A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaértünk, csak valamiért nagyon elfáradtam...talán a korai kelés :oops: Ha feltettem a képeket, akkor jövök bővebben is, olyan jó volt találkozni veletek, csak kicsit sajnáltam, hogy fél egy körül nekünk is el kellett jönnünk :(

Puszi nektek!

<
sziszka78
Tolna

micsoda csendélet
Kép
áronapa
Kép
áron meg a keksz
Kép
áronnak megtetszett csengi cumija
Kép
benibogyó csak málnus keksze megszerzéséért lassított le épp csak egy pillanatra :)
Kép
nagyon nehéz ám nem bemozdult képet készíteni benibogyónkról :shock: :D :D
Kép
málnus és zorka
Kép
mindenki mozog,nincs megállás :)
Kép
nono szuggesztív tekintete
Kép
party az asztal alatt
Kép
A TEREMTÉS
Kép
zorka és a moci esete
Kép
zorka áron és a moci-ügy
Kép
Vendég

Lányok, nagyon jók a talis képek! :) A "Teremtés" című a kedvencem, annyira jó!! Az összes babóci nagyon szép, és milyen nagy már mindenki!! Jó lett volna ott lenni, de ma valahogyan nem voltam kimozdulós hangulatom :roll: ..majd talán legközelebb.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!
Mi is nemrég értünk haza balcsiról,elköszöntünk tőle télire!
Sziszka,Lackó,Málnus!
Köszönjük a kedves vendéglátást mindanyian NAGYON jól éreztük magunkat.Gyorsan eltelt az a délután.ha letöltöttem a képeket majd küldöm őket.
Örülünk hogy Adrit személyesen is megismerhettük és Julcsiékkal is ismét találkozhattunk.
Niki!Ezuton is GRATULÁLOK :D
LEI!Szuper lett Csabi szobája.Sajnos Bence is kruppos volt igy tudom mit élsz át,ő iskolás korára nőtte ki.
CsAndi!Szuper lett Csengi sapija :)
vera
l.veronika

CSandi szuper képek!!!! Apája odáig van a képért! :D:D:D
ha lesz időd te is rakd fel őket vagy email mindegy.

Képzeljétek este benéztünk a kis drágám szájába és annyira beindult a fogzása hogy most jön felül a második és alul is látszik az alsó kettő kikandikálni az egyiket már érzem is. Szegénykém iszonyat hiszti egész nap sikitozik semmi sem jó. Tegnap pl este leraktuk aludni 1óra múlva felkelt és játszanunk kellett mert nem volt álmos.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

köszi vera, már a sál is majdnem kész :wink: kezstyűt nem biztos, hogy bevállalom :roll:
mecsi, jó, de én még olyat sosem csináltam és nem is tudom hogyan kell :oops:
Vendég

Sziasztok! Bocs az eltűnésért, tegnap Anyuméknál voltunk, meg egy barátnőmnél, 5 hetes a babája :D

Niki, nagyon jó hír, én is gratulálok :!: :!: Vigyázz Magadra!

Ritus, szép pocak :!: Hány hetes is vagy most?

CsAndi, az enyém tényleg nem nagy, azt hittem, a második babánál hamarabb fog nőni. De azért most az enyém is növekedésnek indult... 6 hét van ám köztünk :oops:

Akkor hogy van ez az AFP, Zsófi? Nem is vagyok már benne biztos, Enivel mennyi volt nekem, újra meg kell néznem...

De jó lehetett a kopaszis tali, irigy-irigy :wink:

Holnap 1-kor uh, mindenki drukkoljon ám :!: :wink: :roll:

yuyu79

Nonak grat a járáshoz( vagy már írtam? :roll:), Áronnak a fogakhoz :!:

Eni mostanában gyakran felkel éjjel, és utána már csak köztünk hajlandó aludni. Ma délelőtt is tiszta hiszti volt, mert nem aludta ki magát.... jön egyszerre 3 rágófoga :shock: 12-nél tartunk most. Elindultunk ma zenebölcsibe, erre nem ült be a babakocsiba, így csak séta lett belőle, az is negyed óra, utána megint hiszti volt, le akart feküdni a földre, meg hasonlók :roll:

