta, ahogy az itt már elhangzott. Így sem nem uncsi, és egymásra gondolva talán inspirálnánk is egymást!
Hm? :wink:

Betti: igen, az a rész. Végül meg is keresztelték.
A 24. hét előtt ugye nem számít élve születésnek (ha jól tudom), most meg megy arról a vita (itt? Amerikában? Nem tudom), hogy akkortól se legyen automatikus, a szülő dönthessen.
Mert ugye a 24. héttől KÖTELESEK megmenteni, amennyiben mód van rá, akkor is, ha nem várható számára értékes élet (ahogy tegnap a Vészhelyzetben fogalmazott a botos dokinő).
Hát, igen...

Papillon, máris!

tarte Tatin
Fordított almatorta, karamellizált almával. Az eredetét tekintve, hogy hol az igazság, nem tudom. Annyi bizonyos, hogy a Tatin-nővéreknek köszönheti hírnevét (XX. század eleje), így az elnevezés innen, de hogy ők készítették volna először, az már korántsem biztos. A Larousse Gastronomique mindentudó lexikon szerint a fordított almatorta készítése jóval régebbre nyúlik vissza, mint az 1900-as évek eleje.
Akárhogy is legyen, egy a lényeg: isteni finom és megunni sem lehet, hiszen a klasszikus almás verziótól eltérve, ma már sok más gyümölccsel is szokták készíteni, jellemzően körtével, őszibarackkal, mangóval, ananásszal és tessék megkapaszkodni, extrém esetben paradicsommal vagy akár hagymával is.
Részemről ápoltam a hagyományt: maradtam az eredetinél, az almásnál. (Ha tarte Tatin, akkor az Egy falat Franciaország szakácskönyv receptje kerül elő mindig.)
Hozzávalók hat fő részére:

6 szem közepes méretű, savanykás alma
180 g kristálycukor
70 g sótlan vaj
tésztához
200 g liszt
150 g sótlan, hideg vaj
1 tojássárgája
3 ek hideg víz
csipetnyi só
Elkészítés:
A lisztet elkeverjük a sóval, egy mély tálba tesszük, hozzáadjuk a kockákra vágott vajat, és kezünkkel szétmorzsoljuk a liszttel. Mehet bele a tojássárgája és a víz, egy lekerekített végű spatulával addig dolgozzuk a tésztát, míg nagyjából összeáll, ekkor a kezünkre váltunk és addig gyúrjuk, míg homogén állagú nem lesz. Fóliába csomagolva a hűtőbe tesszük legalább 30 percre.
Miközben a tészta a hidegen pihen, nekilátunk az almák elkészítésének: az almákat meghámozzuk, kimagozzuk és negyedekre vágjuk. Egy kb. 25 cm átmérőjű, magasabb falú serpenyőben (aminek a füle bírja a hőt, mert később a sütőbe kell tenni) a cukrot és a vajat addig melegítjük, míg összeolvadnak. Ekkor jó szorosan egymás mellé rendezzük az almákat a serpenyőben, csinosan, hiszen a végén kiborítjuk az egészet belőle, és ez almák lesznek a torta tetején. Lassú tűzön kb. 30-40 percig pároljuk, míg az alma megpuhul és karamellizálódik kissé. Néha megkenegetjük a sziruppal a gyümölcsök tetejét, hogy egyenletesen puhuljanak és kapjanak színt. Közben a sütőt előmelegítjük 190 ºC-ra légkeverésen.
A tésztát lisztezett felületen kicsit nagyobbra nyújtjuk, mint a serpenyő átmérője. Rátesszük az almák tetejére, a széleit lenyomkodjuk.
Az előmelegített sütőbe téve 30 perc alatt aranyszínűre sül. Kivesszük, 5 percig a serpenyőben hagyjuk, majd egy tálra borítjuk. (Előfordulhat, hogy egy-két alma bennragad a serpenyőben, ezt kézzel a helyére igazítjuk.)
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nagyon köszönöm, hogy elzavartatok :)
Egész jól haladtam, most küldtem el a konzulensemnek, majd kiderül mit szól hozzá, szurkoljatok :)
Még lesz vele munkám, de azért haladtam legalább :)

bocsánat, de most nincs agyam reagálni és Levi is túlaludta magát :roll:

Kép

Kép
gabka77

moncsi:hova ír a barátnőd?nem találom :twisted:

katka:köszi, majd nálad összehozzuk akkor :)

Kép

Kép
pgyöngyi

39, 5-tel kelt Zsófi... :( :? Nekünk a péntek ugrott asszem.... :roll:

Katka

katka22

jaj, katka :cry: :cry: :cry:
Legyen már elég :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: A gyerekes lét már csak ilyen. Csak a héten tele vagyok programmal és vannak benne nem félretehetők, szóval nem is tudom még, hogy mi lesz.... :roll: Melyik ujjamba harapjak....

