Sziasztok!
Na megint jól eltűntem egy időre, egyszerűen nincs időm gép elé ülni. Ha meg igen, némi téli cuccot vadászok törpimnek a vaterán. Sikerült már superfitt csizmit vennem 3500-ért, Elefanten bakit szintén ennyiért, katicás gumicsizmit, overallt (játszósnak). Szóval megy a nagy bevásárlás, mert törpim eléggé le van gatyásodva...
De próbálkozok ismét elkapni itt a fonalat, hátha...
Nagyon jók lettek a talis képek! Már megint irigykedek ám! Jövő héten viszont megint Bp-en leszünk, úgyhogy hátha nekem is sikerül becsatlakoznom vhova. Elég sok dolgom lesz, de megteszitek, hogy írtok egy sms-t vagy megcsörgettek, ha szerveződik vmi? 06302390037
Nekünk a lakáseladás miatt eléggé meg kell pörgetni az építkezést, így általában az után rohangálok.
Múlt hét végén Királyréten voltunk volt évfolyamtársainkkal családilag, volt vagy 10-12 gyerek, nagyon élveztük az egészet. volt bő félnapos túrázás, Réka jól bírta, kb 2x fél órát sikerült csak aludnia napközben, apa hátán (háti hordozóban), így estére eléggé kidőlt.
Volt minden: bográcsozás, tábortűz, kisvonatozás, túrázás, rókanézés.
Ma meg dokinál voltunk, kapott RÉki oltást. Hát megint megdöbbentett, mert csinálta amit dokinéni mondott, és még a szurinál se sírt

. Tiszta nagylány már. Méretei: 82,5cm, és 11 kiló.
Most mosásban próbálom utolérni magam, de nehezen megy. Múlt héten 3 napot töltöttünk Pécsen, közben egy napra beállítottak anyósomék, úgyhogy igazán semmire se volt időm. A héten asszem már 6adag ruhát mostam, és még 4 hátra van, de sajna lassan szárad... Nem tudom, hogy csak mi termelünk ilyen irtózatos mennyiségű szennyest, vagy más is??!! (mondjuk nekem mindig 4,5-5 napra marad a mosás, mert 7végén úton vagyunk tuti). Jövő héttől meg lesz megint munkám is, úgy érzem lassan összecsapnak a fejem felett a hullámok.
Na nem panaszkodok, gondolom nektek is van elég tennivalótok...
Boni! Engem érdekel a játék, megbeszélem keresztszülőkkel vagy anyumékkal, hogy névnapi ajándéknak jó lesz Rékának. Mennyiért adod?
Nagyon jó dolgot vettem viszont múltkor a Tescoban:
DVD: Gyerekdalok és mondókák. Iszonyat édes és vicces képi kommentálása a daloknak. Réka hol tátott szájjal bámulja, hol meg táncol rá. 990-,be kerül, szóval nem is vészes.
Na majd próbálom követni a történéseket itt, aztán néha írom a kisregényeimet.
Még annyi, hogy kíváncsi lennék egy dologra, hogy kinek mit mondd a gyereke a következő kérdésre:
Hol voltál mielőtt megszülettél?
(Csak kíváncsiság, mert Réka erre a kérdésre kimutatott az ablakon, az égbe. RÉkával egykorú másik kislány szintén felfelé mutatott...)
Jó éjt mindenkinek!