Barbi, kár hogy mégis van peteérésed :wink: de egyben jó is :) Úgyhogy akkor hajrá :D

yuyu79

Célzott becserkészés megint végrehajtva. :) :twisted:
Vendég

sziasztok!

nagyon jó volt a tegnapi tali! sajnos Beni a nagyihoz vezető 5 perces úton beájult, így nem sokat aludt, de ez van! nagyon kifáradt szegénykém! ;)

Barbi, köszi a játékot, Ágival rendeztem a dolgot, ahogy megegyeztünk! reméljük, hogy most már tényleg sikerült a kis ötöske! :)

Julcsi, hát úgy volt az AFP-s, hogy 1 alatt kislányok általában... de az 1 körüli számok nagyon vegyesek! pl. szomszédasszonyom most 1,06 és kislány lesz! meg ugye Barnus 0,9 körüli volt és mégis kisfiú! ez csak úgymond nagy átlagban jött be itt nálunk a fórumon! Beni 1,4 volt...

Sziszka, jó volt élőben találkozni már végre! szerintem pocakosan taliztunk utoljára... ja, nem! 1x a mom parknál is! :) de nem is emlékeztem, hogy ilyen magas vagy! :oops:

Mecsi, köszi a fotókat! nagyon jók lettek! ha a többiek is feldobnák valahova, azt megköszönném! ;) és gratula a további fogacskákhoz!

Kata, sajnálom, hogy Ti sem tudtatok jönni! veletek még 1x sem taliztunk :(

Csandi, nagyon klassz fotókat csináltál Te is!!! köszi! ha esetleg tudod valahogyan közzétenni! ;)

Ritus, jó volt Titeket is látni. nagyon édes Zorkád! na meg a hatalmas pocakod is! nem lehet semmi ekkora pocóval még a kisasszonyt is cipelni. de talán tényleg nem mindig ilyen... :)

Julcsi, drukkok mennek az uh-hoz! aztán gyere a hírekkel!!! tényleg, már érzed a babát?

Sziszka, a nagy fáradság oka nem lehet egy kisbaba!? :oops: nem lehet, hogy Te leszel a következő? :)

na megyek reggelit gyártani a gyermekemnek... szegénykém! már lehet, hogy kornyadozik az éhségtől! :)

sophie27

Jó reggelt mindenkinek! :)

Csandikám, nagyon szuperek a képek!!!! Le is töltögettük innen, de ha sikerülne feltöltened (egyszerű ám) priviben megírom, akkor én is megköszönném! Csengi pedig olyan volt mint egy hercegnő, és vonzotta a többi gyerkőcöt, olyan jó volt!

Én is egész éjjel töltöttem fel, de valami hiba miatt megszakad, reggel újra kezdtem, egy óra múlva tudom betenni ide, nekem is lettek nagyon jók :)

Mecsi
, nekünk is így volt, hogy másfél hét alatt kibújt ez a 4 fogacska ami most van, és azóta semmi (11 hónapos volt) volt olyan minden reggel egyel több volt 3 nap egymás után :D Kitartás! Áron nagyon kis kamikáze, és annyira édes, most inkább téged látlak benne! Nem csodálom, hogy elfáradsz mellette!

Zsófi, nagyon édes vagy, de biztos, hogy nem, mi még nem akarunk kistesót, valamikor tavasszal kezdenénk el a próbálkozást, azaz márciusban, mert a kínai horoszkóp szerint akkor lehet fiú :oops: és a tegnapi nap megint meggyőzött arról, hogy nagyon imádni valóak a kislányok, de azért mégis csak kellene egy vasgyúró nekünk is :D :D :D Talán azért nem emlékeztél a magasságomra, mert Beni már akkor is villámként cikázott mindenfelé, akkor azt hittem ezen a tempón már nem lehet gyorsítani, de rácáfolt :) Imádtam :)

Olyan jó volt találkozni veletek csajok!!!! Köszönöm, hogy ennyien eljöttetek!