Nekem ez a süti, kicsit bonyolult és macerás.... :oops: Egyszerűbb nincs?

Gabka: Biztos nagyot alkottál! ;)

Katka

katka22

hát, elvileg egyszerű (főleg, hogy én eleve jénaiban karamellizálok, és aztán azt kivéve rakom rá a tésztát...), de úgy néz ki, nem nagyon sikerül nekem... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kinézetre hasonló, viszont a tészta törős-morzsálódós (állítólag eleve ilyen), a karamell meg az a nyúlós, fogba ragadós...
Holnap mit teszek apu elé? :shock: :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lányok!SOS plíííííííííííííííííííííííz!
Kész vagyok!Hogy én többet a büdös életben nem rendelek netről,az tuti :x De ebben a megyében annyira nincs semmi! :evil:
Megjött ma az ülés.Elvileg 6 fokozatban dönthető(férjem szerint gyakorlatilag is)de ez kb 6 centit jelent :shock: vagyis nem 90 fokos,hanem mondjuk 80. :evil: Ez normális????Voltunk ma intersparban,ott láttam egy tök noname-et,megnéztük,hát egy hajszállal talán tovább dönthető volt,de nem mérvadó.De ez a dőlésszög köszönőviszonyban sincs pl. a hordozójéval,pedig az is csak ugy eolyan félfekvő.Oké,olcsóbb kategóriás,de minek rá 6 fokozat,ha alig tér el a függőlegestől?Lara fejét gyakorlatilag a párnázott vállpánt tartja(megjegyzem,szerintem kicsi még bele,de a hordozóba meg nagy)szerintem ha elalszik ,simán leesik a feje :shock:
Akinek van ilyen,az mennyire dönthető????????????????????????

Kép
Kép
zazzy

uhh, milyen ülés is ez? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nyami-nyami ez a süti nagyon jól néz ki!!! Én imádok nasizni :) sütizni:) és amióta szoptatok folyton éhes és szomjas vagyok :?: Ti is? Ja és emellett fogyok csak fogyok...és előbb-utóbb olyan leszek mint a mesében a királylány aki cérna lett...

Katka Zsófinak jobbulást!!! 2 napos Bakonytúra! Húha! Babákkal együtt? És miben vittétek a gyerkőcöket? Tényleg Ti kenguruztok, hordozóztok, babakocsiztok? Én nem tudom mit csináljak, mert gondoltam veszek egy mei tai-t (biztos nem jól írtam) mert az könnyebb mint a mostani kengurum- de mivel a lábaim visszeresek nem tudom, hogy mennyi terhelést fognak bírni..lehet, hogy egy könnyű babakocsit kellene venni...nem tudom, a mostani sajna nehéz és nálunk a félemelettől kezdődik a lift...

Betti
KépKép
queen-bee

Zazzy autósülésről van szó?

Betti
KépKép
queen-bee

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=925
Ez az az ülés.Megtetszett,mert macis :roll: :lol: Nem vagyok szőke,és tudom,hogy nem ez a legfontosabb egy autósülésben,de az ilyen árkategóriások mind kb így néztek ki és ezt tudták,így macis lett.Amúgy nagyon klassz,puha,tágas,jó az öv,minden,leszámítva a dönthetőséget :evil:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy
ne pánikolj, szerintem semmi baja az ülésnek. nekem maxi cosi van, és épp behoztuk a kocsiból, mert Fanninak már nagyon kicsi. apa meg véletlenül a hordozót vitte fel a padlásra, én meg gondoltam, előbb megetetem benne Mátét a fekvő pozícióban, és majd utána cserélem csak ki. próbáltam lefektetni, de sehogy sem sikerült... persze mert már döntve volt... :roll: szóval a döntött állása úgy nézett ki számomra (Máté viszonylatban), mintha sima ülős állásban lenne. szóval ez a ülés azért nem véletlenül a 2. számú. ehhez már nagynak kell lenni, stabilan ülni. amíg ennyire billeg a feje Larának, addig semmiképp ne használjátok, addig akármilyen kicsi neki, a hordózóba rakd... :?

majd még jövök, csak még a lányom nem alszik, pedig hulla fáradt, nagyon túráztunk és nem aludt du. :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ébren nem billeg :D nagylány már,csak attól félek,ha elalszik,akkor mi van? :? Meg ő még nem ül stabilan,úgyhogy nem is akarom belerakni egyelőre,de akciós volt,tetszett,megvettem.De miután láttam a sparost,gondoltam,hogy ez van,csak én azt hittem,azért olyasmi dőlésszöge van,mint mondjuk a hordozónak.Továbbra sem értem,minek a 6 fokozat,ha szinte semmi különbség? :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Ezek az ülések már nem dönthetőek úgy, mint a hordozók alappozíciója, de a fejének döntve meg kell állnia, akkor is, amikor alszik. És olyan babát lehet bele tenni, aki már határozottan tud ülni. Szerintem jó lesz az. Nyugi!

Betti: Én a szoptatás első 5 hónapjában 14 kilót híztam. SZóval nem mindenki olyan szerencsés, mint te....
Igen, babákkal voltunk, nagyon szuper volt és vittük őket mindenben, amiben tudtuk.... :) Ki mire esküszik....
Csak Neked:
Kép

Erről jutott eszembe, hogy valaki kérdezte, hol vannak a képek:
www.rajowski.hu/sgal
Innen lehet csemegézni!

Katka

katka22

Zazzy szerintem ez egy nagyon szép ülés!Karcsika nem lesz ilyen szerencsés ő megörökli Kornélét, ami viszont elég régi és még nem vettük elő, mert elég a hordozó (az is Kornélé volt)bár a lába picit lelóg róla, de még nem ül stabilan, söt magától sehogy sem ül :) ezért marad a hordozós-autósülés.

Betti
KépKép
queen-bee

Katka és hol aludtatok? Hát jó erőben vagytok lányok !!!! :) Én a kenguruzástól hamar kifáradok vagyis az én szép kis S alakú gerincem és a domborzati térképhez hasonló lábam, amit végre hétfőn megműtenek és újra felvehetek szoknyát :) :) bár azt mondta a doki, hogy néhányat injekciózni kellene azt meg nem tudja míg szoptatok, csak a helyi érzéstelenítéses műtétet..

Betti
KépKép
queen-bee

zazzy, szerintem se lesz gond, annyira hátra, mint a hordozókat, szerintem a 0-tól kategóriás gyereküléseket lehet.

most egy picit megint pipa vagyok. Úgy döntöttem, ma már aludjon el Döme a saját helyén, átvittem, kicsit vernyákolt, és igaz, hogy nem a legjobb propagandát fűztem hozzá a Zuramnak (elegem van, hogy már 8hónapja az én feladatom az altatás, most már aludjon el a szobájában), de akkor is, erre ő felpattant, hogy akkor megy aludni, a gyerekkel, és kihozta a gyereket a szobájából, és bevitte a nagyágyba...
Frankó lesz majd, az anyu nem, akkor majd apu igen jövő...

Egyébként nem nagy dolog, holnap majd megbeszéljük normálisan, nem fáradtan, hogy itt az ideje váltani.
Csak elmeséltem, de már nem is vagyok pipa. Hadd bújjanak picit össze most a fiúk :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

huh,köszönöm,hogy megnyugtattatok! :D ha nő még egy picit,akkor biztosan jól is fog mutatni benne(na nem mintha most nem mutatna jól :D tündéri,de valóban látszik,hogy nőnie kell még egy picit :wink: )

Na alszom egy nyugodtat erre az ijedtségre :lol: nekem nagyon nehezen megy most az átállás :? Larának talán jobban :shock:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok gyöngyi a 2010 júniusiakhoz ír.

katka zsófinak jobbulást !