Julcsi, drukkolunk, mindenképpen gyere a fejleményekkel, és Ritus pedig a 4D-s képekkel!!!!

Pöttöm, neked külön örültem, hogy kicsit eljöttetek, mert te egyébként kicsit el vagy tűnve :D Nono nagy sármos kis pasi!

Mindenképpen szót érdemel még Lilike csábos nézése, már minden családtagnak elmeséltem, hogy mennyire édes.

Ritus
, te pedig gyere gyakrabban, amikor csak tudsz, a vacsis apás sztoriban az én férjem is magára ismert :D

Zsófi, Málnus is csak 20 percet aludt hazafelé, aztán 6-kor kidőlt, és reggel 7-ig húzta a lóbőrt, persze közben azért szopizni felkelt, és mi is aludtunk már 9 körül, nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára, reggel kipihenve ébredtünk!

Hazajött anyukán németből, így most egész nap mamázni fogunk, csak este leszek, de ha fent lesznek a képek, akkor rögtön belinkelem nektek!

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi, neked akartam még írni, hogy hajrá ;)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

A kisbetűs: negatív lett. Már kezdtem beleélni magam, meg apa sem tiltakozott, hogy kistesó lesz. De továbbra sem vagyok jó és nem jött meg.

Ebből csak az a "gáz", hogy Kristófnál az első teszt negatív lett, de már akkor megfogant. Úgyhogy még nem lefutott ügy.

Még valami, pár nappal ezelőttig azt gondoltam, hogy még nem vagyok kész, meg kitudja mikor leszek kész a következő babára, de azóta, vagyis 2-3 napja, meg ezen gondolkoztam, meg e körül forgot mindenem és most úgy érzem, hogy készen állnék. Bár nagyon szeretnék még visszafogyni 58-ra (most 63 kg), de ugye nem teszek érte semmit. :(:(

Na a lényeg, hogy egy icipicit csalódott voltam.... :shock:
Vendég

A képek szuperek lettek!

Áron-apa kompozició különösen!!
Csengi sapija nagyon édes. Andi ezt Te kötötted??? Fú, nagyon ügyes vagy és különösen tetszik a színe.
Málnus arca annyira baba, nagyon szép!

Meg, hogy már kezdenek egymással foglalkozni. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elindulni.

DE! A délelöttöt egy játéknagykerbe töltöttem Budakalászon. És annyira durva árkülönbségek vannak!!!
Amit kinéztem Eichorn 7 funkciós játék bolti ára 7900.- itt 5000.- Meg is rendeltem.
Minden 30-40-50%-kal olcsóbb. Szerencsére a tesóm összeismerkedett a tulajjal, így mi is bemehetünk.
Jövő héten újra.

A fisher PRice játékok is nagyon olcsók.
Vendég

Kata, hát igen. akkor nem lefutott ügy még ez az apróbetűs rész...

én is nagyon irigykedem minden kismamira, persze lehet, hogy fele ilyen jól sem fogom bírni, mint ők, de annyira jó lenne újra egy kis életet hordani a testemben!

klassz lehet ez a bolt! mi a neve amúgy?

én lehet, hogy megint behaluzom ezt a babásodást... :( már megint napok óta tesztet vennék. kb. még meg sem kellett volna jönnie... de pl. a Beni bébiétel kajcsijaira iszonyat érzékeny vagyok... szag ügyileg! apa azt mondja, ha jövő héten sem jön meg, csak akkor vegyünk tesztet! félek én is a csalódástól... na meg a lényeget nem is mondtam nektek, mert nem akartam itt negatív hangulatot generálni...

sajnos a legutóbbi uh-n, mikor voltam, hogy pco után kutassanak, hát találtak is erre utaló jeleket! de doki szerint nem az a klasszikus pco-s vagyok, de most mégis mindkét petefészkem tele van ciksztákkal... vagyis cisztáknak látszó valamikkel! azt sem tudom, hogy ilyen esetben egyáltalán lehetnék-e terhes, vagy sem!? áhhh. utálom az egészet!

sophie27

Vendég

Áron éjfélig többszört kelt de aztán szunya, bár adtam neki álmában nurofent mert hőemelkedése volt. Ma már szétnyűglődte magát , de most odament az ágyához és mutogatott be, átöltöztettem és nagy boldogság volt hogy végre aludhat. Ki érti ezt ?!

CSandi köszi a képeket!!!! Sok jó fotós van itt a topikban :)

Sziszka volt értelme feljönni, aludtatok is egy jót este legalább :lol: :lol:

Kata , Barbi hajrá hajrá kistesó!!!
Kata kezdj játékbizniszbe vedd meg olcsón és add el drágábban még jól is kereshetsz vele!

Yuyu , Ritus várjuk a híreket UHról!!! :D:D meg a fotókat is:)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mi is nyüglődtünk ezerrel, és Beni is bealudt úgy 1/2 10 körül... én sem értem, hogy mi van vele! lehet, hogy a tegnapi szél tett be nekik!? bár láza, hőemelkedése szerintem nincs, de annyira nyügizett, meg bemászott a babakocsiba, aztán bevittem a mi ágyunkba, befeküdtem vele, simiztem a kis fejét, és 5 perc múlva már aludt is! azóta is húzza a lóbőrt, csak fosok, nehogy leessen az ágyről a nagy forgolódásban... :(

kész vagyok! na mindegy. délután, hogy ebből lesz-e alvás, azt nem tudom! :P

sophie27

Ritus minimentők a nickelodeonon szokott menni. Apa ma odakapcsolt nem a minimaxra és itt volt vége mindennek. tátott száj tévézés :lol: :lol:

Sztem ez a nyomi idő is megviseli a törpöket!

Nem baj én most licitálok gőzerővel mindjárt lejárna a cipőim remélem nyerek! :wink: :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Zsóf,
Nagyon sajnálom! :( És akkor most mit kell tenned, elmúlanak a cziszták, valami gyógyszert kell szedned? De az előző vizsgálaton meg azt mondták hogy nyugodtan lehet babátok, vagy nem?? És most akkor próbálkoztok is? Fel a fejjel, lesz még Beninek tesója, jönni fog amikor jönnie kell!! :)

Kata,
Neked meg hajrá! Még bőven belefér az, hogy már ott lakozik a pociba az új kis jövevény csak még titkolódzik!! :wink: Csinálj egy másik tesztet a hétvégén, hátha akkor már kimutatja. Amúgy neked szokott késegetni meg össze-vissza jönni a mensi vagy amúgy szabályos szokott lenni?

Yuyu,
Mennek a drukkok, és aztán várjuk ám a híreket!! :D

Kép
Kép
dia123

Kata,
Ja még neked akartam írni, hogy teljesen átérzem a helyzeted, mármint abban, hogy én is belül vívódom hogy most akkor mikor legyen baba. Néha úgy érzem hogy még nem állok készen rá, néha meg úgy vágyom megint rá, pláne hogy ilyen sokan ismét terhesek körülöttem! Nekem már megjött a havi dolog (ezért nem akartam menni a talira mert nem voltam jól, ilyenkor eléggé rossz a hangulatom), de az elmúlt héten sokat volt reggel hányingerem stb, szóval én is elkezdtem morfondírozni, hogy mi van ha jön a baba?? És én is kicsit beleéltem magam, aztán megjött....De most megint úgy érzem, hogy lehet hogy jobb is mert valahogyan még mégsem érzem magam készen rá. De ahogyan a Zsófinak is írtam, jönni fog amikor jönnie kell, és ha jövő hónapban, akkor állok elébe...örömmel!Én hiszem hogy a jóisten látja és tudja hogy mikor állok készen, nem fog olyan helyzetet teremteni amivel tudja hogy nem tudnék elbírni. És lehet hogy én jelenleg gyengének értem magam egy másik gyerekhez, de hiszem hogy minden szükséges erőt megfog adni amikor kell. Ez eddig is így volt mindig. Szóval csak gondoltam ezt megosztom Veled is, mivel hasonlóan érzünk most, hátha segít. :) :D :D Mennek a drukkok!!