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

végül rábeszélték hogy vetesse el, mert a gyereknek rosszabb lenne ha ilyen környezetbe születne, komoly kapcsolat nélkül, anyagi és családi háttér nélkül

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos ma lesz Vészhelyzet az RTL klubon most látom! és mindjárt nézni is fogom :)

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos az én picim még mindig csak cicin alszik el, aztán "csempészem" az ágyába..

Betti
KépKép
queen-bee

Zazzy :evil: Sajna fogalmam sincs, mi még nem vettünk, de eléggé furcsallanám, ha ez normális lenne, hogy csak ennyit lehet dönteni.

Papillon, szerintem normális, Julcsinak is a hatodik alig bújt ki, pedig már két hete legalább kint van.

Katka, most hétvégén pont itthon leszünk, jó lenne egy Pilis túra. Feltéve ha Zsófi meggyógyul és nem lesz durván hideg vagy eső vagy szél :roll:

Betti, ebben a topikban sok Mei-tai rajongó van! Sokkal könnyebbek benne a babók, mint kenguruban. Én is nagyon megkedveltem, bár télen nem tudom hogy fogom-e tudni használni :roll:

Vica, háááát, jó lenne Balcsira költözni, de még csak annyi a biztos, hogy az itteni kecóban nem maradunk túl sokáig. Csak béreljük a házat, a tulaj már árulja, ha eladja, mindenképp mennünk kell, de ha nem, akkor sem maradunk itt hosszú távon. Balcsin lakni nagy álmunk, csak férjemnek elég jó állása van Bp-en (már ami a piszkos anyagiakat illeti, a többiről inkább nem beszélek :? )
Gratula a jó üzlethez!
Régebben amúgy én is sokat futottam, egészen félmaratonig jutottam egyszer, no de az már régen volt, 5 éve. Most már inkább csak bicajozni vágynék, hát idén eléggé kimaradt az életemből, na de majd jövőre!

Kukliékról mi hír? Tudnak a pénteki taliról? Gondolom nem unatkoznak, de egy kis kikapcsolódás nekik is járna :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Betti, az enyém is :)
Csak néha fárasztó, és néha ki szoktam próbálni, hogy megy-e már önállóan (néha igen).
Nehogy csak az én igényem legyen ez a bújás... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hoztam képeket :)

Kép pulcsi kérésére

Kép nagy nevetés

Kép hétvégi segítség

Nemlajos: Döme nagyon sokat nőtt! Nagyon aranyos.

Katka: jobbulást Zsófinak!

Zazzy: én sajnos nem sokat értek az ülésekhez. Krisztián Gergőét fogja "megörökölni"!

Betti: nem adtam a dokinőnek pénzt. Nem a háziorvosunk, hanem ügyeletes volt. Hát sajnos én hiába szoptatok nem fogyok. Gergőnél sem és most sem. :cry: :cry:

Torna: én heti egyszer járok minden héten kedden tornázni. Annyira jól esik. És jó egy kicsit kikapcsolódni is. Teljesen feltöltődök. Ma is voltam. Úgy érzem többször kellene...

Nemlajos: nagyon jól néz ki a sütid. A nassolással és édességgel nagyon hadilábon állok.

banokla

Na, közben látom írtatok Zazzynak az ülésre :D Hát tényleg nem értek hozzá :oops: Én is azt hittem, hogy jobban dönthetők ezek az ülések :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Banokla, hogy van Gergő?
De jó neked, hogy eljársz tornázni! :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

moncsi: hát, ez a nagy elhatározás nem tartott soká...
Jaj, szegény lány, nagyon labilis lehet, hogy tegnap még "végre két csíkos lettem" vonalzóval írogat egy kisbabás topikba, aztán másnap meg... Nem lennék a helyében, az biztos :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ezeken a talikon ott a párotok is? a képen látom sokan voltak!!!Az én párom elég nehéz a családi programokra rávenni... :cry:

Betti
KépKép
queen-bee

Hát igen én sem lennék. sajnálom azért , de a körülmények miatt jobb ha szegényke meg sem születik. szerintem tegnap ő sem gondolta át ezt rendesen, mert nem lehet ezt ennyi idő alatt átgondolni.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos a Dömés képeket elfelejtettem megdícsérni..
Mennyit változott :shock: Nagyon helyes kispasi :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ezt egyszerűen nem értem. Egész nap egy árva szót sem szól Gergő, hogy fáj a hasa. Lefeküdt rá 10 percre kiabálja ki a szobából, hogy fáj a hasa. Remélem a mai éjszakánk jobb lesz, mert egész nap nem aludtam semmit. És most éjjek jó lenne pihenni.

banokla

Moncsi: szegény barátnőd nem lennék a helyében. Elolvastam a hsz-eit. Nagyon lelkesnek tűnt. :roll: :roll:

banokla

Jaaa, tényleg, Dömés képek nagyon tutik voltak! :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Betti vannak itt még képek a bakony túráról ha érdekel :wink:
http://picasaweb.google.hu/Sareczvica/BakonyTura2009#
Néhány kép alá odaírtam hogy ki kicsoda :)

Zazzy szerintem se aggódj. Jó kis ülés ez, kicsit nőnie kell még bele Larának.
Amúgy mi anno az Intersparban vettük az ülést amiben most még Bulcsú ül, de abban fog nemsokára Nimród. Szóval azt pl. elég jól meg lehet dönteni, igaz hogy összvissz két fokozata van, de az bőven elég. Tehát nem egyformák ezek az ülések.
Esetleg ha annyira kilóg Lara a bébihordóból akkor próbáljatok meg szerezni egyet kölcsönbe amíg jó nem lesz a másik. :roll: Bár ha nem lóg túl a feje (és gonolom nem) és kényelmes neki jól érzi magát akkor biztos jó még az is.

Banokla fiúk nagyon aranyosak, és milyen jó kis segítséged van. :wink:

Zita, de jó, te is szoktál futni, és félmaraton nem semmi 8) ügyes vagy. Én azt még nem futottam, csak néhányszor a kőszegi irottkő futáson indultam, az is 18 km na meg 600 m szint, és ugye nem mellékesen az erdőben kell futni. Én inkább az ilyeneket szeretem, hát igen tájfutó vagyok nem atléta :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Banokla, lehet hogy hülyeség, de biztos hogy fáj a hasa, nem csak azért mondja hogy felhívja magára a figyelmet? :roll: Bár amit az előző éjszakáról meséltél az elég valósnak tűnt.

Betti igen az apukák is jöttek. Hát szerintem sokunk párja nehezen kimozduló típus, aztán ha már ott vagyunk akkor meg milyen jól érzik magukat. Noszogatni kell őket. :wink: Nehogy már állandóan a négy fal között üljünk. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli tud a pénteki taliról, lehet, hogy csatlakozik. Ma Boti kizárta az egész családot. :shock: Kint rekedtek testületileg az ajtó előtt. Utolsó hír az volt, hogy a véső lesz a megoldás... Jó fej ez a Botka-Manó! 8) :lol:

Zita: Nekem Zsófi betegsége miatt borul az egész hetem és egy csütörtöki program átkerül szombatra, szóval a túrának lőttek. Bocsánat!

Katka

katka22

Vica: éjszaka tuti fájt neki. Most én is elgondolkodtam, hogy nem kamuzik e. :roll: Azt mondja most nem annyira fáj, mint éjjel. Na majd meglátjuk. Mikor megkérdezzük, hogy hol fáj mindig a köldöke felé mutat. Apa jól rám ijesztett, mert azt mondta, hogy mintha lenne egy kis dudor a köldöke mellett. Hát nagyon remélem, hogy nem sérv. Mert az ugye nem csa éjjel fájna????? Nyugtasatok meg!

banokla

Párom szerint a köldöksérv nem fáj :roll:
Amúgy a doki mondott valamit hogy mi lehet ez? Lehet hogy írtad már :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nahát, ez a Boti! :shock: :lol:

Katka, no problem. Lényeg, hogy Zsófi rendbejöjjön. Ha jó idő lesz, azért mi kimozdulunk majd.

Vica, hát atléta én sem vagyok. Én is jobban élvezem, ha a természetben lehetek. De ott inkább csak túrázunk. Ez az irottkő futás sokkal durvább szerintem, mint síkon lefutni a félmaratont. Jó lehet ez a tájfutás, sosem volt alkalmam próbálni, asszem most már nem is nagyon lesz :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?