Kép
Kép
dia123

Csajok, ha valakit érdekelne a traktor eladom! Zsiga kapott másikat

http://www.teszvesz.hu/item772064571_ze ... aktor.html

Auchanban 12500Ft! az egy funkcióval tud többet pár centit megy előre. ez nem.

Vendég

Elvitték a cipőmet:twisted: :twisted: :twisted:
Ez lett helyette:
Kép

Boni nagyon édi ez a traktor engem lehet érdekelne de keresztanyuval igyekszem egyeztetni :) Ezt vetted te? és mi lett helyette?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni köszi mégse , kerianyu már letudta az ajándékot ! bocsi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ugyanezt kapta csak tesóm megvette neki, mert meséltem neki,hogy mit szeretnék és inkább akkor azt tartanám meg :)
Vendég

Kenyérsütők figyelmébe, most találtam, ahogy kenyérsütőben elkészíthető túrós kalácsot kerestem...

Nagyon szuper oldal!

http://emargit.gportal.hu/gindex.php?pg ... id=1050758

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, de csudajó kis képek készültek!!Málnus tényleg nagyon aranyosan megszeretgette Csengimet :)
a kenyérsütős oldalt nagyon köszi, mert mi itthon sütünk saját kenyeret nap mint nap.
Vendég

Dia! köszönöm a hozzászólást... nem vagyok egyedül. Egyébként egészen pontos szokott lenni 1-2 nap, de ez már a 37. nap a 28-30, hoz képest!! :shock: meglássuk.

Mecsi! nem vagyok bizniszelős, de ha avalaki szeretne valamit, akkor szívesen megnézem, hogy itt mennyi. Holnap délelőtt is megyek.
Vendég

Sziasztok!

Újra itt...

Vera, láttam a képeket :) Nagyon aranyosak!

Csandi, nagyon szívesen, mi is saját kenyeret eszünk, itt nagyon jó kis receptek vannak, én nem szoktam kísérletezni, általában a jól beváltat sütöm, de ez az oldal most motivál :D

JUlcsi, holnap nagyon szorítunk! Gyere majd a hírekkel! Sajnálom Eni felkeléseit, és együtt érzek...nálunk minden este így megy, és bár én szeretek vele aludni, nem tudom mikor és hogyan tudjuk majd leszoktatni...

Kata :( De ha így érzed, akkor hajrá, ezentúl akkor legyen tervezett! Ez a pár kiló már nem jelent semmit, így lehet, hogy ennyivel kevesebbet híznál... Szerintem, ha úgy érzed, hogy jöhetne, akkor ne habozz!

Zsófi, a rossz híreket pedig szomorúan hallom, viszont ha még meg sem kellene jönnie, akkor igaza lehet apának, hogy várna még a teszttel, bár azt is tudom, hogy ez milyen nehéz ilyenkor....majd meséld a fejleményeket!

Mecsi, feljönni mindenképpen megérte, nagyon jó volt találkozni veletek! Szerintem vagány ez a cipő!

Na lépek, nyűglődik a kisasszony, később teszek ide is képeket!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Málnus és Zorka bandukol, ki-ki a magáét rágcsálva :D
Kép
Nonó Úrfi huncutkodik
Kép
Beni bogyó legcsábosabb mosolya
Kép
Áron Csenginek udvarol
Kép
Zorka, aki szoros barátságot kötött Málnussal
Kép
Málnus hatalmas szeretet áradata Csengi felé
Kép
Lili Lilában
Kép
Közös játék a homokozóban

Sajnos Csenge Zsombiját nem sikerült lencse végre kapni, mert végig durmolt, amíg ott voltunk :D

Szilvi Kép

<
sziszka78
Tolna

JUj de jó lehetett a tali! :cry: :lol:

Nono kész nagylegény! a kezdetekhez képest nincs is sok eltérés már méretekben .nagyon helyes kiskrapek!épp most néztem a tavalyi Westendes képeket ahhoz képest mondtam
:lol:

jó éjt
Vendég

Sziasztok!

Na megint jól eltűntem egy időre, egyszerűen nincs időm gép elé ülni. Ha meg igen, némi téli cuccot vadászok törpimnek a vaterán. Sikerült már superfitt csizmit vennem 3500-ért, Elefanten bakit szintén ennyiért, katicás gumicsizmit, overallt (játszósnak). Szóval megy a nagy bevásárlás, mert törpim eléggé le van gatyásodva...

De próbálkozok ismét elkapni itt a fonalat, hátha...

Nagyon jók lettek a talis képek! Már megint irigykedek ám! Jövő héten viszont megint Bp-en leszünk, úgyhogy hátha nekem is sikerül becsatlakoznom vhova. Elég sok dolgom lesz, de megteszitek, hogy írtok egy sms-t vagy megcsörgettek, ha szerveződik vmi? 06302390037

Nekünk a lakáseladás miatt eléggé meg kell pörgetni az építkezést, így általában az után rohangálok.
Múlt hét végén Királyréten voltunk volt évfolyamtársainkkal családilag, volt vagy 10-12 gyerek, nagyon élveztük az egészet. volt bő félnapos túrázás, Réka jól bírta, kb 2x fél órát sikerült csak aludnia napközben, apa hátán (háti hordozóban), így estére eléggé kidőlt.
Volt minden: bográcsozás, tábortűz, kisvonatozás, túrázás, rókanézés.

Ma meg dokinál voltunk, kapott RÉki oltást. Hát megint megdöbbentett, mert csinálta amit dokinéni mondott, és még a szurinál se sírt :shock: . Tiszta nagylány már. Méretei: 82,5cm, és 11 kiló.

Most mosásban próbálom utolérni magam, de nehezen megy. Múlt héten 3 napot töltöttünk Pécsen, közben egy napra beállítottak anyósomék, úgyhogy igazán semmire se volt időm. A héten asszem már 6adag ruhát mostam, és még 4 hátra van, de sajna lassan szárad... Nem tudom, hogy csak mi termelünk ilyen irtózatos mennyiségű szennyest, vagy más is??!! (mondjuk nekem mindig 4,5-5 napra marad a mosás, mert 7végén úton vagyunk tuti). Jövő héttől meg lesz megint munkám is, úgy érzem lassan összecsapnak a fejem felett a hullámok.

Na nem panaszkodok, gondolom nektek is van elég tennivalótok...

Boni! Engem érdekel a játék, megbeszélem keresztszülőkkel vagy anyumékkal, hogy névnapi ajándéknak jó lesz Rékának. Mennyiért adod?

Nagyon jó dolgot vettem viszont múltkor a Tescoban:
DVD: Gyerekdalok és mondókák. Iszonyat édes és vicces képi kommentálása a daloknak. Réka hol tátott szájjal bámulja, hol meg táncol rá. 990-,be kerül, szóval nem is vészes.

Na majd próbálom követni a történéseket itt, aztán néha írom a kisregényeimet. :oops:
Még annyi, hogy kíváncsi lennék egy dologra, hogy kinek mit mondd a gyereke a következő kérdésre:
Hol voltál mielőtt megszülettél?
(Csak kíváncsiság, mert Réka erre a kérdésre kimutatott az ablakon, az égbe. RÉkával egykorú másik kislány szintén felfelé mutatott...)

Jó éjt mindenkinek!

panna1

sziasztok, jó reggelt!

Dia, igen, lehet babánk, csak gondolom, hogy sokkal nehezebben jön össze a dolog, mint normál esetben... szóval azzal nincs gond, hogy nem eshetek teherbe, mert de, csak nem biztos, hogy teherbe fogok esni! érted!? nem kell újabb gyógyszereket szednem, diétáznom kell a diabétesz miatt. doki szerint, ha összejön a baba, akkor az már azt jelzi, hogy kezdenek rendeződni a dolgaim... belül. hormonok, cukoranyagcsere, stb.

szóval így állunk most. nekem ez most a 30. napom, de még sehol semmi, illetve két napja, egy egy pisilésnél van, hogy ilyen kis barnás cuccom van :shock: :oops: sosem szokott lenni! hogy ez mit jelent!?

Panna, én gyerekem nem csinált semmit, szerintem nem is figyelt igazán a kérdésre! vagyis csinált, elkezdte mondogatni, hogy füle... :D szerintem ez nem éppen az, amire vártunk! ;)

mosás nálam is iszonyat! egyrészt ugye apa... ő nem csak egy polóban nyomul, szóval rengeteg cucc van a szennyestartóban, amiből már kettő van, de így is sok van amellett a földön. szóval gáz! mosni én is millió adagot moshatnék, csak nem szárad! és csak egy szárítóm van... :(

Kata, remélem, hogy jól alakul a dolog nálad!;) kívánom, hogy összejöjjön, amire vágysz, és az a pár kiló tényleg nem a vég! nekem sajnos lényegesen több van még mindig felesben... de a diabet. miatt nem is lehet nagyon igazi fogyót csinálnom...

lányok, köszi a sok talizós képet! nagyon jók lettek! mind letöltöttem...

gyerekem óbégat. csinálok neki reggelit! mi úgy néz ki, hogy már csk napi 1x eszünk tápit... amúgy sok tejterméket eszünk alapból is.

sophie27

Na apája a kórházban műtétre várva végre ez a herce-hurca megviselt minket, majdnem úgy volt, hogy még ma sem műtik, mert ma meg a dokija szarul lett. Idegileg totál kivagyunk , de most átadták egy másik orvosnak aki elvileg megműti. Ráadásul altatni fogják, szóval egész éjszaka alig aludtam tán 2órát és most sem tudok pihenni.
Törpömnek viszont jó az alvókája most raktam le , kop-kop-kop szerencsére nem zavarja eddig a fogzása, csak nappal iszonyat.

Panna mi elvileg szerdáig itthon vagyunk nem ígérem, hogy tudunk talira menni de ha mégis jelzem :) Rékuci méretei igen szépek. Majd ha felébredtünk felteszem a nagy kérdést , de kb. arra számítok amit Beni is tett. :lol:

Zsófi de akkor most mi van a cisztákkal vannak vagy nincsenek? Azt nem kéne megműteni mielőtt babát szeretnétek?
Amúgy tényleg szépen haladsz a fogyásba én az arcodon észrevettem már.

Kata hajrá babuci! Én mindig úgy érzem, hogy nem állnék készen egy kistesóra , de amellett meg nagyon szeretnék. Ha nincs semmi olyan anyagi , családi gond ami hátráltatna hát miért ne jöhetne!!!!???

Én a mosásba egész jól állok meg most vasalás ügyileg is , de másban elvagyok havazva. Megyek is teregetni aztán póbálok valami pihenést végrehajtani mert délutánra még kéne főzni apájának valamit .

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, köszi! :)

Nem tudom, hogy kell-e műteni, szerintem ez is olyan, hogy minden hónapban más a helyzet, mivel mensikor minden kiürül. De persze ezt csak én gondolom. Dokibácsi annyit mondtott, hogy januárban találkozunk kontroll miatt, de ha 40 napon túl sem jönne meg, plusz elkezdene durván hullani a hajam, akkor soron kívül is... Hát a 40 nap felé hajazok, de a hajam nem hullik. Majd jövő héten kiderül, ha addig sem történik semmi, mert akkor tesztelek!

Apának gyors gyógyulást, neked pedig kitartást! Hogy tudsz apát látogatni? Addig Áron hol lesz?

sophie27

Sziasztok! Bocsi, csak most jutottam ide, amíg Eni alszik (lehet hogy mindjárt ébred)...

Mecsi, szorítok a műtéthez! +++++++++++++++++++++++++++++

Na és a hírek: A babával minden rendben van, és kisfiúnak látta a dokibácsi :D :D :D

BDP 47mm
Tho 43 mm
Fem 24 mm

Még meg kell néznem hogy a második kettő pontosan mi... tudja valaki??

Na, Eni már fent is van. Szokásos 1 és negyed óra alvás sikerült csak :roll:

yuyu79

talán mellkasátmérő meg combcsont, nem?

yuyu79

Remélem minden oké lesz Veled Zsófi, és pozitív lesz a teszted :wink:

yuyu79

Yuyu éljen a kisfiú! remélem tényleg :lol:
Thq az a mellkasátmérő
az Fl a combcsont nem?

köszönöm a jelentkezéseket a trakira:lol:

Mecsi szoritok Nektek!

Zsófi remélem leszünk tesóbabások mi is :wink: :lol:

Kata (((((()))))))))ami késik ... azért drukkolok még :wink:
Vendég

Köszi Boni! Aha, de a Fem is combcsont...

Én is drukkolok mindenkinek ,aki tesót szeretne! Boni, akartam is írni, ne légy pesszimista, fő a pozitív hozzáállást ++++++++++++++++++ :D

yuyu79

csajok bárcsak én vívódnék hogy legyen e vagy nem de nálunk megint nehéz menet lesz :evil: biztos nem fog orvosi segítség nélkül összejönni.. :cry: ilyenkor úgy irigylem azokat akiknek csak úgy jön :oops: én meg akár tótágast is állhatnék akkor s e lesz spontán gyerekem :twisted:
Vendég

Julcsi, gratula a kiskrapekhoz!!! :) és akkor a nevek? van már valami tipp?

és köszi a bíztatást!

Boni! remélem, hogy nem lesz igazad... kívánom, hogy mihamarabb! tudod! ;) amúgy annyian vannak, ahol gond van :(

pont bekukkantottam a májusi fórumba, ott szinte mindenkinek elsőre összejött... :shock: tök durva! és csomóaknak első baba! igyirkedem is rendesen! :)

vicces lenne, ha egyszerre lennénk megint babások! :)

traktort én is láttam az auchan-ban, talán 6e körül volt... vagy az más? nem tudom már pontosan!

sophie27

Boni, vannak csodák azért... De ha mégse történik csoda, hát majd segítséggel sikerül. Sajnálom hogy ilyen nehéz dolgotok van, de remélem lesz türelmetek hozzá, és talán nem is kell olyan sokáig várnotok :wink:

yuyu79

Eddig úgy van, hogy Peti lesz :) Enikő is az lett volna... De ha mégis lány, akkor nem tudom...

yuyu79

Olyan fura, hogy már holnapután félidős vagyok ... mindjárt mehetek szülni :shock:

yuyu79

Zsófi én 12500Ftért láttam, megjegyeztem, mert padlót fogtam.. én a Dunakeszi Auchanben láttam.

hát jó lenne, de már nem bízom benne... csak élem a mindennapokat és imádom Zsigikémet. nem akarok megint belehülyülni a várogatásba, a méregetésbe stb stb..

Yuyu Petra :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jok lettek a talis kepek - mi sajnos amire kiertunk volna,mar mindenki elment...:(Remelem azert legkozelebb osszejon.

Jovo heten szerdan Csenge es valoszinuleg Agi jonnek hozzank - van meg valakinek kedve csatlakozni?Dia,Katica, tobbiek? Panna,ha itt leszel, csatlakozz te is!

Boni - kitartast, nalunk detto ez a helyzet. En meg nem adtam fel, hogy magatol osszejojjon - januar ota nem vedekezunk - meg varunk egy kicsit es utana meglatjuk, hogy legyen. Bar nalunk Laura az utolso pillanatban vegul magatol osszejott. Most gondolkodom azon a teszten, amit Barbi is irt - hatha ugy egyszerubb. Barbi - te mar hasznaltad elotte is?

Ma kint voltunk az allatkertben,Laura egyre inkabb elvezi. :) Es nagyon szep ido volt ma,meg a jatszoteren is tudtunk egy kicsit jatszani. Jo lenne, ha ilyen ido maradna.

Kellemes hetveget!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska nekem az se ért cart se.. LH teszteltem is :cry: volt Pé oszt mégse :oops:
kár hogy nem szóltatok, ma szólok vagyunk :cry:
Vendég

ja Panna megkérdeztem, elmosolyogta magát, és az erkélyajtónk felé mutatott felfelé! :shock: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?